Miele G 4262 SCVi Active - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Miele G 4262 SCVi Active
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
tile-Energieklasse
A+ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 77 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gabrie 05-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De vaatwassers van Miele ken ik al. Zelf één gehad, mijn moeder heeft er één al 15 jaar, mijn schoonouders hebben er één al 10 jaar en kennissen van ons hebben er ook al jaren plezier van. Vandaag een nieuwe gekocht en ben weer helemaal happy met ons nieuwe apparaat. Mooie binnenkant erg overzichtelijk ook de besteklade erg handig. De lades werken lekker soepel. De vaatwasser hoor je bijna niet lopen. Echt een zeer mooie en goede krachtige vaatwasser. Ik hoop hier weer erg veel jaren plezier van te hebben binnen ons gezin.

Pluspunten

  • Overzichtelijk
  • Handige besteklade
  • Bijna geruisloos
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

adrienne 05-11-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig in te delen rekken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
betrouwbare kwaliteit. de rekken zijn veel steviger dan van andere merken zelfs zwaar beladen rijden ze vlot naar binnen/buiten. de indeling is variabel en zelfs scheef te hangen bovenrek waardoor er geen water op vaat blijft staan. ook grote vazen passen er in door het neer te klappen bordenrek. De hele machine is duurzamer, degelijker en energiezuiniger dan van andere merken. een jerrycan van 10 liter op het onderrek maakt geen verschil als je het rek als een lade wilt rijden terwijl dat bij het andere merk het rek deed wiebelen en hast niet meer vooruit te krijgen was.

Pluspunten

  • stevig
  • zuinig
  • goed indeelbaar
  • goede programmakeuze

Minpunten

  • kostbaar
  • geen miele 10 jaar garantie meer
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerda 20-09-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Altijd schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser is nu ruim een half jaar in ons bezit en bevalt prima!
Alles lekker schoon en droog.
De besteklade bovenin was eerst even wennen maar ik zou niet anders meer willen, lekker overzichtelijk en je hoeft niet te bukken.
Plastic is soms nog iets vochtig bij een lagere temperatuur.
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

WilmaS 12-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede keus, bevalt uitstekend

Algemene score

9,0
Ik heb voor miele gekozen omdat ik al meerdere apparaten van miele heb. Ook is het fijn dat er een timer opzit, nu kan ik smorgens direct de machine uitpakken. Alles is goed schoon, en zo goed als droog. Makkelijk in te stellen.

Pluspunten

  • Goed schoon
  • Timer
  • Bestekla
  • Bediening van apparaat

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m.v. 09-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

miele G4262SCVI afwasautomaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
wij hebben deze afwasmachine nu pas, maar hij bevalt al goed .fijne machine met veel ruimte, stille machine, besteklade, makkelijk in bediening.

Pluspunten

  • stil
  • veel ruimte

Minpunten

  • prijs
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Janet Bernhard 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

erg stille vaatwasser met veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te bedienen.
Veel ruimte en je kan de middelste la ook nog in hoogte verstellen.
Wel stevig geprijsd!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • bestekla ipv bakje
  • stille machine

Minpunten

  • hoge prijs
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

m.f.m. van de Kerkhof 08-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

OVERZICHTELIJK EN DE REKKEN ZIJN TE VERSTELLEN. IDEAAL

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind Miele apparatuur degelijk en gaat lang mee. Ik heb ook de Miele droger en wasmachine. Perfect.

Pluspunten

  • duurzaam
  • 5 keuze menu
  • besteklaatje
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

STD 05-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser welke de opvolger is van de vorige Miele die het 11 jaar heeft vol gehouden. Wordt intensief gebruikt, enige opmerking is dat de onderste korf een andere indeling heeft, echter de oude korf past gewoon dus die overgezet.

Pluspunten

  • Besteklade
  • In hoogte verstelbare korf
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

W.Groenendijk 03-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

na installatiemakkelijk bedienbaar

Algemene score

10,0
Wij hebben 11 jaar zonder enig probleem een Miele vaatwasser gehad.
Door verkeerd gebruik ging hij kapot.
Natuurlijk hebben wij weer en Miele gekocht.
Andere merken gingen bij ons maar maximaal 5a6 jaar mee.
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

L. Weekers 25-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne vaatwasser, maakt goed schoon en maakt niet veel geluid. Enige wat ik jammer vind is dat hij niet automatisch open gaat als hij klaar is zodat hij kan drogen en uitwasemen. Verder een hele fijne ruime vaatwasser!

Pluspunten

  • Besteklade
  • Geluid is minimaal

Minpunten

  • Springt niet open
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

lianne 22-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vaatwasserr

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
zeer degelijke afwasmachine,eenvoudige bediening.
Is misschien wel wat duurder dan andere merken maar dat zie je ook wel terug in de machine,het is allemaal wat degelijker gemaakt dan de goedkopere versies...
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Inge 19-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Afwasautomaat goede prijs levert goed werk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De machine heeft heel veel ruimte en is zo goed als geluidloos.
De prijs van de afwachtmachine is gezien de kwaliteit goed.
Ik ben er erg blij mee
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Kim 15-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ruimte en praktisch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne machine met veel ruimte.
Heel praktisch, makkelijk te gebruiken.
Geluidloos
Miele er is geen betere

Pluspunten

  • Veel ruumte ook voor pannen
  • Geluidloos
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

F.M. Verhees 14-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MIELE vaatwasser g4262 sc VI

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al onze huishoudelijke apparaten zijn van het merk Miele omdat de service snel en betrouwbaar is en de kwaliteit perfect is. Het exterieur is altijd modern en leuk om te zien. Verder maken ze gebruik van betrouwbare dealers.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • gering geluid
  • inbouw is perfekt passend
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

hanneke 08-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

besteklade in plaats van bestekkorf

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Omdat ik snel vervanging wilde van de kapotte vaatwasser, heb ik me bij de keuze ook laten leiden door de snelle mogelijkheid van levering van deze Miele vaatwasser. Ik heb 'm nu een paar dagen in gebruik en ben vooral verrast door de overzichtelijkheid van de besteklade. Eerder greep ik bij het uitruimen nog weleens in de punt een vork of mes, dat is nu verleden tijd.
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Richard 04-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Een grote, stille keuken hulp

Algemene score

9,0
Ik had altijd een Miele vaatwasser gehad maar na 18 jaar was de reparatie kost niet verstandig.
Mijn nieuwe machien (ongeveer de zelvde qua maat) is zeker rustige. Het heeft minder programmas maar ik mis de andere niet. Ik vind dat het is veel stiulle, wasst en droogt prima, is een top model met een goede achtergrond.

Pluspunten

  • heel stil
  • groot en heeft ook een bestekla

Minpunten

  • deur
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gerda 02-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Veel ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Inmiddels heb ik deze afwasmachine een aantal maanden en ben ik erg tevreden.
De besteklade helemaal bovenin is makkelijk, je hebt meer ruimte onderin voor pannen e.d en het bestek is goed droog en overzichtelijk uit te pakken. De lades schuiven makkelijk en het hoge handvat van de onderste lade maakt dat je niet zo hoeft te bukken bij het uittrekken hiervan.
Sommig plastic is niet altijd kurkdroog. Dat is de reden dat ik een 9 geef en geen 10.
Hiervoor in 12 jaar 2 machines gehad van een ander merk met gebreken.
Ik vertrouw erop dat ik met deze Miele een flink aantal jaren zonder problemen verder kan:)
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kaja 28-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Dit toestel vervangt onze vorige Miele en hij doet het wederom uitstekend. Deze heeft een iets makkelijker gebruiksmenu. Verder qua indeling exact hetzelfde als de vorige en dat beviel goed. Het bestekrek is slim bedacht en typisch Miele. De machine is wat duurder dan een bosch of een samsung, maar voor een miele goed te doen.
De vorige is met matig onderhoud 16 jaar oud geworden. Keurige prestatie.

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Slimme indeling
  • Stil

Minpunten

  • Wat duur
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marry 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super schoon!!!!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben SUPER blij met deze afwasautomaat!! Ik had een andere veel ( goedkopere) maar wat een verschil zeg! Schoon en droog zo fijn!!! Ik trap er nooit meer in om een ander merk te kopen!! Nu sparen voor een miele wasmachine!! Die komt er nu zeker ook!! Na de eerste keer de machine aan gehad te hebben wist ik mijn oordeel al😁

Pluspunten

  • Schoon
  • Droog
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Roel 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miele Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn helemaal verknocht aan het merk miele betrouwbaar,degelijk en makkelijk in bediening
(geen overbodige knoppen).

Pluspunten

  • Betrouwbaar
  • Degelijk
Geschreven voor: Miele G 4262 SCVi Active

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews