Miele G 4980 SCVI JUBILEE - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
14 couverts maximale belading
Geluidsniveau
45 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Remco 06-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Veelzijdige handige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Diverse programma's voor alle doeleinden - fijne indeling om in te ruimen.
3D besteklade ideaal om ook hoge glazen in de lade te plaatsen

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Diverse programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

P.M. 21-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Perfecte vaatwasser

Algemene score

9,0
Apparaat voldoet volledig aan verwachtingen, schoon, goede keuzeprogramma's en fluisterstil.
Bovendien heb ik hem hoger laten plaatsen waardoor het gebruiksgemak is toegenomen.

Pluspunten

  • geruisloos
  • voldoende keuzeprogramma's

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Teuneke 20-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Stil en zuiniger

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Onze vorige Miele afwasmachine was groter, waardoor wij nu vaker een extra keer moeten draaien. De machine zelf is stiller, krachtiger en heeft de keuze tot een korter programma wat soms goed van pas komt.
Als het formaat goed past bij demthuissituatie dan is het een uitstekende machine.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • Keuze voor korter programma

Minpunten

  • Kleiner dan vorige Miele
  • Lade voor koppen is lager
  • Wijnglazen passen er niet meer in

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Arie 20-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Goede programmamogelijkheden en schoon wassen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede directe service en zeer goede ervaring met de vorige machine maakte dat we wederom voor Mieke hebben gekozen! Goede betrouwbare machine met een goede serviceorganisatie, slechts 1 keer gebruik van gemaakt dus wel kwaliteit over 12 jaar intensief gebruik!
Zeer tevreden dus!

Pluspunten

  • Kwaliteit, stil bij gebruik
  • Lange levensduur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Evelien van Hemert 18-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Effectief en zuinig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Toen wij de vaatwasser kregen was hij defect vanuit de fabriek. De zaterdag was hij geleverd en maandag hadden we direct een monteur op de stoep die het euvel heeft verholpen. Erg blij met deze service. De vaatwasser is erg effectief en alles wordt schoon, alhoewel je af en toe echt de heetste stand even moet laten draaien omdat je anders een vette waas kunt krijgen over je vaat. Nadeel vind ik wel dat je plastic goed vaak nog na moet drogen met de eco stand, maar daarentegen wegen die paar dingen nadrogen niet op tegen de besparing die het oplevert!

Pluspunten

  • Eco stand
  • 3d bestekbak is erg handig
  • veel menukeuzes

Minpunten

  • vette waas door lage temperatur
  • nadrogen plastic goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemarie 17-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Stil, simpel in gebruik, handige indeling (aparte besteklade -hebben alle Miele vaatwassers- is heel fijn), geeft charmant piepje als-ie klaar is.

Pluspunten

  • stil
  • simpel in gebruik
  • handige indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ria 17-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Door degelijke inbouw ziet front er strak uit.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze Miele vaatwasser wast erg schoon. Na het te draaien programma is de vaat ook droog. Hij is energiezuinig. De tijd die aangegeven staat voor het draaien van een programma klopt. Wanneer je regelmatig een machinereiniger gebruikt, blijft hij ook fris ruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Els 17-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Besteklade, veel schuifstukken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Weer voor Miele gekozen omdat je toch en stuk kwaliteit in huis haalt. Besteklade vind ik ideaal omdat op deze manier de spullen elkaar niet raken en je alles heel snel op kunt ruimen. Heb je lange glazen, dan kun je hoogte creëren door te schuiven met gedeelten van de lade. Verder héél makkelijk bedienbaar en er klinkt een gezellig zacht piepje als hij klaar is en gaat daarna uit zichzelf uit. Verschillende programma's voor alle soorten vaat. Droogt prima. Ben er blij mee!

Pluspunten

  • Besteklade
  • Gaat vanzelf uit
  • Makkelijk te bedienen
  • Verstelbare hoogte
  • Veel ruimte

Minpunten

  • Niet goedkoop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johanna 16-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Vaatwasser met ecostand

Algemene score

8,0
Prima vaatwasser met een water/energiebesparend programma, in hoogte verstelbare servieslade en besteklade.

Pluspunten

  • Zuinig

Minpunten

  • Droogt niet zo goed bij lage wastemperatuur
  • programma's nemen veel tijd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paul 16-08-2017
  • Product paar maanden in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,0
Wij hebben deze vaatwasser als vervanger van onze oude Miele. Een super vervanger: met zeer gewenste opties als: uitgesteld starten van een programma, programmaverkorting, maar bovenal levert de machine een superschone vaat op. Wij zijn er zeer tevreden over: een aanrader.

Pluspunten

  • service plaatsing
  • uitgestelde starttijd
  • super schone vaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hanneke 16-08-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Weer een goede vaatwasser van Miele. Machine doet het perfect, is gebruiksvriendelijk en vooral heel stil in gebruik. Ik kan er weer jaren tegen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer