Bosch Serie 6 SMV68IX01N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 103 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 SMV68IX01N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Afwasmachine 30-01-2020

Zeer goede afwasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Deze machine doet het perfect. Wast en droogt perfect. Het mooie ervan is dat deze machine automatisch uit gaat als het programma voltooid is. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Richard 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg stil, goed wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

9,0
We waren na 10 jaar toe aan een nieuwe vaatwasser. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Geluid is erg stil.

Pluspunten

  • stil
  • goed wasresultaat
  • energievriendelijk
  • goede prijs / kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 30-06-2020

Echt schoon

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Het verschil in reultaat met de vorige vaatwasser is enorm. Glazen kraakhelder en geen achterblijvende aanslag in pannen. Daarnaast zeer stil. een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

fam. Bos 17-06-2020

Een super machine een echte aanrader.

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
We hebben deze afwasmachine nu een half jaar en zijn zeer tevreden. Vele programma's en de plastic bakjes komen er inderdaad helemaal droog uit dankzij de seoliet die deze machine heeft. Ben je toe aan een nieuwe ik beveel deze BOSCH zeker aan. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 11-05-2020

Uitstekend

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Uitstekend product, wast vaat goed schoon en glaswerk komt er glanzend uit, maar ja: dat was ook de reden dat we deze machine hebben gekocht: het is een Bosch en dit resultaat verwachtten we! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Paul 06-05-2020

Knallertje hoor

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Zeer goede prijs kwaliteit verhouding. Hoewel we uiteindelijk 200 euro boven ons verzonnen budget uitkwamen, Maar dat geeft niet nu we de juiste machine hebben om AL onze vaat te doen [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Loes 05-05-2020

Vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Ik heb mijn vaatwasser pas 3 keer gebruikt en ben er erg tevreden over. Deze machine is een aanrader. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

onzebertha 28-04-2020

goed

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
werkt schoon, weinig geluid, handig tijdsverloop op vloer afgebeeld.
drogen beter dan vorige al wordt er nog veel nagedroogd op de aga [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Harrie 07-04-2020

Electonische storingen

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

6,0
Veel elektronische vaak eerst resetten na vier wasbeurten beurten computer defect [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Henkavos 06-04-2020

Wast perfect

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Fijne stille vaatwasser die voldoet aan al onze eisen! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

B Swiers 09-03-2020

Uitstekend afwasmachine

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
vooral makkelijk is dat de deur haast automatisch dicht valt [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Gusta 03-02-2020

Super/ schoon

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Mm vaat is nog nooit zo glanzend schoon geweest zelfs de glazen! [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Anoniem 10-01-2020

Fijne vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Heel stil ,wast goed schoon en is zuinig met energie. [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MIJN BOSCH 02-01-2020

vaatwasser koning

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
meer dan goed, en erg stil en dat voor een goede prijs wat wil je nog meer als de vorige 24 jaar gedaan heeft wil je toch niets anders meer
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

MIJN BOSCH 02-01-2020

vaatwasser koning

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
meer dan goed, en erg stil en dat voor een goede prijs wat wil je nog meer als de vorige 24 jaar gedaan heeft wil je toch niets anders meer [Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.]
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Rob 28-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
deze afwas machine is Zeer stil ,hij wast zeer schoon de bediening is makkelijk ,prprojectie op de vloer zeer makkelijk en duidelijk .Programmakeuze is zeer uitgebreid korom een zeer fijne machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sjaak52 29-01-2019

Prachtige Vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Vaatwasser is veel stiller en zuiniger dan vorige vaatwasser. Alleen hoorbaar bij spoelen, de rest van programma fluisterstil tot geruisloos.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Christiaan 21-01-2019

Prima vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Prima, eco en gebruikersvriendelijke vaatwasser. Mijn vorige Bosch afscheid van moeten nemen na 17 jaar. Als deze dat ook kan halen is het net als mijn oude Boschvaatwasser een prima vaatwasser voor een prima prijs.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ik ben erg tevreden 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
Ik heb deze vaatwasser gekocht omdat de vaat veel droger is als het programma klaar is zoals was gezegd en volgens mij ook zo is, en hij erg geruis is tijdens het wassen en de la voor bestek ook erg fijn is en veel meer ruimte voor andere dingen

Pluspunten

  • Ik ben zeer tevreden
  • Vaat erg droog na programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PJB 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superdroog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
We zijn dik tevreden met onze nieuwe Bosch-zeoliet vaatwasser. Schoon en droog, daar gaat het om. Als er nog eens een update komt van de bovenste rekjes zodat er nog meer in kan - ook dat is eco! - wordt het een 9 of 10!

Pluspunten

  • Wast zeer schoon
  • Droge vaat
  • Stil

Minpunten

  • Ruimte
  • Bij klep zitten onduidelijke wieltjes in de weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews