Miele G 4262 SCVI ACTIVE - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Miele G 4262 SCVI     ACTIVE
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gabrie 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwassers van Miele ken ik al. Zelf één gehad, mijn moeder heeft er één al 15 jaar, mijn schoonouders hebben er één al 10 jaar en kennissen van ons hebben er ook al jaren plezier van. Vandaag een nieuwe gekocht en ben weer helemaal happy met ons nieuwe apparaat. Mooie binnenkant erg overzichtelijk ook de besteklade erg handig. De lades werken lekker soepel. De vaatwasser hoor je bijna niet lopen. Echt een zeer mooie en goede krachtige vaatwasser. Ik hoop hier weer erg veel jaren plezier van te hebben binnen ons gezin.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Handige besteklade
  • Bijna geruisloos
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrienne 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig in te delen rekken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
betrouwbare kwaliteit. de rekken zijn veel steviger dan van andere merken zelfs zwaar beladen rijden ze vlot naar binnen/buiten. de indeling is variabel en zelfs scheef te hangen bovenrek waardoor er geen water op vaat blijft staan. ook grote vazen passen er in door het neer te klappen bordenrek. De hele machine is duurzamer, degelijker en energiezuiniger dan van andere merken. een jerrycan van 10 liter op het onderrek maakt geen verschil als je het rek als een lade wilt rijden terwijl dat bij het andere merk het rek deed wiebelen en hast niet meer vooruit te krijgen was.

Pluspunten

  • stevig
  • zuinig
  • goed indeelbaar
  • goede programmakeuze

Minpunten

  • kostbaar
  • geen miele 10 jaar garantie meer
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Inge 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Afwasautomaat goede prijs levert goed werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine heeft heel veel ruimte en is zo goed als geluidloos.
De prijs van de afwachtmachine is gezien de kwaliteit goed.
Ik ben er erg blij mee
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 15-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruimte en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine met veel ruimte.
Heel praktisch, makkelijk te gebruiken.
Geluidloos
Miele er is geen betere

Pluspunten

  • Veel ruumte ook voor pannen
  • Geluidloos
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.M. Verhees 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MIELE vaatwasser g4262 sc VI

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al onze huishoudelijke apparaten zijn van het merk Miele omdat de service snel en betrouwbaar is en de kwaliteit perfect is. Het exterieur is altijd modern en leuk om te zien. Verder maken ze gebruik van betrouwbare dealers.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • gering geluid
  • inbouw is perfekt passend
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanneke 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

besteklade in plaats van bestekkorf

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Omdat ik snel vervanging wilde van de kapotte vaatwasser, heb ik me bij de keuze ook laten leiden door de snelle mogelijkheid van levering van deze Miele vaatwasser. Ik heb 'm nu een paar dagen in gebruik en ben vooral verrast door de overzichtelijkheid van de besteklade. Eerder greep ik bij het uitruimen nog weleens in de punt een vork of mes, dat is nu verleden tijd.
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Richard 04-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een grote, stille keuken hulp

Algemene score

9,0
Ik had altijd een Miele vaatwasser gehad maar na 18 jaar was de reparatie kost niet verstandig.
Mijn nieuwe machien (ongeveer de zelvde qua maat) is zeker rustige. Het heeft minder programmas maar ik mis de andere niet. Ik vind dat het is veel stiulle, wasst en droogt prima, is een top model met een goede achtergrond.

Pluspunten

  • heel stil
  • groot en heeft ook een bestekla

Minpunten

  • deur
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 02-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inmiddels heb ik deze afwasmachine een aantal maanden en ben ik erg tevreden.
De besteklade helemaal bovenin is makkelijk, je hebt meer ruimte onderin voor pannen e.d en het bestek is goed droog en overzichtelijk uit te pakken. De lades schuiven makkelijk en het hoge handvat van de onderste lade maakt dat je niet zo hoeft te bukken bij het uittrekken hiervan.
Sommig plastic is niet altijd kurkdroog. Dat is de reden dat ik een 9 geef en geen 10.
Hiervoor in 12 jaar 2 machines gehad van een ander merk met gebreken.
Ik vertrouw erop dat ik met deze Miele een flink aantal jaren zonder problemen verder kan:)
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaja 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel vervangt onze vorige Miele en hij doet het wederom uitstekend. Deze heeft een iets makkelijker gebruiksmenu. Verder qua indeling exact hetzelfde als de vorige en dat beviel goed. Het bestekrek is slim bedacht en typisch Miele. De machine is wat duurder dan een bosch of een samsung, maar voor een miele goed te doen.
De vorige is met matig onderhoud 16 jaar oud geworden. Keurige prestatie.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Slimme indeling
  • Stil

Minpunten

  • Wat duur
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marry 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super schoon!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben SUPER blij met deze afwasautomaat!! Ik had een andere veel ( goedkopere) maar wat een verschil zeg! Schoon en droog zo fijn!!! Ik trap er nooit meer in om een ander merk te kopen!! Nu sparen voor een miele wasmachine!! Die komt er nu zeker ook!! Na de eerste keer de machine aan gehad te hebben wist ik mijn oordeel al😁

Pluspunten

  • Schoon
  • Droog
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roel 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miele Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn helemaal verknocht aan het merk miele betrouwbaar,degelijk en makkelijk in bediening
(geen overbodige knoppen).

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Degelijk
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Jan Leuwerink 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Miele doet wat het beloofd. Prestaties zijn top. Service is uitstekend. Apparaat is fluisterstil en uiterst eneregiezuineg

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig

Minpunten

  • aan de prijs
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 04-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Toch weer gekozen voor een Miele na een Bosch te hebben gehad. Wat een heerlijk apparaat is dit! Stil in onze open keuken, maakt waanzinnig goed schoon en er past veel servies/bestek in. Het is een pittige aankoopprijs maar hij is het wel dubbel en dwars waard! Voor mij geen andere meer!

Pluspunten

  • Zeer schone vaat
  • Stil geluid
  • Diverse programma's

Minpunten

  • Prijs
  • Deksel is licht in gewicht dus even wennen
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 02-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schone vaat, stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Schone vaat.
Stil, makkelijk te bedienen, geen twintig programma’s die je toch nooit gebruikt.
Onderste korf heeft hoge zijkanten waardoor de borden of andere vaat niet tegen de zijkant van de machine aan leunt.
Aparte bestek la waardoor je meer ruimte in de onderste korf hebt om pannen e.d. te plaatsen.
Alleen het drogen van plastic zou beter kunnen.

Pluspunten

  • Schone vaat
  • Stil

Minpunten

  • Drogen van plastic kan beter
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 27-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na het stuk gaan van onze Miele Vaatwasser was de keuze niet moeilijk nl; gewoon weer een Miele Vaatwasser. de nieuwe vaatwasser is stil en de afwas is goed schoon en hij is ook nog energiezuinig!!
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma S 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, geen dag spijt van aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine. Heel handig zijn de programma's. Gebruik meestal het automatische programma. Deze "bekijkt" zelf hoeveel tijd het nodig is, en het valt altijd mee. Ook is het fijn dat er een timer opzit, zodat je de machine 's nachts kunt laten draaien. Na afloop is alles zo goed als droog en kan het zo de kast in. Hen de vaatwasser nu 3 maand, en geen dag spijt dat ik deze heb gekocht

Pluspunten

  • Timer, kan je tijd instellen
  • Alles kan zo de kast in
  • Goed schoon
  • Auto -stand

Minpunten

  • Tot nu toe niets
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia Toonen 26-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser met super handige indeling en fijn handvat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze Miele vaatwasser type G 4262 SCVi Active RVS NL gekocht, mét een cashbackactie van € 150,00 die nog tot 1 april 2018 geldt! Wat een service van Miele!
Daarmee wordt een topkwaliteit vaatwasser leuk betaalbaar.

Pluspunten van de vaatwasser:
* Besteklade bovenin, waardoor meer couvertruimte onderin
* In hoogte verstelbare middelste lade
* Veel ruimte voor borden en pannen onderin
* onderste lade heeft een hoog uitstekend handvat, waardoor je niet diep hoeft te bukken om de onderste lade naar voren te trekken of naar achteren te duwen
* Vaatwasser maakt een erg herkenbaar en goed hoorbaar (maar niet irritant) piepgeluid, zodat je zeker weten hoort dat je vaatwasser klaar is
* En een pluspunt is de Miele kwaliteit natuurlijk!

Minpunt:
* Het enige 'minpunt' dat ik kan bedenken is dat de vaatwasser niet super veel geluid maakt, maar ook niet super stil is. Een beetje een middenmoot, qua geluidsvolume. Prima voor mij, maar wel goed om te weten.

Pluspunten

  • Duidelijk geluidssignaal als hij klaar is
  • Besteklade bovenin
  • In hoogte verstelbare middelste lade
  • Veel ruimte voor borden en pannen onderin
  • Hoog uitstekend handvat aan de onderste lade

Minpunten

  • Niet geruisloos
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steenhoven 26-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer Miele vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Daar de vorige vaatwasser naar alle tevredenheid 15 jaar goed heeft gewerkt. hebben we weer voor Miele gekozen. Vooral afgegaan op advies van de monteur, maar ook op de betrouwbaarheid. Waarbij de besteklade wellicht juist de doorslag gaf.
Bij de plus/min punten zijn vooral vergeleken met de vorige Miele.
Jammer dat niet zichtbaar is of programma draait of is afgelopen, waarmede wordt voorkomen dat deur onnodig wordt geopend.
Tijdsduur programma's wel lang, maar er is een turbo knop aanwezig om te verkorten.

Pluspunten

  • Besteklade
  • Ruime indeling
  • Betrouwbaarheid

Minpunten

  • Geen weergave met signalering of tijdsaanduiding
  • Ruimte boven besteklade krapper dan vorige
  • Kostbaar
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petronella 21-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser: deur sluit heel makkelijk, 2 lades + besteklade hierdoor onderin veel ruimte, ook voor grote pannen/schalen. Het netjes inpakken van het bestek duurt wat langer maar indien goed gesorteerd gaat het uitpakken veel sneller.
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GreetjeG 18-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miele vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helaas was onze oude vaatwasser van 20 jaar gestopt met draaien en hebben wij de Miele G4262 gekocht.
Een geweldige machine! heel erg ruim van binnen doordat de bestekla bovenin zit!
Goeie programma's, van kort tot lang! en alles goed schoon en droog. Dus.. we zijn blij met deze aankoop ! Een aanrader!

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Stevig materiaal

Minpunten

  • Geen!
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVI ACTIVE

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews