Bosch GUD15A55 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 9 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

anja 08-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Het apparaat vriest snel in, indeling is prima.
Over duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen, het apparaat is pas een paar dagen geleden geïnstalleerd.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Peter de Regt 16-06-2017

Top vriezer

Algemene score

10,0
Vries perfect ruim -20C, softclose deur en een luxe uitstraling, zeer stil. Top vriezer in deze hoogte 82cm en zeer goed zelf in te bouwen dank zij de duidelijke handleiding en tekening,
Oorspronkelijk gepost op www.bosch-home.nl

Reageer

Machiel Brussé 01-03-2017 Product paar maanden in bezit

Fluisterstille vriezer

Algemene score

10,0
inbouw, onderbouw vriezer. Zeer stil en vries dankzij de bootsstand zeer snel. Eenmaal op temperatuur kan de bootsstand uit en vriest hij zeer goed.
Grote lades met veel ruimte. Onder de onderste lade zit nog een vak voor koelelementen. Geniaal.
Zelfstandige defrost; nooit meer handmatig ontdooien. Ideaal

Pluspunten

  • ruim
  • auto defrost
  • stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DKW 19-12-2016 Product paar weken in bezit

Vriezer met extra ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik was in eerste instantie huiverig om voor een onderbouw vriezer te gaan. Te weinig inhoud maar niets is minder waar. Bij het weghalen van de onderste lade is er nog extra ruimte ter beschikking voor koelelementen of ijsblokjes. Een zeer fijne vriezer met meerdere mogelijkheden. Kwaliteit prijsverhouding oké wij raden deze vriezer zeker aan.

Pluspunten

  • Klein apparaat met behoorlijke inhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacco 24-11-2016

Ruime vriezer die wel veel geluid maakt

Algemene score

6,0
Fijne vriezer, veel ruimte en diepe lades waardoor je er ondanks zijn geringe hoogte veel producten in kwijt kunt. De extra 'accus' voor het geval de stroom uitvalt zitten op een vreemde plek (bij stroomuitval moet je ze bovenin leggen maar standaard liggen ze onderin) maar zijn wel handig om te hebben (ook te gebruiken als koelelement) en bovendien kun je de ruimte onder de 3e lade - waar ze liggen - dan ook gebruiken als extra koelvakje.

Maakt wel veel herrie! Ik heb een stille vaatwasser en koelkast maar hoor nu dus mijn vriezer.
Oorspronkelijk gepost op bsh-bosch

Reageer

Wilbert 22-11-2016 Product paar weken in bezit

Geruisloze ruime diepvriezer

Algemene score

9,0
Eenvoudig, compact van buiten, degelijk, geruisloos en verrassend veel ruimte binnenin, met name de extra "holte" onder de onderste lade.

Pluspunten

  • geruisloos
  • extra ruimte

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jacco 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Grote vriezer, veel ruimte, niet heel stil

Algemene score

7,0
Overzichtelijke indeling, mooi design. Temperatuurmeter in de deur zodat je altijd weet hoe koud het is. Veel ruimte in de vakken en vriest snel in. Maakt daarbij wel redelijk wat geluid.

Pluspunten

  • Indeling
  • Design
  • Alarm

Minpunten

  • Geluid

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

JD 26-07-2016 Product jaar of meer in bezit

Goed apparaat

Algemene score

8,7
Simpel in gebruik en compact. Genoeg ruimte en geen ijsvorming. Een goed product dat wij nu zo'n 4 jaar in bezit hebben.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne Kluss 15-11-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Super fijne onder vriezer. Veel ruiimte en heel handig dat hij een 'geheime' ondervak heeft onder de onderste lade!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer