Bosch Serie 6 SMV68IX01N - Reviews

Best Reviewed mrt 2018 Bosch Serie 6 SMV68IX01N
Best Reviewed - maart 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 102 reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch Serie 6 SMV68IX01N op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Richard 24-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg stil, goed wasresultaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

9,0
We waren na 10 jaar toe aan een nieuwe vaatwasser. Goede prijs / kwaliteit verhouding. Geluid is erg stil.

Pluspunten

  • stil
  • goed wasresultaat
  • energievriendelijk
  • goede prijs / kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ik ben erg tevreden 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
Ik heb deze vaatwasser gekocht omdat de vaat veel droger is als het programma klaar is zoals was gezegd en volgens mij ook zo is, en hij erg geruis is tijdens het wassen en de la voor bestek ook erg fijn is en veel meer ruimte voor andere dingen

Pluspunten

  • Ik ben zeer tevreden
  • Vaat erg droog na programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

PJB 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Superdroog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
We zijn dik tevreden met onze nieuwe Bosch-zeoliet vaatwasser. Schoon en droog, daar gaat het om. Als er nog eens een update komt van de bovenste rekjes zodat er nog meer in kan - ook dat is eco! - wordt het een 9 of 10!

Pluspunten

  • Wast zeer schoon
  • Droge vaat
  • Stil

Minpunten

  • Ruimte
  • Bij klep zitten onduidelijke wieltjes in de weg

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

CE 14-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser SMV68IX01N

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

7,0
Ik heb de machine gekocht en zelf ingebouwd in de keuken. De vorige vaatwasser was ook een Bosch en alles was hetzelfde, nismaten, manier van aansdluiten was eigenlijk een fluitje van een cent. Maar het deurpaneel zit met zes schroeven en 2 plaatjes en 2 stukjes klitteband vast. Van de zes schroeven kon ik er 2 niet monteren gaten waren niet door de deur van de vaatwasser geboord . Je moet er kleinere schroefjes uit de deur draaien en op deze plek een lange schroef terugplaatsen waar je het deurpaneel kunt vastzetten. Daarbij is mij 1 klein schroefje in de machine gevallen dat heeft me wat tijd gekost om het terug te vinden.
Het positieve van de machine is zondermeer het ermee werken. De oude vaatwasser was zes jaar oud, ik sta te kijken van de vooruitgang. Met name hoe stil de machine is, in de stille mode hoor je henm dus echt bijna niet. Het drogen van de vaat is ook aanmerkelijk verbeterd, plastic is niet 100% droog maar is wel veel beter. Ben benieuwd naar de A+++ energie verbruik over een jaar gennomen.

Pluspunten

  • Stille werking
  • drogen van de vaat
  • schone vaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marco de Kok 11-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geruisloos, veel extra opties.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
We hebben al eerder een Bosch vaatwasser gehad in ons oude huis. En waren daar zeer tevreden over. Nu in ons nieuwe huis is de keuze voor ons dus snel gemaakt. We hebben voor deze, iets duurdere gekozen. Veel extra opties en in verbruik ook goedkoper. Hij laat geen nare luchtjes achter, omdat het binnenwerk bijna helemaal van roestvijstaal is. Hij is heel geruisloos, wel zo fijn in een open keuken. De machine geeft aan hoelang het programma er nog over doet door een indicatielampje dat op de vloer schijnt.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • lekker ruim
  • indicatielampje op de vloer
  • weinig stoom bij het openmaken van de machine.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

dreuge 07-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super droog

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
uitgebreid programma keuze, en super droog resultaat. hoef er absoluut geen theedoek meer bij te gebruiken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arjan 06-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Licht in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
Gemakkelijk in gebruik. Opvallend hoe licht de deur en de rekken scharnieren/glijden. Vaat is echt super droog, ook plastic.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bianca 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel keuze mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

9,0
Omdat wij zeer goede ervaring hadden met de oude Bosch die uiteindelijk na 12 jaar (zonder 1 hikje) is gesneuveld ging onze gedachte bij voorbaat al uit naar een nieuwe Bosch. Bemmel & Kroon gooide er nog eens een oudejaar korting van 77 euries tegenaan ja toen was de keuze snel gemaakt. Na een aantal verschillende vaatwasjes kan ik volgende zeggen, machine is geruisloos, van korte hevige tot ECO langdurige programma's voor elke vaat wel het juiste programma. Grappig is de informatie geprojecteerd op de vloer. Duurzaamheid kan ik niets over zeggen maar gezien de ervaring met Bosch spullen ga ik van het positieve (glas half vol) uit.

Pluspunten

  • geruisloos
  • verbruikt weinig water en weinig energie
  • veel verschillende inpak mogelijkheden
  • makkelijk inbouwbaar door de doe het zelver
  • programma projectie op de vloer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Betsy 04-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
Een fijne machine. Gebruiksvriendelijk. Erg blij met de verstelbare rekjes. Hiermee passen pannen en grote schalen er gemakkelijk in.

Pluspunten

  • Er kan veel in
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bosch Vaatwasser 04-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Neuwe Vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

9,0
Wij hebben voor deze Bosch vaatwasser gekozen v.w. de beste prijs/kwaliteit garantie. Hier voor hadden wij een BEKO en die is al na 2 jaar versleten!

Pluspunten

  • Prijs
  • Kwaliteit
  • Laag verbruik A+++
  • Uiterst geruisloos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marijke 03-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

9,0
Energie zuinig apparaat met veel opties , zoals verschillende temperatuur, tijd instellen kan zelfs in minuten,heel stil als hij draait

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect schoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

9,0
Sinds jaren weer een dtralend schone vaat. Perfect droog, handig in- en uitladen, handige programma’s.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bennemans 01-01-2019

Superdry

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
Supervaatwasser,
Ik gebruik Dreft Platina tablets je hebt dan ook geen zout en glansspoelmiddel nodig!
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Adrie Bossers 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
Kwalitatief een goede vaatwasser die een schone, droge vaat oplevert. Daarnaast was de dealer erg servicegericht. De vorige vaatwasser was niet meer te repareren en de nieuwe kon snel worden geleverd, goed en snel worden geplaatst.

Pluspunten

  • Stil
  • Droge vaat

Minpunten

  • Prijs (duur)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

? 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

taakoverdracht

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

9,0
na 20 jaar trouwe dienst was onze vaatwasser klaar voor pensioen. Al die jaren zonder problemen dwz alleen klepje van blokjesreservoir was defekt. Voor ons overduidelijk door te gaan met een jonger familielid. Inbouwvaarwasser met zeoliet-reservoir. En wat blijkt...Bosch heeft duidelijk doorontwikkeld. Geruisloos,superdroog,glanzend,overzichtelijk programma met diverse keuzes en het kadootje op de grond, een informerend projectieplaatje van het draaiende programma. Wij kunnen er weer jaaaren mee vooruit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MD 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed werkend en stil apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, goed in te bouwen, is stil en tijdsaanduiding op vloer is handig. Ook binnenverlichting is handig. Vaat schoon en droog! Mijn vorige apparaat had ik 23 jaar! Nog geen nadelen kunnen vinden. Meeste programma’s al geprobeerd en werkten goed. Tiptoetsen, handig in gebruik. Ook zuinig in stroom en water. Hopelijk gaat deze net zo lang mee als vorige.

Pluspunten

  • Schoon
  • Stil
  • Droog

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Andre 30-12-2018

Superzuinige en stille vaatwasser

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

10,0
Een geweldige vaatwasser.
Energiezuinig, fluisterstil en een perfect schone en drooge vaat.
De indeling van de serviekorven is zeer praktisch.
Kortom "Een vaatwasser zoals wij wensen"
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Nelina 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Daar kan geen afwasborstel tegenop

Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
Dankzij deze machine houden we tijd over. Geen gedoe met sop in een teiltje en een stinkende afwasborstel.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Aanvangstijd instelbaar

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 23-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige lade indeling

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

8,0
Wij hebben het product gekozen naar aanleiding van de goede uitleg over de mogelijkheden. Na de plaatsing komt dit goed overeen. De lade indeling is voor ons ideaal in de mogelijkheden.

Minpunten

  • Deur gaat niet automatisch open na afloop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Karin 23-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen betere keuze dan deze Bosch vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch Serie 6 SMV68IX01N

Algemene score

9,0
Na het vergelijken van o.a. laag energieverbruik, schone én droge vaat van meerdere merken en typen vaatwassers kwam Bosch type SMV68IX01N als beste uit de bus. Na aankoop én installatie door het team van XAB werd dit op alle fronten bevestigd. Veel ruimte, super schone vaat en alles komt zeer droog uit de machine. Blij met deze aankoop en een echte aanrader!

Pluspunten

  • energiezuinig
  • droge vaat
  • zeer stil
  • schone vaat

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews