Bosch Serie 4 SMV46IX07N - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mari 23-09-2017

Praktisch en goede prestaties

Algemene score

8,0
Goede flexibele indeling daardoor zeer goed maximaal te vullen. Stil en goed schoon. Drogen valt tegen, niet beter dan vorige apparaat van Whirlpool. Glasspoelmiddel icm 3 in 1 wasmiddel geeft wel iets beter resultaat. Met name plastic bakjes zie ik geen verschil in droogprestaties.
Meer programmaopties dan wij gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Rutten Jean 19-09-2017

Mooie Machine compact

Algemene score

8,0
Mooie Machine die een klein min puntje heeft nl onder de klepjes boven is het moeilijk grotere glazen te plaatsen. Mogelijk dat waar de messen boven zitten dat dit deel er niet op zit. Dit omdat men rechts beneden al een plek heeft voor de messen en lepels. Maar los van dit alles een geweldig mooi product
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Wim D 24-08-2017

Prima machine

Algemene score

10,0
Onze vaatwasser was na 16 jaar kapot.Wij bestelden hetzelfde model anno nu.
Wat we niet wisten, dat het door de nieuwe constructie en het lage energiegebruik de afwas wel droog was, maar de machine van binnen niet. Na uitleg volledig begrepen.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

H. Florie 06-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Duidelijke programma vordering op de vloer.

Algemene score

9,0
De vaatwasser bevalt heel goed omdat hij praktisch geruisloos werkt en omdat op de vloer wordt geprojecteerd hoe ver de machine in zijn programma is. Zo zie je ook dat je niet bent vergeten de startknop in te drukken. Dit werd bij de vorige vaatwasser nog wel eens vergeten. En je ziet ook dat de afwas af is, omdat de vloer weer leeg is.

Pluspunten

  • Geruisloos
  • Vloerprojectie

Minpunten

  • Soms enkele druppels ook met knop "Extra Droog"

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Renzo26 21-07-2017

intelegente machine

Algemene score

10,0
fijne machine past zich goed aan de vaat aan, erg vuil of minder vuil met de knop automaat gaat dat heel erg goed, minder vuil dan is de machine eerder klaar
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Randa 20-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

inbouw vaatwasser

Algemene score

9,0
Fantastisch dat er weer een apparaat is wat na 14 jaar precies op dezelfde plek kan staan zonder ingrepen. Mooi afgewerkt maar wel wat veel overbodige mogelijkheden. Wast goed schoon op 70 graden en weinig geluidsoverlast !

Pluspunten

  • stil en schoon
  • handig in te ruimen

Minpunten

  • veel toetsen die ik niet gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Bart 12-05-2017
  • Product paar weken in bezit

ruime vaatwasser, ideaal voor een groot gezin

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben voor deze vaatwasser gekozen omdat hij zuinig is in gebruik en er net een couvert extra in past.
Pluspunt is dat plastic bakjes/brooddozen of bekers droog uit het machine komen, dus niet meer afdrogen!

Pluspunten

  • zuinig in water/stroomgebruik
  • div. programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos Meerkerk 29-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bijzonder fijne en stille vaatwasser. Het aansluiten is een fluitje van een cent met de duidelijke handleiding. De hoeveelheid programma's is meer dan voldoende en met de eco-stand kun je ook nog eens op een verantwoorde manier rekening houden met je portemonnee.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig aan te sluiten
  • Uitgebreid programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer