Kenwood FDM303SS zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM303SS zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Linda Windiarti 09-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
product van goede kwaliteit, hoge duurzaamheid, betaalbare prijs, mooi ontwerp, krachtige motor, complete uitrusting.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Twijfel nog steeds of dit de goede keuze is

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

6,0
Bij eerste keer gebruik liet gelijk een ring los die er voor moet zorgen dat alles stabiel blijft. Bij het mixen van het beslag van de bruine schudt de machine heel erg, terwijl het beslag helemaal niet dik was.

Centrifugeren van de sinsappels gaat erg snel

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

M 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel losse onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

7,0
Gekocht voor het versnipperen van groente en malen van quinoa. Dat doet hij goed. Wel veel losse onderdelen en jammer dat daar geen meegeleverde (en veilige) opruimmogelijkheid bij is, nu ligt alles nog los in de kartonnen aankoopdoos...

Pluspunten

  • Doet wat ie moet doen

Minpunten

  • Veel losse onderdelen, zonder opruimplek

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Silvia 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

10,0
Dit is een top apparaat , ik heb met mijn vorige keukenmachine 20 jaar gedaan maar was nu aan vervanging toe . Dus dan is de keuze niet moeilijk .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kan veel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
Dit apparaat is van alle gemakken voorzien. Ik heb nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd, maar hakken, malen, raspen gaat perfect. En hij neemt minder ruimte in dan m’n blender, citruspers en mixer.

Pluspunten

  • Goed scherp mes en scherpe snij-/raspschijven
  • Staat goed stevig en ziet er mooi uit
  • Glazen blender

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Y. Bayer 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Eerste indruk; Makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te maken. Apparaat is prima op te bergen en niet zwaar. Dat is voor mij het grootste pluspunt.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • prima schoon te maken

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Truus R 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact modieus apparaat

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Op advies van de verkoper.Gebruiksvriendelijk.Prijs/kwaliteit is goed.Het past qua uitstraling goed bij mijn andere keukenapparatuur.Cashback actie.

Pluspunten

  • Sterke compacte machine
  • Bijgevoegde attributen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeltske 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht vanwege de vele mogelijkheden, de prijs en het formaat. Je moet wel een keukenlaatje vrij maken voor de accessoires, maar het apparaat zelf neemt gelukkig niet je hele keukenblad in beslag. En hij is mooi.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Blender maakt veel herrie

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Schulting 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor FDM303SS

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
De foodprocessor werkt prima. We zijn er erg tevreden over. Het biedt meerdere mogelijkheden door de bijgeleverde accessoires. Werkt goed voor het maken van fruitcocktails. Ook een handige hulp voor het vermalen van bodems voor de taarten,

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joel 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Goede foodprocessor van een merk met goede reputatie. Sowieso een hele verbetering op de te vervangen foodprocessor. Veel accessoires, al zal ik niet alles gebruiken. Meer dan voldoende vermogen voor een instapmodel.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • veel accessoires
  • voldoende vermogen

Minpunten

  • redelijk groot

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

alice Rem 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Omdat ik vaak voor grote groepen kook is het fijn om deze machine als "assistent"te hebben in de keuken. Hij voldoet aan de voor mij belangrijke voorwaarden, zoals kunnen hakken, snijden en mengen.

Pluspunten

  • compact
  • goede kwaliteit/prijsverhouding

Minpunten

  • mengkom aan kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.C.C.Renshof-Bakker 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
Door de compacte vorm neemt het weinig bergruimte in. Het apparaat is licht van gewicht en goed hanteerbaar. Daarnaast is de metalen behuizing een pluspunt. Kunststof gaat eerder kapot.

Pluspunten

  • compact
  • multifunctioneel

Minpunten

  • nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt goed heel tevrede

Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
hakt alle producten zeer fijn
degelijk apparaat blijft goed staan vanwege de zuignapjes aan de onderkant

Pluspunten

  • scherpe messen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wallace 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden, goede prijs kwaliteit verhouding. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en heeft veel handige functies.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • kwaliteit

Minpunten

  • veel opbergplek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leet 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compleet en stabiel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

9,0
Een stabiel apparaat, heel gebruiksvriendelijk en goed schoon te maken. Ook fijn de vele accessoires.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Foodprocessor 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
prima apparaat voldoet aan de verwachtingen met veel accessoires
neemt niet veel ruimte in beslag en is veelzijdig

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KyanaV 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

FOODPROCESSOR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

7,0
Heel erg handig, groentesoep is meteen klaar zo.
Je moet er niet te veel van verwachten het is tenslotte maar het instapmodel. Wel ideaal voor groenten te raspen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mevrouw uit Tilburg 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

5,0
Gekozen ivm goede kwaliteit/prijs verhouding en glazen accessoires en mogelijkheid tot malen. Ook is het plastic pba vrij.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henriette van Ieperen 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk, met veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden, leuke prijs/pret verhouding en makkelijk schoon te maken,
ook heel makkelijk op te ruimen.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.W. Rem 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Algemene score

7,0
net gekocht maar Kenwood is sterk merk en ik heb ruime ervaring met andere kenwoodprodukten de afgelopen 40 jaar.

Pluspunten

  • neemt niet al te veel ruimte in
  • heeft diverse functies

Minpunten

  • geen
  • iets te kleine kom voor snijden groenten

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews