Siemens GI41NAC30 - Reviews

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Deurscharnieren
links
Aantal plateaus/lades vriezer
5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ageeth 11-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koeler

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De koelkast werkt prima. Ik zou de groentelade wel groter willen, nu mis je een hoek. Ook zou het handig zijn het bovenste vak net iets hoger te hebben waardoor je flesjes makkelijker kwijt kan.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Koelt prima

Minpunten

  • Ruimte groentelade net te weinig
  • Bovenste rekje mag nog 1x omlaag
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Saartjes 03-08-2018

Ruim

Algemene score

8,0
Wat een verademing na jaren maar drie laden gehad te hebben. Lekker ruim. Vooral de grote la bevalt. Klepje van tweede la van boven wat gevoelig/wel praktisch. Goede diepvriezer!
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Terrie 16-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne gezinsvriezer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Lekkere grote vriezer. Fijne diepe laden waardoor je deze goed en praktisch kunt inrichten. Incl. alarm wanneer de vriezer te lang open staat en zijn kou teveel verliest. Vriest niet aan.

Pluspunten

  • Groot
  • Diepe laden
  • Vriest niet aan

Minpunten

  • Deur stroef: valt niet soepel/makkelijk dicht
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Chris 16-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer en muisstil!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ons gezin bestaat uit 4 personen en kunnen dus veel vriezerruimte gebruiken. Deze vriezer biedt de nodige ruimte en is eenvoudig in de bediening. Verder is de vriezer erg stil en dat is met een open keuken erg fijn.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Zeer stil
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Vaal 08-07-2018

Heb je de vriezer los geplaatst? Zit er een handvat bij deze "inbouw" vriezer?

Reageer

JMdeBruin 14-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vriezer, veel ruimte en stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De no frost functie werkt goed, lades zitten nooit vast. Verder veel ruimte en overzichtelijk in te delen.

Pluspunten

  • veel lades en opbergruimte
  • bovenste la heeft een deurtje

Minpunten

  • geen lampje
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

raroon 25-02-2018

Ruime diepvriezer met prima prestaties

Algemene score

10,0
Product is vorige maand gekocht in een nieuwe keuken.
Heeft veel ruimte en zeer goede invries capaciteiten. Hiernaast is deze vriezer zeer stil .
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Rba1986 21-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en vriest goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We waren aan het twijfelen voor een maat kleiner of deze maatvoering, uiteindelijk deze maatvoering gekozen omdat dat in lijn is met de rest van de keuken. Hij vriest super goed in en de ruimte is enorm. ook het alarm bij niet goed sluiten is super handig. De supercool functie werkt goed, het vriezen van ijsblokjes gaat heel snel

Pluspunten

  • Groot
  • Goede kwaliteitslades

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Evert104 15-12-2017

Wat een ruimte!

Algemene score

10,0
Grote vriezer met praktische laden. Bovenste vak heeft een klep, makkelijk voor bijvoorbeeld de ijsblokjes. Een van de lades is extra hoog, zodat broden er met gemak in passen. Vriezer is erg stil, dat is fijn in een open keuken.
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

WdH1972 02-07-2017

Deur valt niet makkelijk dicht

Algemene score

8,0
De deur valt pas automatisch dicht als de deur bijna dicht is. Je moet de deur dichtduwen met behoorlijk veel kracht. Voor de rest prima vriezer.
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Beetle 13-05-2016

Zee van ruimte!

Algemene score

10,0
Sinds 3 week staat deze vriezer in de keuken.
Wat een fijne indeling! De big box en het klepvakje zijn ideaal!

Schoonmaken hoeft niet...een No frost!
Ben heel blij omdat we van 2,5 lades na 5 zijn gegaan. Dus kan niet beter!
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

dijkjes 02-03-2016

geruisloos diepvries wonder

Algemene score

8,0
Ik heb hem nu twee weken en gelijk goed vol gestopt is niet megagroot en is geruisloos ook fijn de softclose sluiting
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer