Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens KS36VVI30

9,0 Lees 10 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Koelkasten

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Diane 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie koelkast, zeer stil

Algemene score

8,0
We hadden de vriezer van siemens al, zeer tevreden over en hebben nu ook de koelkast erbij gekocht. Prima prijs kwaliteitverhouing

Pluspunten

  • Zeer ruim
  • geruislook
Geschreven voor: Siemens KS36VVI30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Wim 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KS36VV130 VETTE KOELKAST

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
346 LITER gekoelde ruimte, superstil, mooie strakke uitvoering en aan alles gedacht.
uitgevoerd met flessen rek voor wijnen,

Pluspunten

  • 'heel groot
  • flessenrek voor witte wijn
  • geventileerde groentebak
  • AA+
Geschreven voor: Siemens KS36VVI30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 15-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig Robuust apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze koelkast heb ik samen met de vriezer GS36NVI30 gekocht, samen zijn ze een pronkstuk in de bijkeuken. Prachtige robuuste apparaten met veel ruimte, zuinig en stil. Ik ben er ontzettend blij mee, is zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Robuuste uitstraling
Geschreven voor: Siemens KS36VVI30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

RENE 09-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

IJSKAST

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer ruim en netjes overzichtelijk dat is echt een pluspunt verder heb ik nog geen minpunten gevonden een staat ook mooi in de keuken
Geschreven voor: Siemens KS36VVI30

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 05-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Ruime koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima aankoop. Precies volgens verwachting. Zeer degelijk en netjes uitgevoerd. Overzichtelijk met fijne heldere verlichting.

Pluspunten

  • ruimte
  • weinig of geen geluid
Geschreven voor: Siemens KS36VVI30

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wilma V. 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtige koeler.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze grote vrijstaande koelkast van Siemens voldoet aan alle verwachtingen. Hij is heerlijk ruim, overzichtelijk ingedeeld en mooi vormgegeven. Ik kan er alles in kwijt. De kwaliteit/prijsverhouding is voor mij prima.

Pluspunten

  • Ruimte
  • overzichtelijke indeling
  • mooie vormgeving

Minpunten

  • fan maakt best wel wat lawaai
Geschreven voor: Siemens KS36VVI30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

H Rossen 22-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Grote ruime koelkast. Precies wat wij zochten qua ruimte.
Het enige minpuntje is dat deze niet in kleur te krijgen is alleen grijs of wit.
Geschreven voor: Siemens KS36VVI30

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Silna 05-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie grote overzichtelijk koelkast met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie grote en overzichtelijk koelkast met veel ruimte. De kleur RVS is erg mooi zeker icm de diepvries Siemens GS36NVI30 erbij. Jammer dat als je de set besteld de strip er niet bijkrijgt.

Pluspunten

  • ruim en overzichtelijk
  • stil
  • rvs kleur icm diepvries, staat erg mooi

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens KS36VVI30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjolein 04-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Service

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We waren aan vervanging toe, van onze koelkast. Dat was ook een siemes. Jaren lang plezier van gehad.
Dus de keus voor een nieuwe koelkast was snel gemaakt. Vooral de kwaliteit en de prijsverhouding ten
opzichte met andere merken. Als je via een aktie geld terug krijg, dan heb je het meestal binnen een week
op je rekening. Bij de koelkast misten we een flessenhouder.Binnen 3 dagen hadden we het kosteloos
thuisgestuurd. Dus de service is prima.
Geschreven voor: Siemens KS36VVI30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcel 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie koelkast

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ben erg blij met deze aankoop erg mooie en stevige koelkast zuinig en stil en veel mogelijkheden om de schappen in hoogte te verstellen

Pluspunten

  • goede prijs
  • stevige laden en schappen

Minpunten

  • niet
Geschreven voor: Siemens KS36VVI30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer