Kenwood FDM786BA zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,0 liter
tile-Aantal standen
8 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, blender, sapcentrifuge
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 70 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM786BA zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, goede prijs, glazen blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Blender nodig om gezonde smoothies te maken, toch uiteindelijk voor een degelijkere foodprocessor gegaan. Dit ook ivm de beker die van glas is. De voet die een stuk stabieler staat en stevig aanvoelt

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gewicht
  • Blender van glas
  • Ijschrusher
  • Attributen

Minpunten

  • Geen opberg box voor alle toebehoren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fijne alleskunner 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne handzame blender

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

7,0
Wij zijn zeer tevreden over dit product goede prijs kwaliteit verhouding.

De handleiding is zeer duidelijk over de werking van dit product met goede aanwijzingen.

Fijne blender alles werkt naar behoren

Pluspunten

  • duurzaam
  • goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sonja 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig formaat, makkelijk in gebruik, ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Het apparaat is niet te groot en past daarom heel mooi op ons aanrecht. Door het strakke uiterlijk misstaat dit zeker niet. Het was meteen duidelijk hoe het apparaat werkte en ik heb hem dus ook vanaf dag 1 gebruikt.
Sinds ik hem heb gebruik ik hem dagelijks bij het maken van avondeten: van puree tot soep, pesto en tapenade. Tot nu toe vind ik het een prettig apparaat. Ik heb nog niet alle accessoires uitgeprobeerd.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Formaat
  • Handigheid in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel kracht, grote mengkom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit, sterke motor. Kan goed omgaan met moeilijke dingen als dadels. Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mary 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krachtige food processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met deze foodprocessor, je kan er superveel mee! Er zitten veel onderdelen bij (maar helaas geen doos om ze in op te bergen). De motor is erg krachtig, maar hij is wel redelijk lawaaierig, maar dat vind ik persoonlijk niet echt een probleem. Ik vind hem ook erg mooi staan op het aanrecht!

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veel onderdelen en functies

Minpunten

  • geen opbergdoos voor onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Dohmen 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit, robuust en toch handzaam

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Na 25 jaar een Braun keukenmachine gehad te hebben nu gekozen voor het merk Kenwood. Door diverse testrapporten en het gebruik van het merk Kenwood bij 24 Kitchen gekozen voor de Kenwood Foodprocessor. Een degelijk apparaat wat toch goed op te bergen is. De kwaliteit straalt er van af. En... Goede prijs kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cashback? 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

6,0
is dit verplichte recencie voor cashback-actie? Ik mag hopen van niet, maar dan heeft Kenwood echt wel een betere site nodig.....

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anne 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood Foodprocessor FDM786

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, degelijk uitgevoerd in RVS. Het wordt geleverd met veel accessoires en heeft een flink vermogen.

Pluspunten

  • Flink vermogen
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Geen opbergbak voor accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kootje 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi robuuste eye catcher op onze aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Tot nu toe heb ik er enkel soep en smoothies mee gemaakt en dit ging super goed. Vele malen fijner als met de blender

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P 13-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design, veel mogelijkheden, krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
mooi design, veel mogelijkheden met alle extra's dus multifunctioneel, krachtige motor. Glazen blender vind ik ook heel prettig! Sterk en goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Lia 13-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie en degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Mooie machine en bekend merk
Stevig en naar wens aan hulpstukken.
Al eerder een kenwood keukenmachine gehad

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

reks 13-07-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De kracht van Kenwood

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Mooi ding. Beetje meer plastic dan ik had verwacht maar toch een goede. Krachtig en kan tegen hitte. Aanrader.

Pluspunten

  • thermo resist
  • metaal body

Minpunten

  • nog steed te veel plastic

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

BB1985 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel erg blij mee! Werkt perfect en ziet er goed uit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

10,0
Eigenlijk was het de bedoeling een ui-snijder te kopen.
Uiteindelijk de foodprocessor gekocht. Super fijn en makkelijk in gebruik.
Hij ziet er ook nog mooi uit en is super compleet!

Pluspunten

  • Mooi design
  • Werkt perfect
  • Krachtig
  • Je kan er veel mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sabine 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi, stevig, allesomvattend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
We hebben de oudere versie van dit product een aantal jaren gekregen en na intensief gebruik was deze op. Echter zo goed bevallen dat we weer hiervoor gekozen hebben. Ziet er mooier en steviger uit en bevat alles wat we zoeken in een keukenmachine. Alleen jammer dat echt stevig deeg er niet mee gemaakt kan worden.

Pluspunten

  • Mooi
  • Stevig
  • Bevat alles wat ik van keukenmachine wil
  • Kan in de vaatwasser

Minpunten

  • Stevig deeg maken is niet mogelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Narcee 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Smoothies!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Mooi product, voelt degelijk aan, stevige glazen kom voor de smoothies. Werkt prima! De andere functies nog proberen want we hebben het apparaat nog maar net.

Pluspunten

  • degelijk aanvoelend
  • prijs valt mee

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Bianca 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Het was een cadeau, de persoon was zeer gelukkig. Heel tevreden met de kwaliteit en allerlei functies.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dennis 28-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Food processor

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Fijn Food processor, veel assecoires erbij dus voor veel zaken te gebruiken. Vooral de pers voor hard fruit is erg fijn. Jammer dat de kleine schaal voor kruiden er niet standaard bij zit.

Pluspunten

  • veel assecoires
  • stil

Minpunten

  • kleine schaal niet standaard bij gevoegd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 24-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi apparaat met vele gemakken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Perfect apparaat met vele gemakken. snijden, hakken sapjes kloppen etc. Handig ook dat de schijven in een doosje zitten. en zeker de glazen kan

Minpunten

  • herrie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolante 21-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne foodprocessor

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Ik zocht een multifunctionele foodprocessor. Kwaliteit voorop, waarbij de prijs goed is, maar ook van dien aard dat verkregen wordt wat beloofd wordt.

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • moet ik nog ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jacqueline 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vormgeving, compact, werkt perfect, kenwood The best!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Ik heb gekozen voor Kenwood omdat ik al meer dan 20 jaar een mixer van Kenwood heb en daar uitermate tevreden over ben. De motor is krachtig voor alle voedsel, smoothies, sapjes, groente etc. Ik ben er super blij mee!

Pluspunten

  • compact
  • krachtige motor
  • makkelijk te reinigen
  • zeer mooie vormgeving
  • degelijk materiaal

Minpunten

  • nog niets ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews