Kenwood FDM786BA zilver - Reviews

Specificaties
Inhoud mengbeker
3,0 liter
tile-Aantal standen
8 snelheden/standen
Functies
kloppen en mixen, kneden, citruspers, blender, sapcentrifuge
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 80 reviews die zijn achtergelaten voor de Kenwood FDM786BA zilver op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk, goede prijs, glazen blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Blender nodig om gezonde smoothies te maken, toch uiteindelijk voor een degelijkere foodprocessor gegaan. Dit ook ivm de beker die van glas is. De voet die een stuk stabieler staat en stevig aanvoelt

Pluspunten

  • Degelijk
  • Gewicht
  • Blender van glas
  • Ijschrusher
  • Attributen

Minpunten

  • Geen opberg box voor alle toebehoren

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fijne alleskunner 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne handzame blender

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

7,0
Wij zijn zeer tevreden over dit product goede prijs kwaliteit verhouding.

De handleiding is zeer duidelijk over de werking van dit product met goede aanwijzingen.

Fijne blender alles werkt naar behoren

Pluspunten

  • duurzaam
  • goede prijs kwaliteit

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Sonja 13-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prettig formaat, makkelijk in gebruik, ziet er mooi uit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Het apparaat is niet te groot en past daarom heel mooi op ons aanrecht. Door het strakke uiterlijk misstaat dit zeker niet. Het was meteen duidelijk hoe het apparaat werkte en ik heb hem dus ook vanaf dag 1 gebruikt.
Sinds ik hem heb gebruik ik hem dagelijks bij het maken van avondeten: van puree tot soep, pesto en tapenade. Tot nu toe vind ik het een prettig apparaat. Ik heb nog niet alle accessoires uitgeprobeerd.

Pluspunten

  • Uiterlijk
  • Formaat
  • Handigheid in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Floris 31-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel kracht, grote mengkom

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Goede kwaliteit, sterke motor. Kan goed omgaan met moeilijke dingen als dadels. Makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mary 08-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krachtige food processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Ik ben erg blij met deze foodprocessor, je kan er superveel mee! Er zitten veel onderdelen bij (maar helaas geen doos om ze in op te bergen). De motor is erg krachtig, maar hij is wel redelijk lawaaierig, maar dat vind ik persoonlijk niet echt een probleem. Ik vind hem ook erg mooi staan op het aanrecht!

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veel onderdelen en functies

Minpunten

  • geen opbergdoos voor onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Familie Dohmen 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit, robuust en toch handzaam

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Na 25 jaar een Braun keukenmachine gehad te hebben nu gekozen voor het merk Kenwood. Door diverse testrapporten en het gebruik van het merk Kenwood bij 24 Kitchen gekozen voor de Kenwood Foodprocessor. Een degelijk apparaat wat toch goed op te bergen is. De kwaliteit straalt er van af. En... Goede prijs kwaliteit verhouding. Een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cashback? 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

6,0
is dit verplichte recencie voor cashback-actie? Ik mag hopen van niet, maar dan heeft Kenwood echt wel een betere site nodig.....

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Anne 04-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Kenwood Foodprocessor FDM786

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Het is een mooi apparaat, degelijk uitgevoerd in RVS. Het wordt geleverd met veel accessoires en heeft een flink vermogen.

Pluspunten

  • Flink vermogen
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Geen opbergbak voor accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 04-07-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden over kwaliteit en functionaliteit

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
De foodprocessor doet goed wat ik er van verwacht had. Goede accessoires, solide apparaat, krachtige motor. Nog maar kort in gebruik maar werkt heel fijn.

Pluspunten

  • Goede en veel accessoires
  • Krachtige motor
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen opbergdoos voor accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hillie van der Horn 15-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige foodprocessor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Mooie foodprocessor. Glazen sap kan. Mooi groot. Doet wat die moet doen. Prachtige gerechten kun je zo maken.

Pluspunten

  • Glazen kan
  • Juicer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Arthur 09-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Totale keukenmachine !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
De diverse mogelijkheden van deze foodprocessor, de reviews en het Youtube filmpje deden me besluiten tot de koop.

Pluspunten

  • Ook een blender, sapcentrifuge en een citruspers

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dian 05-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Goed werkend en degelijk apparaat, doet wat hij moet doen.
Mooie en stevige glazen blender kan met grote inhoud.
Mengkom is van plastic iets kwetsbaarder

Pluspunten

  • Grote mengkom
  • zuignappen aan de onderkant blijft goed staan
  • veel verschillende snij mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 02-06-2020
  • Product gekocht

Kenwood Multipro Classic Food Processor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Na lang overwegen toch een food processor aangeschaft. De Multipro heeft meerdere accessoires waardoor het een veelzijdig apparaat is met vele doeleinden. Het is een mooi en solide apparaat, goede accessoires en vele opties. Enige nadeel is dat er geen opbergdoos is voor alle stukken maar dit is goed op te lossen door alles in de mengkom en/of blender te bewaren. Sluiten en opzetten van stukken gaat wat stroever maar dat kan nieuwigheid zijn.

Pluspunten

  • Veel accessoires / mogelijkheden
  • Thermische beker voor warm en koud gebruik

Minpunten

  • Geen opbergdoos voor alle accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sancam 02-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super veelzijdig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
zeer prettige machine, kan alles.. heel blij mee. Wat prettig was geweest is een echte ‘uit-knop’. Als de stekker in het stopcontact zit en je zit per ongeluk ad draaiknop gaat ie aan. Daar had wel een aan/uit-knop op mogen zitten zodat de stekker in het stopcontact kan blijven.
Verder echt een aanrader!

Pluspunten

  • Veelzijdig

Minpunten

  • Geen aparte aan/uit-knop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ronald 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig, veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Enorm veel functies in compact en stijlvol ontwerp. Staat stevig op aanrecht door onzichtbare zuignapjes. Voelt heel stevig aan. Al veel soorten groenten en fruit voor lekkere gerechten en smoothies mee verwerkt.

Pluspunten

  • Veel functies
  • Design
  • Compact

Minpunten

  • Snoer kan iets langer maar is genoeg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denise 03-02-2020
  • Product gekocht

Mooi apparaat voor beginners

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Nog nooit zo’n apparaat gehad, na wat recensies te lezen bij de Kenwood uitgekomen... wat een top ding maakt niet heel veel lawaai wij zijn blij, ook makkelijk in gebruik

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Groot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

LT 29-01-2020
  • Product gekocht

multi inzetbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Food processor werkt als verwacht, vele mogelijkheden maakt het koken leuk. Raspen, snijden gaat razendsnel en zeer prettig dat alles in de vaatwasser kan.

Pluspunten

  • Vele mogelijkheden
  • vaatwasserbestendig

Reageer

Shanna 25-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne machine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
Krachtig apparaat. Erg handig voor het snijden, raspen pureren van voedsel.
Erg prettig dat er een glazen kan bij zit voor het maken van smoothies en om ijsblokjes fijn te maken.
Ik ben zeer tevreden met deze machine!

Pluspunten

  • Krachtig
  • Veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

kootje 17-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi robuuste eye catcher op onze aanrecht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

9,0
Tot nu toe heb ik er enkel soep en smoothies mee gemaakt en dit ging super goed. Vele malen fijner als met de blender

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

P 13-09-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design, veel mogelijkheden, krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Kenwood FDM786BA zilver

Algemene score

8,0
mooi design, veel mogelijkheden met alle extra's dus multifunctioneel, krachtige motor. Glazen blender vind ik ook heel prettig! Sterk en goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews