Miele G 4262 SCVI ACTIVE - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Miele G 4262 SCVI     ACTIVE
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 59 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gabrie 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwassers van Miele ken ik al. Zelf één gehad, mijn moeder heeft er één al 15 jaar, mijn schoonouders hebben er één al 10 jaar en kennissen van ons hebben er ook al jaren plezier van. Vandaag een nieuwe gekocht en ben weer helemaal happy met ons nieuwe apparaat. Mooie binnenkant erg overzichtelijk ook de besteklade erg handig. De lades werken lekker soepel. De vaatwasser hoor je bijna niet lopen. Echt een zeer mooie en goede krachtige vaatwasser. Ik hoop hier weer erg veel jaren plezier van te hebben binnen ons gezin.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Handige besteklade
  • Bijna geruisloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrienne 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig in te delen rekken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
betrouwbare kwaliteit. de rekken zijn veel steviger dan van andere merken zelfs zwaar beladen rijden ze vlot naar binnen/buiten. de indeling is variabel en zelfs scheef te hangen bovenrek waardoor er geen water op vaat blijft staan. ook grote vazen passen er in door het neer te klappen bordenrek. De hele machine is duurzamer, degelijker en energiezuiniger dan van andere merken. een jerrycan van 10 liter op het onderrek maakt geen verschil als je het rek als een lade wilt rijden terwijl dat bij het andere merk het rek deed wiebelen en hast niet meer vooruit te krijgen was.

Pluspunten

  • stevig
  • zuinig
  • goed indeelbaar
  • goede programmakeuze

Minpunten

  • kostbaar
  • geen miele 10 jaar garantie meer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jan Leuwerink 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Miele doet wat het beloofd. Prestaties zijn top. Service is uitstekend. Apparaat is fluisterstil en uiterst eneregiezuineg

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig

Minpunten

  • aan de prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 04-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Toch weer gekozen voor een Miele na een Bosch te hebben gehad. Wat een heerlijk apparaat is dit! Stil in onze open keuken, maakt waanzinnig goed schoon en er past veel servies/bestek in. Het is een pittige aankoopprijs maar hij is het wel dubbel en dwars waard! Voor mij geen andere meer!

Pluspunten

  • Zeer schone vaat
  • Stil geluid
  • Diverse programma's

Minpunten

  • Prijs
  • Deksel is licht in gewicht dus even wennen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolanda 02-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Schone vaat, stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Schone vaat.
Stil, makkelijk te bedienen, geen twintig programma’s die je toch nooit gebruikt.
Onderste korf heeft hoge zijkanten waardoor de borden of andere vaat niet tegen de zijkant van de machine aan leunt.
Aparte bestek la waardoor je meer ruimte in de onderste korf hebt om pannen e.d. te plaatsen.
Alleen het drogen van plastic zou beter kunnen.

Pluspunten

  • Schone vaat
  • Stil

Minpunten

  • Drogen van plastic kan beter

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerrie 27-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
na het stuk gaan van onze Miele Vaatwasser was de keuze niet moeilijk nl; gewoon weer een Miele Vaatwasser. de nieuwe vaatwasser is stil en de afwas is goed schoon en hij is ook nog energiezuinig!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Wilma S 24-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk in gebruik, geen dag spijt van aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima machine. Heel handig zijn de programma's. Gebruik meestal het automatische programma. Deze "bekijkt" zelf hoeveel tijd het nodig is, en het valt altijd mee. Ook is het fijn dat er een timer opzit, zodat je de machine 's nachts kunt laten draaien. Na afloop is alles zo goed als droog en kan het zo de kast in. Hen de vaatwasser nu 3 maand, en geen dag spijt dat ik deze heb gekocht

Pluspunten

  • Timer, kan je tijd instellen
  • Alles kan zo de kast in
  • Goed schoon
  • Auto -stand

Minpunten

  • Tot nu toe niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Claudia Toonen 26-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser met super handige indeling en fijn handvat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze Miele vaatwasser type G 4262 SCVi Active RVS NL gekocht, mét een cashbackactie van € 150,00 die nog tot 1 april 2018 geldt! Wat een service van Miele!
Daarmee wordt een topkwaliteit vaatwasser leuk betaalbaar.

Pluspunten van de vaatwasser:
* Besteklade bovenin, waardoor meer couvertruimte onderin
* In hoogte verstelbare middelste lade
* Veel ruimte voor borden en pannen onderin
* onderste lade heeft een hoog uitstekend handvat, waardoor je niet diep hoeft te bukken om de onderste lade naar voren te trekken of naar achteren te duwen
* Vaatwasser maakt een erg herkenbaar en goed hoorbaar (maar niet irritant) piepgeluid, zodat je zeker weten hoort dat je vaatwasser klaar is
* En een pluspunt is de Miele kwaliteit natuurlijk!

Minpunt:
* Het enige 'minpunt' dat ik kan bedenken is dat de vaatwasser niet super veel geluid maakt, maar ook niet super stil is. Een beetje een middenmoot, qua geluidsvolume. Prima voor mij, maar wel goed om te weten.

Pluspunten

  • Duidelijk geluidssignaal als hij klaar is
  • Besteklade bovenin
  • In hoogte verstelbare middelste lade
  • Veel ruimte voor borden en pannen onderin
  • Hoog uitstekend handvat aan de onderste lade

Minpunten

  • Niet geruisloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Steenhoven 26-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Weer Miele vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Daar de vorige vaatwasser naar alle tevredenheid 15 jaar goed heeft gewerkt. hebben we weer voor Miele gekozen. Vooral afgegaan op advies van de monteur, maar ook op de betrouwbaarheid. Waarbij de besteklade wellicht juist de doorslag gaf.
Bij de plus/min punten zijn vooral vergeleken met de vorige Miele.
Jammer dat niet zichtbaar is of programma draait of is afgelopen, waarmede wordt voorkomen dat deur onnodig wordt geopend.
Tijdsduur programma's wel lang, maar er is een turbo knop aanwezig om te verkorten.

Pluspunten

  • Besteklade
  • Ruime indeling
  • Betrouwbaarheid

Minpunten

  • Geen weergave met signalering of tijdsaanduiding
  • Ruimte boven besteklade krapper dan vorige
  • Kostbaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petronella 21-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser: deur sluit heel makkelijk, 2 lades + besteklade hierdoor onderin veel ruimte, ook voor grote pannen/schalen. Het netjes inpakken van het bestek duurt wat langer maar indien goed gesorteerd gaat het uitpakken veel sneller.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

GreetjeG 18-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miele vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Helaas was onze oude vaatwasser van 20 jaar gestopt met draaien en hebben wij de Miele G4262 gekocht.
Een geweldige machine! heel erg ruim van binnen doordat de bestekla bovenin zit!
Goeie programma's, van kort tot lang! en alles goed schoon en droog. Dus.. we zijn blij met deze aankoop ! Een aanrader!

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil
  • Stevig materiaal

Minpunten

  • Geen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 12-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Echt schoon en droog!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na in bijna 12 jaar 2 afwasmachines met gebreken te hebben gehad gingen we voor een degelijke goed werkende machine die minstens 12 jaar meegaat.
Dit werd dus een Miele Active. Drie weken geleden aangeschaft.
Tot nu toe bevalt ie prima!
Alles schoon en droog nadat we het er zonder voorspoelen (schraapschoon) inzetten.
De besteklade zit bovenin zodat er onder voldoende ruimte is voor de pannen.
Het bestek gaat er dus horizontaal in. Even wennen maar het werkt goed.
Verder heeft de machine een knop waarmee je de starttijd kunt instellen.
Natuurlijk zijn er een aantal progamma's die men kan aanpassen aan de verontreiniging van de vaat.
Er zit een turbo op waardoor de progamma's sneller worden doorlopen indien gewenst.
Voor ons is tot nu toe de eco instelling voldoende.
De vaat komt er glanzend schoon uit.
Miele kennende gaat deze machine ons niet teleur stellen.

Pluspunten

  • schoon en droog.
  • besteklade bovenin.
  • voldoende ruimte voor pannen en schalen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Masselink 31-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Solide vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nadat na bijna 6 jaar onze Siemens vaatwasser het begeven had (en ook al 2 keer reparatie gehad in die 6 jaar). Nu de overstap naar Miele gemaakt. Hij draait nu 2 weken en de eerste indruk is super. Solide, alles rolt beter. Veel ruimte en praktisch ingedeeld. Enige mindere puntje hij lijkt minder goed te drogen. De vaat is niet echt droog.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Aardig stil
  • Solide materialen

Minpunten

  • Droogt niet heel goed

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.H.P. Steentjes 30-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed afgewerkte machine, duidelijke display, snel instelbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk apparaat met overzichtelijke bestekla dat goed te bedienen is. Prijskwaliteit in verhouding. Duurzaam en energiebewust.

Pluspunten

  • Gemakkelijk te programmeren
  • Degelijk
  • Duurzaam

Minpunten

  • n.v.t.
  • n.v.t.
  • n.v.t.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marije 22-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne functionele vaatwasser met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na twee vaatwassers van een ander merk in drie weken te hebben gekocht en de nodige problemen te hebben ervaren, hebben we uiteindelijk gekozen voor deze Miele vaatwasser. De rekjes lopen soepel, makkelijk te bedienen, niet teveel programma mogelijkheden, het middelste rek in hoogte verstelbaar (ideaal als je bijv wijnglazen schoon wilt maken) en je hoort de vaatwasser minimaal als deze draait.

Pluspunten

  • Middelste rek in hoogte verstelbaar
  • Veel ‘opberg’ ruimte
  • Maakt de vaat echt goed schoon
  • Makkelijk in gebruik

Minpunten

  • Geen brandend lampje op de grond tijdens draaien

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Leon 12-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

perfecte machine zoals we gewend zijn van Miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na onze eerste vaatwasser (ook een Miele) hebben we zonder verder te kijken direct weer een Miele gekocht. Degelijke machine en gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • bestekla

Minpunten

  • had iets groter mogen zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

hans van uden 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Miele afwasautomaat G 4262 SCVI ACTIVE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
prachtig uitgevoerd apparaat toch even steviger en meer snufjes dan de andere afwasmachines
als extra bij deze machine een bestek lade
en ingebouwd door de fa Hildam in Zaandam dat was voor mij een weelde ben rolstoeler hoef niks te doen monteur was zeer bekwaam en vooral netjes en een goede uitleg

Pluspunten

  • mooi uitgevoerde machine
  • veel snufjes
  • ideaal besteklade dit is echt een weelde

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Highlander 08-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Stille vaatwasser die goed schoon spoelt en droogt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser die doet wat deze moet doen, stil, schoon en prijs/kwaliteit verhouding is prima,
verder een logische indeling met besteklade wat erg praktisch is, voorheen een vaatwasser met bestekmandje maar dit is toch prettiger ivm de ruimte, al met al zeer tevreden.

Pluspunten

  • Geluid
  • reinheid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

IvGD 04-01-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

erg ruimtelijk, schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prijs / kwaliteit verhouding is prima ! Het is een apparaat waarin je veel vuile vaat kwijt kunt, en welke grondig gereinigd wordt. Makkelijk te verstellen en optimaal door besteklade bovenin.

Pluspunten

  • ruimtelijk
  • uitstekend wasresultaat

Minpunten

  • programma duurt lang

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Caroline 28-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als eerst is de vaatwasser super makkelijk zelf te installeren. De programmakeuze is duidelijk, niet te veel en onnodige knopjes. En heerlijk die besteklade! Het wasresultaat is goed. Naast goede ervaringen met Miele wasmachine en droger nu ook Miele vaatwasser.

Pluspunten

  • makkelijk te installeren
  • wasresultaat
  • besteklade
  • geluid

Minpunten

  • ik mis een vloerlampje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews