Samsung RB31FEJNCSA - Reviews

8,8 Lees 90 reviews
Best Reviewed okt 2013 Samsung RB31FEJNCSA
Best Reviewed oktober 2013
Specificaties
Energieklasse
A++
Inhoud koelruimte (netto)
206 liter
Uitvoering
upside-down koel/vriezer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 90 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Monique 10-08-2016 Product paar maanden in bezit

Mooie vormgeving praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne koel-vriescombinatie. Het flessenrek en de easy slide lade zijn erg handig. Ook het display op de deur is fijn en makkelijk te bedienen. Klein nadeel is het diepe deurvak. Bij mijn vorige koelkast zette ik hier flessen in maar die kiepen gemakkelijk naar voren als je de deur opent doordat het vak eigenlijk te diep is voor (wijn)flessen. Kwestie van wennen en anders indelen dus De CoolSelektzone is mooi groot maar niet helemaal duidelijk in het gebruik. In de gebruiksaanwijzing staat een niet eenduidige uitleg. In het ene model zou je er in kunnen invriezen in het andere model alleen extra koeltemperatuur om groenten of vlees langer te kunnen bewaren of sneller te koelen. Invriezen lukt in mijn model in ieder geval niet en hoeft ook niet want er zit een prachtige vriezer met 3 lades achter de onderste deur.

Pluspunten

  • flessenrek
  • easy slide lade
  • LED verlichting
  • display aan de buitenkant

Minpunten

  • diep deurvak
  • uitleg Coolselekt zone

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Mipieh 31-07-2016 Product paar dagen in bezit

Hele fijne Koelkast

Algemene score

8,5
Hiervoor hadden wij al een Samsung koelkast een amerikans model maar die is te groot voor onze keuken, vandaar deze besteld. Ik ind hem heel fijn in het gebruik ook hoor je hem bijna niet en de ledverlichting in de koelkast is erg fijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Shiva718 02-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Pas een paar dagen in bezit dus over de duurzaamheid kan ik nog niets zetten, maar hij is prachtig en werkelijk superstil! Even wennen aan hoe ik hem het beste kan inrichten maar dat komt helemaal goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Melvin 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Super strakke koelkast met veel ruimte
De verlichting in de koelkast is helder en mooi.
Handig is het grab en go bakje waar je bijvoorbeeld je favorieten sauzen in kan doen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
R-win G. 30-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Mooi vorm gegeven. Koelt goed... ook op de hogere temperaturen wat hier natuurlijk betekend dat hij minder stroom verbruikt. De prijs naar kwaliteits- verhouding is dik in orde.... genoeg ruimte in de vriesvakken....overal een goede investering.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Guus Staartjes 21-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Erg blij mee en voldoet volledig aan de verwachtingen. Veel inhoud en een mooi pronkstuk in de keuken!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Willem Staartjes 21-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Top! Erg tevreden mee en erg veel inhoud. Makkelijk in gebruik. Een aanrader! en een mooi gezicht in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
A.Ruland 16-03-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Ik ben heel tevreden met mijn nieuwe koelkast .hij ziet er fantastisch uit en heeft veel ruimte.Eindelijk alles overzichtelijk.Ook het vriesgedeelte bied veel plaats,en je hoort niets.Ik ben er erg blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerda69 09-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Mooi vormgegeven koelkast. Lekker ruim.
Nadeel is het flessenrekje die niet heel erg ruim is voor een anderhalf literfles.
In een open keuken is het geluid soms te veel aanwezig, maar dat is eigenlijk alleen als de koelkast echt aanslaat. Verder is het apparaat lekker stil.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
sjvanberkel 04-03-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
Inmiddels een paar weken in bezig, maar nog een paar dagen aangesloten. Koelkast ziet er netjes uit en is zeer ruim. Daarbij ook mooi afgewerkt en maakt nauwelijks herrie. Ik ben er erg blij mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Jacob1958 26-02-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,2
Wij hebben deze koel vries combinatie nu een maand. Vormgeving erg mooi. Installatie koste weinig moeite. Indeling van de koelkast effectief, laden vries gedeelte werken goed en geeft veel ruimte. Geluid niveau is laag. Tot nu toe een erg goede aankoop.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Fox69 18-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,0
Koelkast is zeer fijn in gebruik.
Was wel lastig om de deuren om te zetten waarvoor hier een service monteur langs komt om dit te verhelpen... schroeven aan de onderzijde passen niet. verder een prima koelkast

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Onvoldoende
Zomers 15-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Nog maar een paar weekjes in bezit, maar prima koelkast! Fijne indeling om alles overzichtelijk kwijt te kunnen. Producten zijn snel gekoeld c.q. ingevroren.
Zeer tevreden over aankoop.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
LisaSterre 15-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,8
Zeer tevreden met de nieuwe, grote koelkast in een mooi design! Maakt zeer weinig geluid en geeft een waarschuwingssignaal als de koelkast te lang openstaat (zeer handig als je niet door hebt dat je de koelkast niet juist hebt dicht gedaan). Verder is de koelkast met handels makkelijk te openen en de handels kunnen verwisseld worden van kant.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Marc Telkamp 13-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Hij is veel groter dan dat ik dacht. Ziet er erg chique uit. Een hele stap voorwaarts ten opzichte van mijn oude standaard koelkastje. En een stuk zuiniger natuurlijk.
Oh, en MediaMarkt bezorgers zijn een stel horken !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
wybinne 12-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
mooie en gebruiksvriendelijke koel-vries-combinatie.
nu enkele weken in gebruik en zeer tevreden. ...

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
G.J. Esselink 10-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Koelt goed, genoeg ruimte en ziet er mooi uit. De combinatie met de vriezer die nog in bestelling zal heel mooi zijn. Wij zijn tevreden tot nu toe.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
tessag 10-02-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
een fijne koelkast,
functioneel en een super mooie vriesruimte..
ik zeg nooit meer kwijt. :) Samsung i'm loving it

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Archimedes.Archo 07-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Zeer goede koelkast die weinig geluid maakt en snel laad richting zijn nodig hoevele koelte. Een aanrader deze.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Alex Engel 07-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is een overzichtelijke koelkast met heldere binnenverlichting. Zelfs het omdraaien van de deuren was niet ingewikkeld. Gekocht naar aanleiding van goede reviews consumentengids e.d. Voldoet zeker aan de verwachtingen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews