Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
tile-Aantal standen
8 snelheden/standen
Functies
vleesmolen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 24 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rafah 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef KVC51- KVC5401S

Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden op Kenwood Chef KVC51- KVC5401S, die is heel fijn en kan ik dagelijks gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sanne 23-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een veelzijdig en ontzettend degelijke machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

10,0
De Kenwood Chef Elite biedt je gemak en rust in de keuken. Hij kan werkelijk alles. Wanneer je een brood, caké of taart bakt, doe je alle ingrediënten in de kom en de machine doet de rest. Op deze manier heb ik mijn handen vrij om iets anders te gaan doen.
Hij is krachtig en biedt ontelbare mogelijkheden. Zeer degelijke kwaliteit.
Ook erg ideaal dat er een tweede mengkom bij zit!

Pluspunten

  • Zorgt ervoor dat je ontspannen in de keuken staat
  • Is van alle gemakken voorzien

Minpunten

  • Aanvullingen (accessoires) zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sanne 20-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een veelzijdig en ontzettend degelijke machine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

10,0
De Kenwood Chef Elite biedt je gemak en rust in de keuken. Hij kan werkelijk alles. Wanneer je een brood, caké of taart bakt, doe je alle ingrediënten in de kom en de machine doet de rest. Op deze manier heb ik mijn handen vrij om iets anders te gaan doen.
Hij is krachtig en biedt ontelbare mogelijkheden. Zeer degelijke kwaliteit.
Ook erg ideaal dat er een tweede mengkom bij zit!

Pluspunten

  • Zorgt ervoor dat je ontspannen in de keuken staat
  • Is van alle gemakken voorzien

Minpunten

  • Aanvullingen (accessoires) zijn duur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny. S 13-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Makkelijker dan een handmixer.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Toch handig dat je handen vrij zijn bij het mixen van diverse, wordt veel geëxperimenteerd met alle extra’s die erbij zitten. Makkelijk schoon te maken is ook fijn.

Pluspunten

  • Makkelijk te bedienen
  • Alle onderdelen makkelijk te wisselen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Joris 12-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
De machine is zeer degelijk gebouwd en er is mooi materiaal gebruikt.
Verder in deze uitvoering voorzien van vele accessoires.

Pluspunten

  • Design
  • Degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ED 29-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Robuste en degelijke keukenmachine met een uitgebreid accessoire pakket. Handige 2e roestvaststalen kom! Voldoende vermogen voor mijn gebruik (1200W). Staat ook mooi in de keuken maar neemt wel wat plek in beslag!

Pluspunten

  • Zwaar en stabiel
  • Metalen chassis

Minpunten

  • Duurder dan concurentie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 23-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Kenwood Chef Elite - Waanzinnig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Het uitpakken van deze enorme doos is al een ervaring an-sich. Keurig verpakt in hoge kwarton en ander beschermingsmateriaal kwam daar de machine tevoorschijn, net als alle accessoires.
Eenvoudig geinstalleerd en direct aan het werk gezet.
De machine draait en met de draaiknop bijzonder eenvoudig om de juiste snelheid te selecteren.

Pluspunten

  • 1200W motor
  • Bijzonder mooie afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Joris 17-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robuust, compleet.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
We hebben dit apparaat gekocht omdat mijn ouders er vroeger ook een hadden en er heel erg lang plezier van hebben gehad. Het apparaat is veelzijdig en in deze uitvoering komt het met veel accessoires. Het ontwerp is tijdloos.

Pluspunten

  • Design & solide gebouwd
  • Compleet uitgerust

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 07-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, krachtige motor

Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

7,0
Hoge prijs voor een mixer. Mooi design en krachtige motor
Het is een veelzijdige product met verschillende opzetstukken.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veelzijdig

Minpunten

  • duur
  • ontbreekt een citruspers

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gier 21-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Luxe apparaat, veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Het apparaat is echt heel degelijk, met de onderdelen van stevig materiaal dus ik denk erg duurzaam. Ook de plastic onderdelen voelen veel luxer aan dan die van een goedkopere keukenmachine.

Pluspunten

  • Degelijk materiaal
  • Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wouter 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en stijlloos icoon voor in de keuken

Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Onafhankelijk van elkaar kwamen zowel ik als mijn vrouw op deze machine uit. Degelijk en van mooie kwaliteit, goede reviews en veel accessoires verkrijgbaar. Bovendien zaten veel gewenste accessoires al in deze set. Nog even getwijfeld over de Magimix gezien de goede beoordelingen en testresultaten. Echter is hoofdzaak ontworpen voor snijden i.p.v. bakken, al schijnt het een ster te zijn in kneden. Tenslotte de Kitchenaid, volgens mij vrouw te protserig (hoog gadget/apple karakter) en overpriced.

Pluspunten

  • Zeer degelijk
  • Veel accessoires
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Beetje log
  • Niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Ik heb de keukenmachine anderhalve week en ben er nu al erg blij mee. De machine doet het werk en ondertussen kan ik andere dingen doen, verder afwegen of appels schillen... Niet meer heel de tijd de handmixer vast hoeven houden. Kneden, kloppen, raspen, snijden ik heb alles al geprobeerd en dit gaat ideaal, zelfs de appels voor de appeltaart of de wortels voor de worteltjestaart. Het is even uitzoeken wat je waarvoor gebruikt maar dat is nieuwigheid, het staat allemaal in de gebruiksaanwijzing en anders is het op internet terug te vinden. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Mooi apparaat voor op de aanrecht
  • Gebruikersgemak
  • Kan veel
  • Kan allemaal in de vaatwasser
  • Krachtige machine

Minpunten

  • Aan de prijzige kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gejo 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Prima compleet en mooi uitgevoerde machine.
Kwaliteit is goed. Alle onderdelen voelen ook solide aan. Helemaal blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en complete machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Krachtige motor voor maken van brooddeeg, smoothies etc. Zeer compleet geleverd, je kan er direct mee aan de slag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hyed 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Mooi apparaat aanwinst voor de keuken. Compleet assortiment hulpstukken. Professionele kwaliteit. Sieraad voor de keuken die er perfect uitziet. Vleesmolen geeft een extra dimensie in je kookbeleving. Worsten, bieftartaar alles is mogelijk. Gezond en lekker. Gewoon een super apparaat.

Pluspunten

  • Compleet
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hendriksen 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide, gebruiksvriendelijk en mooi

Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Is misschien wat duurder maar het is voor deze zware kwaliteit en uitstraling de prijs zeker waard!
Tevens zijn er nog vele uitbreidingsmogelijkheden!

Pluspunten

  • Materiaalkeuze
  • gebruiksvriendelijk
  • uitbreidingsmogelijkheden

Minpunten

  • prijs is mischien wat duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kokkie 05-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Het is een prettig en krachtig apparaat. Komt zeer compleet. Gehaktmolen, blender en foodprocessor van goede kwaliteit. Spatscherm valt soms iets te makkelijk af maar dat is geen enorm punt. Bij deeg kneden lijkt het alsof ie het soms moeilijk heeft.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stevige onderdelen en goed schoon te houden

Minpunten

  • Deeg kneden gaat moeizaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lara Wolzak 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe liefde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat deze multifunctioneel is. Je kan hem gebruiken voor van alles en neemt de plek in van ruim 8 aparte machines. De prijs is duur, maar hij is het zeker waard.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Uitstraling
  • Gebruike gemak

Minpunten

  • De ruimte die die in neemt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk startpakket

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Wat een goede keus. In een apparaat drie machines. Ook fijn dat ik nog 17 uitbreidingen kan kopen. Ik zal het iedereen aanraden om het aan te schaffen.

Pluspunten

  • Stevig
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Volumieus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anoniem 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Het is een degelijk apparaat met veel uitbreidingsmogelijkheden. Bij dit type wordt de food processor, een extra mengkom, blender en een gehaktmolen al standaard meegeleverd.

Pluspunten

  • Mengkommen en deeghaken zijn van rvs
  • Compleet door vele uitbreidingsmogelijkheden

Minpunten

  • Wiebelt wat als je een deeg maakt voor twee broden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews