Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch SMV93M30NL

8,8 Lees 16 reviews

Vergelijkbare producten

Bekijk alle Inbouw vaatwassers

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 16 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sebastiaan 03-04-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille degelijke vaatwasser met handige resttijd projectie!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne ruime vaatwasser, stevig binnenwerk (rekjes, bestekkorf etc). Wat wij erg handig vinden is de resttijd indicatie die op de vloer zichtbaar is. Hierdoor weet je ook of de vaatwasser aanstaat. Doordat de vaatwasser erg stil is, is dit ideaal!

Pluspunten

  • stil
  • stevig degelijk binnenwerk
  • resttijd indicatie op vloer geprojecteerd

Minpunten

  • nog niets kunnen ontdekken
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston 29-03-2017
  • Product paar maanden in bezit

Geweldige vaatwasser!

Algemene score

9,0
Super handig in te ruimen, makkelijk instelbaar en maakt de vaat super schoon. Vaat is zelfs goed droog na openen! Aanrader! Ook een handige sensor projectie op de grond!

Pluspunten

  • makkelijk in te ruimen
  • Makkelijke bediening
  • Sensor op vloer
  • Droge en schone vaat
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jph 28-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser, fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele fijne indeling van de vaatwasser met tal van mogelijkheden. Bestekbakje is te verplaatsen, heeft dus geen vaste plaats. Bestek is makkelijk eruit te krijgen als het bijv. geheel in het bakje is gezakt. Ook in bovenste gedeelte apart legplankje voor lepeltjes. Alles blijft zeer stevig staan! Ook is het fijn dat de vaatwastablet niet op de grond beland, maar in een bakje/handvat in het bovenste gedeelte, zodat alles van bovenaf verdeeld wordt. Echt super!!

Pluspunten

  • bestekbak verplaatsbaar
  • vaatwastablet valt niet op de grond
  • fijne indeling
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Veneman 24-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net een nieuwe keuken met deze prachtige machine erin. Hij is ruim van opzet en praktisch in te pakken. Is erg stil en makkelijk te bedienen. Duurzaamheid is nog niets over te zeggen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Praktisch in gericht
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 15-03-2017
  • Product paar weken in bezit

zuinig, stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
* Makkelijk te bedienen.
* niet te veel maar zeker ook niet te weinig functies.
* stil
* zuinig
* tijdindicator
* timerfunctie
* mogelijkheid voor een (minder zuinig) snel programma. makkelijk tijdens een feestje of etentje waarbij je veel afwas te verwerken hebt.

Pluspunten

  • timerfunctie
  • tijdindicator
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miad 26-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Geweldige vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel gebruiksvriendelijke vaatwasser. Geruisloos. Je hoort echt niet dat hij aanstaat. Echt een pluspunt! Zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe vaatwasser zoekt.

Pluspunten

  • geruisloos
  • zuinig
  • makkelijk in te ruimen
  • kort programma
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groot 06-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Gemakkelijke bediening,schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk instelling van het programma , veilig voor kinderen met de kinderbeveiliging ,zelf kaasresten worden goed verwijderd .Ook is het programma goed te volgen via het informatiescherm
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AB 29-12-2016
  • Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk, stil, maakt goed schoon, leuke details

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne vaatwasser die nauwelijks te horen is als je op de bank zit en daarnaast bevalt het lampje welke op de vloer schijnt met de teller hoelang het programma nog duurt erg goed. Dit vind ik persoonlijk heel stijlvol. Ook extra element voor wijnglazen in de vaatwasser is er handig.

Pluspunten

  • geluid
  • aftellen via een lampje
  • schoon

Minpunten

  • niet altijd volledig droog bij uitruimen
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vaatwasser 06-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Superstille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik beb voor Bosch gekozen omdat mijn vorige losse vaatwasser prima beviel, deze is nog veel stiller en met het eco programma ook nog veel duurzamer. Ik ben dus super blij met deze vaatwasser die ook nog op hoogte is ingebouwd, geen bukwerk meer !!!

Pluspunten

  • Ecoprogramma
  • Stil
  • Kijkhoogte
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Annet 25-09-2016
  • Product paar weken in bezit

Fluisterstil, superschoon en droog gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topproduct. Als ik toch iets moet noemen is de duur van het ecoprogrammaantal wel lang maar daar heb je dan minder energie voor nodig!

Pluspunten

  • Geluid
  • Resultaat
  • Duurprojectie op vloer
  • Wijnglazenrekje

Minpunten

  • Duur van ecoprogramma
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Erades 13-09-2016
  • Product paar weken in bezit

zeer stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stil en levert schone vaat af.
Het indicatielampje op de vloer is heel handig.
Het is zeker een aanrader!
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van der Velden 05-09-2016
  • Product paar weken in bezit

fantastisch apparaat met licht indicatie op de vloer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie design spoelmachine, fluisterstil en met veel binnen ruimte. Mooi wijnglas spoelhouder en absoluut benoembaar de tijdsindicatie dia aan de onderkant die op de vloer komt te staan, kortom 1 van de 5 nieuwe BOSCH apparaten in onze nieuwe keuken

Pluspunten

  • tijds indicatie op vloer
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke Grooteman 04-08-2016
  • Product paar dagen in bezit

vaat wasser

Algemene score

7,5
het is een zeer geruisloze vaatwasser hij is ook zuinig met het energie zeer handig tijden de was beurt dat het op de grond is af te lezen hoe lang hij nog duurt vind ik zeer handig is goed over nagedacht
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

rene 21-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

prima machine

Algemene score

9,2
Ik ben erg tevreden over de machine. In ons derde koophuis wederom gekozen voor Bosch vanwege de service en mogelijkheden.
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Albert van Rossum 17-07-2016
  • Product paar weken in bezit

ultra moderne duurzame vaatwasser

Algemene score

8,4
De vaatwasser Bosch SMV93M30NL is een prachtige ultramoderne vaatwasser die bovendien heel duurzaam is. Veel praktische programma's en opties en indeling van de lades. Wij zijn er heel content mee.
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mw vd Kroon 24-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch vaatwasser

Algemene score

8,2
Ik gebruik reeds jaren een Bosch vaatwasser. Nu met de nieuwe keuken een nieuw exemplaar. De indeling lijkt gelijk, maar toch is het even wennen met het inruimen.
De mogelijkheden zoals wasprogramma's, instellen tijd zijn erg praktisch en uitgebreid.
Extra en erg mooi is de tijd en programma inschakeling verlicht op de vloer. Hier zie hoe lang het programma nog draait. Een luxe, maar erg handig.
Ik hoop nog jaren plezier te hebben van mijn nieuwe Bosch
Geschreven voor: Bosch SMV93M30NL

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer