Siemens iQ300 SN236W01IE - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Siemens iQ300 SN236W01IE
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
Geluidsniveau
44 dB
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 29 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C. Zoomers 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Méér ruimte voor vuile vaat dan in onze vorige vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zag in de tests van de consumentenbond, dat de Siemens vaatwassers heel goed scoorden. Beter dan de andere merken. Via de PCOB werd mijn aandacht op een aanbieding gevestigd en uit die selectie heb ik de Siemens iQ300 SN236W01IE gekozen. Kwam het dichtst bij onze wensen.

Wij zijn een gezin met twee personen en dat betekent, dat de vuile vaat heel divers is. Vuile pannen, borden, bestek en glaswerk.
Wij zijn gewend om de vuile pannen schuin tegen elkaar te zetten. Dan kunnen er meer pannen in, die toch van onderen goed besproeid worden.
Alleen de rand van de onderste korf vinden we te laag voor dit doel. De pannen glijden weg.

Alle wasprogramma's wassen schoon + droog. Alleen het programma "eco 50 graden" wast wel schoon, maar blijft een klein beetje nat. Voor ons niet hinderlijk.

We hebben de vaat met de hand vooraf afgespoeld. Resultaat: Schoon. programma 70 graden: Buitengewoon schoon, beetje nat.
We hebben de vuile vaat in de machine geplaatst: 70 graden: schoon, beetje nat. Eco: schoon, beetje nat.

Pluspunten

  • wast heel schoon.
  • energieverbruik heel laag +++
  • geruisloos.

Minpunten

  • rand onderste korf voor ons te laag.
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Bert 28-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Superschoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Afwasmachine wast echt heel schoon.. Ook met de verkorte programma's. Dit is inmiddels mijn vierde afwasmachine en deze steekt er met kop en schouders bovenuit wat geluid, bediening en schone vaat betreft.
Programma's kun je inkorten met variospeed plus. Erg handig. Ook het ecoprogramma kun je inkorten.
Electronische bediening werkt ook heel gemakkelijk en intuïtief.

Pluspunten

  • Schone afwas
  • Korte programma's
  • Intuïtief

Minpunten

  • Nog niet ontdekt
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de Vosjes 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

afleesscherm met ledverlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droogresultaten van deze vaatwasser ter vergelijking met mijn oude Bosch is zeker beter. Wat ik erg prettig vind is dat ik de machine in de nacht kan laten draaien op nachtstroom. Aan het eind gaat hij vanzelf open.

Pluspunten

  • maakt goed droog en schoon
  • gaat bij eco-programma vanzelf open

Minpunten

  • het eco-programma duurt wel erg lang
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma 06-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

zeer fijne afwas machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
fijne vaatwasser die echt droogt en ook het snelle programma van een uur is en schoon en droog, ben zeer tevreden hier over, een heel groot verschil met mijn vorige machine die van Bosch was .

Pluspunten

  • echt droog
  • snel en schoon
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Lekkere ruime vaatwasser met goede indeling, het bestekmandje kan je op diverse plekken plaatsen, handig vind ik ook, dat je de wijnglazen vast kunt klemmen. De vaatwasser maakt heel weinig geluid en wast alles goed schoon. Keuze uit meerdere programma's en bij een volle vaatwasser kan je ook nog voor het extra droog programma kiezen zodat gestapelde spullen ook goed droog worden. Het is ook een energiezuinige machine dus dat is ook, zeker in deze tijd, heel belangrijk. Ik ben dik tevreden over deze machine en kan hem echt aanbevelen.

Pluspunten

  • stille machine
  • handige bediening
  • vaat goed schoon en droog
  • ruime indeling
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eric 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de ondergang van onze inbouw vaatwasser hebben we dit losstaande model gekocht en na 2 weken gebruik heb ik nog niets gevonden om over te klagen. De vaat komt er mooi zuiver uit en de glazen glanzend en kraakhelder. Het apparaat is goed in te richten en makkelijk te bedienen. De variostand is geweldig als je de vaat snel klaar wilt hebben en de stand om onderin intensief te reinigen is super fijn bij vuile pannen. Wat ook geweldig is dat is dat het handvat in de bovenste la een opvangbakje voor het vaatwastablet is waar de bovenste arm water doorheen sproeit zodat je vaatwastablet goed oplost en niet ergens half papperig tussen de vaat verstopt ligt. Geweldige machine die mij als hobbykok goed helpt. Om toch maar ergens over te klagen, er schijnt bij sommige Siemens vaatwassers een sproeikop te zitten die je ipv de bovenste lade kan plaatsen voor het reinigen van bakplaten etc maar die wordt niet standaard meegeleverd (mogelijk wel los te koop). Ik ben er zeer zeer zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Zuinig in energie en water verbruik
  • Wast erg goed schoon
  • Opvangbakje voor vaatwastablet
  • Intensief functie onderste lade
  • Zelfreinigingsprogramma

Minpunten

  • Sproeikop niet standaard meegeleverd
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HarryvdS 09-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk overgestapt van handafwas naar een vaatwasser. Bediening en gebruik zeer eenvoudig met de keuzeknoppen. De vaat komt droog uit de machine. Besparing waterverbruik t.o.v handafwas. Ik hoef nu slechts 1 keer in de 2 dagen de machine te gebruiken terwijl de handafwas dagelijks gebeurde.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • makkelijk in te ruimen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

JeP 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed product

Algemene score

8,0
Tijd om de vorige Siemens vaatwasser te vervangen na 16,5 jaar. Nog steeds tevreden, maar los contact in machine maakt het wassen na al die jaren erg ingewikkeld. Maar zo tevreden zijn we dat we zochten naar een moderne versie van hetzelfde apparaat. Gevonden! Dus weer blij... en hopen dat we minstens net zo lang tevreden blijven als bij de vorige!

Pluspunten

  • Betrouwbaar en schoon
  • Stil!
  • Ideaal voor 2-4 persoons huishouden
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jos berghmans 14-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

goed afleesbaar scherm

Algemene score

10,0
fijne vaat wasser die doet wat hij moet doen div programma's vaatwas komt schoon en droog uit machine nagenoeg geruisloos echte aanrader
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jos berghmans 27-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Algemene score

9,0
doet zijn werk zoals het behoort geluidsniveau goed vaat was is glashelder en kurkdroog onderhoudsvriendelijk
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 18-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bedieningsgemak

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser gekocht voor 88 jarige moeder. Dank zij het eenvoudig bedienen van deze vaatdroger heeft zij er heel veel plezier van. De standaard ECO stand is dus nog voordeliger.
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wil 10-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

De stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een rust! Fantastisch. En hij wast nog goed ook. Hij is iets duurder dan zijn voorganger, maar dat verschil zeker waard. Wat ons betreft een aanrader.
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toppertje in the house 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Siemens vaatwasser gekocht degelijk, stil, zuinig,een goeie!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De oude vaatwasser was een siemens en vanwege de goede ervaring wilde ik er weer een.
Een buitengewoon goeie vaatwasser zeker voor zijn prijsklasse.
Erg zuinig en erg makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Zuinig
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gphilipsen 22-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hebben de vaatwasser ruim een maand, en hij bevalt zeer goed, geruislozer dan de vorige. Alles word goed schoon zowel de vette pannen als het serviesgoed is schoon, we zijn zeer tevreden .

Pluspunten

  • Schoon
  • Droog
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

J.Konincks 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Milieuvriendelijk A+++

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer milieuvriendelijk en goed voor de portemonnee. Voor 22.00 besteld, volgende dag bezorgd. Twee jaar garantie.
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Helena 55 27-05-2018

Prima vaatwasser

Algemene score

8,0
Ik ben super tevreden over hoe schoon de vaat en het geluid is echt minimaal.
Automatisch programma is fantastisch.
klein minpuntje.... ook deze machine droogt plastic niet zo goed.....
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Helena 19-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast de vaat perfect en maakt weinig geluid. Enige nadeel is dat plastic wat vochtig blijft, maar je kunt de extra droog modus inzetten

Pluspunten

  • Vaat is schoon
  • Geluidsarm

Minpunten

  • plastic droogt niet goed
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Huizinga 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil

Algemene score

8,0
Wat een stille machine. Kan nu de keukendeur open laten . Ook veel keuze in programma's. De uitvoering is ook erg Mooi. Heb de machine nog niet zo heel erg lang, maar tot nu toe voldoet hij aan alle verwachtingen

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Geeft weinig geluid
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

international buyer 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en krachtig tegelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vind het een goede vaatwasser. Heb ervoor gekozen omdat Siemens vaatwassers in het algemeen zeer gewaardeerd worden.
(best verkochte vaatwassers in NL). En ben er ook zeer tevreden mee. Vraag me wel af of ik met een goedkoper model ook al zo tevreden me zou kunnen zijn.

Pluspunten

  • heeft ook een 30 min programma

Minpunten

  • bovenrek, slepend geluid bij in en uittrekken
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

L.J. 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 15 jaar moesten we afscheid nemen van onze oude vaatwasser. Na veel speurwerk kwamen we er achter dat de Siemens machines er het beste uitkwamen en deze paste in ons budget . Ben er heel content mee indeling is bijna hetzelfde als onze vorige alleen deze heeft meer programma's. Ben blij dat we deze hebben gekozen.

Pluspunten

  • eco programma
  • tijd instellen wanneer hij moet draaien

Minpunten

  • bestekbakje had wat grotere gaten mogen hebben
  • rekken lopen wat stroef
Geschreven voor: Siemens iQ300 SN236W01IE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews