Siemens iQ300 SN236W01IE - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Siemens iQ300 SN236W01IE
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 28-08-2017 Product paar maanden in bezit

Superschoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Afwasmachine wast echt heel schoon.. Ook met de verkorte programma's. Dit is inmiddels mijn vierde afwasmachine en deze steekt er met kop en schouders bovenuit wat geluid, bediening en schone vaat betreft.
Programma's kun je inkorten met variospeed plus. Erg handig. Ook het ecoprogramma kun je inkorten.
Electronische bediening werkt ook heel gemakkelijk en intuïtief.

Pluspunten

  • Schone afwas
  • Korte programma's
  • Intuïtief

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarryvdS 09-08-2017 Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk overgestapt van handafwas naar een vaatwasser. Bediening en gebruik zeer eenvoudig met de keuzeknoppen. De vaat komt droog uit de machine. Besparing waterverbruik t.o.v handafwas. Ik hoef nu slechts 1 keer in de 2 dagen de machine te gebruiken terwijl de handafwas dagelijks gebeurde.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • makkelijk in te ruimen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

de Vosjes 31-07-2017 Product paar weken in bezit

afleesscherm met ledverlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droogresultaten van deze vaatwasser ter vergelijking met mijn oude Bosch is zeker beter. Wat ik erg prettig vind is dat ik de machine in de nacht kan laten draaien op nachtstroom. Aan het eind gaat hij vanzelf open.

Pluspunten

  • maakt goed droog en schoon
  • gaat bij eco-programma vanzelf open

Minpunten

  • het eco-programma duurt wel erg lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

JeP 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goed product

Algemene score

8,0
Tijd om de vorige Siemens vaatwasser te vervangen na 16,5 jaar. Nog steeds tevreden, maar los contact in machine maakt het wassen na al die jaren erg ingewikkeld. Maar zo tevreden zijn we dat we zochten naar een moderne versie van hetzelfde apparaat. Gevonden! Dus weer blij... en hopen dat we minstens net zo lang tevreden blijven als bij de vorige!

Pluspunten

  • Betrouwbaar en schoon
  • Stil!
  • Ideaal voor 2-4 persoons huishouden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Solar 01-09-2017 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Algemene score

7,0
Vaatwasser nu een aantal maanden in bezit. Hij doet waar hij voor bedoeld is, maakt geen geluid en ziet er mooi uit. Bediening is duidelijk en voldoende ruimte om alle vaat in te zetten.

Pluspunten

  • stil
  • maakt schoon

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

mijn toppertje en beste vriend geworden 08-08-2017 Product paar weken in bezit

lekker duidelijk en simple

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Weinig onderhoud aan. makkelijk te bedienen en veel keuze mogelijkheden om te besparen. Werkt goed ,droogt goed. alles wat een gezin nodig heeft. zuinigheid ten top. Een kind doet de was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

DOROTA LACHEWICZ 25-07-2017 Product paar weken in bezit

vaatwasser SN2360WO1KE

Algemene score

9,0
De vaatwasser is stil en snel, Super machine.
de indeling, de snelheid.
eigenlijk zijn er geen - minpunten.
had al veel eerder deze machine moeten aanschaven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 30-06-2017 Product paar weken in bezit

prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
vaat is goed schoon en vooral droog apparaat is erg stil!
gemakkelijk in te ruimen en veel programma mogelijkheden.
prijs kwaliteit, hij is zeker zijn geld waard.

Pluspunten

  • stil
  • droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer