ETNA KCV3143WIT - Reviews

Specificaties
Uitvoering
enkeldeurs koel/vriezer
Energieklasse
A++ energieklasse
Inhoud koelruimte
122 liter inhoud
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA KCV3143WIT op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

William Van den Bossche 23-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

ijskast en vriescombinatie ETNA

Geschreven voor: ETNA KCV3143WIT

Algemene score

6,0
Mooie en degelijke Vries combnatie,geschikt voor kleine gezinnen.,en een beperkte plaats in de keuken e plaasen.

Pluspunten

  • degelijke grootte van vriescombinatie
  • Gemakkelijk teplaatsen...

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-07-2020

Beste William, bedankt voor het plaatsen van je review. Dit waarderen wij zeer. Veel plezier gewenst met deze aankoop! Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Anton 18-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima ruimte en goed zuinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV3143WIT

Algemene score

8,0
Koelkast werkt goed. Genoeg ruimte voor een 1 persoonshuishouden en perfect om brood en maaltijden in te vriezen. Maakt ook niet veel geluid en is vrij zuinig voor zijn prijsklasse.

Pluspunten

  • verschillende vriescompartimenten
  • genoeg ruimte
  • apart groentebak

Minpunten

  • Alleen verkrijgbaar in wit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 20-07-2020

Beste Anton, wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over de koel/vrieskast KCV3143WIT van ETNA. Veel plezier met uw aankoop! Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

jro 04-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima instapmodel koelkast

Geschreven voor: ETNA KCV3143WIT

Algemene score

7,0
Leuke koelkast voor niet al te groot huishouden. De vriezerlades zijn niet heel ruim helaas, dit had iets efficienter gekund. Koelgedeelte is voldoende groot voor klein huishouden. Ziet er verder prima uit van buiten.

Pluspunten

  • Net design
  • handgrepen steken niet uit

Minpunten

  • vriezer indeling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 06-07-2020

Geachte jro,

Wij waarderen je positieve review. Jouw mening is ook enorm belangrijk om ons te blijven verbeteren. Onze apparatuur wordt altijd uitvoerig getest, zeker ook op gebruiksgemak. Alle feedback is welkom en zal ook zeker door ons worden meegenomen.
Veel koel-en vriesplezier gewenst.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Et na koelvriescombinatie 25-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn formaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV3143WIT

Algemene score

10,0
Wij kunnen onze voorraad nu overzichtelijk in pakken en is muisstil
Fijne zachte verlichting en ruimte genoeg voor ons

Pluspunten

  • Fijn formaat voor een kleine keuken

Minpunten

  • Hebben we nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 28-04-2020

Beste heer/mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van deze review. Wensen u veel koel en vriesgemak.
Met vriendelijke groet, Ursula
Webcareteam ETNA

Reageer

Leroi 11-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compacte, stille koel-vriescombi met fraaie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV3143WIT

Algemene score

9,0
Deze koel-vriescombinatie is slechts 143 cm hoog. Toch is er door slim ontwerp veel ruimte in de koelkast en de vriezer. We hebben gekozen voor deze variant omdat de vriezer onderin zit. De koelkast is iets smaller dan de gemiddelde koelkast maar heeft ondanks zijn afmetingen veel binnenruimte die bovendien goed en flexibel is in te delen door de aanwezigheid van platen van veiligheidsglas die je naar eigen inzicht kunt plaatsen. Er kunnen makkelijk een paar grote frisdrankfelssen in de deur. De verlichting is van LED en biedt goed zicht op alles in je koelkast, ook als het donker is. Het logo van Etna is op een soort premium wijze aangebracht op de deur, wat het geheel een luxe uitstraling geeft. De koelkast is voorzien van stelpootjes. De handleiding die meegeleverd is, is geheel in het Nederlands. Ook andere gangbare talen zijn aanwezig. Gebruiksgemak: is erg eenvoudig in gebruik. 4 uur laten staan na levering en vervolgens het wieltje op 4 of 5 zetten en laten koelen. De koelkast is opvallend stil. Het koelgedeelte is automatisch ontdooiend. We zijn erg blij met deze koelkast die voor ons gezin ruim voldoende ruimte biedt.

Pluspunten

  • Veel binnenruimte
  • Stil
  • Energiezuinig
  • Fraai ontwerp
  • Na registratie extra garantie tot 5 jaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 12-03-2020

Beste Leroi,

Allereerst wil ik je hartelijk danken dat je de tijd hebt genomen om deze enthousiaste review te plaatsen. Ik waardeer je positieve feedback enorm.
Ik wens je veel gemak en plezier met deze vrijstaande koel- vriescombinatie. Groet Heidi van webcareteam ETNA

Reageer

Annie 14-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Kleine combinatie met veel opbergruimte

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV3143WIT

Algemene score

9,0
Heel mooi design met veel opbergruimte. Deze combinatie voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Goede prijs-/kwaliteitverhouding.

Pluspunten

  • Ziet er heel fraai uit
  • Niet te groot en toch veel opbergruimte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 17-02-2020

Beste Annie,
Bedankt voor de mooie beoordeling en wij wensen je nog veel koel plezier toe.
Met vriendelijke groet, Alice Webcare Team ETNA

Reageer

D. 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte koelkast voor 1 persoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA KCV3143WIT

Algemene score

10,0
Koelkast is perfect voor 1 persoon. Tussen tafelmodel / normale koelkast in, hierdoor genoeg ruimte in het vriesvak.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 24-12-2019

Beste D,

Bedankt voor deze mooie review; een 10! Daar zijn wij erg blij mee.
Heel veel plezier met de koel/vriescombinatie.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer