Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
6,7 liter
tile-Aantal standen
8 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

E. Balder 19-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Blij met mijn aankoop (Chef XL Elite)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver

Algemene score

10,0
Héérlijke keukenmachine die zonder moeite deeg kneedt en iets grotere hoeveelheden beslag, slagroom en eiwit klopt.

Pluspunten

  • Een juweeltje op mijn aanrecht
  • Kan grote hoeveelheden aan
  • Lekker robuust
  • Onderdelen zijn eenvoudig te wisselen
  • Actie: gratis ijstool

Minpunten

  • Accessoires zijn helaas vrij duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kan grote hoeveelheden aan en weinig lawaai

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver

Algemene score

9,0
Mooi compact design, kan zwaar deeg aan in grote hoeveelheden. Stevig en stabiel in gebruik. Ideaal voor bakkers/koks die veel gebruik van dit apparaat maken.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Kan grote hoeveelheden aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjorie 2020 02-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktische rvs keukenmachine, hanteerbare 2 handgrepen kom

Geschreven voor: Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver

Algemene score

9,0
Super tevreden over deze stabiele keukenmachine, onderdelen goed schoon te krijgen (vaatwasser) en door de 2 handgrepen ook bij een volle kom goed hanteerbaar. We kunnen weer volop brood en taarten gaan bakken!

Pluspunten

  • rvs kom en onderdelen
  • 2 handgrepen

Minpunten

  • de prijs is best hoog!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mateusz 30-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Geschreven voor: Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver

Algemene score

9,0
Dit product is mooi en het werkt prima. Ik maak een brood elke dag en daarom heb ik dit product gekozen. 1400W vermog is voldoende.

Pluspunten

  • 1400W
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Dure accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

David Letsch 12-02-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust en meer verwerkingscapaciteit als zijn kleine broer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver

Algemene score

9,0
Hele fijne keukenmachine. We hadden eerst een kleinere uitvoering, we merketen dat we steeds tegen de maximale verwerkingscapaciteit aanliepen, daarom dus nu een maatje groter.

Pluspunten

  • Groete verwerkingscapaciteit
  • Robuust

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

hans 11-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver

Algemene score

10,0
Ik beveel dit product aan, omdat een goede en betrouwbare keukenmachine als deze onmisbaar is in iedere keuken.

Pluspunten

  • grote kom
  • snelheid regelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bakpiet 15-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Keukenmachine XL

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Chef Elite XL KVL6330S zilver

Algemene score

9,0
Deze machine met extra grote mengkom heeft een zeer krachtige motor. Nu kan ik eindelijk grote hoeveelheden deeg mengen en/of kneden. Dat maakt bakken en koken voor veel mensen een stuk makkelijker.

Pluspunten

  • Zeer eenvoudig te bedienen
  • Zeer eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Geen apart aan/uit knopje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer