Siemens GI18DA50 - Reviews

8,0 Lees 10 reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

8,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

CM Zomer 15-09-2016 Product half jaar of langer in bezit

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vriezer heeft door 4 lades veel ruimte. Tevens een goede prijs kwaliteitverhouding en goede temparatuurregeling.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
B.Hummel 13-08-2016 Product half jaar of langer in bezit

Sterk in eenvoud

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Al bijne 3 jaar eigenaar van deze vriezer.
Hij blinkt uit door zijn eenvoud, makkelijke bediening en robuustheid.
Bijkomend voordeel is dat hij bijna geen geluid produceert.
Kortom een prima vriezer die zijn werk goed doet.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • robuust
  • eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Jeroen 05-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Supervriezer, al moet je wel regelmatig ontdooien. Met heet water is dit vrij snel gepiept. Dus kopen, dit product!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Liesbeth Arnhem 30-07-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
Deur sluit goed dus bijna geen ijs op de elementen, geen motor geluiden (heel belangrijk in een open keuken. Helder kunststof bakken geven een schoon uiterlijk... Ik ben heel blij met mij aankoop.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
sabine1900 30-06-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,3
Prima vriezer. Handige laden. Enige minpunt is dat hij niet zelf ontdooit, dus er komen welke flinke ijsbrokken op, en dan (daarvoor al!) moet je hem wel even ontdooien, niet het leukste karwei. Maar gebruiksgemak prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Ron van de Loo 14-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Heerlijke ruimte en fijne lades. Bij het opstarten maakte het apparaat herrie en omdat hij in onze open keuken staat hoopte ik wel dat dit op zou houden als hij voldoende gekoeld was. Dit was ook het geval.

Erg blij mee!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Christiaan van Rooij 04-05-2015 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Fijn apparaat. De vriezer maakt geen geluid is zuinig en praktisch ingedeeld. Daarnaast heb ik geen enkele klacht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ron_1981 25-03-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Laden zijn niet al te groot, hij is lekker stil. Een simpele vriezer welke lekker zuinig is. Makkelijk is de extra lade waarin je ijsklontjes kunt inleggen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
AAMH 24-11-2014 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Prima diepvries met vier ruime laden. Nadeel vind ik dat de diepvries snel aanbriest, bij andere merken heb je hier minder last van. Een volgende keer zou ik dan ook niet meer een Siemens aanschaffen, tenzij er een dergelijke functie op zit.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
fstj 02-08-2013 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

5,0
Helaas na 5 jaar compressor kapot en geen garantie. Had beter kwaliteit verwacht van Siemens.
Nieuwe moeten aanschaffen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht