Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rob 10-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke keukenmachine

Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Heel veelzijdig product, staat stevig op tafel, is robuust uitgevoerd en functioneert super.
Mijn vrouw is een dochter van een warme bakker en is zeer blij met deze professionele machine.
Nog nooit zo'n mooi luchtig cakedeeg gemaakt. Ik verheug me nu al op alle nieuwe recepten en gebak.

Pluspunten

  • degelijke uitvoering
  • veelzijdig apparaat met veel accessoires
  • makkelijk in gebruik
  • mooi design en alles in goede kwaliteit

Minpunten

  • geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rafah 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef KVC51- KVC5401S

Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden op Kenwood Chef KVC51- KVC5401S, die is heel fijn en kan ik dagelijks gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jos 12-05-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede menger, uitgebreide accessoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Fijn apparaat, gekocht omdat deze juist veel accessoires heeft en nog kunt uitbreiden. Vooral vanwege de goede mix en deeg mogelijkheden en de bijgeleverde keukenmachine en blender(glazen blender!)

Pluspunten

  • Ideale grootte voor kleinere keuken
  • Uitgebreide accessoires
  • Goed vermogen voor mixen van deeg

Minpunten

  • Redelijk prijzig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Pascal Venema 01-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn apparaat en super kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Dit apparaat gekocht omdat ik graag ook brooddeeg wil kunnen bereiden. Dit is bij de meeste apparaten niet mogelijk, maar voor de Chef geen probleem! Ik ben dan ook zeer tevreden. Heb er gelijk meerder accessoires bij besteld. Ook hieraan verneem je dat kwaliteit hoog in het vaandel staat. Alles voelt zeer degelijk aam. Heb nog niet alles kunnen testen maar heb er alle vertrouwen in. Kortom zoek je een alleskunner voor in de keuken? Dan is dit zeker een aanrader!

Pluspunten

  • Geschikt voor zwaar deeg
  • Zeer goede kwaliteit
  • Maakt veel ander apparaten overbodig.

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Marinel 25-03-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keukenmachine een echte alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

10,0
Mooie aanwinst en blikvanger in de keuken. Een echte alleskunner voor diverse bereidingswijze. Deze zomer eigengemaakte hamburgers en worstjes met heerlijke verse salade in een handomdraai klaargemaakt met deze machine.

Pluspunten

  • stevige behuizing
  • staat stabiel op de aanrecht
  • veel mogelijkheden voor accessoires

Minpunten

  • advies om onderdelen toch met de hand te reinigen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Suus 19-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Het is een kwalitatief sterk product. Eenvoudig in gebruik en makkelijk in en uit elkaar te halen en goed schoon te maken. Echt een aanrader!!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

mim 17-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie stabiele machine, geschikt voor zwaarder deegwerk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

10,0
Na navragen op een forum kwam dit merk het dichtst bij mijn wensen. Stabiel, garde en deeghaak van RVS, blender en foodprocessor en een gehaktmolen erbij. Ik ben niet teleurgesteld, in tegendeel, ik ben razend enthousiast en ben meer dan ooit in de keuken te vinden. Brooddeeg gemaakt, cupcakes, bananencake en ga maar door. Het staat ook nog eens mooi in de keuken. Je hoeft er niet bij te blijven, de machine trilt niet van het aanrecht af, het deeg kruipt niet omhoog, de garde neemt alles mee. Ik ben een tevreden mens.

Pluspunten

  • stabiel zwaar apparaat
  • doet wat het belooft te doen
  • geluidsvriendelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 10-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte aankoop, precies wat ik zocht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Mooi design, handig dat spatscherm aan de bovenkant vast zit dus dat deze mee omhoog gaat. Dit voorkomt gesmeer bij schoonmaken van de gardes. Stevig apparaat, doet precies wat je verwacht! Mooie opzetstukken ee bij. Komt echt goed onderin de mengkom ook doordat de iets een bowling heeft, daar blijft dus geen producten liggen die niet meekomen.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pieter 30-11-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Mooie machine die ook doet zoals het eruit ziet. Prima prijs kwaliteit verhouding. Kortom een aanwinst voor onze keuken!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

kenwood keuken machine 29-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooie keuken machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Wij hebben een nieuwe keuken machine gekocht om dat de oude 30 jaar oud was, en aan vervanging toe was, en zeker in een nieuwe keuken we hebben gekozen voor kwaliteit.Ook de uitstraling vonden we belangrijk, wij zijn er dan ook erg blij mee het was wel een uit gave maar dan heb je ook wat.

Pluspunten

  • veel hulp middelen
  • kwaliteit

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Janssen 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Powerful with many features and options

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
I've only had this a few days. The set up was easy with the exception of figuring out how the splashguard needed to be installed. But that only took a few minutes of playing around. in these few days, I have used the kneader for making bread, the mixer for making pie dough, pumpkin pie filling and turkey stuffing. I've also used the food processor to chop onions, carrots and celery and the blender for making smoothies. I need to have more practice with the kneading tool butt he bread ended up with a fine structure, if somewhat dense - that is more likely my lack of skill at bread making. The blender attachment turns out to be very powerful in comparison to my Bosch blender. It really surprised me and made short work of breaking down the frozen fruit and ice cubes into a smoothie. Was much faster than the Bosch. The food processor managed to quickly and easily chop the veggies without all the hassle that other food processors have given me with getting bits stuck. The real workhorse for me has been the mixer. It made making the pie dough so simple. It was easy to control the adding of the water while it was mixing. The dough turned out perfect. Mixing the stuffing for the turkey did have me wishing for the larger Chef Elite XL, but I was able to get enough stuffing for a 5kg turkey in the one mixing bowl, just. Clean up was quite easy. I really like the feel of the unit. It feels solid and well built. The magnetic covers for the attachment points is a nice touch, especially with wet/slippery hands. I appreciated a number of the little touches like the removable rubber base under the mixing bowl. I'm looking forward to trying out the meat grinder/sausage maker the next time I make sausage.

Pluspunten

  • Feels solid
  • Easy to use

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nikki 26-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig uitgevoerde keukemixer/machine

Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
De kwaliteit van dit apparaat is echt heel goed. De blender is van dik glas de machine zeer degelijk. Ik heb er jaren van gedroomd en het is ook zeker geen koopje, maar nu al helemaal waard.

Pluspunten

  • kwaliteit is heel goed
  • super accessoires
  • 1 machine voor heel feel functies
  • strakke vormgeving

Minpunten

  • deksel is krasgevoelig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mnw 24-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super Compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Prima apparaat, alle denkbare extras in het pakket. Persoonlijk had ik de vleesmolen vervangen door de pastamaker.
Redelijk zwaar en daardoor wel even goed kijken op welke plank hij in de kast komt.

Pluspunten

  • Compleet
  • Degelijk

Minpunten

  • Niet de goedkoopste
  • Zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Sanne 23-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een veelzijdig en ontzettend degelijke machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

10,0
De Kenwood Chef Elite biedt je gemak en rust in de keuken. Hij kan werkelijk alles. Wanneer je een brood, caké of taart bakt, doe je alle ingrediënten in de kom en de machine doet de rest. Op deze manier heb ik mijn handen vrij om iets anders te gaan doen.
Hij is krachtig en biedt ontelbare mogelijkheden. Zeer degelijke kwaliteit.
Ook erg ideaal dat er een tweede mengkom bij zit!

Pluspunten

  • Zorgt ervoor dat je ontspannen in de keuken staat
  • Is van alle gemakken voorzien

Minpunten

  • Aanvullingen (accessoires) zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 20-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een veelzijdig en ontzettend degelijke machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

10,0
De Kenwood Chef Elite biedt je gemak en rust in de keuken. Hij kan werkelijk alles. Wanneer je een brood, caké of taart bakt, doe je alle ingrediënten in de kom en de machine doet de rest. Op deze manier heb ik mijn handen vrij om iets anders te gaan doen.
Hij is krachtig en biedt ontelbare mogelijkheden. Zeer degelijke kwaliteit.
Ook erg ideaal dat er een tweede mengkom bij zit!

Pluspunten

  • Zorgt ervoor dat je ontspannen in de keuken staat
  • Is van alle gemakken voorzien

Minpunten

  • Aanvullingen (accessoires) zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny. S 13-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijker dan een handmixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Toch handig dat je handen vrij zijn bij het mixen van diverse, wordt veel geëxperimenteerd met alle extra’s die erbij zitten. Makkelijk schoon te maken is ook fijn.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Alle onderdelen makkelijk te wisselen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joris 12-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
De machine is zeer degelijk gebouwd en er is mooi materiaal gebruikt.
Verder in deze uitvoering voorzien van vele accessoires.

Pluspunten

  • Design
  • Degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ED 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Robuste en degelijke keukenmachine met een uitgebreid accessoire pakket. Handige 2e roestvaststalen kom! Voldoende vermogen voor mijn gebruik (1200W). Staat ook mooi in de keuken maar neemt wel wat plek in beslag!

Pluspunten

  • Zwaar en stabiel
  • Metalen chassis

Minpunten

  • Duurder dan concurentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Kenwood Chef Elite - Waanzinnig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Het uitpakken van deze enorme doos is al een ervaring an-sich. Keurig verpakt in hoge kwarton en ander beschermingsmateriaal kwam daar de machine tevoorschijn, net als alle accessoires.
Eenvoudig geinstalleerd en direct aan het werk gezet.
De machine draait en met de draaiknop bijzonder eenvoudig om de juiste snelheid te selecteren.

Pluspunten

  • 1200W motor
  • Bijzonder mooie afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joris 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust, compleet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
We hebben dit apparaat gekocht omdat mijn ouders er vroeger ook een hadden en er heel erg lang plezier van hebben gehad. Het apparaat is veelzijdig en in deze uitvoering komt het met veel accessoires. Het ontwerp is tijdloos.

Pluspunten

  • Design & solide gebouwd
  • Compleet uitgerust

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews