Bosch Serie 6 GIN81AC30 - Reviews

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 GIN81AC30 op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. 26-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Zeer ruim en voldoende lades voor een groot gezin.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
Super stille vriezer die ook nog is voldoende lades heeft. No frost en energiezuinig, dus nooit last van ijsvlrming.van

Pluspunten

  • Geen ijsvorming

Minpunten

  • Geen verlichting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 24-12-2020

Prima

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Veel ruimte. Stil. Precies wat we zochten. 1 plastic beugeltje van een klep ging snel stuk door doordicht met klepje open... Makkelijk vervangen. Bevalt goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

RBM van der Gun 28-10-2020

Uitstekende Diepvries opbergmogelijkheid

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Fijne overzichtelijke uitschuiflades waarin je alles goed kan overzien.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Onze ijskoningin 15-10-2020

Onze ijskoningin

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wat een luxe! Nooit meer naar de schuur lopen om iets uit de vriezer te halen! (daar stond namelijk de tweede vriezer omdat we het niet konden redden met de 3 lades in de keuken) Nu hebben we dus 7 lades! Waarvan 2 BIGBOXES waar per box dus serieus 6 BRODEN in kunnen... Dan nog 3 "gewone" diepe lades en de 2 bovenste zijn vries- vakken met een kiepklep ervoor (zoals op de foto te zien is). Ideaal want die zijn te hoog om er van bovenaf in te kijken. Je kunt alles heerlijk georganiseerd en overzichtelijk invriezen. En NOG 1 pluspunt...Het is een NOFROST vriezer. Dat betekent geen dikke lagen ijs meer en nooit meer hoeven ontdooien voor het schoonmaken! Dat betekent dan automatisch dat hij energiezuiniger is! Kortom, een echte IJSKONINGIN! Deze vriezer is een echte aanrader voor een gewoon of wat groter gezin.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

C.C. Vos 14-10-2020

Fijne grote vriezer

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze vriezer wordt snel koud, daarnaast hoor je geen geluid en zijn de laden makkelijk uitschuifbaar en prettig schoon te maken. Het enigste wat ik mis is eventueel een klein lampje
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Schip 26-07-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch formaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
We hebben in onze nieuwe keuken alles van Bosch gekozen en de meest lovende reactie is de vriezer. Fantastisch formaat.. heel stil.. prachtig

Pluspunten

  • Formaat
  • Lade indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoornschip 09-07-2020

RUIM EN FUNCTIONEEL

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekker overzichtelijk, makkelijk in en uit te ruimen. Veeeel opbergmogelijkheden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Koen 17-06-2020

Ruime vriezer!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Lekker ruime vriezer met overzichtelijke lades!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tim 11-02-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige ruimte, prettig in gebruik en zeer robuust

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
Na een aantal ervaringen te hebben gehad met whirlpool wilde we nu een wat meer solide vriezer hebben in onze keuken. Geweldig product!

Pluspunten

  • Robuust
  • Veel inhoud

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anoniem 03-12-2019

De vriezer doet wat je van een vriezer verwacht

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De vriezer doet wat je van een vriezer verwacht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 03-12-2019

De vriezer doet wat je van een vriezer verwacht

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De vriezer doet wat je van een vriezer verwacht.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Erik 28-07-2019

Doet wat het beloofd!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Net een paar weken in bezit en we zijn erg tevreden. De vriezer is fluisterstil en is heel ruim van binnen. We zijn er erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Jantina 09-11-2018

Fantastische diepvrieskast

Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

10,0
Diepte en hoogte perfect voor het stapelen van vlees verpakkingen. Big box juiste lengte voor broden!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Patricia 08-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Grote keuze qua indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 GIN81AC30

Algemene score

7,0
Wij wilden graag een zo'n groot mogelijke vriezer en deze voldeed daar prima aan. De big boxen hadden groter gemogen zodat er meer brood in kan maar dat kan helaas niet anders bij inbouw.
Een minpunt is de 2 losse kleppen welke snel schade aan de deur brengen als je vergeet deze dicht te doen. Dit zou beter beschermt moeten worden.

Pluspunten

  • Invriezen gaat snel
  • Veel lades in verschillende grote

Minpunten

  • onbeschermde kleppen met schade tot gevolg

Review criteria:

Goed
Goed
Vaal 08-07-2018

Wat vindt U van het geluidsniveau? Deze vrieskast zou volgens de specificaties heel stil moeten zijn.

Reageer