Kenwood KMX50 rood - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
5 liter
Aantal snelheden
6
Kleuren
rood
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeroen Kaandorp 19-01-2017 Product paar weken in bezit

mooie, compacte mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De mixer heeft een mooi uiterlijk, door de (goede) prestaties bij echt brooddeeg (volkorenmeel, 400 gram) twijfelen we of het maximum van 1200 gram tot een volwaardig deeg gekneed kan worden.
Lichtere producten zijn geen enkel probleem!

Pluspunten

  • fraaie aanwinst voor het aanrecht
  • prima prestaties

Minpunten

  • worden hoeveelheden vd gebruiksaanwijzing gehaald?

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Lydia 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Goede machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
heerlijk om mee te werken, en ziet ook nog eens heel mooi uit, stevig materiaal, en heel makkelijk te bedienen.Een
Erg tevreden met de kmix keukenmachine. Grote mengkom en is zeer stabiel op hoge snelheid. Super fijn om 2 dingen tegelijk te kunnen doen tijdens het bakken. En makelijk schoon te maken in de vaatwasser. Overal een heel fijn product. Ik ben heel erg blij met mijn aankoop.

Pluspunten

  • Mooie kleur
  • Goed en snel

Minpunten

  • Magneet valt er snel af

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miranda 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi en stevig apparaat, erg zwaar dus staat definitief op het aanrecht, maar dat is geen schande. oliebollenbeslag erin gemaakt en dat is zeer goed gelukt. de machine bevat meerdere haken om goed te mengen en het is een apparaat wat makkelijk schoon te maken is.

Pluspunten

  • lust voor het oog
  • meerdere haken / gardes
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • erg zwaar
  • spatdeksel oogt goedkoop in verhouding met de rest

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Kenwood Keukenmachine 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Perfecte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een geweldig product van Kenwood. Het perfecte hulpmiddel in de keuken van zeer degelijke kwaliteit en zeer gebruiksvriendelijk. Nooit meer zonder!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Sterke motor
  • veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Elles 25-12-2016 Product paar dagen in bezit

Kenwood KMX50 rood

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Degelijk apparaat, met een mooi gewicht. Netjes afgewerkt en zeer compleet. Eenvoudig te reinigen en een mooi vermogen. En een sieraad op het aanrecht.

Pluspunten

  • eenvoudig te plaatsen onderdelen
  • Robuust uiterlijk
  • Goed vermogen en een goed gewicht
  • Overzichtelijk, en zonder teveel toeters en bellen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekemaedje 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie machine om te zien...eyecatcher in de keuken
Degelijk
makkelijk in onderhoud
staat stevig op z'n pootjes

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud
  • stevig op z'n pootjes

Minpunten

  • heeft moeite met 1 kilo meel voor brood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Miekemaedje 23-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijke machine handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs / kwaliteit verhouding
Heb hem nou een week en moet er nog ff aan wennen...
Hele mooie machine en gemakkelijk in onderhoud

Pluspunten

  • makkelijk in onderhoud
  • staat 'stevig op z'n pootjes

Minpunten

  • heeft moeite met 1 kilo meel voor brood

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cheryl 18-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijn, degelijk en eenvoudig!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Naast dat deze keukenmachine er super mooi uit ziet, is hij ook nog eenvoudig in gebruik. Aan het gewicht van het apparaat kun je ook merken dat het van degelijk materialen is gemaakt.

Pluspunten

  • design
  • eenvoudige bediening
  • oogt en voelt degelijk aan

Minpunten

  • vrij zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

De tuin 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een sterk apparaat die ook grote hoeveelheden zwaar beslag kan mixen, gebruiksvriendelijk en het staat mooi op je aanrecht.

Pluspunten

  • kracht
  • uiterlijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Douwe 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Aanbevolen door vrienden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor mij de eerste keukenmachine van formaat. Ik ben puur uitgegaan van de ervaringen van vrienden.
Apparaat net aangeschaft de tijd zal leren. Ik heb daar overigens het volste vertrouwen in.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robinia 17-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi design, fijne machine

Algemene score

7,0
Mooie machine, is een blikvanger in de keuken, vele mogelijkheden en een sterke motor. Mooi geprijsd

Pluspunten

  • mooi design
  • sterke motor
  • mooi geprijsd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeroen 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Erg fijne mixer

Algemene score

8,0
Een paar dagen geleden deze mixer gekocht. tot op heden erg tevreden. Hij doet het goed, is makkelijk in het gebruik en ook kleine hoeveelheden worden goed gemixt. Ik kan een uitgebreidere review schrijven over een paar maanden als we hem wat langer gebruikt hebben

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • mixt ook kleine hoeveelheden erg goed

Minpunten

  • Maakt wel wat herrie

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nes 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Kmix prachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is erg mooi van design. Hij is erg praktisch en makkelijk qua gebruik. Een echte pronkstuk voor je keuken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nes 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een heel mooi degisn die echt een eyecatcher in de keuken. Hij doet zijn werk goed zonder veel lawaai.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer