Liebherr SIGN 2756 - Reviews

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Deurscharnieren
rechts
Aantal plateaus/lades vriezer
6
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Liebherr SIGN 2756 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Walter 27-03-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie afwerking van binnen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

9,0
Wij hebben nu een inbouw vriezer 186ltr. en inbouw koelkast 258 ltr. van Liebherr en zijn daar zeer over tevreden vooral de afwerking en verlichting is top, ook is er weinig geluid.

Pluspunten

  • Verlichting
  • fijn lopende laden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JOS EN RIA 19-02-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

diepvries sign 2756

Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

10,0
alleen dit merk was een goede keus voor onze inbouw keuken.dit is geen miskoop. goede indeling en no-frost dus niet meer ondooien. en goede verlichting

Pluspunten

  • OVERZICHTELIJK
  • verlichting
  • alles goed instelbaar

Minpunten

  • GEEN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

verweij 30-12-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Absolute aanrader!!

Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

10,0
Mooie afwerking, goede vriescapaciteit, stil.....gewoon goed!
Kwam toevallg op ons pad omdat de eerder geoffeerde Siemens niet meer leverbaar was. Uiteindelijk erg blij met dit alternatief.

Pluspunten

  • geluid
  • afwerking

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gezinvanvijf 14-12-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne inbouwdiepvries, voldoende ruim en overzichtelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

8,0
Deze fijne vriezer hebben we nu enkele weken in gebruik en bevalt prima. Overzichtelijk, ruime laden, fijne verlichting erin. We zijn tevreden.

Pluspunten

  • ruime laden
  • verlichting bij openen deur
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • nog geen minpunt gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 04-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stille diepvrieskast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

9,0
Goede kwaliteit al eerder ervaring met Liebherr,zou geen ander merk willen.
Kan het aan bevelen als een goed product kwaliteit en prijs uitstekend

Pluspunten

  • stil
  • lamp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Sandra 26-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

grote inbouwvriezer in open keuken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

8,0
wij hebben in onze open keuken een grote inbouwvriezer van liebherr gekozen, omdat deze ook een nofrost (dus geen aangevroren ijs in de vriezer) heeft.
Prettig is ook dat wanneer ik vers brood (zo'n 6 stuks) in de vriezer doe ik dan de superfrost kan aanzetten waardoor het brood eerder bevroren is en dus ook verser proeft wanneer het weer ontdooid is.
De vriezer geeft met zijn 6 laden genoeg ruimte voor de 6 broden, wat maar 2 laden in gebruik neemt, dus blijven er nog 4 laden over voor andere etenswaren.

Pluspunten

  • ruim
  • superfrost aanwezig
  • nofrost aannwezig

Minpunten

  • maakt wat geluid (een lichte brom)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 13-08-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

6 telescoopladen, no frost: echt premium!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Liebherr SIGN 2756

Algemene score

9,0
De 122cm no frost van Siemens was voldoende geweest maar bleek wat extra ventilatie ruimte nodig te hebben. Verder verschillende maten bakken zonder telescoop geleiders. Toch voor deze gekozen. Wat duurder, maar erg blij met de keuze! We zijn vrij lang, dus nog makkelijk bij de glazen die boven de vriezer staan. Telescoopladen, no frost, soft close:Fantastisch!

Pluspunten

  • Telescoop laden
  • No frost
  • Geen extra ventilatie ruimte nodig.

Minpunten

  • Bakken zijn niet heel erg helder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Jeroen 01-12-2019

Hoor soms een ratelend geluid die ver boven de aangegeven 37db uit komt. Ik ga Liebherr daar zeker over schrijven omdat dit bij een premium vriezer zeker niet het geval mag zijn. Verder bevalt de vriezer nog steeds fantastisch!

Jeroen 04-12-2019

Liebherr gevraagd om langs te komen wegens het geluid van de compressor. Meteen de volgende dag op de stoep. Hij heeft de db waarde gemeten en het bleef (net) onder de gestelde waarde van 37. Ik zal er dus mee moeten leven...

Reageer