Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung DW60M5050BB/EN

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw vaatwassers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 2 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung DW60M5050BB/EN op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ramaht 14-10-2020

eenvoudige installatie, stille machine

Geschreven voor: Samsung DW60M5050BB/EN

Algemene score

8,0
De vaatwasser is goed te installeren.
Het is fijn dat het bovenste rek zo makkelijk in hoogte te verstellen is.
Nadeel is de indeling van het bovenste rek, ik kan mijn bakjes en kopjes niet allemaal kwijt zoals ik zou willen, maar daar tegenover staat dat de rekken heel soepel lopen en je kan ook een halve machine draaien.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Morris 01 08-10-2020

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Samsung DW60M5050BB/EN

Algemene score

8,0
Na 25 jaar miele te hebben gehad. Nu over naar samsung. Prima in te bouwen. En prima vaatwasser. Wat me opviel is het gebruik van de plastic rotors. Maar aangezien de prijs/kwaliteit neem ik dit voor lief
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Robbert S 28-09-2020

Kwaliteit, stil, zuinig en handig in gebruik.

Geschreven voor: Samsung DW60M5050BB/EN

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser was zeer gemakkelijk in te bouwen omdat er goede instructies bij zaten. Hij is veel stiller dan onze oude Miele van zeker 10+ jaar oud. Droog goed en het 70 graden programma is erg fijn om er bij te hebben. De bovenste lade is gemakkelijk te verstellen als je grote bord hebt.
Kortom: Veel kwaliteit voor weinig geld, aan aanradertje dus en voor ons geen dure Miele meer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Perfect Couple 22-08-2020

Top vaatwasmachine

Geschreven voor: Samsung DW60M5050BB/EN

Algemene score

8,0
Goede machine. Vaat op fluister stille manier heel goed schoon en droog. Goede prijs/kwaliteit verhouding
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

J 07-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede vaatwasser voor redelijke prijs.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M5050BB/EN

Algemene score

9,0
deze vaatwasser wast goed schoon voor een goede prijs!
De bediening is makkelijk. Je kunt er ook grotere borden in kwijt wat zeer fijn is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 20-06-2019

Mooie vaatwasser

Geschreven voor: Samsung DW60M5050BB/EN

Algemene score

10,0
De vaatwasser is mooi. Hij maakt bijna geen geluid. Alles past er mooi in en de afwas is mooi schoon. We zijn er heel tevreden over. We zouden zeker nog iets van Samsung kopen als we zouden moeten kiezen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toby 15-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs/kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung DW60M5050BB/EN

Algemene score

8,0
De vaatwasser hebben we een week geleden aangeschaft. Bij hef installeren bleken de pootjes van zwakkere kwaliteit, het plastic pootje boog door op het moment dat we de vaatwasser een cm naar achteren verschoven. Iets om rekening mee te houden!

Het afstellen van de veer voor de deur is ideaal.

Verder appeltje eitje om te installeren.

Goede programma's, maakt goed schoon en is zeker niet luider dan verwacht.
De rolletjes/lagers van de rekken zijn niet de beste (rammelen een beetje, klinkt en voelt goedkoop) maar zeker prima in verhouding tot de prijs.

Al met al simpelweg tevreden met de vaatwasser.

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Eenvoudig te installeren
  • Geluid ruim binnen de perken

Minpunten

  • Zwakke pootjes
  • Lagers/rolletjes vd rekken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hekkelman 13-06-2019

Erg fijne machine

Geschreven voor: Samsung DW60M5050BB/EN

Algemene score

8,0
Het is een erg mooi en stil apparaat en mijn vaat word telkens goed schoon en droog. Inbouwen was een fluitje van een cent met de bijgeleverde instructies
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-05-2019

Geweldig en zeer tevreden

Geschreven voor: Samsung DW60M5050BB/EN

Algemene score

8,0
Onze whirlpool had het begeven. Een voorwaarde geen whirlpool meer. De whirlpool droogde slecht en in de vijf jaar dat wij de whirlpool hadden is de monteur vier keer langs geweest. Niet geweten dat Samsung ook een vaatwasser had. Gezien er weinig te vinden was over de Samsung zaten wij in twijfel. Maar toch besloten gezien het merk en prijs om de vaatwasser te bestellen. En tot op de dag van vandaag hebben wij hier geen spijt van. Een grote vaatwasser qua ruimte. Makkelijk in gebruik door de vele programma’s. Zelfs een hygiëne en een halfvolle lading programma zijn geïnstalleerd. Tevens is de vaat ook echt droog na gebruik. Het enige wat wij missen is het lampje dat op de grond scheen. Maar dat is iets waar wij inmiddels aangewend zijn. Wij raden dit product zeker aan. Merk, model, ruimte en programma’s zijn perfect.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer