Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
4,6 liter
tile-Aantal standen
8 snelheden/standen
Functies
vleesmolen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rafah 12-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef KVC51- KVC5401S

Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Ik ben heel tevreden op Kenwood Chef KVC51- KVC5401S, die is heel fijn en kan ik dagelijks gebruiken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wouter 21-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en stijlloos icoon voor in de keuken

Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Onafhankelijk van elkaar kwamen zowel ik als mijn vrouw op deze machine uit. Degelijk en van mooie kwaliteit, goede reviews en veel accessoires verkrijgbaar. Bovendien zaten veel gewenste accessoires al in deze set. Nog even getwijfeld over de Magimix gezien de goede beoordelingen en testresultaten. Echter is hoofdzaak ontworpen voor snijden i.p.v. bakken, al schijnt het een ster te zijn in kneden. Tenslotte de Kitchenaid, volgens mij vrouw te protserig (hoog gadget/apple karakter) en overpriced.

Pluspunten

  • Zeer degelijk
  • Veel accessoires
  • Gebruiksvriendelijk
  • Mooi ontwerp

Minpunten

  • Beetje log
  • Niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 05-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Ik heb de keukenmachine anderhalve week en ben er nu al erg blij mee. De machine doet het werk en ondertussen kan ik andere dingen doen, verder afwegen of appels schillen... Niet meer heel de tijd de handmixer vast hoeven houden. Kneden, kloppen, raspen, snijden ik heb alles al geprobeerd en dit gaat ideaal, zelfs de appels voor de appeltaart of de wortels voor de worteltjestaart. Het is even uitzoeken wat je waarvoor gebruikt maar dat is nieuwigheid, het staat allemaal in de gebruiksaanwijzing en anders is het op internet terug te vinden. Ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Mooi apparaat voor op de aanrecht
  • Gebruikersgemak
  • Kan veel
  • Kan allemaal in de vaatwasser
  • Krachtige machine

Minpunten

  • Aan de prijzige kant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gejo 01-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Prima compleet en mooi uitgevoerde machine.
Kwaliteit is goed. Alle onderdelen voelen ook solide aan. Helemaal blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert-Jan 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en complete machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Krachtige motor voor maken van brooddeeg, smoothies etc. Zeer compleet geleverd, je kan er direct mee aan de slag.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hyed 19-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Mooi apparaat aanwinst voor de keuken. Compleet assortiment hulpstukken. Professionele kwaliteit. Sieraad voor de keuken die er perfect uitziet. Vleesmolen geeft een extra dimensie in je kookbeleving. Worsten, bieftartaar alles is mogelijk. Gezond en lekker. Gewoon een super apparaat.

Pluspunten

  • Compleet
  • Handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Hendriksen 12-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide, gebruiksvriendelijk en mooi

Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Is misschien wat duurder maar het is voor deze zware kwaliteit en uitstraling de prijs zeker waard!
Tevens zijn er nog vele uitbreidingsmogelijkheden!

Pluspunten

  • Materiaalkeuze
  • gebruiksvriendelijk
  • uitbreidingsmogelijkheden

Minpunten

  • prijs is mischien wat duurder

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kokkie 05-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Het is een prettig en krachtig apparaat. Komt zeer compleet. Gehaktmolen, blender en foodprocessor van goede kwaliteit. Spatscherm valt soms iets te makkelijk af maar dat is geen enorm punt. Bij deeg kneden lijkt het alsof ie het soms moeilijk heeft.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stevige onderdelen en goed schoon te houden

Minpunten

  • Deeg kneden gaat moeizaam

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lara Wolzak 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe liefde

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekocht omdat deze multifunctioneel is. Je kan hem gebruiken voor van alles en neemt de plek in van ruim 8 aparte machines. De prijs is duur, maar hij is het zeker waard.

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Uitstraling
  • Gebruike gemak

Minpunten

  • De ruimte die die in neemt

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Wim 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuk startpakket

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Wat een goede keus. In een apparaat drie machines. Ook fijn dat ik nog 17 uitbreidingen kan kopen. Ik zal het iedereen aanraden om het aan te schaffen.

Pluspunten

  • Stevig
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Volumieus

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Anoniem 13-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk apparaat met vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

8,0
Het is een degelijk apparaat met veel uitbreidingsmogelijkheden. Bij dit type wordt de food processor, een extra mengkom, blender en een gehaktmolen al standaard meegeleverd.

Pluspunten

  • Mengkommen en deeghaken zijn van rvs
  • Compleet door vele uitbreidingsmogelijkheden

Minpunten

  • Wiebelt wat als je een deeg maakt voor twee broden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Matthijs van der Wielen 06-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig mooie machine! In uitstraling en gebruik!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat het heel compleet is. Veel assecoires van goede degelijke kwaliteit. Prijs is stevig maar je krijgt dan ook een super product! Het apparaat is gebruiksvriendelijk, goed schoon te maken en zeker niet van plastic maar van duurzaam materiaal.
Ik zal m iedereen aanbevelen. En ook zeker een eyecatcher voor in de keuken!

Pluspunten

  • Degelijk, stevig materiaal
  • Goed schoon te maken
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zwaar hij loopt niet van je aanrecht af
  • Veel assecoires en goed vermogen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kenwood Keukenmachine 19-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige Kenwood Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
De keukenmachine heeft een mooie strakke uitstraling. Het apparaat wordt geleverd met veel accessoires wat heel fijn is. De foodprocessor is ideaal met de meegeleverde raspen. De keukenmachine is handig in gebruikt en makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Veel betaalbare accesoires
  • Mooie uitstraling

Minpunten

  • heb ik nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pep 24-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

10,0
Al vele jaren plezier van een Kenwood Chef en een keertje toe aan wat nieuws. Uiteraard werd dat wederom een Kenwood Chef Elite dit keer met mooie handige en robuuste assecoires

Pluspunten

  • Robuustheid
  • Betrouwbaarheid
  • Glazen blender
  • RVS hulpstukken
  • Krachtige motor

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karin 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood KVC5401S – Chef Elite zilver

Algemene score

9,0
Het is een multifunctioneel apparaat, Veel mogelijkheden, Kan flinke hoeveelheden deeg kneden/mengen zonder dat het te zwaar wordt. Daar waar andere keukenmachines stoppen, gaat kenwood door.

Pluspunten

  • sterke machine
  • multifunctioneel

Minpunten

  • best wel een zwaar apparaat om even te verzetten.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer