Siemens iQ700 SN677X06TN - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
42 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 1 review die zijn achtergelaten voor de Siemens iQ700 SN677X06TN op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anoniem 05-05-2019

Sterk staaltje nieuwste techniek

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN677X06TN

Algemene score

8,0
Na een maand intensief gebruik kom ik tot de conclusie dat deze vaatwasser alle voorgangers ruimschoots overtreft.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Edwinr31 18-04-2019

Makkelijke indeling. Vrij stil.

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN677X06TN

Algemene score

10,0
Deze al ruim een maand in gebruik. Ik ben er erg tevreden over. De vaat is erg droog (de holle kopjes natuurlijk niet) vrij stil. Ik hoor geen gebrom als hij wast. De tijd op de vloer is wel erg handig.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Anoniem 06-02-2019

Bijna perfect, slechte connectie

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN677X06TN

Algemene score

8,0
Dit apparaat maakt een perfecte indruk. Wat jammer dat Home Connect een onmogelijk op te lossen puzzel is. Wat een gemiste kans. Registratieprocedure via internet eveneens zeer gebrekkig. Dat zou in 2019 exht niet mogen!
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

kwestland231058 30-11-2018

Uitstekende vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN677X06TN

Algemene score

10,0
Onze vorige vaatwasser was 8 jaar oud en begon langzaam de geest te geven. Daar wij zeer te vreden zijn met de Siemens apparatuur hebben we ook nu weer een vaatwasser van Siemens aangeschaft en meteen maar voor het luxere model gegaan. Voor het aanzetten van de vaatwasser via de Speciale app is zeer handig. Deze vaatwasser iss verleden met de vorige zeer stil, je hoort hem bijna niet, je haast gaan denken dat die het niet doet. Ook het display op de vloer is zeer handig, je weet precies wat de vaatwasser doet en hoefnagel deze nog bezig is. Wil je een nieuwe vaatwasser kopen koop dan een vaatwasser van Siemens.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Vera N 28-01-2018

Alles nog nat

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN677X06TN

Algemene score

2,0
Ik heb deze vaatwasser sinds woensdag, nu 4 dagen in huis, en ik ben er absoluut niet tevreden over. In tegenstelling tot wat gezegd bij aankoop is alles behoorlijk nat, bestek, pannen, glaswerk. Bij mijn oude vaatwasser kwam alles er veel droger uit. Dat Zeolit doet het niet echt goed. Hebben julliem tips om het droogresultaat te verbeteren?
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

PRSOnline 10-11-2017

Tot nu toe niets dan goeds.

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN677X06TN

Algemene score

10,0
Mooie, stille vaatwasser met veel gebruiksgemak en fijne instellingen/programma's. Heel handig met interieurverlichting. De besteklade is handig en de rekken zijn naar eigen keus indeelbaar. De schoonmaakresultaten zijn prima.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Stefan 21-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Stille en energie zuinige vaatwasser met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Siemens iQ700 SN677X06TN

Algemene score

9,0
Het is een vaatwasser die erg stil en energiezuing is. Erg handig vinden wij de App en de indicatie op de vloer hoe lang die nog bezig is met zijn programma. Er zitten veel mogelijkheden op de machine wat erg fijn is.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuing
  • Uitgebreide programma's
  • De app is zeer handig
  • Lades makkelijk in te delen

Minpunten

  • Nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefan Maat 02-08-2017

Super stille en fijne vaatwasser

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN677X06TN

Algemene score

10,0
Wij hebben deze vaatwasser nu ca 2 weken in huis en wat een verademing met de oude van ons. Droogt erg goed en is erg stil. Ook de app is erg handig dit vraagt om meer van dit soort apparaten.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Bastiaan 14-07-2017

Fantastische machine

Geschreven voor: Siemens iQ700 SN677X06TN

Algemene score

10,0
Sinds kort een nieuwe siemens afwasautomaat gekocht. Na de inferieure kwalitiet van de vorige (ander merk) een verademing. Veel progamma's aanwezig. Zeer weinig geluid en een fantastische mogelijkheden van bediening mn de app.Zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer