Siemens SN636X01IN - Reviews

Laagste prijzen -17% prijsdaling
Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 26 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Peter208 05-10-2018

Goed produkt, eenvoudig te installeren

Algemene score

10,0
Vaatwasser doet zijn werk bijna geruisloos. Vaatwerk komt er schoon en droog uit. Ook het blauwe lampje is handig. Tot opheden zeer tevreden.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

RiniR 25-09-2018

Zelfs ECO stand wast schoon

Algemene score

8,0
Veel programma's, maar ik heb tot nu toe alleen de ECO stand gebruikt en de vaat is schoon. Wel vind ik het jammer dat niet alle pinnen (voor de borden) neerklapbaar zijn.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Maaike1967 04-09-2018

Stil, schoon en praktisch!

Algemene score

10,0
Praktische verschillende standen om de vaat te wassen. Vaatwasser is heel stil. Laat een bescheiden pieptoon horen waarna het apparaat vanzelf uit gaat.Fijn dat de bordenrekken in liggende stand kunnen. Het bestekbakje kan daarop en er kunnen dan meer borden in de vaatwasser. Ideaal apparaat. Was heel schoon en droogt uitstekend!
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Afwasmarc 28-08-2018

Veel mogelijkheden en bedieningsgemak

Algemene score

10,0
Pas een maand in bezit goede programma s mooie schone vaat zoek je een nieuwe vaatwasser neem dan dit type
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Johan 24-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille machine, veel opties.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We vinden het een goed en degelijk product. Erg tevreden. Vooral vanwege de vele programma's die ingebouwd zijn. Ook is de vaatwasser stil als deze draait. De apparatuur in onze nieuwe keuken bestaat uit alleen maar Siemens producten.

Pluspunten

  • Stil.
  • Veel programmes
  • Voldoende inhoud.

Minpunten

  • Bestekrek in het midden.Onhandig.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Ikkedus 09-07-2018

Lekker ruim

Algemene score

8,0
Ruime vaatwasser, jammer dat de bestekbak alleen achterin te plaatsen is. Resttijdindicatie is helaas niet te zien op de vloer. Erg jammer.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Martin olde Hanhof 25-04-2018

Het juiste apparaat voor de vaatwas in uw keuken

Algemene score

10,0
Eenvoudig in te bouwen en aan te sluiten.
Apparaat was degelijk verpakt en afgeleverd
Nu deze al 2 weken in gebruik is zijn wij heel tevreden en
Nooit meer onduidelijkheden in de KEUZE van afwas programma´s.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Jumike 15-03-2018

Topper , zeer tevreden

Algemene score

8,0
Oude Siemens vaatwasser was er mee op gehouden na 15 jaar , dus keus was niet moeilijk , vaatwasser heeft weer wat extra snufjes en is zeer stil in gebruik , 2 weken in bezit en zeer tevreden.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ErikA72 13-03-2018

Stil, krachtig en veelzijdig!

Algemene score

10,0
Heel degelijk model Siemens vaatwasser, ingebouwd heel erg stil en met gebruik van zout en glasmiddel spatzuiver wasresultaat met gebruik van welk programma ook (erg veel aanbod, kort, eco of zwaar).
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

redneck 26-02-2018

Vertrouwde kwaliteit

Algemene score

8,0
Mijn vorige vaatwasser was ook een Siemens, die tot mijn tevredenheid prima functioneerde. Dus op mijn nieuwe adres wilde ik uiteraard weer een Siemens.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Petra62 25-02-2018

Een heerlijk schone vaat

Algemene score

10,0
Begin februari 2018 gekocht. Had eerst voor 11 jaar een Neff. Deze Siemens is nagenoeg hetzelfde maar met wat meer programma's, waaronder ook een snelprogramma en een uur programma. Jammer dat niet alle rekken neer te leggen zijn. Ook de grote bestekbak is niet deelbaar. Bij de Neff had ik twee halve maar gebruikte er eigenlijk maar 1. Deze gelukkig wel bewaard en wordt nu dus ook weer zo gebruikt. Ik doe geen koekenpannen in de machine, waardoor ik voor twee personen de machine maar om de dag draai.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Agnes1964 03-01-2018

Prima vaatwasser

Algemene score

8,0
Nu 2 weken in gebruik. Heerlijk stil. Alles past, borden tegen elkaar worden goed schoon. Messenbakje bovenin heb ik verwijderend. Vind ik niet handig. Gemakkelijk in te stellen.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

sietse 26-12-2017

Practische machine

Algemene score

8,0
Sinds 2 weken deze nieuwe vaatwasser en zeer tevreden. Is stil en heeft een compacte practische indeling.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Smitshoek54 20-12-2017

Mijn vaat lekker schoon

Algemene score

8,0
Enige minpuntje: ik mis een lampje wanneer ik de deur open.
Ik heb de vaatwasser hoger laten plaatsen zodat ik er goed bij kan ( niet bukken).
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

natasja 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfect schoon, grote laadcapaciteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb dit product gekocht omdat Siemend een goed merk is. Het apparaat heeft een goede indeling. Maakt bijna geen geluid en heeft voldoende menu's.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

TenT 27-11-2017

Niets mis mee

Algemene score

8,0
Nog niet zo lang gebruik maar hij lijkt precies te doen wat hij moet doen: keurig afwassen en drogen. En dat doet hij ook nog eens erg stil. Niets te klagen dus.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Andre001 10-11-2017

Perfecte machine

Algemene score

10,0
Half jaar een ander merk gehad maar 2x een monteur in huis te hebbe gehad. Besloten die machine weer af te laten halen en toch voor een gerenommeerd merk te kiezen en daar hebben we nog geen seconde spijt van gehad.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

2xehoef 31-10-2017

Erg stille vaatwasser.

Algemene score

8,0
Nadat de vorige Siemens vaatwasser na 16 jaar de geest gaf, deze aangeschaft (hoop dat deze weer zo lang mee gaat). Het afspoelen van het water maakt meer geluid, dan de vaatwasser zelf. Wel heb ik het idee dat het wasresulaat niet beter is dan bij de vorige vaatwasser, maar dat is na een paar wasbeurten nog niet goed te beoordelen. Erg handig is de automatische uitschakeling na een wasprogramma.
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Arjan 28-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille zuinige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weinig geluid en zuinig met water en stroom, maar wast toch fantastisch goed schoon. Veel programmakeuzes.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig met water en electra
  • veel mogelijkheden
  • wast erg goed
  • vaat ook netjes droog

Minpunten

  • geen ledverlichting in de machine
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

wvdb 17-09-2017

Beste keuze

Algemene score

10,0
Vorige maand gekocht,Nu vpolop plezier van .
Apparaat werkt uitstekend , beter als mijn vorige indisit vaatwasser
Geschreven voor: Siemens SN636X01IN
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Toon meer reviews