Kenwood KM096 zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
7 liter
Aantal snelheden
3
Kleuren
zilver
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Julliet2013 26-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,7
Kenwood Cooking Chef nu 3,5 jaar in bezit. Erg tevreden over de mogelijkheden met name in combinatie met de inductie functie. Tevens vervangt het apparaat veel losse keukenapparaten door de verschillende accessoires, bv. blender, food processor. Helaas na 3,5 jaar is de inductie functie defect gegaan en dit valt niet meer onder de garantie of economische levensduur (3 jaar). Echter na uitgebreide correspondentie een tegemoetkoming ontvangen van Kenwood, een lasagna maker, erg tevreden mee.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Julliet2013 01-09-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,7
Ik heb mijn Kenwood Cooking Chef nu 3,5 jaar in bezit was altijd zeer tevreden over de mogelijkheden met de inductie functie. Helaas is de inductie functie nu defect, na uitgebreide correspondentie met DeLonghi de importeur van Kenwood de reactie ontvangen dat de levensduur maar 3 jaar is. Dus wees gewaarschuwd ondanks de hoge aankoopprijs kan je maar 3 jaar plezier verwachten!! Dus weeg goed af of je dit waard is, ik zal in ieder geval nooit meer een Kenwood kopen wat een teleurstelling.

Review criteria:

Goed
Goed
Slecht

Reageer

Agnes 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Works great!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfect tool for people who love baking an cooking. Fastens the whole process of cooking. Easy to use and clean. oes not take toom much space in the kitchen. Worth the money

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ed 14-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

De Rolls Royce onder de keukenmachines

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn vrouw stond vorig jaar al een keer te kijken naar deze machine en het kwam er maar niet van om deze aan te schaffen door natuurlijk ook de prijs.
Afgelopen vrijdag was ze jarig en bedacht van uh ze wil graag de cooking chef van Kenwood.
Snel online gegaan want gelukkig achteraf gezien wil je niet met deze machine niet rondlopen door zijn gewicht en het volume van de doos.
We hebben hem besteld bij bol.com en de volgende dag was hij er al......wat een schitterende machine!!!!.... in 1 woord wauw!
Degelijkheid bestaat nog!!! En laten we eerlijk zijn is 920,00€ duur?... nee hoor vaak geven we veel meer uit voor onze mobiel die naar twee jaar over en sluiten is...toch
Een dikke 10 voor alle aspecten van deze TOP CHEF!
Mvg Ed Jager

Pluspunten

  • Degelijk
  • Super gebruiks gemak
  • Alles afwasbaar in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LE 12-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooi veelzijgd keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb het net ontvangen. Ziet er fantastisch uit. Ik ben benieuwd naar alle mogelijkheden. Ik krijg weer zin in koken en bakken!

Pluspunten

  • grote kom

Minpunten

  • weet ik nog niet. net in gebruik genomen
  • geen schakelaar

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Ron 05-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Briljant, alles in 1

Algemene score

9,0
Voor de geïnteresseerde en enthousiaste thuiskok een prachtig apparaat. Hoogwaardige kwaliteit die letterlijk "extra handjes" biedt in de keuken.

Pluspunten

  • Een volwaardige keukenmachine die ook kookt
  • kwaliteit; duurzaamheid

Minpunten

  • Prijs blijft stevig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Noki 03-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ultieme keukenmachine

Algemene score

9,0
Al jaren een wens, vanwege de mogelijkheid om te verwarmen en dus ook om gerechten te bereiden. Dit is mijn tweede Kenwood machine en gebruik hem voornamelijk voor het bereiden van gebak.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Hans 01-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Groot aantal mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Al lang willen kopen maar mijn vrouw overgehaald door op kookworkshop bij sterrenrestaurant de chef te vragen wat hij dacht over de KM096. Toen hij vertelde dat hij er 2 had en uiterst tevreden was, was mijn vrouw ook overtuigd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne 23-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

coming chef km096

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer compleet! Ga er graag mee aan t werk. Koken, bakken alles is mogelijk. Zeker met de inductie technologie in dit apparaat. Voor bijvoorbeeld n mooie gepureerde soep kun je alles op t apparaat gebruiken. Keuken machine, blender, deeg kneden, slagroom kloppen, sauzen au bain-marie bereiden, mooie fine luchtige eiwitten kloppen...... echt alles mogelijk. Om niet te spreken van alle extra's die je er nog bij kunt kopen... restaurant thuis😉👍

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Twizzydog 21-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mijn droom is uitgekomen met deze alleskunner!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een prachtig apparaat. Er zijn zoveel gerechten die ik op moet warmen en daarna roeren of mixen...dus nu nooit geen pannen meer op het vuur met b.v. soezendeeg of merengue. Daarnaast is hij veel stiller als het oude apparaat, wat ook echt een voordeel is! Hij is zeker niet de goedkoopste, maar zeker welde beste!

Pluspunten

  • Stil. soepel duidelijk om mee te werken
  • het kunnen verwarmen van recepten

Minpunten

  • geen echte aan /uit schakelaar
  • daardoor moet steeds de stekker eruit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Teresa 25-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Veelzijdigheid

Algemene score

8,0
De multifunctionele toepassingen en de warmteplaat geeft een extra dimensie aan het koken/bakken. De verschillende onderdelen zorgen voor extra gemak en tijdsbesparing.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid
  • Gemak
  • Tijdswinst

Minpunten

  • Aanschafprijs....

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

arnold woddema 22-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Niet alleen kwalitatief een mooie machine, maar ook esthetisch een heel mooi apparaat. Kortom een sierraad in de keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul Zelis 09-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

KM096

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Pas gekocht.Ziet er degelijk uit.Hopelijk blijf de machine de vele problemen bespaard zoals je ze op het internet leest.(vooral het uitvallen van de inductiekookplaat door slechte koeling van het element.De machine vooral gekocht omdat deze qua uitrusting,mogelijkheden en het uitgebreide pakket waarmee die wordt aangeboden zonder concurrentie is!Kom graag over een jaar terug met een update.

Pluspunten

  • Uitgebreid pakket

Minpunten

  • Nog geen.Pas nieuw

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer