Siemens SN636X01IN - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Type/soort
vaatwasser
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Andre001 10-11-2017

Perfecte machine

Algemene score

10,0
Half jaar een ander merk gehad maar 2x een monteur in huis te hebbe gehad. Besloten die machine weer af te laten halen en toch voor een gerenommeerd merk te kiezen en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

2xehoef 31-10-2017

Erg stille vaatwasser.

Algemene score

8,0
Nadat de vorige Siemens vaatwasser na 16 jaar de geest gaf, deze aangeschaft (hoop dat deze weer zo lang mee gaat). Het afspoelen van het water maakt meer geluid, dan de vaatwasser zelf. Wel heb ik het idee dat het wasresulaat niet beter is dan bij de vorige vaatwasser, maar dat is na een paar wasbeurten nog niet goed te beoordelen. Erg handig is de automatische uitschakeling na een wasprogramma.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Arjan 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille zuinige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weinig geluid en zuinig met water en stroom, maar wast toch fantastisch goed schoon. Veel programmakeuzes.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig met water en electra
  • veel mogelijkheden
  • wast erg goed
  • vaat ook netjes droog

Minpunten

  • geen ledverlichting in de machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wvdb 17-09-2017

Beste keuze

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht,Nu vpolop plezier van .
Apparaat werkt uitstekend , beter als mijn vorige indisit vaatwasser
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Pieter-Jan 03-08-2017
  • Product paar weken in bezit

supermachine

Algemene score

10,0
Top machine, zeer stil,gebruiksvriendelijk, uitgebreid programma, en zeer schone vaat, een verademing na een goedkopere machine met continu problemen.

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • zeer schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige indeling en veel mogelijke instellingen

Algemene score

8,0
Het is een prima vaatwasser, doet wat het moet doen. Snel en relatief stil. Het resultaat is super en als je de vaart nog droger wil of extra hygiëne vraagt is dat allemaal in te stellen. Super vaatwasser.

Pluspunten

  • Prijs
  • Handige Indeling
  • Veel programma mogelijkheden
  • Relatief stil

Minpunten

  • Plaatsingsinstructie kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Peters 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snelle levering,mooie prijs,prima prestaties,Siemens top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stil, Goede beoordelingen, scherpe prijs, snelle levering, perfecte allround machine.
Installatie is goed te doen, zit tussen 2 keukens (nieuwe moet nog gekocht worden)maar goed te doen.
Contrast met mijn oude machine is heel groot.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil
  • Snelle levering
  • Goede Allround prestaties
  • Indicatie op de vloer

Minpunten

  • Kan ik niet zo snel bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nog nooit zo'n schone vaatwerk gehad .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuinige , stille borstelloze vaatwasser met vele programmakeuzes .
Gebruikersvriendelijk en zelf makkelijk in te bouwen.
Je krijgt echt waar voor je geld.
Mijn reparateur van mijn vorige vaatwasser heeft deze aanbeveling ook gemaakt.
Echt super tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • gebruikersvriendelijk
  • veel programma's
  • lichte vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Vaatwasser2 26-06-2017

helemal tevreden

Algemene score

10,0
Na dit 20 jaar was mijn oude vaatwasser wel aan een nieuwe toe. De keuze die ik maakte is volledig naar tevredenheid. Ben blij met het controlelampje op de vleor, want hij is niet te horen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Anita88 18-06-2017

Prima vaatwasmachine

Algemene score

8,0
Heb speciaal dit apparaat gekocht omdat er veel programma's op zitten. Tot nu toe erg tevreden alles werkt prima na behoren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer