Bosch Serie 6 SMV68IX01N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 103 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 SMV68IX01N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg stil, goed wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

9,0
We waren na 10 jaar toe aan een nieuwe vaatwasser. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Geluid is erg stil.

Pluspunten

  • stil
  • goed wasresultaat
  • energievriendelijk
  • goede prijs / kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vaatwasser SMV68IX01N 22-01-2021

vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] vaatwasser werkt geruisloos en schoon.
Indeling vind ik niet echt prettig. Kan wat simpeler en variabeler.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Arine 13-01-2021

Maakt de vaat schoon en droog

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hele fijne vaatwasser, praktisch in te delen. Maakt de vaat echt goed schoon en droog. Ook de plastic trommels en bakjes komen droog uit de vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 31-12-2020

Super

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Sinds kort in gebruik, voldoet volledig aan de verwachting. (zelfs een beetje meer)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tolsma 30-12-2020

Heel blij mee

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Prima vaatwasser. Voldoende ruimte, eenvoudig in gebruik, maakt weinig geluid en reinigt en droogt goed.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vaatwasser 24-12-2020

Vaatwasser keuze

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Na een paar dagen hebben we de programma's onder de knie en geen spijt van de aanschaf van deze machine !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Vaatwasser 22-12-2020

Perfect

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Praktische indeling, stil en schone en droge vaat. Perfecte machine.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ed uit DH 20-12-2020

Top VaatWasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij doet wat 'ie moet doen (erg goed zelfs) en ook nog eens zeer stil. Dat is een uitkomst hoor bij een open keuken!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Johan 12-12-2020

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Na 18 jaar oude Bosch vaatwasser omgeruild voor een nieuwe.
Stille machine, schone en superdroge vaat. Eens een Bosch altijd een Bosch!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Aaltje 03-12-2020

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Ben erg blij met mijn nieuwe vaatwasser van Bosch. Mijn vorige was ook een Bosch. Deze beviel ook goed, vandaar dat wij weer voor een Bosch heb gekozen. Deze heeft tiptoetsen en de voortgang wordt geprojecteerd op de grond. Hoefde voor mij eerst niet, maar ik vind het nu wel handig. Extra intensiteit voor de onderste korf vind ik ideaal . Kortom, helemaal tevreden.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Willem 29-10-2020

Super vaatwasser.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik heb met mijn vorige Bosch vaatwasser bijna 15 jaar gedaan waarna deur beveiliging defect ging, machine draaide nog maar uit voorzorg vervangen, het is een geweldig apparaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Kris 26-10-2020

zeer goed

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de machine is haast geruisloos. En het droogprogramma is ook verbluffend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Martha 11-10-2020

Stil en handige inrichting

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Met onze open keuken op zoek naar een stille afwasmachine. Hij voldoet ruim. Wast schoon en is handig in te delen/te vullen.
Geen besteklade maar een los mandje. Voor ons een pré!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

angela 06-10-2020

Fluisterstil, blinkend schoon en kurk droog

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Wil jij een vaatwasser die fluisterstil is en blinkend schone en kurkdroge vaatwerk aflevert, kijk dan niet verder. Wij zijn superblij met onze nieuwe Bosch vaatwasser. Net als altijd tevreden met onze Bosch apparaten.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Johan en Nelly 29-09-2020

Vaatwasser smv681x01n

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijne vaatwasser. Zeer stil en doet zijn werk voortreffelijk. Gezien de energiezuinigheid van het product duren de programma's wat langer dan we gewend waren, is echter geen handicap.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Bosch vaatwasser 09-09-2020

Een stille/geluidarme vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze vaatwasser is stil en wast perfect
Glanzend schoon
Een voor ons gezin belangrijke aanwinst
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Mulder 30-08-2020

Super stille vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De vaatwasser wast goed schoon en is mooi droog door de zeoliet.
Bevalt super goed .
We slapen er naast maar wanneer we hem op pragramma stil zetten horen we hem niet
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Tevreden koper 20-08-2020

Groots in formaat

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Robuust, optimale indeling, innovatief bestekmandje waardoor flexibel inruimen mogelijk is. De machine kent vele ruimtelijke instelmogelijkheden. Hij is erg stil. Hij wast super schoon en droogt uitstekend.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

geweldig 04-08-2020

grandioos

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] prima machine ,vaat heel goed schoon, geruisloos en zuinig. De juiste hoeveelheden programma's . begrijpen niet dat wij zo lang met een andere machine hebben aangemodderd.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

L.van Lunsen 02-08-2020

Super!

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze machine is makkelijk in gebruik, stil, korven zijn in hoogte verstelbaar en als extra optie hebben wij de bestek la. Qua inschakel tijd simpel te programmeren. Wat wij ook een groot voordeel vinden is dat je plastic bakjes hier ook droog uitkomen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Toon meer reviews