Bosch MUM59343 - Reviews

Best Reviewed jun 2018 Bosch MUM59343
Best Reviewed - juni 2018
Specificaties
Inhoud mengbeker
3,9 liter
tile-Aantal standen
7 snelheden/standen
Aantal snelheidsstanden
7

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MUM59343 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bosma 20-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, strak design, gebruiksvriendelijk, zeer compleet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

8,0
Mooi en degelijke keukenmachine van Bosch. In de winkel uitgebreid vergeleken met andere merken. Aangezien wij niet elk jaar een nieuwe keukenmachine kopen ook vooral gelet op de kwaliteit. Deze van Bosch voelt aan alsof hij jaren meegaat (hopelijk is dat ook zo), bij andere merken viel dat tegen. Wat opvalt is dat Bosch vele types heeft in de MUM serie, het kostte wat moeite maar uiteindelijk werd ons duidelijk wat de verschillen zijn:
1. 900 of 1000watt motor, deze heeft 1000
2. Wel of geen automatisch oprolbaar snoer, deze heeft dat
3. Meegeleverde accesoires

Wij zijn voor deze gegaan vanwege het automatisch oprolbare snoer en de vele meegeleverde accessoires. Tot nu toe geen spijt.

Pluspunten

  • Degelijk en stil
  • Strak design
  • Gebruiksvriendelijk
  • Zeer compleet
  • Automatisch oprolbaar snoer

Minpunten

  • Lastig vergelijken met andere versies van Bosch

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Erna 23-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Prachtig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Wat een geweldig en mooi uitziende keukenmachine. Erg makkelijk compleet met tasje voor de accessoires.
Ik moet hem nog uitgebreid testen. Ik had verwacht dat het apparaat meer lawaai zou geven, maar dat valt erg mee. Wat ik al eerder las, vind ik het jammer dat de smootie kan van plastic is en niet van glas. Maar des al niet te min ben ik erg blij met deze Bosch machine.
Het staat supermooi op ons aanrecht.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Lawaai valt mee

Minpunten

  • Plastic smootie kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Andre 11-10-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

doet wat het moet doen, no nonsens machine

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
het is onze tweede Bosch keukenmachine , de eerste heeft ruim 40 jaar goed gefunctioneerd. De onderdelen functioneren allemaal goed. Zwaar brood deeg, boven de 700 gram, is wat moeilijk voor de machine ( moet hij harder werken) Eiwit , slagroom kloppen is perfect in deze machine.

Pluspunten

  • eenvoudig , compact, degelijk
  • betrouwbaar

Minpunten

  • minder als een hipe

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mariska 30-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige aankoop gedaan aan deze Bosch keukenmachine!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Wat een krachtige machine! Hij ziet er ook nog eens prachtig uit! Ik laat hem op het aanrecht staan om zoveel mogelijk te gebruiken.
We hebben getwijfeld tussen de machine die iets voordeliger was en deze, maar hebben voor deze gekozen omdat deze meer stalen onderdelen heeft en dus duurzamer is/langer mee gaat.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit!
  • Sterk!

Minpunten

  • n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annelien 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenmachine Bosch MUM59343

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
GEWELDIG ik ben en nu al echt blij mee!!!, ivm mijn gezondheid wil ik meer groenten eten en lekkere dingen bakken die goed voor mij zijn. Na twee dagen weet ik al dat dit de beste keukenmachine voor mij is. Een topper!

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • veel mogelijkheden
  • uitbreidingen mogelijk
  • makkelijk in de afwas!!!
  • niet te groot apparaat in de keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Machiwl 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design en multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

8,0
Prachtig product en zeer veelzijdig in alle functie. Machine kan prima standaard op aanrecht staan zonder storend te zijn. Daarnaast is hij voor erg veel toepassingen geschikt. Het handig meegeleverde assecoiretasje is prettig om alles goed op te bergen. Wel is de gebruikershandleiding erg summier. Via internet hebben we veel functies pas echt goed leren kennen.

Pluspunten

  • design
  • uiteenlopende functies
  • verlengsnoer

Minpunten

  • summiere gebruikershandleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Agata 05-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Met deze apparaat waren de gerechten voor de kerstdagen veel lekkerder. Ik hoef te niet zo lang in de keuken te staan en ik had meer tijd voor de familie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Michael. 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multi functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Wij hebben dit product gekozen vanwege de vele functie en uitbreiding die mogelijk zijn.
Voor deze redelijke prijs is het de keukenmachine zeker waard

Pluspunten

  • Multifunctioneel
  • Uitbreiding mogelijk
  • Snoer mooi weg te werken in het apparaat
  • Handige opberg tasje bij geleverd

Minpunten

  • Grotere accessoires nemen veel ruimte in beslag
  • Accessoires best nog wel prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Monica 24-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige keukenhulp!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Zeer gebruiksvriendelijke keukenhulp! Compact, weinig geluid, degelijk materiaal en alle onderdelen goed schoon te maken.

Pluspunten

  • Compact
  • Gebruiksvriendelijk
  • Weinig geluid

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mblouw 02-12-2018

Wat een veelzijdig apparaat

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Wat een mooi apparaat. Qua mogelijkheden en design. Ik mis alleen nog een (papieren) handleiding. Er is geen duidelijk schrijven van de functies en mogelijkheden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Maurice 25-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat; mis een duidelijke handleiding op papier

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Ik heb eerst zitten twijfelen waarom ik niet voor de MUM58243 zou kiezen maar mijn vrouw heeft mij overtuigd. ;)
Wat een mooi design en wat stevig. Ik mis wel een duidelijke handleiding op papier. Ik heb nog lang niet alles geprobeerd/getest.

Pluspunten

  • Wat een uitgebreid apparaat (mogelijkheden)

Minpunten

  • Geen duidelijk handleiding op papier aanwezig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ch4rrrr 06-11-2018

Uitstekend handig en fijn product

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Product is niet moeilijk in gebruik. Elk huishouden zou dit product op het aanrecht moeten hebben staan.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Farimah 30-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product getest

Awsome device! The one needs to be in every kitchen!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
I highly recommend this device! It is supper easy to use and clean! Make every thing to cook and bake very easy for you! you will enjoy your time in kitchen with this wonderful company! :)

Pluspunten

  • Compact
  • Easy to clean
  • Easy to use
  • Durable
  • Profetional look

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 23-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, functioneel en compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

9,0
Onze vorige Bosch keukenmachine heeft ruim veertig jaar dienst gedaan. Nog niet stuk maar de nieuwste ontwikkelingen en kookwensen hebben ertoe bijgedragen dat we een nieuwe gekocht hebben.
Keuze genoeg, Kitchen-Aid, Kenwood, AEG, etc. maar toch voor de Bosch gekozen om de prijs/kwaliteitsverhouding, de meegeleverde accessoires en zijn compacte uitstraling. Daarnaast heeft hij 1000 w vermogen wat voor mij als hobbykok voldoende is

Pluspunten

  • sterk, eenvoudig, betrouwbaar

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joke Roelofs 13-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Het apparaat is niet goedkoop maar voldoet aan alle verwachtingen. Je hebt eigenlijk geen andere apparaten meer nodig want deze kan bijna alles! Ook makkelijk dat je er nog accessoires bij kunt kopen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi desing

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Echt een alles in 1 keukenmachine. Hij is makkelijk is gebruik en alle onderdelen kunnen in de vaatwasmachine. Erg handig is de stekker die je uit kan trekken(net als een stofzuiger) het apparaat past daardoor makkelijk in een hoek zonder dat het snoer in de weg zit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jan e 13-01-2018

fijne keukenmachine

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Fijne keukenmachine voor vele gebruiksdoeleinden.
Wij maken er de mooiste en lekkerste taarten mee,
en we gebruiken hem voor allerhande andere dingen,
We hebben nu hem ongeveer drie weken en ontdekken er nog steeds nieuwe mogelijkheden mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tjtor 04-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige machine die goed zijn werk doet

Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Het is een krachtige keukenmachine die makkelijk in gebruik is en ook in schoonhouden. Ziet er mooi uit en heeft veel accessoires. Ook nog uit te breiden met meerdere accessoires.
Staat stevig, niet heel groot, lawaai valt me mee en ook het materiaal ´voelt´goed.
De prijs kwaliteit verhouding is dan ook prima en ik zou hem iedereen aanbevelen!

Pluspunten

  • mooi design makkelijk schoon te houden
  • prima prijs kwaliteit verhouding!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fran 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

snel en stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

8,0
Dit apparaat gekocht omdat ik op zoek ben gegaan naar een alles in 1.
Dit is hem!!!!
Hij is licht hij is snel en hij werkt prima met de luxe van de bijgeleverde assecoires.
Prachtig design, strakke afwerking.

Pluspunten

  • mooi design
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lee 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vrijwel geluidloos, eenvoudige visuele handleiding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MUM59343

Algemene score

10,0
Ik wilde een keukenmachine die in één apparaat de functies van meerdere kon overnemen zodat ik de overvloed aan apparaten kon afbouwen. Dat is gelukt met de Bosch keukenmachine MUM 59343. Deze is mixer, blender, groentesnijder en juicer - in één. De keuken aanrecht is nu opgeruimd - en er staat een esthetisch moderne apparaat. De eerste dag al appeltaart gebakken, de machine mixt het beslag vrijwel geluidloos. Ik ben er erg blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • geluidloos
  • esthetisch

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews