Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jack 08-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige degelijke machine

Geschreven voor: Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver

Algemene score

9,0
Jaren geleden heb voor mijn restaurant-keuken een Kenwood chef xl gekocht waarover ik zeer tevreden was. Nu heb ik prive weer eenzelfde model gekocht Chef xl 8300S Titanium.
Een machine met een krachtige motor(1700 watt). Naast dat ik met deze machine een stevig deeg kan zetten ben ik ook erg teveden met de flexi-klopper en de spatel. De ideale accessoires om produkten te mengen. Door de planetaire werking is het opkloppen en mengen in een handomdraai gebeurd. Voor iemand die graag bakt een ideale keukenhulp.

Pluspunten

  • bijgevoegde flexiklopper en spatel
  • Krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis en Mien Noblesse 13-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanvulling op mijn favoriete keukenhuklp

Geschreven voor: Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat we ook op onze baklessen op school Kenwood gebruiken. Door de ervaringen aldaar was de keuze niet moeilijk .Dit apparaat steekt met kop en Schouder uit boven de andere merken.
Mijn vrouw was eigenlijk nooit tevreden met de lichtere machines van andere merken.
Een hoog watt percentage levert ook een krachtige machine op die perfect zijn werk doet.
Na thuis wat mindere machines te hebben gebruikt is kenwood toch wel een must.
Pluspunten

Degelijke machine
Handig in gebruik Heb bij deze machine ook de uitbreiding gekocht waarmee je groente en nog veel meer kunt snijden en dat in kleine blokjes. deze snijder beveel ik zeker aan omdat dit een zeer handige uitbreiding is en nog meer plezier geeft van deze toch al handige krachtpastser. De verlichting in de kop van de machine lijkt wat overdreven maar is het zeker niet! nu sparen voor nog meer handige accesoirs. Zo dat we de machine ten volle kunnen benutten.

Minpunten

geen
geen

Pluspunten

  • zeer krachtig 1700 watt
  • kleine en grote hoeveelheden mengen
  • Rustig niet storend geluid.
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.A. 24-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geschikt voor grotere porties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver

Algemene score

9,0
Het is een sterke keukenmachine. Het heeft een grote kom maar toch kun je ook makkelijk kleine hoeveelheden maken. Het lichtje die in de kom schijnt is erg handig. Ik heb voor een Kenwood gekozen omdat deze ook uit te breiden is met andere opzetstukken.

Pluspunten

  • grote kom
  • sterke motor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Louis Noblesse 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn favoriet hulpje

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat we ook op onze baklessen op school Kenwood gebruiken. Door de ervaringen aldaar was de keuze niet moeilijk .Dit apparaat steekt met kop en Schouder uit boven de andere merken.
Mijn vrouw was eigenlijk nooit tevreden met de lichtere machines van andere merken.
Een hoog watt percentage levert ook een krachtige machine op die perfect zijn werk doet.
Na thuis wat mindere machines te hebben gebruikt is kenwood toch wel een must.

Pluspunten

  • Degelijke machine
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelisaS 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote mixer met licht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver

Algemene score

8,0
Lekker grote mixer die veel aan kan. Heb deze gekocht voornamelijk voor de spatelfunctie, die werkt heel goed. Het ingebouwd licht lijkt onzinnig maar is echt heel handig. Een aanrader.

Pluspunten

  • ingebouwd licht
  • spatelfunctie

Minpunten

  • maakt wel een beetje geluid bij hoger snelheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

M de jong 09-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ultieme machine.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver

Algemene score

8,0
Grote mengkom. Ideaal voor het kneden van deeg. Daarnaast is het lichtje handig en kan je de keukenmachine uitbreiden.

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • Stabiele machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patser van een apparaat 28-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig apparaat

Geschreven voor: Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver

Algemene score

9,0
Prachtig solide krachtig apparaat doet alles wij gewenst is, zeker aan te raden ! Licht is ook heel handig, kwaliteit onderdelen zeer hoog.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Heel mooi

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ddb 23-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een krachtpatser! Nooit meer terug :)

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver

Algemene score

10,0
Op aanraden van verschillende mensen de Kenwood Chef XL KVL8300S gekocht. We bakken veel en de extra grote kom en de sterke motor maken het ontzettend veel makkelijker. We kunnen veel meer gebak en taart produceren in dezelfde tijd. Met de verschillende koppen is de mixer super snel om te schakelen van mengen naar kloppen of het vouwen van brooddeeg. We kunnen niet blijer zijn met de aankoop. Dikke aanrader :)

Pluspunten

  • Bakken in grote volumes
  • Sterke motor

Minpunten

  • Nog niet gevonden!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Heinze 22-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Robust en tevens elegant

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver

Algemene score

9,0
Na vele reviews gelezen te hebben en omdat ik regelmatig zwaarder brooddeeg moet kneden heb ik voor dit model gekozen. Een elegant vormgegeven produkt en zeer rubuust gebouwd. Daar ga ik veel bakplezier aan beleven.

Pluspunten

  • Zeer robuust gebouwd
  • Stoer en tevens elegant uiterlijk
  • Alle benodigde acessoires meegeleverd

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 14-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver

Algemene score

8,0
Persoonlijk was ik al langer aan het twijfelen om een keukenmixer aan te schaffen. Zeker voor bewerkelijk deeg of beslag, waar je met een gewone mixer goed een kwartier ziet bent is het een verademing. Uiteraard wel een flinke investering, maar toen ik van een tante hoorde dat zij haar keukenmachine al bijna 30 jaar probleemloos gebruikt ben ik overstag gegaan. Houd vooral goed speciale aanbiedingsacties in de gaten, dan is het wat minder pijnlijk voor je portemonnee

Pluspunten

  • Mengkomverlichting
  • Voor zeer grote én kleine hoeveelheden

Minpunten

  • Prijzig
  • Zwaar, staat bij stug deeg alsnog te wiebelen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer