Bosch SMV93M30NL - Reviews

8,8 Lees 8 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Vaatwasser 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Superstille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik beb voor Bosch gekozen omdat mijn vorige losse vaatwasser prima beviel, deze is nog veel stiller en met het eco programma ook nog veel duurzamer. Ik ben dus super blij met deze vaatwasser die ook nog op hoogte is ingebouwd, geen bukwerk meer !!!

Pluspunten

  • Ecoprogramma
  • Stil
  • Kijkhoogte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Annet 25-09-2016 Product paar weken in bezit

Fluisterstil, superschoon en droog gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topproduct. Als ik toch iets moet noemen is de duur van het ecoprogrammaantal wel lang maar daar heb je dan minder energie voor nodig!

Pluspunten

  • Geluid
  • Resultaat
  • Duurprojectie op vloer
  • Wijnglazenrekje

Minpunten

  • Duur van ecoprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
S. Erades 13-09-2016 Product paar weken in bezit

zeer stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stil en levert schone vaat af.
Het indicatielampje op de vloer is heel handig.
Het is zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Peter van der Velden 05-09-2016 Product paar weken in bezit

fantastisch apparaat met licht indicatie op de vloer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie design spoelmachine, fluisterstil en met veel binnen ruimte. Mooi wijnglas spoelhouder en absoluut benoembaar de tijdsindicatie dia aan de onderkant die op de vloer komt te staan, kortom 1 van de 5 nieuwe BOSCH apparaten in onze nieuwe keuken

Pluspunten

  • tijds indicatie op vloer
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Tineke Grooteman 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

vaat wasser

Algemene score

7,5
het is een zeer geruisloze vaatwasser hij is ook zuinig met het energie zeer handig tijden de was beurt dat het op de grond is af te lezen hoe lang hij nog duurt vind ik zeer handig is goed over nagedacht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
rene 21-07-2016 Product paar dagen in bezit

prima machine

Algemene score

9,2
Ik ben erg tevreden over de machine. In ons derde koophuis wederom gekozen voor Bosch vanwege de service en mogelijkheden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Albert van Rossum 17-07-2016 Product paar weken in bezit

ultra moderne duurzame vaatwasser

Algemene score

8,4
De vaatwasser Bosch SMV93M30NL is een prachtige ultramoderne vaatwasser die bovendien heel duurzaam is. Veel praktische programma's en opties en indeling van de lades. Wij zijn er heel content mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Mw vd Kroon 24-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch vaatwasser

Algemene score

8,2
Ik gebruik reeds jaren een Bosch vaatwasser. Nu met de nieuwe keuken een nieuw exemplaar. De indeling lijkt gelijk, maar toch is het even wennen met het inruimen.
De mogelijkheden zoals wasprogramma's, instellen tijd zijn erg praktisch en uitgebreid.
Extra en erg mooi is de tijd en programma inschakeling verlicht op de vloer. Hier zie hoe lang het programma nog draait. Een luxe, maar erg handig.
Ik hoop nog jaren plezier te hebben van mijn nieuwe Bosch

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed