Bosch MC812M844 zwart - Reviews

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 46 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MC812M844 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

8,5

Manon 20-02-2023

Gebruiksvriendelijk apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze food processor werkt enorm eenvoudig en met de verschillende opzetstukken kun je alle kanten uit. Pureren en hakken gaat supersnel en ook deeg maken is een kwestie van seconden. Echt een aanrader dus!

Anoniem 08-02-2023

Zéér goed

Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij voldoet zeer goed waar we het voor aangeschaft hebben

Jeff 19-01-2023

Krachtige motor doet zijn werk goed

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Zeer tevreden mee voorals nog heb hem nu een maand inbezit

Thera 26-05-2022

Heel fijn en veelzijdig apparaat

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een fijn apparaat is deze foodprocessor, krachtige motor, waardoor hij snel werkt. Verschillende accessoires waardoor je kunt kiezen om bijvoorbeeld je groente te snijden. De blender is ook erg snel en makkelijk schoon te maken. Wat voor ons een plus punt is, is dat het systeem niet werkt als hij niet juist in elkaar is gedraaid/geklikt. Hierdoor kun je niet perongeluk al starten zoals bij mijn oude blender al kon, en alles onder zit ;)
Voor ons de beste aankoop sinds tijden, heel erg blij mee, is een investering maar kwaliteit is top!

Petra 19-01-2022

Top machine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne food processor, van alle gemakken voorzien. In een handomdraai zet je met gemak iets lekker op tafel .

Manuela 18-12-2021

Foodprocessor MC812M844

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze foodprocessor is veel uitgebreider dan mijn oude. Wat ik supermakkelijk vindt is dat je de messchijven om kunt draaien om zowel grof als fijn kunt gebruiken. En met zoveel extra's deeghaak mixer sapcentrifuge kleine hakker grote mixkan. En je kunt een tasje bestellen om je losse onderdelen in kunt doen.

Michel 23-07-2021

Veelzijdig apparaat. Helaas niet erg duurzaam

6,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Dit apparaat is zeer veelzijdig. Ik heb nog niet alle functies geprobeerd. Vrijwel alles is van kunststof waardoor de duurzaamheid te wensen over laat. Na 2 maanden gebruik van alleen de blender en hakker is de aandrijfstang gescheurd

Rosalie 12-05-2021

krachtig en functioneel

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na veel wikken en wegen zijn we gegaan voor een aparte keukenmachine en foodprocessor. We koken en bakken veel en intensief en dan zijn 2 apparaten met een groot vermogen en inhoud een must. Blij dat we deze keuze gemaakt hebben en we hebben beide apparaten de laatste weken dan ook al aardig misbruikt. De nutribullet (mini gehaktmolen) is fantastisch om even gauw een dressing te maken of kruiden/noten fijn te hakken. Blij dat we tot aanschaf hiervan zijn overgegaan.

Anneke, Roermond 31-07-2020

Exellente keukenhulp

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze keukenhulp is precies wat ik zocht. Hij is krachtig zodat hij alles kan doen, zelfs met harde groenten zoals zoete aardappels.
Uien snijden is een fluitje van een cent evenals paprikaas, komkomer, witlof enzovoort. Ook als mixer, frites snijder en vele ander toepassingen te gebruiken. En dan wat mij ook heel erg aanspreekt: hij is in een wip weer schoon!

Sopalin 11-06-2020

Perfect machine

Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Perfect machine for daily kitchen work, such as fresh juice squezz, slice cabbage chop onion or even patty a meat for hamburger without overheat a motor. However I got some problem that partly patty meat got stuch in handle and I can't even get it out. If it possible to de assemble the handle to clean it. That would be so perfect.

Ricardo 27-12-2019

Super machine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Gekocht voor verjaardag van mijn vrouw en was zeer content met cadeau

marcel 27-12-2019

prima keuken ,machine

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima keukenmachine die alles doet wat je er van mag verwachten, was grote hulp bij maken kerstmenu voor 6 personen. Slagroom kloppen, deeg maken, hakken, snijden en raspen ging allemaal prima. Schoonmaken ook niet echt een probleem. wel altijd even goed opletten bij het monteren, het luisterd vrij nauw en als je het niet precies goed doet werkt de machine niet. Ik ben er erg blij mee, goede aankoop.

Brenda 22-12-2019

Modern veelzijdig keukenapparaat

Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Ontbrekende accessoires.... Ik had voor deze prijs wel wat meer accessoires mogen verwachten. Zeer jammer dat de accessoirebag er niet bij zit en ik niet is na te bestellen.

dyaman 14-03-2019

My best helper

Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

I loved this product! It’s easy to use, you can add accessories if you want. its really fast. I have more time for other works to do. To make food for my baby and my little boy is so easy and fun. But there is one thing I couldn’t understand. Why an accessory bag didn’t come out of the box.

marjo864 29-10-2018

de luxe van opties

6,0
Groot apparaat met veel opties. Het duurt wel even voordat je alles geprobeerd hebt maar je kan er veel mee. Wel rekening mee houden dat er enkele minuten staat om iets te blenden etc.

judith 28-10-2018

keukenmachine

4,0
minpunten:
- blender heeft geen schenktuit
- universele fijnsnijder kan niet veel in. als je er te vochtig eten in doet stroomt het over.
- mengkom: als er teveel eten in de mengkom zit en je wil de mengkom omkiepen om het eten ergens in te doen dan kan het door het middengat vallen
- atributen doen het prima. alleen als de keukenmachine aan staat beweegt de keukenmachine. zelf vind ik dit geen fijn idee. alsof het niet stabiel staat.
- de schijven die het eten kunnen snijden zit niet heel stabiel. als je de keukenmachine aan doet en daarna weer uit maakt het een raar geluid
- handleiding vond ik niet heel erg duidelijk.
- als je alles schoon wil maken blijft er water tussen de onderdelen zitten waar je niet bij kunt.
- in de blokjessnijder neemt hij niet al het eten mee. er blijven ook stukken vastzitten

pluspunten:
- blender is mooi groot en kan veel in geblenderd worden
- universele fijnsijder doet het met droog eten erg goed. je moet er niet teveel in doen
- keukenmachine heeft veel standen qua snelheid. erg fijn!
- veel onderdelen. je kunt veel met de keukenmachine. er zijn veel functies
- als een onderdeel niet goed zit gaat de keukenmachine niet aan. scheelt heel wat ongelukken!
- mengkom mengt goed!
- alles klikt goed vast

hopelijk ontwikkelen ze nog verder en worden er wat aan de punten gedaan.

Aawee 25-10-2018

Goed apparaat, wel duur

Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Het apparaat werkt goed. Voor mij is hij iets te duur omdat ik alleen gebruik maak van de mixfunctie.

soraya26 18-10-2018

Alleskunner keukenmachine

6,0
Met deze keukenmachine kan je (bijna) alles doen maar het valt een beetje tegen. Ik vind het erg groot, ik mis een schenktuit voor het schenken van de (sinaasappel)sap, er zijn teveel onderdelen doordat als ik iets wil doen, moet ik steeds in het boekje kijken wat ik moet gebruiken. Dat kost tijd en energie. En als ik voor 2 verschillende dingen wil gebruiken, moet ik eerst de ene afwassen en drogen. En slagroom kloppen is het ook niet gelukt, het werd maar niet stijf en ik moest dus de ouderwetse handmixer gebruiken. Maar niet alles is negatief, de hakmolen vind ik eg fijn voor knoflook en ui bijvoorbeeld. Het werd erg fijn gehakt. En de onderdeel om frites te maken is ook fijn, de frieten komen uit zoals in de supermarkt. Ik heb ook peen geraspt maar in een keer komt het erg grof uit dus je moet nog keer erdoor heen. De blender is ook fijn om erbij te hebben is niets bijzonders. En ik mis een tasje of een doos om al die onderdelen op te bergen en niet alle onderdelen mogen in de afwasmachine. Alles overwegend, ben ik zeker (nog) niet overtuigd.

Caro2978 09-10-2018

Fijne foodprocessor

10,0
Mooie foodprocessor. Functioneel apparaat wat doet wat hij beloofd. Enige minpunt in mijn ogen is dat het geluid wel wat zachter mocht zijn tijdens het gebruik. Verder een aanwinst voor de keuken. Makkelijk in gebruik. Blender is licht van gewicht.