Siemens SN636X01IN - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Type/soort
vaatwasser

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jumike 15-03-2018

Topper , zeer tevreden

Algemene score

8,0
Oude Siemens vaatwasser was er mee op gehouden na 15 jaar , dus keus was niet moeilijk , vaatwasser heeft weer wat extra snufjes en is zeer stil in gebruik , 2 weken in bezit en zeer tevreden.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ErikA72 13-03-2018

Stil, krachtig en veelzijdig!

Algemene score

10,0
Heel degelijk model Siemens vaatwasser, ingebouwd heel erg stil en met gebruik van zout en glasmiddel spatzuiver wasresultaat met gebruik van welk programma ook (erg veel aanbod, kort, eco of zwaar).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

redneck 26-02-2018

Vertrouwde kwaliteit

Algemene score

8,0
Mijn vorige vaatwasser was ook een Siemens, die tot mijn tevredenheid prima functioneerde. Dus op mijn nieuwe adres wilde ik uiteraard weer een Siemens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Petra62 25-02-2018

Een heerlijk schone vaat

Algemene score

10,0
Begin februari 2018 gekocht. Had eerst voor 11 jaar een Neff. Deze Siemens is nagenoeg hetzelfde maar met wat meer programma's, waaronder ook een snelprogramma en een uur programma. Jammer dat niet alle rekken neer te leggen zijn. Ook de grote bestekbak is niet deelbaar. Bij de Neff had ik twee halve maar gebruikte er eigenlijk maar 1. Deze gelukkig wel bewaard en wordt nu dus ook weer zo gebruikt. Ik doe geen koekenpannen in de machine, waardoor ik voor twee personen de machine maar om de dag draai.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes1964 03-01-2018

Prima vaatwasser

Algemene score

8,0
Nu 2 weken in gebruik. Heerlijk stil. Alles past, borden tegen elkaar worden goed schoon. Messenbakje bovenin heb ik verwijderend. Vind ik niet handig. Gemakkelijk in te stellen.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

sietse 26-12-2017

Practische machine

Algemene score

8,0
Sinds 2 weken deze nieuwe vaatwasser en zeer tevreden. Is stil en heeft een compacte practische indeling.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Smitshoek54 20-12-2017

Mijn vaat lekker schoon

Algemene score

8,0
Enige minpuntje: ik mis een lampje wanneer ik de deur open.
Ik heb de vaatwasser hoger laten plaatsen zodat ik er goed bij kan ( niet bukken).
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

natasja 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfect schoon, grote laadcapaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb dit product gekocht omdat Siemend een goed merk is. Het apparaat heeft een goede indeling. Maakt bijna geen geluid en heeft voldoende menu's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TenT 27-11-2017

Niets mis mee

Algemene score

8,0
Nog niet zo lang gebruik maar hij lijkt precies te doen wat hij moet doen: keurig afwassen en drogen. En dat doet hij ook nog eens erg stil. Niets te klagen dus.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Andre001 10-11-2017

Perfecte machine

Algemene score

10,0
Half jaar een ander merk gehad maar 2x een monteur in huis te hebbe gehad. Besloten die machine weer af te laten halen en toch voor een gerenommeerd merk te kiezen en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

2xehoef 31-10-2017

Erg stille vaatwasser.

Algemene score

8,0
Nadat de vorige Siemens vaatwasser na 16 jaar de geest gaf, deze aangeschaft (hoop dat deze weer zo lang mee gaat). Het afspoelen van het water maakt meer geluid, dan de vaatwasser zelf. Wel heb ik het idee dat het wasresulaat niet beter is dan bij de vorige vaatwasser, maar dat is na een paar wasbeurten nog niet goed te beoordelen. Erg handig is de automatische uitschakeling na een wasprogramma.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arjan 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille zuinige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weinig geluid en zuinig met water en stroom, maar wast toch fantastisch goed schoon. Veel programmakeuzes.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig met water en electra
  • veel mogelijkheden
  • wast erg goed
  • vaat ook netjes droog

Minpunten

  • geen ledverlichting in de machine

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wvdb 17-09-2017

Beste keuze

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht,Nu vpolop plezier van .
Apparaat werkt uitstekend , beter als mijn vorige indisit vaatwasser
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Pieter-Jan 03-08-2017
  • Product paar weken in bezit

supermachine

Algemene score

10,0
Top machine, zeer stil,gebruiksvriendelijk, uitgebreid programma, en zeer schone vaat, een verademing na een goedkopere machine met continu problemen.

Pluspunten

  • geluidsniveau
  • zeer schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

John 29-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Handige indeling en veel mogelijke instellingen

Algemene score

8,0
Het is een prima vaatwasser, doet wat het moet doen. Snel en relatief stil. Het resultaat is super en als je de vaart nog droger wil of extra hygiëne vraagt is dat allemaal in te stellen. Super vaatwasser.

Pluspunten

  • Prijs
  • Handige Indeling
  • Veel programma mogelijkheden
  • Relatief stil

Minpunten

  • Plaatsingsinstructie kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert Peters 26-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Snelle levering,mooie prijs,prima prestaties,Siemens top.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stil, Goede beoordelingen, scherpe prijs, snelle levering, perfecte allround machine.
Installatie is goed te doen, zit tussen 2 keukens (nieuwe moet nog gekocht worden)maar goed te doen.
Contrast met mijn oude machine is heel groot.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Stil
  • Snelle levering
  • Goede Allround prestaties
  • Indicatie op de vloer

Minpunten

  • Kan ik niet zo snel bedenken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

George 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Nog nooit zo'n schone vaatwerk gehad .

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zuinige , stille borstelloze vaatwasser met vele programmakeuzes .
Gebruikersvriendelijk en zelf makkelijk in te bouwen.
Je krijgt echt waar voor je geld.
Mijn reparateur van mijn vorige vaatwasser heeft deze aanbeveling ook gemaakt.
Echt super tevreden.

Pluspunten

  • stil
  • gebruikersvriendelijk
  • veel programma's
  • lichte vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Vaatwasser2 26-06-2017

helemal tevreden

Algemene score

10,0
Na dit 20 jaar was mijn oude vaatwasser wel aan een nieuwe toe. De keuze die ik maakte is volledig naar tevredenheid. Ben blij met het controlelampje op de vleor, want hij is niet te horen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anita88 18-06-2017

Prima vaatwasmachine

Algemene score

8,0
Heb speciaal dit apparaat gekocht omdat er veel programma's op zitten. Tot nu toe erg tevreden alles werkt prima na behoren.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer