Siemens iQ300 SN236W01IE - Reviews

Best Reviewed aug 2017 Siemens iQ300 SN236W01IE
Best Reviewed augustus 2017
Specificaties
Geluidsniveau
44 dB
tile-Energieklasse
A+++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 19 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bert 28-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Superschoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Afwasmachine wast echt heel schoon.. Ook met de verkorte programma's. Dit is inmiddels mijn vierde afwasmachine en deze steekt er met kop en schouders bovenuit wat geluid, bediening en schone vaat betreft.
Programma's kun je inkorten met variospeed plus. Erg handig. Ook het ecoprogramma kun je inkorten.
Electronische bediening werkt ook heel gemakkelijk en intuïtief.

Pluspunten

  • Schone afwas
  • Korte programma's
  • Intuïtief

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

C. Zoomers 21-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Méér ruimte voor vuile vaat dan in onze vorige vaatwasser.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zag in de tests van de consumentenbond, dat de Siemens vaatwassers heel goed scoorden. Beter dan de andere merken. Via de PCOB werd mijn aandacht op een aanbieding gevestigd en uit die selectie heb ik de Siemens iQ300 SN236W01IE gekozen. Kwam het dichtst bij onze wensen.

Wij zijn een gezin met twee personen en dat betekent, dat de vuile vaat heel divers is. Vuile pannen, borden, bestek en glaswerk.
Wij zijn gewend om de vuile pannen schuin tegen elkaar te zetten. Dan kunnen er meer pannen in, die toch van onderen goed besproeid worden.
Alleen de rand van de onderste korf vinden we te laag voor dit doel. De pannen glijden weg.

Alle wasprogramma's wassen schoon + droog. Alleen het programma "eco 50 graden" wast wel schoon, maar blijft een klein beetje nat. Voor ons niet hinderlijk.

We hebben de vaat met de hand vooraf afgespoeld. Resultaat: Schoon. programma 70 graden: Buitengewoon schoon, beetje nat.
We hebben de vuile vaat in de machine geplaatst: 70 graden: schoon, beetje nat. Eco: schoon, beetje nat.

Pluspunten

  • wast heel schoon.
  • energieverbruik heel laag +++
  • geruisloos.

Minpunten

  • rand onderste korf voor ons te laag.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

HarryvdS 09-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eindelijk overgestapt van handafwas naar een vaatwasser. Bediening en gebruik zeer eenvoudig met de keuzeknoppen. De vaat komt droog uit de machine. Besparing waterverbruik t.o.v handafwas. Ik hoef nu slechts 1 keer in de 2 dagen de machine te gebruiken terwijl de handafwas dagelijks gebeurde.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • makkelijk in te ruimen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

de Vosjes 31-07-2017
  • Product paar weken in bezit

afleesscherm met ledverlichting

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De droogresultaten van deze vaatwasser ter vergelijking met mijn oude Bosch is zeker beter. Wat ik erg prettig vind is dat ik de machine in de nacht kan laten draaien op nachtstroom. Aan het eind gaat hij vanzelf open.

Pluspunten

  • maakt goed droog en schoon
  • gaat bij eco-programma vanzelf open

Minpunten

  • het eco-programma duurt wel erg lang

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

JeP 05-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goed product

Algemene score

8,0
Tijd om de vorige Siemens vaatwasser te vervangen na 16,5 jaar. Nog steeds tevreden, maar los contact in machine maakt het wassen na al die jaren erg ingewikkeld. Maar zo tevreden zijn we dat we zochten naar een moderne versie van hetzelfde apparaat. Gevonden! Dus weer blij... en hopen dat we minstens net zo lang tevreden blijven als bij de vorige!

Pluspunten

  • Betrouwbaar en schoon
  • Stil!
  • Ideaal voor 2-4 persoons huishouden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Helena 19-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast de vaat perfect en maakt weinig geluid. Enige nadeel is dat plastic wat vochtig blijft, maar je kunt de extra droog modus inzetten

Pluspunten

  • Vaat is schoon
  • Geluidsarm

Minpunten

  • plastic droogt niet goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R Huizinga 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stil

Algemene score

8,0
Wat een stille machine. Kan nu de keukendeur open laten . Ook veel keuze in programma's. De uitvoering is ook erg Mooi. Heb de machine nog niet zo heel erg lang, maar tot nu toe voldoet hij aan alle verwachtingen

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Geeft weinig geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

international buyer 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stil en krachtig tegelijk!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vind het een goede vaatwasser. Heb ervoor gekozen omdat Siemens vaatwassers in het algemeen zeer gewaardeerd worden.
(best verkochte vaatwassers in NL). En ben er ook zeer tevreden mee. Vraag me wel af of ik met een goedkoper model ook al zo tevreden me zou kunnen zijn.

Pluspunten

  • heeft ook een 30 min programma

Minpunten

  • bovenrek, slepend geluid bij in en uittrekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Eric 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de ondergang van onze inbouw vaatwasser hebben we dit losstaande model gekocht en na 2 weken gebruik heb ik nog niets gevonden om over te klagen. De vaat komt er mooi zuiver uit en de glazen glanzend en kraakhelder. Het apparaat is goed in te richten en makkelijk te bedienen. De variostand is geweldig als je de vaat snel klaar wilt hebben en de stand om onderin intensief te reinigen is super fijn bij vuile pannen. Wat ook geweldig is dat is dat het handvat in de bovenste la een opvangbakje voor het vaatwastablet is waar de bovenste arm water doorheen sproeit zodat je vaatwastablet goed oplost en niet ergens half papperig tussen de vaat verstopt ligt. Geweldige machine die mij als hobbykok goed helpt. Om toch maar ergens over te klagen, er schijnt bij sommige Siemens vaatwassers een sproeikop te zitten die je ipv de bovenste lade kan plaatsen voor het reinigen van bakplaten etc maar die wordt niet standaard meegeleverd (mogelijk wel los te koop). Ik ben er zeer zeer zeer tevreden over.

Pluspunten

  • Zuinig in energie en water verbruik
  • Wast erg goed schoon
  • Opvangbakje voor vaatwastablet
  • Intensief functie onderste lade
  • Zelfreinigingsprogramma

Minpunten

  • Sproeikop niet standaard meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

L.J. 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 15 jaar moesten we afscheid nemen van onze oude vaatwasser. Na veel speurwerk kwamen we er achter dat de Siemens machines er het beste uitkwamen en deze paste in ons budget . Ben er heel content mee indeling is bijna hetzelfde als onze vorige alleen deze heeft meer programma's. Ben blij dat we deze hebben gekozen.

Pluspunten

  • eco programma
  • tijd instellen wanneer hij moet draaien

Minpunten

  • bestekbakje had wat grotere gaten mogen hebben
  • rekken lopen wat stroef

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hayat Y. 15-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en vertrouwen gevend product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na 12 jaar gebruik van mijn Bauknecht vaatwasser, was ik op zoek een nieuwe vaatwasser met aarzelend hoofd ,vraagtekens !!
welke merk moest ik kiezen in houding van mijn krappe budget, welke zou betrouwbaar en kwaliteit zijn? Na een mislukte koop van een merk (al snel terug verzonden) heb ik besloten na onderzoek bij kieskeurig nl site ,gekozen voor deze geweldige SIEMENS vaatwasser en ben ik nu iedere dag blij dat ik hem gekozen heb.

Pluspunten

  • Energie zuinig A+++ ,werkt stil 44 db
  • Goed was en droog resultaat
  • goede prijs kwaliteit verhouding
  • 10 jaar garantie op motor en rvs kuip
  • veel programas met extra functies ,VarioSpeed

Minpunten

  • kan nog niet ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Connie v K. 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Energiezuinige en muisstille vaatwasmachine.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat ben ik blij met deze vaatwasmachine! Ik hoor hem nauwelijks en is energiezuinig.
Voldoende programma's en vaat komt er schoon en droog uit. Ik gebruik net als bij mijn Siemens wasmachine het 1 uur programma en dat wast prima schoon. Beter voor het milieu!

Pluspunten

  • Energiezuinig A+++
  • Verkort programma wast prima schoon.
  • Maakt weining geluid. Fijn in mijn open keuken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rene 08-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne indeling, vrijwel geruisloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gekocht op aanraden van verkoper BCC, zag er goed uit en was goed geprijsd aanbieding vanwege de vervangingsweken. indeling was goed en zag er solide uit

Pluspunten

  • indeling
  • geluidsniveau

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tweepersoons huishouden 30-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een mooie en ruime machine. Aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi vormgegeven vaatwasser met een efficiënte indeling (scheelt zeker een aantal wassingen tov onze vorige). De vaat voelt superglad aan en zelfs kunststof bewaardozen worden droog. Handig is dat de machine na afloop vanzelf uitschakelt. Neerklapbare rekjes zorgen ervoor dat je er ook pannen in kwijt kunt. In de uitneembare bestekbak kun je veel bestek kwijt zonder dat deze tegen elkaar aan komt. Bovenin zijn er 2 extra rekjes voor lange (pol)lepels en vleesmessen. Zeer tevreden en een goede prijs/kwaliteitverhouding!

Pluspunten

  • ruime indeling
  • schakelt na afloop van programma vanzelf uit
  • zelfs kunststof wordt droog
  • vaat voelt superglad aan
  • eenvoudige bediening

Minpunten

  • geen lampje in de machine

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annemieke 25-09-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stille en zuinige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn apparaat. Is stil tijdens gebruik en maakt de vaat superschoon. Springt zelf open bij het ecoprogramma als hij klaar is. Ben heel tevreden met deze machine!

Pluspunten

  • Zuinig
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Solar 01-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Algemene score

7,0
Vaatwasser nu een aantal maanden in bezit. Hij doet waar hij voor bedoeld is, maakt geen geluid en ziet er mooi uit. Bediening is duidelijk en voldoende ruimte om alle vaat in te zetten.

Pluspunten

  • stil
  • maakt schoon

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed

Reageer

mijn toppertje en beste vriend geworden 08-08-2017
  • Product paar weken in bezit

lekker duidelijk en simple

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Weinig onderhoud aan. makkelijk te bedienen en veel keuze mogelijkheden om te besparen. Werkt goed ,droogt goed. alles wat een gezin nodig heeft. zuinigheid ten top. Een kind doet de was.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

DOROTA LACHEWICZ 25-07-2017
  • Product paar weken in bezit

vaatwasser SN2360WO1KE

Algemene score

9,0
De vaatwasser is stil en snel, Super machine.
de indeling, de snelheid.
eigenlijk zijn er geen - minpunten.
had al veel eerder deze machine moeten aanschaven

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janny 30-06-2017
  • Product paar weken in bezit

prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
vaat is goed schoon en vooral droog apparaat is erg stil!
gemakkelijk in te ruimen en veel programma mogelijkheden.
prijs kwaliteit, hij is zeker zijn geld waard.

Pluspunten

  • stil
  • droogt goed

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer