Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood Titanium XL KVL8300S zilver op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. Lenoir 20-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een robuuste en mooi gestileerde machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden een Kenwood Chef Major keukenmachine en ondanks dat deze na 27 jaar gebruik nog steeds goed functioneerde hebben we besloten om een Kenwood Titanium XL KVL8300S keukenmachine met een zwaardere aandrijving van 1,7 kW aan te schaffen. De KVL8300S is een robuuste, goed geconstrueerde en mooi gestileerde machine die zijn werk goed doet. Ondanks dat de KVL8300S een zwaardere aandrijving heeft maakt hij minder lawaai dan de Kenwood Chef Major keukenmachine met een aandrijving met minder vermogen. Ook is de KVL8300S rijkelijk voorzien van diverse accessoires. We hebben er al heerlijke taarten mee gemaakt. De KVL8300S staat op onze keukenaanrecht en is een juweeltje om te zien.

Pluspunten

  • Robuuste machine
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen afdekhoes meegeleverd!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 27-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige keukenmachine van Kenwood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb jarenlang een Kenwood multipro gehad, die begon het nu te begeven. Al tijdje aan het zoeken naar een vervanging en mezelf nu met deze keukenmachine verwend! Hij is prachtig en ik heb hem dit weekend voor het eerst gebruikt om Madeleines te maken, heerlijk dat ik geen handmixer meer hoef te gebruiken (ook Kenwood :-)) Dat was ook wel mogelijk met de Multipro, maar ik deed dat hiervoor altijd in beslagkom met losse mixer. Heb ook meteen de foodprocessor aangeschaft, omdat ik die functie op de multi pro bijna dagelijks gebruikte. Ook de verlichting is erg fijn!

Pluspunten

  • Vermogen
  • Uiterlijk
  • Mogelijke assesoires
  • Verlichting
  • Degelijk

Minpunten

  • Duur

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

s**s@h**l.com 23-12-2021
  • Product gekocht

Bedankt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi product wat het goed doet
Bedankt we zullen er veel plezier van hebben.

Reageer

Haye Thomas 22-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdig en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie machine om te zien, degelijk uitgevoerd. Krachtige motor die allerlei mogelijke bewerkingen mogelijk maken. Enige minpunt is dat veel accessoires op dit moment niet verkrijgbaar zijn.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Sieraad in de keuken
  • Uitgebreide mogelijkheden

Minpunten

  • Verkrijgbaarheid en prijs accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

b**9@g**l.com 21-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

10,0
Echt mooie, sterke, heel goede kwaliteit machine. Veel extras toegeven. Ik ben echt blij.

Reageer

TTM 20-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heel blij met mijn nieuwe Kenwood keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn vorige keukenmachine was al een Kenwood, maar veel eenvoudiger en kleiner. Ik was toe aan een nieuwere en vooral een met een grotere kom . Veel omschrijvingen van diverse keukenmachines gelezen en deze , de KVL8300S voldeed aan mijn wensen en ook aan mijn mogelijkheden. Wat mij vooral aanspreekt is de grote kom, het spatdeksel, de verlichting, dat hij zowel langzaam als snel kan draaien en dat hij er prachtig uitziet. Een kritiekpunt: Als ik hem gebruik moet ik hem vanuit een kast op het aanrecht zetten en na gebruik natuurlijk weer terug en dan merk ik dat de keukenmachine lastig op te tillen is. Een paar halve uitsparingen onder , zoals bij de koffiemachine van De Longhi (Magnifica S) zou alles veel comfortabeler maken. De Cashback actie heeft mijn keuze eenvoudiger gemaakt en ook versneld.

Pluspunten

  • grote kom
  • spatdeksel
  • verlichting
  • groot toeren bereik
  • veelzijdig te gebruiken

Minpunten

  • lastig op te tillen en te verplaatsen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

paulien 19-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prachtig apparaat!
Hij is robuust en doet wat hij moet doen.
heel erg blij mee.

Pluspunten

  • robuust
  • doet wat hij moet doen
  • lampje

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

User520 16-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Excellent

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prachtig apparaat met veel extra mogelijkheden. Hoop dat deze generatie op generatie wordt doorgegeven.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Ali-Dib 16-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie en praktische machine! Fraai design en krachtig in gebruik. Erg blij mee :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

s**u@h**l.com 10-12-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Great Quality Stand Mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Great quality! Easily adjustable attachments, smooth functionality...Looking forward to using this for more creations :)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

l**7@h**l.com 09-12-2021
  • Product gekocht

Algemene score

8,0
Een robuuste keukenmachine.
Kneed een mooi deeg. Ook met vulling.
Gemakkelijk te bedienen. Fijn dat lampje boven de kom.

Reageer

Bram 29-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Chef Titanium XL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gekocht als upgrade van mijn Prospero. Nu nog maar een paar keer gebruikt, maar werkt erg goed. Hij heeft een krachtige motor (waar de Prospero zichzelf uit elkaar trok, geeft deze geen krimp). De verlichting die ik de kop zit is ook erg fijn. Heel blij met deze aanschaf!

Pluspunten

  • Sterkte motor
  • verlichting in de kop

Minpunten

  • tot nu toe nog geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Qassem 27-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De beste

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind dat heel goed een prachtige apparaat en zeer krachtige. Helemaal blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suuske 24-11-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

SuperfantastischsnelmooipraktIsche keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super machine! Doet alles wat ik wil in een handomdraai en daar word ik zelf niet moe van 😉 Daarnaast is het ook een mooie machine want het oog wil ook wat….dus mensen ik raad iedereen aan om de Kenwood te kopen om lekkere dingen te bakken!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Volume
  • Design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirte 18-04-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekocht na het lenen van ander kenwood, was hier erg te vreden mee. Grote kom, degelijke accessories. Fijn verlichting boven in. Goede opberg sleuf voor stekker.

Pluspunten

  • Grote kom
  • Degelijk accessoires

Minpunten

  • Handmatig opbergen stekker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Louis en Mien Noblesse 13-04-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Aanvulling op mijn favoriete keukenhuklp

Algemene score

10,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat we ook op onze baklessen op school Kenwood gebruiken. Door de ervaringen aldaar was de keuze niet moeilijk .Dit apparaat steekt met kop en Schouder uit boven de andere merken.
Mijn vrouw was eigenlijk nooit tevreden met de lichtere machines van andere merken.
Een hoog watt percentage levert ook een krachtige machine op die perfect zijn werk doet.
Na thuis wat mindere machines te hebben gebruikt is kenwood toch wel een must.
Pluspunten

Degelijke machine
Handig in gebruik Heb bij deze machine ook de uitbreiding gekocht waarmee je groente en nog veel meer kunt snijden en dat in kleine blokjes. deze snijder beveel ik zeker aan omdat dit een zeer handige uitbreiding is en nog meer plezier geeft van deze toch al handige krachtpastser. De verlichting in de kop van de machine lijkt wat overdreven maar is het zeker niet! nu sparen voor nog meer handige accesoirs. Zo dat we de machine ten volle kunnen benutten.

Minpunten

geen
geen

Pluspunten

  • zeer krachtig 1700 watt
  • kleine en grote hoeveelheden mengen
  • Rustig niet storend geluid.
  • makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.A. 24-01-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Geschikt voor grotere porties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een sterke keukenmachine. Het heeft een grote kom maar toch kun je ook makkelijk kleine hoeveelheden maken. Het lichtje die in de kom schijnt is erg handig. Ik heb voor een Kenwood gekozen omdat deze ook uit te breiden is met andere opzetstukken.

Pluspunten

  • grote kom
  • sterke motor

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 08-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige degelijke machine

Algemene score

9,0
Jaren geleden heb voor mijn restaurant-keuken een Kenwood chef xl gekocht waarover ik zeer tevreden was. Nu heb ik prive weer eenzelfde model gekocht Chef xl 8300S Titanium.
Een machine met een krachtige motor(1700 watt). Naast dat ik met deze machine een stevig deeg kan zetten ben ik ook erg teveden met de flexi-klopper en de spatel. De ideale accessoires om produkten te mengen. Door de planetaire werking is het opkloppen en mengen in een handomdraai gebeurd. Voor iemand die graag bakt een ideale keukenhulp.

Pluspunten

  • bijgevoegde flexiklopper en spatel
  • Krachtige motor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis Noblesse 24-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mijn favoriet hulpje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat we ook op onze baklessen op school Kenwood gebruiken. Door de ervaringen aldaar was de keuze niet moeilijk .Dit apparaat steekt met kop en Schouder uit boven de andere merken.
Mijn vrouw was eigenlijk nooit tevreden met de lichtere machines van andere merken.
Een hoog watt percentage levert ook een krachtige machine op die perfect zijn werk doet.
Na thuis wat mindere machines te hebben gebruikt is kenwood toch wel een must.

Pluspunten

  • Degelijke machine
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

MelisaS 19-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote mixer met licht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekker grote mixer die veel aan kan. Heb deze gekocht voornamelijk voor de spatelfunctie, die werkt heel goed. Het ingebouwd licht lijkt onzinnig maar is echt heel handig. Een aanrader.

Pluspunten

  • ingebouwd licht
  • spatelfunctie

Minpunten

  • maakt wel een beetje geluid bij hoger snelheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews