Bosch MUM59343 - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
tile-Aantal standen
7 snelheden/standen
Aantal snelheidsstanden
7

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 58 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM59343 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosma 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, strak design, gebruiksvriendelijk, zeer compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

8,0
Mooi en degelijke keukenmachine van Bosch. In de winkel uitgebreid vergeleken met andere merken. Aangezien wij niet elk jaar een nieuwe keukenmachine kopen ook vooral gelet op de kwaliteit. Deze van Bosch voelt aan alsof hij jaren meegaat (hopelijk is dat ook zo), bij andere merken viel dat tegen. Wat opvalt is dat Bosch vele types heeft in de MUM serie, het kostte wat moeite maar uiteindelijk werd ons duidelijk wat de verschillen zijn:
1. 900 of 1000watt motor, deze heeft 1000
2. Wel of geen automatisch oprolbaar snoer, deze heeft dat
3. Meegeleverde accesoires

Wij zijn voor deze gegaan vanwege het automatisch oprolbare snoer en de vele meegeleverde accessoires. Tot nu toe geen spijt.

Pluspunten

  • Degelijk en stil
  • Strak design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zeer compleet
  • Automatisch oprolbaar snoer

Minpunten

  • Lastig vergelijken met andere versies van Bosch

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erna 23-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Wat een geweldig en mooi uitziende keukenmachine. Erg makkelijk compleet met tasje voor de accessoires.
Ik moet hem nog uitgebreid testen. Ik had verwacht dat het apparaat meer lawaai zou geven, maar dat valt erg mee. Wat ik al eerder las, vind ik het jammer dat de smootie kan van plastic is en niet van glas. Maar des al niet te min ben ik erg blij met deze Bosch machine.
Het staat supermooi op ons aanrecht.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lawaai valt mee

Minpunten

  • Plastic smootie kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ILMilco 17-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtige keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
op advies van een vriend deze keuken machine gekocht om o.a. brood deeg te mengen met vruchten.
Bevalt prima, uitstekend geschikt ook voor het stevigere deeg. Prachtig apparaat ook om te zien.

Pluspunten

  • prachtig design
  • krachtig voor mengen van steviger brooddeeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 11-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

doet wat het moet doen, no nonsens machine

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
het is onze tweede Bosch keukenmachine , de eerste heeft ruim 40 jaar goed gefunctioneerd. De onderdelen functioneren allemaal goed. Zwaar brood deeg, boven de 700 gram, is wat moeilijk voor de machine ( moet hij harder werken) Eiwit , slagroom kloppen is perfect in deze machine.

Pluspunten

  • eenvoudig , compact, degelijk
  • betrouwbaar

Minpunten

  • minder als een hipe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 30-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop gedaan aan deze Bosch keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Wat een krachtige machine! Hij ziet er ook nog eens prachtig uit! Ik laat hem op het aanrecht staan om zoveel mogelijk te gebruiken.
We hebben getwijfeld tussen de machine die iets voordeliger was en deze, maar hebben voor deze gekozen omdat deze meer stalen onderdelen heeft en dus duurzamer is/langer mee gaat.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit!
  • Sterk!

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelien 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine Bosch MUM59343

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
GEWELDIG ik ben en nu al echt blij mee!!!, ivm mijn gezondheid wil ik meer groenten eten en lekkere dingen bakken die goed voor mij zijn. Na twee dagen weet ik al dat dit de beste keukenmachine voor mij is. Een topper!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • veel mogelijkheden
  • uitbreidingen mogelijk
  • makkelijk in de afwas!!!
  • niet te groot apparaat in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anja 24-06-2019

super

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
deze geweldige keukenmachine had ik 10 jaar eerder moeten hebben [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Marleen 29-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige keukenmachine van Bosch

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Mijn dochter had reeds eerder zo'n Bosch keukenmachine gekocht. Ik heb gezien dat dit apparaat het fantastisch goed doet, mooi is afgewerkt, de beste kwaliteit heeft, gemakkelijk is schoon te maken. Hier is over nagedacht! Dus ik heb nu ook deze machine gekocht.
Gemakkelijk in gebruik, krachtige motor en de hulpstukken, zoals de blender en citruspers werken tot volle tevredenheid.
Echt een professioneel apparaat.Ik ga het voor alle toepassingen gebruiken.

Pluspunten

  • degelijke kwaliteit, mooi afgewerkt
  • vele hulpstukken
  • gemakkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Agnes 17-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en design vol

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet ruim aan de verwachting waar hij voor gebruikt wordt. Hij is makkelijk in gebruik en heeft talloze mogelijkheden. Door zijn compacte designvolle vormgeving past hij perfect in onze keuken.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Design
  • Makkelijk in gebruik
  • Veel hulpstukken en makkelijk uit te breiden
  • Oprolbare voedingskabel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Tonnie 13-03-2019

Mixen van stuggere producten gaat wat moeizamer

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

6,0
Over het algemeen werk ik met mengen van stuggere producten en daar kon ik wel wat hulp bij gebruiken.
Afgaande op de goede reviews, de keukenmachine MUM 59343 aangeschaft.
Helaas vielen mijn verwachtingen van het apparaat enigszins tegen.

Blender heeft moeite met het mengen van taaiere structuren, zoals ei met havermout en bonen, hij "stopt/slipt" dan. Regelmatig moet de blender worden opengemaakt om handmatig alles goed te mengen. In de hoop dat het lag aan te weinig inhoud in een te grote blender, een extra accessoire aangeschaft: MUZ45XTM1. Maar ook hier lopen in de kleinere potjes regelmatig de snijbladen vast.

Stugger deeg (met veel noten e.d.) mixen in de grote beslagkom, dat gaat met deze machine prima, ook het raspen van groenten en fruit (op enkele vastlopers na) gaat prima.

Jammer dat er handmatig regelmatig moet worden ingesprongen bij stuggere producten, maar al bij al tevreden over het apparaat.

Voor minder zware structuren is het gewoon een mooi en top apparaat!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Machiwl 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design en multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

8,0
Prachtig product en zeer veelzijdig in alle functie. Machine kan prima standaard op aanrecht staan zonder storend te zijn. Daarnaast is hij voor erg veel toepassingen geschikt. Het handig meegeleverde assecoiretasje is prettig om alles goed op te bergen. Wel is de gebruikershandleiding erg summier. Via internet hebben we veel functies pas echt goed leren kennen.

Pluspunten

  • design
  • uiteenlopende functies
  • verlengsnoer

Minpunten

  • summiere gebruikershandleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Agata 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Met deze apparaat waren de gerechten voor de kerstdagen veel lekkerder. Ik hoef te niet zo lang in de keuken te staan en ik had meer tijd voor de familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael. 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Wij hebben dit product gekozen vanwege de vele functie en uitbreiding die mogelijk zijn.
Voor deze redelijke prijs is het de keukenmachine zeker waard

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Uitbreiding mogelijk
  • Snoer mooi weg te werken in het apparaat
  • Handige opberg tasje bij geleverd

Minpunten

  • Grotere accessoires nemen veel ruimte in beslag
  • Accessoires best nog wel prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monica 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keukenhulp!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke keukenhulp! Compact, weinig geluid, degelijk materiaal en alle onderdelen goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Compact
  • Gebruiksvriendelijk
  • Weinig geluid

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mblouw 02-12-2018

Wat een veelzijdig apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Wat een mooi apparaat. Qua mogelijkheden en design. Ik mis alleen nog een (papieren) handleiding. Er is geen duidelijk schrijven van de functies en mogelijkheden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maurice 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat; mis een duidelijke handleiding op papier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Ik heb eerst zitten twijfelen waarom ik niet voor de MUM58243 zou kiezen maar mijn vrouw heeft mij overtuigd. ;)
Wat een mooi design en wat stevig. Ik mis wel een duidelijke handleiding op papier. Ik heb nog lang niet alles geprobeerd/getest.

Pluspunten

  • Wat een uitgebreid apparaat (mogelijkheden)

Minpunten

  • Geen duidelijk handleiding op papier aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ch4rrrr 06-11-2018

Uitstekend handig en fijn product

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Product is niet moeilijk in gebruik. Elk huishouden zou dit product op het aanrecht moeten hebben staan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Farimah 30-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Awsome device! The one needs to be in every kitchen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
I highly recommend this device! It is supper easy to use and clean! Make every thing to cook and bake very easy for you! you will enjoy your time in kitchen with this wonderful company! :)

Pluspunten

  • Compact
  • Easy to clean
  • Easy to use
  • Durable
  • Profetional look

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, functioneel en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Onze vorige Bosch keukenmachine heeft ruim veertig jaar dienst gedaan. Nog niet stuk maar de nieuwste ontwikkelingen en kookwensen hebben ertoe bijgedragen dat we een nieuwe gekocht hebben.
Keuze genoeg, Kitchen-Aid, Kenwood, AEG, etc. maar toch voor de Bosch gekozen om de prijs/kwaliteitsverhouding, de meegeleverde accessoires en zijn compacte uitstraling. Daarnaast heeft hij 1000 w vermogen wat voor mij als hobbykok voldoende is

Pluspunten

  • sterk, eenvoudig, betrouwbaar

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Roelofs 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Het apparaat is niet goedkoop maar voldoet aan alle verwachtingen. Je hebt eigenlijk geen andere apparaten meer nodig want deze kan bijna alles! Ook makkelijk dat je er nog accessoires bij kunt kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews