Siemens SN636X10IE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Type/soort
vaatwasser
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ccm vd wetering 04-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Ik krijg van u 124 euro inlaatspruitstuk van 50

Algemene score

1,0
Goed maar misleiding reclame kan ander he
Heb recht op 124 euro en geen 50 nu
In Den bosch zeggen ze dat ik 124 terug krijg
Dus wat moet ik nu

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Tineke Limburg 29-10-2017

Prima vaatwasser

Algemene score

8,0
Helemaal tevreden met mijn nieuwe Siemens Vaatwasser.
Heel gebruiksvriendelijk, fijne indeling met verplaatsbare bestekbak.
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Jennifer 14-09-2017

Goed snel afwasprogramma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zochten een afwasmachine die onze afwas (wat veel is) snel kan wegwerken.
Perfect! in 45 minuten is alles stralend schoon en de machine klaar voor de volgende ronde.
Een aanrader dus.

Pluspunten

  • snel
  • schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M Hullenaar 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een weelde met deze vaatwasser stil reeds een paar dagen in bezit.had kieskeurig benaderd voor deze vaatwasser die goed stond aangeschreven.tot nu toe top vaatwasser.

Pluspunten

  • Beam on floor
  • Stil

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Top vaatwasser 03-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijke installatie, stil en makkelijk te gebruiken. Wat ook makkelijk is dat de installatie gebruiksaanwijzing even groot is al de keukendeur hierop staat aangegeven waar de schroefjes voor haakjes en gaatjes voor schroefjes moeten dus niet meten maar het papier erop leggen en boren maar, de klitterband is ook ideaal om de deur te monteren. Ofte wel in de keukennis schuiven , slangen aansluiten en stekker erin en hop draaien maar.

Pluspunten

  • Snelle installatie
  • Stil

Minpunten

  • Voorpootjes lastig uit te draaien
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corry 03-08-2017
  • Product paar weken in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Buitengewoon goed product en zeer goede adviezen en ondersteuning van Siemens service centrum.
We hadden eerder al een hele goede ervaring met een Siemens afwasmachine die 20 jaar mee is gegaan.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Zeer zuinig
  • Weinig lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

van Harn 31-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

ziet er mooi en goed uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor dit product gekozen om dat deze ons wel goed lijkt tevens hebben wij meer producten van siemens en hebben er weinig tot geen problemen mee. Wij gaan er ook van uit dat de vaatwasser ook geen problemen gaat geven :)

Met proefdraaien was de machine welminder stil dan verwacht. Dit kan komen dat we met onze vorige machine verwend waren . Deze was stiller maar is net 5 jaar meegegaan.

Pluspunten

  • licht indicator op de vloer

Minpunten

  • minder stil dan verwacht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter 30-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

verving oude 26 jaar oud.( en wast beter af dan ik zelf. )

Algemene score

9,0
Zelf oude apparaat uitgebouwd en nieuwe er in. met handleiding erbij ging prima, even door handleiding heen gebladerd en eerste wasbeurt gedaan met perfect resultaat, echtgenote ook heel tevreden.

Pluspunten

  • duidelijke aanduiding op display
  • lampje op grond dat vaatwasser werkzaaam is

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

W. Kind 27-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed, functioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gunstig geprijsde vaatwasser. Redelijk stil. Met RVS kuip. Behoorlijk scala aan was-programma's. Energiezuinig (A++). Voor deze prijs heb je bij andere merken vaak een mindere kwaliteit.

Pluspunten

  • aantal programma's
  • uitgestelde start

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Claudia 25-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze nieuwe Siemens vaatwasser wast goed schoon en is erg stil. Ook is het fijn dat je kan kiezen voor een verkort programma. Ik kan deze vaatwasser aan iedereen aanbevelen.

Pluspunten

  • Geluid
  • Goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

dries 23-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser SN636X10IE, het programma is stil tijdens het wasproces, veel keuzes van verschillende wasprogramma's. Het energielabel is A++

Pluspunten

  • energielabel
  • stil in gebruik

Minpunten

  • de koffiekopjes kunnen niet al te hoog zijn
  • weinig ruimte voor wijnglazen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Alie Schun 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Alie Schun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn erg tevreden met deze vaatwasser.
Veel ruimte erg rustig in gebruik.
De enige opmerking is dat het apparaat erg nat blijft na gebruik.
De vaat is droog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacqueline 16-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

heerlijk stil

Algemene score

9,0
Voldoet aan alle verwachtingen. Lekker stil en heel veel verschillende programma's. Eenvoudige bediening en handig lampje waardoor je kunt zien dat de machine aanstaat. De gebruikshandleiding is duidelijk en overzichtelijk en het allerbelangrijkst: een schone en droge vaat. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • schone en droge vaat
  • veel programma's

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jebjes 13-07-2017

Geweldige vaatwasser

Algemene score

10,0
Even wennen aan de bediening maar dan is het kicken.
Steeds een feest om er vaat in te doen er is echt over nagedacht
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Iris 13-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijne Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne vaatwasser. Wast goed schoon, prettige indeling, vaat is naderhand goed droog.
Heb hem pas een week maar de eerste ervaringen zijn positief.
Wat ik wel jammer vond was dat de levensduur van vaatwassers tegenwoordig nog maar een jaar op 7 gemiddeld is, mijn vorige was 15 jaar oud en nog steeds niet kapot. In deze tijden van duurzaamheid jammer, maar dat geldt voor alle merken, niet specifiek voor deze.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

H. de Nooij 10-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Siemens SN636X10IE vaatwasser 1h programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens vaatwasser heeft slechts enkele keren de vaat gewassen. Nu al zijn we enthousiast over het 1h programma.
De vaat is exact na 1 uur schoon en droog. Dat is met name interessant, wanneer snel schone borden, lepels, vorken en messen nodig zijn.
Ook de indeling met het verplaatsbare bestekbakje bevalt ons goed.

Pluspunten

  • 1h programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Prima vaatwasser van Siemens 06-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser. Makkelijk te plaatsen. Flexibele indeling heel handig. Net zoals het bestekmandje die je heen en weer kan schuiven. In mijn oude Bosch had ik dat niet. Voor Siemens gekozen omdat ik het een betrouwbaar merk vind en vanwege de goede recensies. Functies ruim voldoende, zoals o.a. een timer. Meer functies dus duurder vind ik niet nodig. Werkt boven verwachting. Vaat is goed droog, was ik niet gewend. Prijs kwaliteitverhouding was al oké als je deze vaatwasser vergelijkt met andere.Echter door cash back actie van leverancier en van Siemens zelf helemaal top.

Pluspunten

  • Flexibele indeling (bestekmand)
  • Vaat komt echt droog uit vaatwasser
  • Makkelijk te plaatsen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mk 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

solide vaatwasser

Algemene score

8,0
makkelijk te installeren. Voelt solide aan zowel buitenkant als rekjes. Goede indeling en ruim van binnen. Maakt weinig geluid.

Pluspunten

  • ruim
  • solide
  • makkelijk te instaleren
  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

P. Poldervaart 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

EEenvoudig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De vaatwasser ziet er degelijk uit en wast heel schoon. Ook op de eco stand.
Het inbouwen is eenvoudig en het geluid is redelijk stil.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Schoon
  • Zuinig

Minpunten

  • Niet de allerstilste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

m bos 30-06-2017

ideaal werkpaard

Algemene score

8,0
door handige indeling past iedere vaat. stil, snel en zuinig maakt hij die dan vervolgens super schoon
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com/nl

Reageer

Toon meer reviews