Miele G 4262 SCVi Active - Reviews

Best Reviewed apr 2017 Miele G 4262 SCVi Active
Best Reviewed april 2017
Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 26 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

DS 25-09-2017 Product paar weken in bezit

Ruime vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser met aparte besteklade, waardoor er in de onderste korf veel meer ruimte is voor bijv. grote pannen.
Eenvoudige bediening en goed afwasresultaat.
Is wel wat minder stil dan mijn vorige vaatwassers...

Pluspunten

  • prima afwasresultaat
  • eenvoudige bediening
  • besteklade

Minpunten

  • niet zo heel stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K@@tje 19-09-2017 Product paar weken in bezit

Miele vaatwasser

Algemene score

9,0
Zijn zeer tevreden over onze eerste Miele vaatwasser. Nu bijna twee weken in gebruik en alle vaat is tot nu blinkend schoon en droog. Dit in tegenstelling tot onze vorige vaatwasser van Bosch.
De besteklade is eventjes wennen in tegenstelling van een mandje bij onze vorige vaatwasser. Bestek is nu altijd schoon en de lade is veel gemakkelijker met uitruimen. Door de besteklade heb je onderin veel meer ruimte...dus alles past er in. We draaien dagelijks een wasbeurt en alles past er in. Gezin met 4 personen.

Pluspunten

  • Besteklade
  • Daardoor extra ruimte voor pannen

Minpunten

  • Nog niet ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

F.B. van Zijderveld 18-09-2017 Product paar dagen in bezit

voldoende

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Miele staat voor duurzaamheid, vandaar dat ik weer voor Miele heb gekozen. Het bestek is altijd schoon mede door de bovenlader. Mijn vorige Miele was 21 jaar oud dus op naar de volgende 21 jaar.!!

Pluspunten

  • duidelijk display
  • juiste indeling
  • besteklade
  • geluids nivo
  • derde product

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Elle 21-08-2017 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Algemene score

9,0
Miele is altijd prima. Maakt weinig geluid, alles komt er netjes zuiver uit.
Was met vorige vaatwasser van ander merk wel anders

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Breukel 03-08-2017 Product paar dagen in bezit

Goede kwaliteit vaatwasser!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede vaatwasser! Kan veel vaat ingeruimd worden, draait bijna geluidloos. Vaat is goed schoon en droog! Ook ideaal: de mogelijkheid om in te stellen wanneer de vaatwasser klaar moet zijn. Of het korte programma: ideaal voor een verjaardag!

Pluspunten

  • Schone vaat
  • Uitgebreid programma
  • Besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fam. E. Slingerland 28-07-2017

Schoon, glanzend en een stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 10 jaar een inbouw vaatwasser van Pelgrim, waren we toe aan een nieuwe vaatwasser. Door een goed advies van de verkoper en het nalezen op internet wat anderen over deze machine schreven hebben we deze aangeschaft. Bij onze vorige machine moesten we de laatste jaren vaak zelf al de ergste vuil afspoelen voordat het de vaatwasser inging.
Bij aanschaf van deze Miele Vaatwwasser is het overbodig geworden. Het komt er werkelijk glazend uit. Echte minpunten hebben wij (nog) niet kunnen ontdekken. Hooguit wat een minpunt kan zijn is als je het advies van de verkoper niet opvolgt nl. het in hoogte verstellen van het middelste rek. Dit moet je niet doen is het advies als het rek gevuld is. De kans bestaat dat door het gewicht dit afbreekt. Daarom is het goed om het advies goed na te leven om problemen te voorkomen.
Kortom, voor ons is er geen betere dan deze Miele Vaatwasser.

Pluspunten

  • besteklade bovenin
  • handige indeling voor borden
  • stille machine
  • glanzend resultaat

Minpunten

  • Lees hierboven advies van verkoper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam van Friesland 21-07-2017 Product paar weken in bezit

Robuuste vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Robuuste degelijkheid van Miele. Solide materialen gecombineerd met soepel gebruiksgemak. Zeer eenvoudige bediening.

Pluspunten

  • Solide
  • Gemakkelijke bediening
  • Apart bestekrek

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

N.Turk 18-07-2017 Product paar dagen in bezit

zeer makkelijk bedienbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitstekend merk, veel ruimte voor alles. Prijs kwaliteit verhouding goed.
Zeer vakkundig geplaatst door der Nederlanden, Hillegom

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toine van Eekelen 17-07-2017 Product paar dagen in bezit

Goede degelijke machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een aantal jaren een whirlpool te hebben gehad nu gekozen voor een betere kwaliteits vaatwasser.
Een degelijke en stille machine, wast zeer schoon en droogt prima, heel eenvoudig te bedienen en installeren met een duidelijke gebruiksaanwijzing.
Hier gaan we hopelijk nog vele jaren plezier van hebben..
De duurzaamheid kan ik nog niet beoordelen maar dat zit bij Miele wel goed..

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Zeer stil
  • Gemakkelijk te bedienen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

silvia 08-07-2017 Product paar dagen in bezit

handige indeling en en verstelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben deze handige inbouw vaatwasser net en hij bevalt zeer goed. Het bovenste rek is verstelbaar en dat vind ik erg handig voor bv de grotere pannen die je onder dan goed kwijt kan

Pluspunten

  • indeling
  • verstelbaar
  • besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Constantijn 05-07-2017 Product paar dagen in bezit

Overzichtelijke vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De Miele G 4262 SCVi Active is een vaatwasser die in geen enkele inbouwkeuken mistaat. De deur gaat gemakkelijk open en dicht en de menukeuze is eenvoudig. De vaatwasser wast perfect schoon en droogt goed. Zout is gemakkelijk en zonder morsen bij te vullen door middel van de bijgeleverde trechter. Via de timer kan je zien hoe lang het programma nog duurt. Ook de "turbo" functie is makkelijk, voor als je snel de vaat klaar wil hebben. Tot slot is de besteklade erg handig en de RVS sproeiarm onderin is mooi om te zien i.p.v. de gebruikelijke plastic sproeiarmen in vaatwassers.

Pluspunten

  • RVS sproeiarm
  • Schone vaat
  • Turbo- en ecofunctie
  • Verwachte lange levensduur

Minpunten

  • Niet bijzonder stil
  • Geen indicator wanneer vaatwasser in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marieke 26-06-2017 Product paar weken in bezit

Stevig, wast schoon, veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zit stevig in elkaar. Wast alles schoon, wat ik er ook in zet. Vaat is droog. Alles wat je mag verwachten en zo'n opluchting na mijn Pelgrim... Nooit meer anders dan Miele voor de vaatwasser!!

Pluspunten

  • Solide
  • wast goed schoon, maakt niet uit welk tablet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G. van Dasler 15-06-2017 Product paar dagen in bezit

AfwasmachineMieleActivr

Algemene score

9,0
Onze wasmachine, Bouwknecht, ging na 5 jaar stuk. Maakte al een tijd niet goed schoon. Machine was een onderdeel van een nieuwe keuken. We hadden geen ervaring met Bouwknecht. De reparatie was duur, vandaardat we direct besloten een Miele te kopen. Voorgelicht en hij maakt super schoon.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ton Houwaard 01-05-2017 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser. Hopelijk wat langer dan zijn voorganger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze vorige Miele begaf het na 7 jaar. Wel een beetje snel. Omdat wel goede ervaringen hebben met een lokaal service bedrijf (Rob Schaart Katwijk) toch weer een Miele. Een eenvoudigere versie die hopelijk wat robuuster zal zijn.
Eerste ervaringen zijn positief. De afwas komt er schoner uit dan uir de oude.

Pluspunten

  • Goed resultaat
  • Behoorlijk stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mirjam 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

Miele, er is geen betere. Need I say more?

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 18 jaar trouwe dienst nu deze gekocht. En wederom naar volle tevredenheid. Alles wat een vaatwasser moet doen, doet ie. Mijn vorige vaatwasser (Miele) had een bestekla. Nu wil ik niet meer zonder.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

K.M. Hoekman 22-04-2017 Product paar weken in bezit

Wast zeer goed en heeft praktische indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Onze oude vaatwasser had het begeven. Door de geld terug actie kwam de Mieke vaatwasser in beeld. Het blijkt een zeer goede keuze te zijn geweest. De machine wast veel beter. Is stil en door de praktische indeling heel bruikbaar. De besteklade heeft even gewenning nodig maar blijkt super te werken. Al met al zeer tevreden met de gemaakte keuze.

Pluspunten

  • Besteklade
  • Mieke kwaliteit

Minpunten

  • Door eco instellingen duren programma's langer

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Guus 21-04-2017 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser Miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig besteklade bovenin zorgt voor extra ruimte
Geluidarm, degelijk materiaal, handig wegklaprekken
tijdinstelling en diverse programma keuzes

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

m.keltjens 21-04-2017 Product paar weken in bezit

prima wasresultaat!

Algemene score

8,0
besteklade was even wennen, nu heel fijn, alles wordt heel goed schoon. In hoogte verstelbaarheid van het rek werkt ook heel fijn, conclusie; fijne vaatwasser met prima resultaat.

Pluspunten

  • besteklade
  • goed wasresultaat
  • eenvoudige bediening
  • degelijk

Minpunten

  • kunstof moet nog nagedroogd worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Cees 21-04-2017 Product paar weken in bezit

Degelijk en praktisch

Algemene score

9,0
De vaatwasser is praktisch ingedeeld, je kunt er veel in kwijt. Hij werkt prima, de vaat is goed schoon. De machine is eenvoudig en gemakkelijk qua bediening. Ook maakt hij weinig geluid en is hij qua stroomverbruik erg zuinig.

Pluspunten

  • zuinig
  • veel vaatwerk past erin

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien 20-04-2017 Product paar weken in bezit

Stil, maakt weinig geluid. Bestek la praktisch.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Miele is vrij stil. Hij wast prima schoon. Bestek la heel praktisch vooral als je direct bij het inruimen soort bij soort legt.
Zeer blij met deze Miele.

Pluspunten

  • Stil
  • bestek la
  • veel ruimte om in de pakken
  • trede in hoogte verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews