Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Bosch SMV99M40NL

8,9 Lees 11 reviews

Vergelijkbare producten

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

de wolf 07-07-2016 Product paar dagen in bezit

moderne stille wasmachine met goed wasresultaat

Algemene score

8,6
fijne machine, met goed menu, stil, fraai vormgegeven display geprojecteerd op de grond. wasresultaat is erg goed, ook bij gebruik van weinig wasmiddel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Peters 10-04-2017 Product paar weken in bezit

Droog!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer fijne, ruime vaatwasser waarbij alle rekjes instelbaar en inklapbaar zijn! Voor mij was het belangrijkste dat al het kinderservies (plastic bakjes, melamine servies, etc) DROOG uit de vaatwasser zou komen en ik ben zeer tevreden met het resultaat! Het programmalampje wat op de vloer aangeeft hoe lang de vaatwasser nog in werking is is tevens zeer handig. Het geluidssignaal wat de vaatwasser geeft zodra deze klaar is is gelukkig niet extreem luidt. Je zal er 'snachts niet wakker van worden wat ik van mijn vorige vaatwasser wel werd.

Pluspunten

  • Droogt goed!
  • Verstelbare en inklapbare rekjes

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

De Bruin 05-03-2017 Product paar weken in bezit

Prettige indeling, wel gek tikje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser heeft een prettige indeling en veel mogelijkheden. Is erg stil, maar heeft een gek tikje. Dit heeft niet te maken met de ronddraaiende bladen, want dat is allemaal gecheckt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ivo 16-02-2017 Product paar weken in bezit

Vaatwasser met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds enkele weken hebben we deze nieuwe vaatwasser. Hij heeft veel mogelijkheden en maakt weinig geluid. Met name de projectie van de resterende tijd op de vloer is erg makkelijk.

Pluspunten

  • time display op vloer
  • vele accessoires
  • besteklade
  • geluid

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Melvin 20-01-2017 Product paar dagen in bezit

Perfecte vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Alle opties, zoals verlichting aan binnenzijde en duidelijke projectie van de resterende tijd op de vloer, aanwezig. Droogt ook nog eens prima.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pim Rommens 12-01-2017 Product paar maanden in bezit

nog maar net in gebruik maar nu al echt tevreden over

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
net in gebruik maar heel tevreden er over ook met licht duidelijke programas..en veel opslag in de vaatwasser.

Pluspunten

  • licht
  • veel opberg

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jan v B. 11-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser enige dagen in bezit. Maakt weinig geluid. Handig is de nog resterende wasduur die op de grond wordt afgebeeld. De indeling kan naar wens worden ingesteld. Vooralsnog een prima apparaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Kan flexibel ingedeeld worden
  • Indicatie resterende wasduur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Wijkhuizen 30-09-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer geruisloos met vele bedieningsmogelijkheden

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft een ruime keus in de bediening.
Ook de droog resultaten zijn zeer goed met het extra ingebouwde droogsysteem. Fijn is het om op de vloer,voor het apparaat, de resterende wastijd af te lezen

Pluspunten

  • besteklade boven
  • droogsysteem
  • minimaal geluid
  • tijdsduur aflezing op vloer

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Visser 08-08-2016 Product paar dagen in bezit

geruisloze vaatwasser met handig programma indicator verlichting op de keukenvloer

Algemene score

8,0
de vaatwasser bevindt zich in onze open keuken. de vaatwasser is bijzonder geruisloos en het lichtje dat op de vloer schijnt geeft duidelijk aan hoever het wasprogramma is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Paul Thijssen 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Superstille vaatwasser

Algemene score

8,6
Deze vaatwasser is superstil. Als je de tijd hebt voor het nachtprogramma hoor je hem amper. Fantastisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

F 25-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch vaatwasser is top

Algemene score

9,2
De vaatwasser voldoet op alle gemakken, die ik aan een vaatwasser stel. Zoals gemakkelijk stapelen, rekjes die verstelbaar zijn, een apart wijnglazenrek, super schone vaat en verschillende programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer