Kenwood FDM786BA zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,0 liter
tile-Aantal standen
8 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, blender, sapcentrifuge

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anne 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood Foodprocessor FDM786

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, degelijk uitgevoerd in RVS. Het wordt geleverd met veel accessoires en heeft een flink vermogen.

Pluspunten

  • Flink vermogen
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Geen opbergbak voor accessoires
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul 10-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima foodprocessor

Algemene score

10,0
Voor het eerst een foodprocessor gekocht en niet wetende wat te verwachten, nu een week in bezit nog niet alles gebruikt. Blender en sapcentrifuge werken prima. Het versnijden van groenten en fruit gaat makkelijk. Zelf even uitzoeken hoe groot de stukken moeten zijn maar dt maakt het dan ook weer leuk zo'n ontdekkingstocht. Weinig minpunten tegengekomen. Sommige functies geluidsniveau wat hoger maar dat is te verwachten. Geen reden om deze machine niet aan te schaffen.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • ook met de hand makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • geen opbergbak voor snijschijven meegeleverd
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CAP 21-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design.

Algemene score

8,0
Fijn product. Veel accessoires. Wel jammer dat er niet een echte uitknop op zit en er een lampje blijft branden als de stekker in het stopcontact blijft zitten.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Geen uitknop.
  • Motor niet heel krachtig.
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Deenen 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot vermogen van 1000Watt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
door het krachtige vermogen van 1000 watt en de ruime mengkom van 3 liter wordt de verwerkingstijd van producten extreem verkort. de uitgebreide mogelijkheden van de FDM786 dragen nog meer bij aan de vreugde om te werken met dit apparaat.
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daleen Warmer 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie foodprocessor met veel mogelijkheden

Algemene score

8,0
mooie foodprocessor. Krachtig genoeg om grote hoeveelheden tegelijk te verwerken. Een aanwinst voor de hobby-kok

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Veel losse onderdelen
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sihem 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooie machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel extra mogelijkheden, mooi ontwerp, mooie kleur, goed schoon te maken, hakt fijn, mooie kwaliteit.
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Debby 13-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kenwood, paar maanden later

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben nog steeds heel erg blij met deze veelzijdige foodprocessor. Heerlijk druivensap gemaakt van druiven uit de tuin. Genieten!

Pluspunten

  • Veelzijdig
  • Robuust
  • Mooi design
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sarah 28-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

4 apparaten in 1

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De foodprocessor heeft een mooie vormgeving, hij is praktisch in gebruik. Daarnaast heeft de machine veel opties.

Pluspunten

  • Praktisch
  • Kan in vaatwasser
  • Veel mogelijkheden
  • Vormgeving
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jeroen 19-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Kenwood Foodprocessor FDM786

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat is simpel in gebruik en goed schoon te maken omdat de meeste van de onderdelen gewoon in de vaatwasser mogen. Gebruik hem bijna dagelijks.

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Simpel in gebruik
  • Mag in vaatwasser
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

W Becker 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige onderdelen.

Algemene score

9,0
Het product is fantastisch, werkt fijn en snel en staat mooi op ons aanrecht.
Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • snel
  • hygienisch werken
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

anoniem 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design en doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik wilde een foodprocessor zonder te veel poespas. dat is deze. en de glazen kan vind ik ook heel fijn

Pluspunten

  • glazen kan
  • mooi design

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Efzet 04-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden

Algemene score

8,0
Heb de food processor nu zo'n 3 weken in bezit en ben er erg tevreden mee. Vooral de mixer (met het hakmes) geeft zeer goede resultaten. Ik was wel een beetje teleurgesteld in de blender; daar kreeg ik bevroren fruit (al half uur buiten vriezer) met sap niet tot een smoothie. Uiteindelijk alles maar weer overgegoten in de mixer en binnen enkele seconden was de smoothie klaar! De kan is van glas, wat erg fijn is. De mixkom is van plastic. Ik heb de klopper en opzetgedeeltes nog niet uitgeprobeerd. Eén minpuntje is dat er geen opbergdoosje bij zit voor alle onderdelen of in elk geval de hakschijven. Voor deze prijs had dat best gemogen.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Scherpe messen
  • Stabiel
  • Maakt niet veel lawaai (met hand op deksel)
  • Goede resultaten

Minpunten

  • Blender geeft minder goede resultaten
  • Mixkom van plastic
  • Geen opbergdoos
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H. Zhang 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na lang twijfelen hebben we eindelijk dit product aangeschaft. Het is zo'n fijn product die we niet meer kunnen missen. We gebruiken het niet dagelijks maar toch is het handig om dit thuis te hebben. Ik zal dit product zeker weten ook mijn vrienden en familie aanraden!

Pluspunten

  • Handig
  • Maalt heel fijn

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

SchoutenLP 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires, stabiele basis. Helaas geen aan/uit knop.

Algemene score

7,0
Nog niet alle onderdelen kunnen gebruiken. Tot nu alleen de smoothie kan en sap centrifuge. Werkt heel goed.
Geen aan/uit knop is echt een gemis, daardoor moet je steeds de stekker eruit trekken

Pluspunten

  • Veel accesoires, nog niet alles geprobeerd
  • Glazen kan voor smoothies

Minpunten

  • Geen aan/uit knop
  • wel lawaaiig
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

DEBSTER 22-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Al jaren gebruik ik eenzelfde foodprocessor van mijn ouders. Kan alles met gemak aan. Geen problemen. Heerlijke humus en pesto. Lekkere smoothies en heerlijk vruchtensap. Enorme aanrader.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Makkelijk schoon
  • Veelzijdig

Minpunten

  • Veel ruimte
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ramzi 18-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijn apparaat met alles er op en eraan. Krachtig en eenvoudig in het gebruik.
Smakelijk schoon te maken en op te bergen. Ook leuk om te zien.
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

patty 14-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb hem nog niet geprobeerd. Vind alleen jammer dat erbij staat 3ltr kom terwijl er maar 1,5ltr in mag/kan. Voor de rest ziet hij er mooi compact uit. Hopelijk kan ik er lang mee doen

Pluspunten

  • Er zt een sapcentrifuge bij
  • mooi compact

Minpunten

  • kleine kom 1,5 ltr
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Frans 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Voelt degelijk aan en werkt erg netjes.
Weinig lawaai en mooi resultaat!
Ook de bediening is erg simpel en de mixer unit is makkelijk te plaatsenen schoon te maken.

Pluspunten

  • goed resultaat
  • voor een keukenmachine weinig lawaai
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jack 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima machine voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Product gekozen vanwege goede ervaringen met Kenwood. Had al een Kenwood machine en ik ervaar deze als goede degelijke machines.

Pluspunten

  • prijs/kwaliteit
  • veel accesoires

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Es-kook 30-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijskwaliteit verhouding. Nog niet alles getest maar sap maken was al een groot succes met de sapcentrifuge.
Goed schoon te maken, ook de blender door het uitneembare mes.
Hier gaan we veel plezier van hebben!

Pluspunten

  • glazen blenderkan
  • inclusief sapcentrifuge
  • goed schoon te maken

Minpunten

  • geen opbergdoos voor de messen
  • geen echte kneedhaak
  • ook de langzame stand gaat nog vrij hard
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews