Siemens SN64M030EU - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 18 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Voldoende
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

streron 09-03-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Prima prijs kwaliteits verhouding.
Wast mooi schoon, niet gehorig en makkelijk te plaatsen.
Boven wasrek verstel baar, wat met groter pannen nog wel eens makkelijk kan zijn.
Enige min punt(je) is het drogen van plactic bekers, dit word niet volledig droog.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben Goorts 25-02-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Vergeleken met onze vorige vaatwasser is deze veel flexibeler qua indeling. Stiller en kunnen we hem uitgesteld aanzetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

timmieT 25-02-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,0
Stille vaatwasser. Droogt goed. Hiervoor tweemaal een Bauknecht gehad, die op de twee genoemde punten minder goed was, maar naar mijn gevoel een beter was resultaat gaf en een iets praktischer indeling.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

brtdjng 25-02-2015
  • Product half jaar in bezit

Algemene score

7,6
Maakt de vaat niet altijd goed schoon en droog. Wasresultaat is slechter dan ik had verwacht en gewend was. Verbruikt relatief aardig wat glansspoelmiddel.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 16-10-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Slappe onderlade, slechte duurzaamheid

Algemene score

4,0
Ik kocht dit product ongeveer drie jaren geleden omdat het indertijd als 'best uit de test' scoorde bij test-aankoop. Het was een miskoop. Slechts één programma wast echt deftig proper en duurt erg lang! Maar het allerergste vind ik persoonlijk dat de onderste lade zeer slap is vervaardigd. De houders komen vanzelf los zodat je borden tijdens het wassen of inladen gewoon losvallen. Ook als je (rustig) de onderste lade naar buiten haalt blijft die niet altijd mooi stabiel in de rail zitten en komt deze regelmatig los. Ik raad dit product af!

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Slecht

Reageer

twanantonis 05-09-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Kwaliteit min

Algemene score

4,0
In het begin lijkt het een prima vaatwasser, maar na de garantieperiode beginnen de kwaaltjes. Deurveren vervangen, want dit breekt gewoon af. Lekkage naar de bodem waardoor je storing krijgt en vervolgens nog alles met de hand kunt afwassen.

Als je iedere keer een monteur laat komen wordt het alsnog een dure machine. Dit terwijl het gewoon fabricagefouten zijn.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Goed
Slecht

Reageer

BartvanVeldhuizen 24-03-2016

degelijk en betrouwbaar

Algemene score

10,0
sinds 3 weken deze vaatwasser in gebruik en dagelijks of zelfs 2 keer per dag gedraaid.
super schone vaat. goed droog (ook de kunststof items).
en belangrijk: mooi stil!
Kortom: een aanrader
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

otbakker 22-03-2016

Doet zijn werk goed

Algemene score

8,0
Helaas was de machine binnen een jaar wel stuk; hij verwarmde niet meer. Gelukkig viel dit nog onder garantie. De monteur stond binnen 72 uur op de stoep en leverde prima werk.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

toby.f 29-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

7,5
Alles wordt over het algemeen goed schoon in het apparaat, af en toe laat het een steekje vallen, maar dat kan misschien aan het inladen liggen.
Wat geluid betreft is hij redelijk stil, behalve dan dat er tijdens bepaalde gedeelten van het programma een zeer irritante hoge piep te horen is. Wij zetten hem meestal aan als we niet in de keuken zijn, anders had hij terug gemoeten. Niet aan te raden voor mensen met goede oren.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Critikus 27-02-2015
  • Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,0
Het wasresultaat is goed met de juiste tablet, de programma mogelijkheden zijn beperkt maar voldoende, gebruiksgemak is niets op aan te merken, de indeling van mijn vorige vond ik beter na meer dan een jaar nog steeds niet aan gewend en wat de duurzaamheid betreft kan ik nog niet zien dat hij als meer dan een jaar in gebruik is en zit wel goed bij Siemens

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

acy 25-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,2
Stille machine, indeling is even wennen, vooral met wijnglazen. We wassen bewust in ecomodus omdat dat voldoende moet zijn. Veel opties en bediening is intuïtief.
We zijn er blij mee. 123Keukenapparatuur: bedankt voor de service evenals de installateur.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

C. Humphrey 25-02-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Helemaal happy met dit product.
Was goed, handig blauw ledlamp die op de tegels schijnt zodat je weet dat de vaatwasser in gebruik is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kees Hammink 25-02-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,2
Wast prima, bediening gemakkelijk. Droog resultaat, zeker bij kleine snelle afwas, is matig. Veel nadrogen nodig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Paul L S 25-02-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,2
Het is onze eerste vaatwasser maar we zijn er heel blij mee,de vaat is perfect schoon,en dat met het kortste progamma(20 min)en is heel geluidsarm. Kortom een prima apparaat. We hebben hem wel direct op het warmewater aangesloten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

pubora 27-05-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
We hadden al 14 jaar een siemens
doordat we weer een siemens kochten paste het keuken deurtje met minimale aanpassingen weer netjes (we hebben een met de hand gemaakte keuken door de plaatselijke meubelmaker gemaakt)
We konden deze machine direct op de warmwater leiding aansluiten dus we hebben nu minimale verwarmingen kosten.
€20 extra sanitaire aansluit kosten ivm T stuk met extra geplaatste kraan op de warmwater leiding
alleen het gas verbruik zal wat toenemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

asseemnes 14-06-2013
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,8
Prima vaatwasser :-)

Om te beginnen was hij zeer eenvoudig (en dus ook snel) in te bouwen. Wij kochten hem via wasmachine.nl en dan dien je de aansluiting van inbouwapparatuur zelf te verzorgen (was ons bekend).
Dat inbouwen was mede dankzij het feit dat hij aan de achterzijde steunt op 1 poot (midden-achter), die je aan de voorzijde in hoogte kan verstellen, erg eenvoudig. Duidelijke instructie van Siemens erbij door middel van afbeeldingen.

Wij hebben hem inmiddels 3 weken in gebruik en alle programma's al verschillende keren gebruikt.
Hij wast mooi schoon en is ook stil, maar dat laatste hangt natuurlijk ook wel af van hoe je de vaatwasser inlaadt... kopjes die dan tegen elkaar aan tikken hoor je natuurlijk altijd, maar van het motortje hoor je helemaal niets en je hoort ook geen of heel weinig "water-geluid".
Drogen doet hij ook prima. Kunststof in iets mindere mate, maar dat is nu eenmaal inherent aan kunststof.
De neerklapbare rekjes in de korven geven een prettige flexibiliteit in de beladingsmogelijkheden.
De uitgestelde start mogelijkheid is voor ons een uitkomst, wij hebben nog een dubbele elektriciteits-meter, dus nachtstroom gebruiken is voor ons voordeliger.

Kortom: wat ons betreft een machine met een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding, een echte aanrader !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jonasmincke 11-08-2015

Ik lees van andere mensen op kieskeurig dat het droog resultaat niet optimaal is. Zo moet er bv. met de vaatdoek worden nagedroogd. Klopt dit of ligt dit aan de tablet in combinatie met glansmiddel?

Verder als laatste: Heeft deze machine een kunststof kuip/deurdeksel of rvs?

Reageer

Hans Hugo 04-06-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Valt eigenlijk beetje tegen, na het goede testoordeel bij de consumentenbond "Als beste getest". Dit is mijn eerste eigen vaatwasser, dus ik kan niet uit veel ervaring spreken; maar ik heb op mijn werk altijd Miele vaatwassers gehad. Als ik hem daarmee vergelijk: minder stevige constructie, althans hij voelt flimsy aan, minder droog resultaat (veel druppeltjes), en hij doet er langer over. Maar goed: die Miele op mijn werk kost ook 2 keer zoveel. En ik kan niet zeggen dat hij 2 keer zo goed is.
Wat handig is is het lampje waardoor je ziet dat hij aanstaat. Installatie was ook vrij eenvoudig. Al met al wel tevreden, maar niet supertevreden. I guess you get what you pay for... en voor 500 lijkt het me wel een ok apparaat.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 15-05-2012
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

7,8
Vreemd dat er geen reviews van dit type SD6P1S uit de gebruikerspraktijk zijn. Misschien omdat dit apparaat al hoog scoorde bij consumenten-test uit 2011. Hiervoor hadden wij 10 jr de SE64660EU/34 type S9WT1S zonder echte problemen maar niet meer eigentijd-zuinig. Deze doet ook solide aan. Niet echt stil maar toch ruim voldoende voor in open keuken. De vorige hoorde je veel meer echt wassen en stampen. Handige programma''s zoals 'party' dwz 29 min. kopjes-schotels/glaswerk en ''50% belading'' en Auto met spoelwater-voeler welke programma aanpast. We hebben er (weer) het volste vertrouwen in.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer