Siemens GI41NAC30 - Reviews

Specificaties
Energiebesparing
Nee
Deurscharnieren
links
Aantal plateaus/lades vriezer
5

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 11 reviews die zijn achtergelaten voor de Siemens GI41NAC30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fam. Willems 13-08-2020

Inbouw Diepvriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Stille moter automatosche sluitdeur en de indeling is perfect [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Leusink 16-06-2020

Overzichtelijk

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Mooie verdeling, stil en heel overzichtelijk [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arjan 29-05-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruime vriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

7,0
Goede vriezer, met grote vakken en een prettige vakindeling, mooi ontwerp.
Apparaat maakt relatief veel geluid, voordat deze is ingebouwd, dat is jammer. Volgens specificatie gem. 38 db, gemeten(met telefoon) gemiddeld 43 db.
Praktisch punt : Goed na gedacht over het vervoer van je apparaat naar je keuken. Een handvat in de doos, zorgde ervoor dat we hem makkelijk de trap op konden tillen.

Pluspunten

  • Vakindeling
  • Installatie in keuken

Minpunten

  • geluid, motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 03-02-2020

Vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Fijn en gemakkelijk in gebruikt .
Handig dat hij piept als hij niet goed gesloten is . [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bijl 23-12-2019

Siemens Vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

6,0
Goed apparaat, welke doet wat het moet doen (lees.. diepvriezen).
Minpunt is het bovenste klepje van het vriesvak, dit is erg gammel.
Verder maakt het apparaat behoorlijk veel herrie, met een open keuken (en stil huis) is dat best hinderlijk.
Verder is de zoemer wel handig voor het geval de deur per ongeluk open blijft staan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Esmi Koenen 22-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot en effcient

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
Ruime koelkast, de lades onderin zijn super! Extra koel om groente en fruit langer vers te houden.
Efficient in te delen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

senga_66 30-11-2019

Mooi formaat vrieskast

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Mooie en fijne vrieskast als kleine aantekening zou ik zeggen maak de onderrand van de klep boven in iets kleiner als ik er brood of iets grotere bakjes in heb drukt dat de klep soms uit zijn vergrendeling terwijl (hier dus) het brood wel in de ruimte past. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Inbouwkoelkast 07-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Inbouwkoelkast met veel ruimte, praktisch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Fijne grote koelkast met veel ruimte en goed schoon te maken. Makkelijke regeling van de temperatuur. Goede prijs kwaliteit.

Pluspunten

  • Ruim
  • overzichtelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renee 08-09-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en maakt weinig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
Een hele fijne vriezer, veel ruimte in verschillende bakken. Maakt weinig geluid en vriest snel in. Deur sluit met softclose en ook dit is heel fijn. Piept als vriezer te lang open staat en dat is erg handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HGLW 27-06-2019

top vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
ruime en volledige vriezer waar veel in kan [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

fortissimo 21-05-2019

Ruim(te) met weinig hoogte

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De voorganger was een Amerikaan met een smal vriesgedeelte.
Ondanks dat deze vriezer 50 cm kleiner is, is er veel meer ruimte aanwezig.
Grote, ver uittrekbare lades waaronder een extra grote lade.

De standaard voorraad ligt er al in en we hebben nog ruimte over.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

sander 15-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie goed ingerichte koelkast

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

9,0
mooi vormgegeven koelkast. en juiste indeling.
tevens erg stil . instellingen zijn ook simpel en gemakkelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Noa 05-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille en overzichtelijke vrieskast. Fijne lades.

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De afmeting is heel fijn. Niet te groot voor een klein gezin. Vriest snel in. 4 overzichtelijke lades en een vak met klep. Ik heb deze kast gekozen omdat ik mantelzorger ben en regelmatig maaltijden in wil vriezen.

Pluspunten

  • heel stil
  • geeft signaal als je de deur te lang open houdt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BennieB 24-04-2019

Mooie ruime vriezer met ruime laden

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
Deze inbouwvriezer gekocht in de nieuwe keuken, wat een mooie ruime vriezer, maakte eerst wat lawaai maar dat kwam door het niet waterpas monteren van de installateur .
Nu beter en alles is uitneembaar.
No-frost systeem wat we kennen van onze vorige vrieze en dat is echt een uitkomst.
Energie zuinig en een alarm wat waarschuwt bij te lage temperatuur of dat de deur te lang open staan.
En met de supervriezen knop alles gauw invriezen.
Kortom een top apparaat voor zijn prijs
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bizon 05-02-2019

Te veel eten gemaakt, gebeurt ons regelmatig

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
We hebben kids en hebben altijd last met inschatten hoeveel eten we moeten maken. Deze vriezer geeft de oplossing, alleen al vanwege de inhoud!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bgood 28-01-2019

Prima vriezer

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

10,0
De vriezer nu 1 maand in gebruik. Voor een gezin van vier perfecte capaciteit. De big box is ideaal, met gemak passen hier 4 gesneden broden in. No frost werkt goed, tot op heden heldere lades.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

bmonninkhof 24-01-2019

goede vriezer met lekker veel ruimte

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Heerlijke vriezer met anti-frost, werkt tot nu toe prima.
Heel tevreden over de kwaliteit van deze vriezer.
De vriezer is extreem stil.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ageeth 11-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie koeler

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
De koelkast werkt prima. Ik zou de groentelade wel groter willen, nu mis je een hoek. Ook zou het handig zijn het bovenste vak net iets hoger te hebben waardoor je flesjes makkelijker kwijt kan.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Koelt prima

Minpunten

  • Ruimte groentelade net te weinig
  • Bovenste rekje mag nog 1x omlaag

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Saartjes 03-08-2018

Ruim

Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Wat een verademing na jaren maar drie laden gehad te hebben. Lekker ruim. Vooral de grote la bevalt. Klepje van tweede la van boven wat gevoelig/wel praktisch. Goede diepvriezer!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Terrie 16-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne gezinsvriezer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens GI41NAC30

Algemene score

8,0
Lekkere grote vriezer. Fijne diepe laden waardoor je deze goed en praktisch kunt inrichten. Incl. alarm wanneer de vriezer te lang open staat en zijn kou teveel verliest. Vriest niet aan.

Pluspunten

  • Groot
  • Diepe laden
  • Vriest niet aan

Minpunten

  • Deur stroef: valt niet soepel/makkelijk dicht

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews