Kenwood FDM786BA zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud kom
3 liter
Aantal snelheden
8
Onderdelen vaatwasmachinebestendig
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 15 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood Foodprocessor FDM786

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, degelijk uitgevoerd in RVS. Het wordt geleverd met veel accessoires en heeft een flink vermogen.

Pluspunten

  • Flink vermogen
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Geen opbergbak voor accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ahmed60 22-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

sterk apparaat en mooi uit zien

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
heel goede machine voor thuis om te kunnen goed en snel koken.
het is een groot machine waar mee voor de hele familie eten klaar kunnen maken.
ook nu kan dessert gedaan worden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Miek 26-10-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veelzijdige compacte foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik wilde een krachtige machine voor oa het maken van eigen pindakaas en crushen van ijs..
Veel merken gaan niet tot zo’n hoog vermogen tot ik Kenwood ontdekte. Deze foodprocessor overtrof met de sapcentrifuge zelfs mijn verwachtingen!

Pluspunten

  • Hoog vermogen
  • Incl sapcentrifuge

Minpunten

  • Alleen blender is van glas, mengkom niet
  • Niet geschikt voor koffiebonen en geelwortel malen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

RH 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi compact design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze machine werkt top! Hij is gemakkelijk te gebruiken en bevat een fijne blender. De sapcentrifuge is niet de allerbeste, maar verder alles goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Keukenprinses 24-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ruime blender en keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik was op zoek naar een blender en keukenmachine, maar wilde iets wat goed op het aanrecht paste, dus toen kwamen we bij de Multipro uit. De bedoeling dat dit mijn staafmixer en mini hakmolen goed kon vervangen.

Eerlijk gezegd nu na één dag teleurgesteld in de kracht van het mes. Ook de blender heeft wat moeite met mijn spinaziesmoothies.

Hopelijk ga ik nog ontdekken hoe ik beter gebruik kan maken van de machine.

Wel érg tevreden over de grote kan en mixkom. Ook aangenaam verrast door de hoeveelheid accesoires. Wel een nadeel daarbij; de uitleg over wat bij wat wel/niet gebruikt kan worden is niet heel helder.

Pluspunten

  • Ruime blender en ruime kom/bak
  • Veel accesoires
  • Compact op het aanrecht, past ook onder de kastjes

Minpunten

  • Hakmolen niet super krachtig
  • Blender moeite met spinazie
  • Weinig uitleg in gebruiksaanwijzing

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Betty 21-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Kan er vanalles mee. Makkelijk in gebruik. Handleiding is niet nodig. Wijst voor zich allemaal. Ik ben er enorm blij mee.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Neemt veel ruimte in beslag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tosri 25-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Proffesionele foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het heeft een krachtige motor waardoor het een lange tijd voedsel kan bereiden. Ik ben zeer tevreden en zal er veel gebruik van maken.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Veel accessoires

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

snepvangers 23-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

mooi en degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooi apparaat dat uitgevoerd is in roestvrijstaal en met diverse degelijk uitgevoerde accessoires.

Pluspunten

  • degelijk,robuust
  • prijs

Minpunten

  • geen opbergmogelijkheid voor de accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Suedje2 16-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Fraaie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gunstig geprijsd, veel accessoires, degelijk uitgevoerd.
Handleiding is redelijk duidelijk, zeer praktisch in het gebruik.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Fraaie vormgeving
  • Veel handige accessoires

Minpunten

  • Maakt wat veel geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

eddie 09-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

fdm786

Algemene score

8,0
heb meteen koekjes gecrasht. knapte meteen wat af van de plastic kom. werd wel meteen zonde vragen vernieuwd

Pluspunten

  • uitgebreide machine

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende

Reageer

HP 04-01-2017
  • Product paar weken in bezit

compact

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Deze machine is lekker compact, en toch kun je er alles mee doen. Mooie vormgeving. Niet al te luidruchtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rhiannon 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Robuust, veel accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb het product slechts enkele dagen in mijn bezit, maar ben er erg tevreden mee. Het materiaal ziet erg kwalitatief goed uit en het gebruiksgemak is goed. Het is even puzzelen wat waarvoor gebruikt moet worden, maar de tekening in de handleiding maakt alles wel duidelijk. Het formaat van de motor is uitstekend. Het past mooi in een hoekje op mijn aanrecht.

Pluspunten

  • Kwalitatief goed
  • Compleet

Minpunten

  • Geen tasje voor de messen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees 21-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Stevig, sterke motor, veel mogelijkheden. Een musthave als je regelmatig gerechten bereidt. Glazen beker om te blenden. Grote kom van 3 liter. Prettig dat je er warme vloeistoffen in kunt verwerken.

Pluspunten

  • Hittebestendige kom
  • Glazen blenderkom

Minpunten

  • Ik kan niets bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Food processor bezitter 06-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide mogelijkheden, maar wel een te beknopte handleiding. Materiaal is ook van goede kwaliteit .

Pluspunten

  • Goed materiaal
  • Uitgebreid

Minpunten

  • Te beknopte handleiding
  • Lawaaierig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan 10-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Groot!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel inhoud, stevige motor , veel mogelijkheden, ook blij met de sapcentrifuge. Wel even wat ruimte moeten maken op het aanrecht. Robuust apparaay

Pluspunten

  • Veel inhoud
  • Stevige motor

Minpunten

  • Geen kleine kom bijgeleverd
  • Veel plastic

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer