Bosch MC812M844 zwart - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 46 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MC812M844 zwart op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

mk67 11-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede keukenmachine/foodprocessor met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
Deze Bosch keukenmachine doet wat je verwacht. Hij werkt goed, heeft veel vermogen, stevig gebouwd, veel accessoires en ziet er goed uit. Gekozen voor Bosch in verband met eerdere goede ervaringen met dit merk. Als ik een nadeel moet noemen is dat het opbergen van de toebehoren. Het was gemakkelijk geweest als daar een opbergsysteem voor was geweest.

Pluspunten

  • Veel vermogen
  • Stevig
  • Veel mogelijkheden/accessoires

Minpunten

  • geen opbergmogelijkheden toebehoren

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

a**r@h**l.nl 05-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

10,0
Goede keus geweest door het aanschaffen van de foodproccesor.
Veel accessoires/ mogelijkheden. Fijne en grove rasp. mooie uitstraling, maakt niet veel lawaai. Vermogen van 1250 watt, raakt niet snel oververhit. Stekker is handig op te bergen.
Hele goede beveiliging.!!

Super machine!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia - Den Haag 23-12-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor, ruime inhoud voor grote en kleine porties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

10,0
Super prijs-kwaliteit verhouding, krachtige motor. Heel blij mee. Vooral gekocht om m'n dadel recepten mee te maken. Dadels worden niet altijd gemakkelijk in hakmolens verwerkt ondanks vooraf weken. Verder ook heel fijn om bijvoorbeeld wortels snel en moeiteloos te raspen, voor de wortel-appel salade of voor de bolognese saus. En nog veel meer. Mijn tip is: het apparaat zorgvuldig gebruiken en opletten wat, hoe en waar in geklikt moet worden, zodat je er lang van kunt genieten. De kunststof onderdelen komen n.l. wat fragiel over. Ik weet niet of dat ook zo is bij andere, motor-technisch vergelijkbare producten, die veel duurder zijn. Wat ik verder heel fijn vind is dat alles in de vaatwasser kan! Dankjewel Bosch voor dit top product.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • ruime inhoud foodprocessor
  • lichte onderdelen (weegt weinig)
  • onderdelen kunnen in vaatwasser
  • dadels makkelijk te verwerken in foodprocessor

Minpunten

  • voorzichtig met onderdelen zijn; ietwat fragiel
  • kleine hakmolen: eerst omkeren voor eten eruit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

K**0@h**l.com 11-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeker een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

10,0
Veel extra's duidelijke gebruiksaanwijzing. Alles wat erin gaat komt goed door de messen en in de gewenste formaten.

Pluspunten

  • Uitgebreid
  • Bijna traploze snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

m**9@h**e.nl 27-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Ik ben echt heel heel erg blij en super tevreden met mijn nieuwe gekochte foodproccessor . Ik heb daar op verschillende merksites verlijmingen gedaan. Maar deze kwam toch voor mij als beste uit de bus. Ik kan hier alles mee doen wat ik wil maken. Ben ook erg blij alle accessoires die erbij zitten.

Pluspunten

  • Snijschijven die je dubbel kunt gebruiken
  • Slagroomklopper
  • Deeghaken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Rekker 27-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uitstekende keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
De machine doet precies de dingen goed waarvoor ik hem gekocht heb. Met de bijgeleverde accessoires is raspen, hakken en snijden een kinderspel geworden. (Deegkneden heb ik nog niet uitgeprobeerd). De machine heeft ook een goede hoeveelheid vermogen. Enige minpunt is dat het kloppen van slagroom net niet helemaal goed is.

Pluspunten

  • Hele goede rasp
  • Goede messen
  • Nuttige accessoires
  • Uitstekende notenmolen

Minpunten

  • Slagroom klopt enigszins beneden verwachting

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilsje2000 09-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat, Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
Gekozen voor deze multifunctionele hulp in de keuken omdat mijn staafmixer het begeven had en ik toe was aan wat meer power.
Snijden van noten, groenten en fruit gaat top.
Blenden van een smoothie is supersnel klaar en noten gaan ook gewoon mee.
Nu nog proberen om frites te snijden en dan kunnen er buiten de staafmixer nog een aantal andere apparaten de keuken uit. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Supersnel en krachtig blenden
  • Multifunctioneel
  • Snijdt noten met gemak

Minpunten

  • geen opbergmogelijkheid voor alle onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sven 06-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
Veel te lang gewacht met kopen van een goede foodprocessor. En deze Bosch kan echt alles. Is ook nog eens krachtig. Zit gewoon een stofzuiger motor in zo krachtig! Tip: Lees het boekje niet, maar op youtube vind je precies hoe hij werkt. Veel sneller dan een boekwerk lezen.

Pluspunten

  • Krachtig!
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Youtube kijken wat en hoe
  • Vormgeving mag hipper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tom 05-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bosch MC812M844 keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

10,0
Een machine die zeker in de keuken hoort en perfect de gerechten snijdt/blendt voor de voorbereiding van het eten.
Zeker een dikke tien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marcus 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een aangename verrassing van een foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
Mijn vrouw en ik houden van samen koken en ons oude hakmolentje hield er laatst mee op. Wij zochten dus naar een vervanger zonder gelijk een hele keukenmachine aan te schaffen, want die hadden we al - zij het zonder foodprocessormogelijkheid. Het was dus zoeken naar a) een goede hakmolen/foodprocessor, b) niet gelijk een monsterapparaat met alle mogelijk denkbare toeters en bellen.
Na een beetje online zoeken kwamen we bij de Bosch MC812M844 uit. Dat serienummer zei en zegt ons weinig - het schijnt dat hetzelfde model in een andere kleur een ander serienummer heeft: erg verwarrend. Maar hoe dan ook: we kozen deze omdat 'ie aan onze eisen voldeed, en bovendien van Bosch was (ik ben redelijk fan van Bosch gereedschap).
We kochten hem, pakten hem thuis uit en waren verbaasd over de features waar we online nog niet over hadden gelezen (shame on you, online webwinkels). De machine kan enkele dingen meer dan de grote foodprocessor die we al hebben, en dat voor een stuk kleiner apparaat. De motor is krachtig en wat ook meteen duidelijk is, is dat elk opzetstuk op zijn eigen ontworpen snelheid draait, ondanks het grote vermogen.
Al met al een machtig mooi apparaat. De minpunten die ik zou kunnen noemen zit hem vooral in de communicatie: het is niet geheel duidelijk van de volledige 'range' van Bosch foodprocessors welke features je wel en niet meegeleverd krijgt. Die serienummeropbouw is echt waardeloos voor de consument. Maar dat is allemaal kleinigheid: mijn vrouw en ik hebben nu al veel plezier van dit apparaat.

Pluspunten

  • Stevig gebouwd
  • Compleet
  • Krachtig
  • Elk opzetstuk draait op de eigen snelheid
  • Kan meer dan menig keukenmachine

Minpunten

  • Serienummers zeggen de consument niks
  • Meegeleverde features vooraf niet duidelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny 03-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De voordelen van een keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
Eindelijk over de streep en dat met name om mijn moeder van 84 te helpen met het wecken van rode kool. De machine werkt geweldig: in een handomdraai de rode kool in kleine stukjes. En ik weet nu ook het recept van haar overheerlijke rode kool. Zelf heb ik hem ook al gebruikt voor het raspen van wortels en het kleinmaken van noten voor een wortel/noten cake. Gekozen voor Bosch vanwege goede ervaringen met de blender van Bosch. Keukenmachine vervangt dus ook deze blender alsook onze electrische persmachine. En eindelijk af van de handraspen die altijd kapot gaan.

Pluspunten

  • Keukenmachine ipv blender nu op het aanrecht
  • makkelijk schoon te maken
  • vervangt blender, handrasp en citruspers

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maaike 21-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apperaat

Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
De foodprocessor is gemakkelijk in gebruik. Hij neemt niet te veel ruimte in op het aanrecht, maar de mengkom is lekker groot. Ook handig dat je een kleinere kom kunt gebruiken voor bijvoorbeeld kleine hoeveelheden hakken. Ben erg tevreden.

Pluspunten

  • Makkelijk
  • niet te groot

Minpunten

  • hij maakte niet zulke mooie blokjes

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Max 21-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

8,0
Al een tijd op zoek naar een goede foodprocessor en erg blij met deze aankoop. Pluspunten zijn de grote mengkom en het vermogen. En er worden veel accessoires meegeleverd. Als je al het eea in de keuken hebt dan zullen bepaalde onderdelen overbodig zijn (denk blender, hakmolen etc.)

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Vermogen
  • Scherpe messen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ron 14-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige bedieningsknop

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
De bedieningsknop valt meteen op. Het is een soort van soft button. Geweldig om ermee te werken. Ik raspte tot gisteren de wortels op de hand. Nu is het in een mum van tijd gedaan. Dank je wel Bosch.

Pluspunten

  • Bedieningsknop
  • Licht gewicht
  • Geen lawaai bij het draaien
  • je hoeft niet bij te staan bij het draaien.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paul Verheijde 09-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Voor die prijs, ongelooflijk goed en veelzijdig !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

8,0
Foodprocessor met een mooie look; voor elke keukenprins(es) voldoende mogelijkheden met de vele, ook na te bestellen, accessoires; goed regelbare krachtige motor. Feitelijk is het de vervanger voor heel wat keukenapparaten.
Klein, bijkomstig, minpuntje: geen opberging voor de accessoires (te denken is aan een compacte zacht-plastic doos); enkele onderdelen zijn niet even makkelijk te reinigen.
Zeker qua prijs-kwaliteitsverhouding een must voor iedere kookliefhebber, mijns inziens zelfs voor de professional .

Pluspunten

  • vele mogelijkheden
  • krachtige motor
  • mooie uitstraling
  • zeer gunstige prijs-kwaliteitsverhouding

Minpunten

  • geen opberging voor accessoires
  • niet alle onderdelen even makkelijk te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Suzan Wesselius 22-11-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
Een geweldige machine, compact voor op het aanrecht. Uitermate handig in gebruik voor vele doeleinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Astrid 18-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
Ontzettend blij met de aanschaf van dit apparaat. Hij doet echt alles met groot gemak.
In het begin even puzzelen hoe alles werkt , gelukkig goede beschrijving erbij.
Het apparaat is ontzettend krachtig en hakt snijdt alles met groot gemaakt.
Ben ook ontzettend blij met de garde die ook top werkt..
Kortom een aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlijn 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Supercomplete stille multifunctionele kracht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
Na een zeer gedegen voorlichting door de Bosch klantenservice heb ik voor dit apparaat gekozen. Deze foodprocessor is multifunctioneel, snel, stil, krachtig, zeer divers in gebruiksmogelijkheden door alle verschillende toebehoren. Hakken, snijden, mengen, schaven, alles kan en het gebruik van alle toebehoren wijst zich vanzelf.
Enige jammere is dat het opbergen van het snoer niet gaat zoals bij een stofzuiger oid, maar dat je het handmatig in het apparaat moet prutsen. Dat past eigenlijk niet bij de kwaliteit en mogelijkheden van het apparaat.
Oh, en een opbergtas voor alle toebehoren is ook niet meegeleverd. Dat zou handig zijn (en is volgens de doos wel een optie, die je er blijkbaar bij kan kopen).

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Geluidsarm
  • Intuitief in gebruik

Minpunten

  • Snoer opbergen gaat beetje onhandig
  • Opbergtas oid voor toebehoren mist

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elise 04-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt een top apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
Het is een heel veelzijdig apparaat, meer dan dit apparaat heb je eigenlijk niet nodig in de keuken voor dagelijks gebruik. Hij is ook heel makkelijk in gebruik!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Veel accessoires
  • Meer heb je niet nodig

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 30-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Superhandig!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MC812M844 zwart

Algemene score

9,0
De Bosch MultiTalent 8 vind ik superhandig in het gebruik. Nootjes fijnhakken, deeg kneden, fruitsmoothies maken; in een handomdraai is het gedaan! Ik koos de Bosch MultiTalent 8 om zijn krachtige motor en die is inderdaad krachtig genoeg om brood- of pizzadeeg te kneden of de dadels en muesli te malen. Het enige jammere is dat ik de bijgeleverde schijven niet kan gebruiken om groente te snijden; daarvoor is weer een apart onderdeel nodig dat niet meegeleverd is.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews