Bosch SMV93M30NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 38 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Marieke 14-06-2017

Ideale afwasmachine

Algemene score

10,0
De vaatwasser voldoet ons prima, er is veel ruimte in zodat wij onze spullen er gemakkelijk in kwijt kunnen. De vaat komt er schoon weer uit en is droog zodat het meteen de kasten in kan. De bediening is erg gemakkelijk
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jolanda 16-05-2017

Handige vaatwasser

Algemene score

8,0
De vaatwassers erg handig met de manden die je kunt verstellen zodat het er altijd inpast. Ook de hoogte is instelbaar dat vind ik ook erg prettig, want het past altijd. Verder wast hij gewoon goed en schoon. Ik ben er erg blij mee.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Paulstaats 09-05-2017

Perfect droogresultaat en diverse programma's.

Algemene score

10,0
Veel opties met als primeur een timer die de resterende tijd op de grond aangeeft. Intensief spoelen doet perfect zijn werk. Korf voor bestek is ook prettig. Het bestek kan recht opstaan in aparte vakjes waardoor het goed schoon uit de vaatwasser komt.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

tdekkers 25-04-2017

Zeer goede en stille vaatwasser!

Algemene score

8,0
De vaat wordt goed schoon en droogt ook goed, zelfs plastic! De korf indeling is prettig met het inladen van de vaat.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

sebastiaan 03-04-2017 Product paar dagen in bezit

Stille degelijke vaatwasser met handige resttijd projectie!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne ruime vaatwasser, stevig binnenwerk (rekjes, bestekkorf etc). Wat wij erg handig vinden is de resttijd indicatie die op de vloer zichtbaar is. Hierdoor weet je ook of de vaatwasser aanstaat. Doordat de vaatwasser erg stil is, is dit ideaal!

Pluspunten

  • stil
  • stevig degelijk binnenwerk
  • resttijd indicatie op vloer geprojecteerd

Minpunten

  • nog niets kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gaston 29-03-2017 Product paar maanden in bezit

Geweldige vaatwasser!

Algemene score

9,0
Super handig in te ruimen, makkelijk instelbaar en maakt de vaat super schoon. Vaat is zelfs goed droog na openen! Aanrader! Ook een handige sensor projectie op de grond!

Pluspunten

  • makkelijk in te ruimen
  • Makkelijke bediening
  • Sensor op vloer
  • Droge en schone vaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

jph 28-03-2017 Product paar weken in bezit

Fijne vaatwasser, fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele fijne indeling van de vaatwasser met tal van mogelijkheden. Bestekbakje is te verplaatsen, heeft dus geen vaste plaats. Bestek is makkelijk eruit te krijgen als het bijv. geheel in het bakje is gezakt. Ook in bovenste gedeelte apart legplankje voor lepeltjes. Alles blijft zeer stevig staan! Ook is het fijn dat de vaatwastablet niet op de grond beland, maar in een bakje/handvat in het bovenste gedeelte, zodat alles van bovenaf verdeeld wordt. Echt super!!

Pluspunten

  • bestekbak verplaatsbaar
  • vaatwastablet valt niet op de grond
  • fijne indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob Veneman 24-03-2017 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net een nieuwe keuken met deze prachtige machine erin. Hij is ruim van opzet en praktisch in te pakken. Is erg stil en makkelijk te bedienen. Duurzaamheid is nog niets over te zeggen.

Pluspunten

  • Ruim
  • Praktisch in gericht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Martine 15-03-2017 Product paar weken in bezit

zuinig, stil en schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
* Makkelijk te bedienen.
* niet te veel maar zeker ook niet te weinig functies.
* stil
* zuinig
* tijdindicator
* timerfunctie
* mogelijkheid voor een (minder zuinig) snel programma. makkelijk tijdens een feestje of etentje waarbij je veel afwas te verwerken hebt.

Pluspunten

  • timerfunctie
  • tijdindicator

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Miad 26-02-2017 Product paar weken in bezit

Geweldige vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel gebruiksvriendelijke vaatwasser. Geruisloos. Je hoort echt niet dat hij aanstaat. Echt een pluspunt! Zeker een aanrader voor iedereen die een nieuwe vaatwasser zoekt.

Pluspunten

  • geruisloos
  • zuinig
  • makkelijk in te ruimen
  • kort programma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Groot 06-02-2017 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijke bediening,schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Gemakkelijk instelling van het programma , veilig voor kinderen met de kinderbeveiliging ,zelf kaasresten worden goed verwijderd .Ook is het programma goed te volgen via het informatiescherm

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

AB 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Gebruiksvriendelijk, stil, maakt goed schoon, leuke details

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een hele fijne vaatwasser die nauwelijks te horen is als je op de bank zit en daarnaast bevalt het lampje welke op de vloer schijnt met de teller hoelang het programma nog duurt erg goed. Dit vind ik persoonlijk heel stijlvol. Ook extra element voor wijnglazen in de vaatwasser is er handig.

Pluspunten

  • geluid
  • aftellen via een lampje
  • schoon

Minpunten

  • niet altijd volledig droog bij uitruimen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Vaatwasser 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Superstille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik beb voor Bosch gekozen omdat mijn vorige losse vaatwasser prima beviel, deze is nog veel stiller en met het eco programma ook nog veel duurzamer. Ik ben dus super blij met deze vaatwasser die ook nog op hoogte is ingebouwd, geen bukwerk meer !!!

Pluspunten

  • Ecoprogramma
  • Stil
  • Kijkhoogte

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

omerakoz 29-11-2016

perfect dishwasher

Algemene score

10,0
very silent and the result is crystal clear dishes and glasses. I am more than happy to buy this product.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Bart 12-10-2016

Stil en zuinig en mooie grondprojectie

Algemene score

8,0
Alles perfect maar de boven korf ongemakkelijk, normale hoge glazen vallen om, bij de oude Bosch zat hier een kunststof leunrand en deze missen we enorm
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Annet 25-09-2016 Product paar weken in bezit

Fluisterstil, superschoon en droog gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Topproduct. Als ik toch iets moet noemen is de duur van het ecoprogrammaantal wel lang maar daar heb je dan minder energie voor nodig!

Pluspunten

  • Geluid
  • Resultaat
  • Duurprojectie op vloer
  • Wijnglazenrekje

Minpunten

  • Duur van ecoprogramma

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S. Erades 13-09-2016 Product paar weken in bezit

zeer stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer stil en levert schone vaat af.
Het indicatielampje op de vloer is heel handig.
Het is zeker een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Peter van der Velden 05-09-2016 Product paar weken in bezit

fantastisch apparaat met licht indicatie op de vloer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mooie design spoelmachine, fluisterstil en met veel binnen ruimte. Mooi wijnglas spoelhouder en absoluut benoembaar de tijdsindicatie dia aan de onderkant die op de vloer komt te staan, kortom 1 van de 5 nieuwe BOSCH apparaten in onze nieuwe keuken

Pluspunten

  • tijds indicatie op vloer
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rien Noordman 08-08-2016

exclusieve inbouw afwasautomaat

Algemene score

10,0
bijna geluidloze machine, met veel capaciteit
leuk detail: het programma wordt weergegeven op de vloer via verlichting
( goed zichtbaar op een laminaatvloer)
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Tineke Grooteman 04-08-2016 Product paar dagen in bezit

vaat wasser

Algemene score

7,5
het is een zeer geruisloze vaatwasser hij is ook zuinig met het energie zeer handig tijden de was beurt dat het op de grond is af te lezen hoe lang hij nog duurt vind ik zeer handig is goed over nagedacht

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews