Liebherr IG 1624 Comfort - Reviews

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Deurscharnieren
rechts
Aantal plateaus/lades vriezer
4
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr IG 1624 Comfort op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dhr. Brienen 05-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

imbouw diepvries

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

9,0
Oude vriezer ging stuk!!!
Na goed advies van de dealer voor een liebherr inbouwvriezer gekozen. Deze werd snel geleverd, en vakkundig ingebouwd door de verkoper.
Ik was sinds het voorjaar al bekend met een liebherr diepvries kast.
Beide vriezers zijn degelijk van kwaliteit en geruisloos.
Super te vrede dus!!!!!

Pluspunten

  • goede imbouwbeschrijving
  • snelle levering

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Liebherr diepvrieskast prima keus 10-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bedieningsgemak

Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

10,0
Het bedieningsgemak en de geluidsloze motor en de prettige bijkomstigheid het erg lage energieverbruik wat de weliswaar hoge aanschafprijs in de komende jaren zichzelf terugverdient.

Pluspunten

  • bijzonder laag energieverbruik
  • Geruisloze koelaggregaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Robert Kaufmann 09-12-2020
  • Product gekocht

Heel veel ijsaangroei

Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

5,0
Het is een mooie vrieskast, maar de ijsaangroei valt erg tegen. Binnen drie weken moet je het ijs al van de bovenkant afbikken. Als ik dat van te voren had geweten, had ik deze vrieskast nooit gekocht. Geen aanrader wat mij betreft.

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim

Minpunten

  • IJsaangroei
  • IJssaangroei
  • IJsaangroei

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Sebastiaan 08-11-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie ruime laden, goed schoon te houden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

9,0
De 4 laden zijn ruimer dan van onze vorige vriezer, dus meer capaciteit. Transparante planken zorgen ook voor beter licht in de vriezer dus je ziet goed wat achterin de la ligt.

Pluspunten

  • Capaciteit
  • Doorzichtige laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 28-09-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

8,0
De vriezer heeft voldoende ruimte. Hij is erg stil en vriest goed in. Zuinig met energie en heeft het A++ label. Geen rooster met koelvloeistof waar de lades op staan.

Pluspunten

  • Stil
  • Zonder koelrooster onder de lades.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 21-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

nagedacht over gebruiksgemak

Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

9,0
Vries element zit aan bovenzijde en is gladde plaat, hierdoor nauwelijks "ijs aangroei".
Opbergladen zijn van elkaar gescheiden door glazen platen, ook hier geen geen "ijs aangroei".
Ontdooien voor onderhoud zal dus nauwelijks moeite kosten.
Duurzaamheid kan ik nog niets over zeggen, paar weken in bezit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ardi 08-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vriezer met vier lades

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

8,0
Ruime energiezuinige vriezer met 4 vrieslades. Veel ruimte voor brood, vlees, vegetarische en andere producten. Logische bediening bij ontdooien van de vriezer.

Pluspunten

  • makkelijke bediening en logische handleiding
  • ruime lades

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Monique S. 14-07-2020
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

snel ijsvorming

Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

6,0
Ik sluit me aan bij reactie Tino B. Ontzettend snelle ijsvorming. Heb de vrieskist nu ruim een half jaar en al minstens 3 keer moeten ontdooien. Dit bij normaal gebruik. (Geen warme producten er in gezet, deur kort open bij het inzetten/uithalen van eten.) Ben teleurgesteld. Onze oude vriezer, ook van Liebherr was top, dus dit is een tegenvaller.

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende
Officiële reactie van Liebherr 16-07-2020

Hallo Monique, wat vervelend dat je meer rijpvorming hebt dan je had verwacht. Misschien dat onderstaande tips kunnen helpen.

Rijpvorming ontstaat doordat vocht uit de warme lucht of warme producten zich afzet op de koudste delen van de vriezer. Rijpvorming is dus een natuurkundig verschijnsel, dat niet te voorkomen is. Wel kunt u, door uw vriezer goed te gebruiken rijpvorming beperken. De volgende punten zijn hierbij van belang:

• Open de vriezer niet onnodig of onnodig lang en zorg dat de deur goed wordt gesloten;
• Leg nooit warme producten in de vriezer, laat ze eerst afkoelen;
• Een volledig gevulde vriezer heeft minder last van rijpvorming dan een lege of half lege vriezer;
• Zet de thermostaat niet onnodig koud. Een temperatuur van –18°C is voldoende om uw producten veilig te bewaren;
• Zorg voor voldoende ventilatie via de plint van de keuken en via de bovenzijde van de kast.

Bent u van mening zijn dat er ondanks bovenstaande punten toch sprake is van overmatige ijsvorming? In dat geval kunt u het beste even contact opnemen met onze serviceafdeling via telefoonnummer 0297-239955.

Reageer

gerard 09-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Koel en vriesapparaten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

9,0
Betrouwbare producten, die geheel niet storingsgevoelig zijn.
Kwaliteit in de hoogste z\in van het woord, functioneel in het gebruik en uiterst betrouwbaar.
Apparaten ingebouwd in mijn 4e keuken, een product waar ik al een heel leven van genoten heb.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • goede kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tino B. 10-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

snel ijsvorming

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

7,0
Vriezer was aangesloten en na 2 dagen was er al een grote hoeveelheid ijsafzetting boven de 1e lade. Moest gelijk met veel moeite ijs eraf halen. Nu moet ik bijna wekelijks het ijs eraf halen. Vind dit eigenlijk niet kunnen voor zo'n duur apparaat. Jammer dat het geen nofrost systeem heeft. Verder geen op- of aanmerkingen

Minpunten

  • Snel ijsafzetting bovenin
  • geen softclose deur

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Thijs 09-07-2019
  • Product gekocht

Smartfrost????

Geschreven voor: Liebherr IG 1624 Comfort

Algemene score

3,0
Gekocht vanwege de suggestie dat er nauwelijks sprake van aanvriezen zou zijn.
Blijkt dat het aanvriezen zo snel gaat dat de bovenste lade binnen twee weken vast komt te zitten!
Officiële reactie van Liebherr 11-07-2019

Beste Thijs,

SmartFrost betekent dat de rijpvorming op de producten wordt verminderd, maar de vrieskast zal nog steeds af en toe handmatig ontdooid moeten moeten. SmartFrost betekent ook dat het reinigen en ontdooien sneller makkelijker gaat en dat de vrieskast flexibel is in te delen.

Rijpvorming ontstaat doordat vocht uit de warme lucht of warme producten zich afzet op de koudste delen van de vriezer. Rijpvorming is dus een natuurkundig verschijnsel, dat niet te voorkomen is. Wel kunt u, door uw vriezer goed te gebruiken rijpvorming beperken. De volgende punten zijn hierbij van belang:

• Open de vriezer niet onnodig of onnodig lang en zorg dat de deur goed wordt gesloten;
• Leg nooit warme producten in de vriezer, laat ze eerst afkoelen;
• Een volledig gevulde vriezer heeft minder last van rijpvorming dan een lege of half lege vriezer;
• Zet de thermostaat niet onnodig koud. Een temperatuur van –18°C is voldoende om uw producten veilig te bewaren;
• Zorg voor voldoende ventilatie via de plint van de keuken en via de bovenzijde van de kast.

Bent u van mening zijn dat er ondanks bovenstaande punten toch sprake is van overmatige ijsvorming? In dat geval kunt u het beste even contact opnemen met onze serviceafdeling via telefoonnummer 0297-239955.

Met vriendelijke groet,

Buram Electro B.V.
Importeur van Liebherr

Reageer