Kenwood FDM303SS zwart - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
2,1 liter
tile-Aantal standen
2 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

M 04-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel losse onderdelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Gekocht voor het versnipperen van groente en malen van quinoa. Dat doet hij goed. Wel veel losse onderdelen en jammer dat daar geen meegeleverde (en veilige) opruimmogelijkheid bij is, nu ligt alles nog los in de kartonnen aankoopdoos...

Pluspunten

  • Doet wat ie moet doen

Minpunten

  • Veel losse onderdelen, zonder opruimplek
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Silvia 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Dit is een top apparaat , ik heb met mijn vorige keukenmachine 20 jaar gedaan maar was nu aan vervanging toe . Dus dan is de keuze niet moeilijk .
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nienke 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kan veel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit apparaat is van alle gemakken voorzien. Ik heb nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd, maar hakken, malen, raspen gaat perfect. En hij neemt minder ruimte in dan m’n blender, citruspers en mixer.

Pluspunten

  • Goed scherp mes en scherpe snij-/raspschijven
  • Staat goed stevig en ziet er mooi uit
  • Glazen blender
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Y. Bayer 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor

Algemene score

8,0
Eerste indruk; Makkelijk in gebruik. Makkelijk schoon te maken. Apparaat is prima op te bergen en niet zwaar. Dat is voor mij het grootste pluspunt.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • prima schoon te maken
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Truus R 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact modieus apparaat

Algemene score

8,0
Op advies van de verkoper.Gebruiksvriendelijk.Prijs/kwaliteit is goed.Het past qua uitstraling goed bij mijn andere keukenapparatuur.Cashback actie.

Pluspunten

  • Sterke compacte machine
  • Bijgevoegde attributen
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeltske 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekocht vanwege de vele mogelijkheden, de prijs en het formaat. Je moet wel een keukenlaatje vrij maken voor de accessoires, maar het apparaat zelf neemt gelukkig niet je hele keukenblad in beslag. En hij is mooi.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Uiterlijk

Minpunten

  • Blender maakt veel herrie
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Schulting 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Foodprocessor FDM303SS

Algemene score

8,0
De foodprocessor werkt prima. We zijn er erg tevreden over. Het biedt meerdere mogelijkheden door de bijgeleverde accessoires. Werkt goed voor het maken van fruitcocktails. Ook een handige hulp voor het vermalen van bodems voor de taarten,
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joel 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede foodprocessor van een merk met goede reputatie. Sowieso een hele verbetering op de te vervangen foodprocessor. Veel accessoires, al zal ik niet alles gebruiken. Meer dan voldoende vermogen voor een instapmodel.

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • veel accessoires
  • voldoende vermogen

Minpunten

  • redelijk groot
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

alice Rem 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Omdat ik vaak voor grote groepen kook is het fijn om deze machine als "assistent"te hebben in de keuken. Hij voldoet aan de voor mij belangrijke voorwaarden, zoals kunnen hakken, snijden en mengen.

Pluspunten

  • compact
  • goede kwaliteit/prijsverhouding

Minpunten

  • mengkom aan kleine kant
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.C.C.Renshof-Bakker 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door de compacte vorm neemt het weinig bergruimte in. Het apparaat is licht van gewicht en goed hanteerbaar. Daarnaast is de metalen behuizing een pluspunt. Kunststof gaat eerder kapot.

Pluspunten

  • compact
  • multifunctioneel

Minpunten

  • nog geen gevonden
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

werkt goed heel tevrede

Algemene score

9,0
hakt alle producten zeer fijn
degelijk apparaat blijft goed staan vanwege de zuignapjes aan de onderkant

Pluspunten

  • scherpe messen
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Wallace 26-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden, goede prijs kwaliteit verhouding. Het apparaat is gemakkelijk te bedienen en heeft veel handige functies.

Pluspunten

  • mogelijkheden
  • kwaliteit

Minpunten

  • veel opbergplek
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Leet 11-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi compleet en stabiel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een stabiel apparaat, heel gebruiksvriendelijk en goed schoon te maken. Ook fijn de vele accessoires.
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Foodprocessor 09-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima apparaat voldoet aan de verwachtingen met veel accessoires
neemt niet veel ruimte in beslag en is veelzijdig

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

KyanaV 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

FOODPROCESSOR

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Heel erg handig, groentesoep is meteen klaar zo.
Je moet er niet te veel van verwachten het is tenslotte maar het instapmodel. Wel ideaal voor groenten te raspen.
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Mevrouw uit Tilburg 08-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Gekozen ivm goede kwaliteit/prijs verhouding en glazen accessoires en mogelijkheid tot malen. Ook is het plastic pba vrij.
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henriette van Ieperen 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk, met veel mogelijkheden!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel mogelijkheden, leuke prijs/pret verhouding en makkelijk schoon te maken,
ook heel makkelijk op te ruimen.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

A.W. Rem 23-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
net gekocht maar Kenwood is sterk merk en ik heb ruime ervaring met andere kenwoodprodukten de afgelopen 40 jaar.

Pluspunten

  • neemt niet al te veel ruimte in
  • heeft diverse functies

Minpunten

  • geen
  • iets te kleine kom voor snijden groenten
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Wilma 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie vorm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prijs kwaliteit verhouding sprak met zeer aan. Dit aangeschaft voor dochter die op kamers is en dit goed kon gebruiken. Dus voor langdurig gebruik en met veel extras een goed product.
Geschreven voor: Kenwood FDM303SS zwart

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer