Samsung DW60M6040BB - Reviews

Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung DW60M6040BB op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

5,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Familie De Bruyn-Ringeling 09-03-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekregen

Vanaf dag één belabberde kwaliteit.

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

1,0
De machine wast vanaf dag één niet-goed schoon. Niet op het zwaarste programma. Wij spoelen altijd álle borden onder de kraan eerst helemaal af, en zelfs dan nog komt de vaat vaak vies uit de machine. Etensresten zitten er dan nog aan. Uiteraard maken wij het filter goed schoon, maar zelfs dan: onvolledig schone vaat.

Het wasblokje blijft tussen de deur en het bestekmandje hangen.

Vandaag proberen wij de bovenste draagarm te demonteren voor schoonmaak. Het ding breekt gewoon af.

Het is dat wij deze machine cadeau kregen, maar wat een flit-ding.

Pluspunten

  • Prijs: prima
  • Inbouw-mogelijkheid
  • installatiehandleiding

Minpunten

  • Wast niet goed af. Vuil aan vaat.
  • Scharnier en veer te licht voor RVS-voorzijde

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Goed
Voldoende

Reageer

Gerrit g 24-11-2021

Ergernis indeling, na 2 jaar deurbalans afgebroken

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

2,0
Vanaf de installatie van deze vaatwasser hebben we ons geërgerd aan de indeling van de machine. Vooral bovenin, eierdopjes,beker deksels, espresso kopjes, vallen door de gaten in de mand vaak naar beneden of zijn niet fatsoenlijk recht te plaatsen.
Het lijkt of de inrichting bestemd is voor Chinees of koreaans servies.
Borden van een normaal groot formaat drukken tegen het klepje van de zeepbak.
Makelij en kwaliteit van de rvs binnendeur is om te huilen.
Binnen 2 jaar vol met deuken, dit vertoonde onze fijne, stille Siemens van 15 jaar oud écht niet.

Gister viel de deur bij openen hard open.
Machine volgens instructies geopend en geconstateerd dat aan één kant een geleider-wiel met as compleet afgebroken is. Er zit ook al veel axiale speling op de andere wieltjes.

Zelf gerepareerd, ik kijk het nog even aan. Hij staat eigelijk al op de nominatie om in de voortuin gegooid te worden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Zwolle88 20-06-2021

Maakt veel piepjes maar geen meldingen.

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

2,0
Al bezig met de 2e vaatwasser van dit type. Eerste ging na 4 dagen al kapot. Tijdens elke programma hoor je meerdere geluiden. Droog resultaat is erg slecht. En de keuze vaatwastab bij maar 2 programma's slaat nergens op. Nieuwe keuken gekocht met alles van samsung. Op de koelkast na geheel ontevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

John0174 13-06-2021

Goede vaatwasser

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser voor een goede prijs, bediening is simpel en makkelijk en de vaat komt er schoon en droog uit
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

s**e@g**l.com 18-05-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Wel schoon niet droog

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

6,0
Heb deze vaatwasser nu een maand. Hij maakt goed schoon. Maar droogt erg slecht. Ik vind de rekken en mn voor bestek erg onhandig. Het bestekmandje blijft kletsnat. Ik ben nog niet echt blij met deze machine.

Pluspunten

  • Schoon

Minpunten

  • Nat
  • Het bovenste rek is lastig in te delen.
  • Glazen staan erg schuin

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Pascal01 10-01-2021

Prima en praktisch

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
Prima vaatwasser voor goede prijs. Vooral functie voor wassen met halve belading is ideale oplossing voor kleinere huishoudens.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Mireille74 07-12-2020

Stille vaatwasser.

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

8,0
Tot nu toe 3x de vaatwasser aangehad.
Heel stil, moet soms echt even goed luisteren hij nou wel aan staat.
De vaat is goed schoon en droog.
Alleen kopjerek en bestekmandje blijven wel nat.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

RolandR 17-11-2020

zeer gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

8,0
onze samsung vaatwasser is heel handig in gebruik alles is duidelijk aangegeven en handig te bedienen. Tevens kan alles er makkelijk in en is de vaat schoner als dat het ooit geweest is. ook handig is dat het automatisch uitgaat nadat het programma klaar is dus kan het mooi gedurende de nacht draaien.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 08-11-2020

doet de vaat en is lekker stil

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

8,0
wij zijn zeer tevreden over onze nieuwe vaatwasser is makkelijk in gebruik
verschillende functie snel klaar en je hoort hem bijna niet
past goed bij het huishouden
Samsung is onze nieuwe vriend
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Corinet 27-10-2020

Heel stille vaatwasser

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
Fijne vaatwasser, voor een lage prijs! Hij is erg stil en maakt goed schoon.
Enige wat ik mis is een lichtje oid op de grond waardoor je ziet of hij nog bezig is, of niet. Maar dat komt dus doordat ie zo stil is ;) dan weet je het soms even niet.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-10-2020

Fijne Vaatwasser

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

8,0
De vaatwasser zorgd voor een uitstekend schone vaat.
Alleen een paar plastic dekseltjes worden niet helemaal droog.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

M Helder 18-10-2020

Top vaatwasser

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
Prima stille vaatwasser. De constructie van de korven is robuust te noemen en de bediening is simpel en duidelijk.

De vaat is super schoon!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Raaverok 06-10-2020

GEWELDIGE VAATWASSER

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
De vaatwasser ziet er geweldig uit.
Installatie en aansluiting was uitstekend te doen dankzij goede beschrijving.
Het aantal programma,s is heel goed.
wast met uitstekend resultaat.
Ben er uiterst tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

P Nieuwveen 03-10-2020

Zeer tevreden klant

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
Machine is makkelijk te bedienen. Goede eenvoudige display met goede besparings mogelijkheden (eco, onder/ boven alleen wassen en Tablet functie. Was resultaat is top.
Kortom zeer tevreden en dat voor een schappelijke prijs.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Wendy1989 01-10-2020

Mooie Schone vaat , veel opties en stil

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
Super fijne vaatwasser.
Door de "Half-Load" optie ook even snel aan te zetten als je alleen je glazen schoon wil hebben, ideaal met een feestje.
Verder is de vaatwasser erg stil, en maakt de vaat ook goed schoon.
Wij zijn super tevreden.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 24-09-2020

Prima inbouw vaatwasser, schoon en stil

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
De Samsung inbouw vaatwasser DW60M6040BB/EG voldoet volledig aan onze verwachtingen. Hij is makkelijk in gebruik, maakt alles schoon en droog, en is ook best stil. Prima aankoop.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Loesje74 21-09-2020

We just love Samsung!

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
We hebben al een Samsung Wasmachine en nu dus ook een Samsung Vaatwasser. Echt top hoe ze steeds kwalitatief goede producten weten te maken voor een betaalbare prijs. Ook deze vaatwasser voldoet goed; qua geluid geen last van, slechts eenmaal een 'klaar'-signaal, er past veel in en alles wordt lekker schoon. Ik ben zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Martijn29121978 13-09-2020

Tevreden klant

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
De vaatwasser nu een week in gebruik. Heel tevreden tot nu toe. Alles is lekker schoon en droog.

Mvg Martijn
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 26-08-2020

Perfect

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
Goed en duidelijk apparaat. Zodra handleiding is doorgenomen is het apparaat makkelijk En duidelijk te gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Daaniyaal 19-04-2019

Geweldige Kenmerken!

Geschreven voor: Samsung DW60M6040BB

Algemene score

10,0
Ik heb deze vaatwasser laatst gekocht en ik heb er zeker geen spijt van en het was ook nog eens een koopje ik ben er heel erg blij mee!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews