Miele G 4263 SC Vi Active - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
14 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 43 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John Z 28-12-2016

Dik tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede beschrijving erbij om de machine zelf in te bouwen. Dit was achteraf vrij gemakkelijk te doen. De eerste wasbeurten zijn prima. De vaat komt er schoon en droog uit. Zeer handig is het bestekrek. Hij is ook vrij geruisloos. Aanradertje. Zeker nu je €150 retour krijgt via Miele.

Pluspunten

  • Schoon
  • Droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dhr. Breed 26-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deur en rekjes lopen soepel, vrij geruisloos, veel ruimte door besteklade bovenin, machine ziet er mooi uit, onderste sproei arm is van RvS.

Pluspunten

  • Je kunt bij de pomp

Minpunten

  • indelen van de besteklade geduldig werkje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

T. Spinder 24-04-2017 Product paar weken in bezit

GEMAKKELIJKE MONTAGE

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij ondervinden deze degelijk machine goed met flexibele indeling van de rekken. Goede prijs/kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons 19-04-2017 Product paar weken in bezit

Echte Miele kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer tevreden over dit product, zuiniger en stiller dan mijn vorige vaatwasser.
Prima kwaliteit voor een gunstige prijs, kwaliteit/prijsverhouding is goed!
Wij zijn er blij mee!

Pluspunten

  • stil en zuinig
  • kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miele afwasmachine duurzaam en sterk 19-04-2017 Product paar maanden in bezit

perfecte indeling met stevige korven, besteklade is top!

Algemene score

9,0
zeer degelijke machine met grote inhoud, alles is stevig en solide, besteklade en andere korven zijn sterk en voorbereid op lange levensduur, onze vorige machine was een Bosch van €800, deze had een gebroken klepmechanisme en de korven waren allemaal kapot, wij willen niet meer anders!

Pluspunten

  • sterke korven, aparte besteklade
  • solide machine
  • pomp is bereikbaar
  • hij is stil

Minpunten

  • kort draaiprogramma niet aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Luuk 04-04-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect schoon en droog

Algemene score

9,0
Kwaliteit van Miele zoals het hoort. Ruim van binnen, veel verstel mogelijkheden, genoeg keuze van programma's, schoon en droog.

Pluspunten

  • Ruimte van binnen
  • Verstel mogelijkheden
  • Genoeg programma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke actieve vaatwasser 01-04-2017 Product paar dagen in bezit

Heerlijk stil en uiterst schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verademing om zo'n stille vaatwasser in huis te hebben. Met een aparte besteklade bovenin, de in hoogte verstelbare middenlade voor een optimale indeling. Daarbij komen de rvs sproeiarmen om kalkaanslag te verminderen. 5 programma's voor elke wasbeurt. Kortom een ideale vaatwasser voor een betaalbare prijs

Pluspunten

  • Aparte besteklade
  • In hoogte verstelbare middenlade
  • 5 aparte wasprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk 28-03-2017 Product paar weken in bezit

Betrouwbaar en fijne indeling

Algemene score

9,0
Was al in bezit van het vorige model wat ruim 25 jaar mee is gegaan, dus een erg betrouwbaar apparaat. Daarnaast is de indeling met de aparte Miele bestekla ideaal waardoor je veel meer kwijt kunt en ook het bestek goed schoon wordt.

Pluspunten

  • Betrouwbaarheid
  • Indeling

Minpunten

  • Niet de goedkoopste

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

frans 26-03-2017 Product paar dagen in bezit

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze vaatwasser gekocht omdat onze oude miele zijn dienst had bewezen nooit geen storingen gehad deze hadden we al 15 jaar
De nieuwe samen met mijn zoon ingebouwd heel goed te doen vooral de afteken strippen voor de deur te monteren binnen half uur draaide nieuwe vaatwasser al top produkt

Pluspunten

  • maak goed schoon
  • veel stillen dan oude vaatwasser
  • onder rek hoge zijkanten loop niet meer vast
  • en nog 150 euro terug cash back

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 10-03-2017 Product paar weken in bezit

Enorm veel ruimte en super schoon

Algemene score

9,0
Het is een vaatwasser waar je enorm veel vaat in kwijt kan. Dat komt vooral omdat je een besteklade hebt, een besteklade is even wennen maar je bestek wordt wel beter schoon en je hebt enorm veel ruimte voor de rest van de vaat. Hij wast verbazendwekkend schoon, zelfs als je de vaatwasser pas op een later moment aanzet en er behoorlijk aangekoekte vaat in heb staan. Bij mijn vorige afwasmachine moest ik alles onder de kraan goed voorspoelen maar bij deze veeg ik alleen de resten eraf en de rest doet de vaatwasser waar hij uiteindelijk ook voor bedoeld is. Het enige wat ik vind tegenvallen is het geluid van de vaatwasser. Wij vinden hem toch best veel lawaai maken zeker met een open keuken, maar dat kun je oplossen door de machine met tijduitstel aan te zetten zodat hij 'snachts aanstaat wat overigens prima kan met deze machine omdat hij de aangekoekte vaat prima schoonwast

Pluspunten

  • Enorm veel ruimte
  • Besteklade
  • Super schoon

Minpunten

  • Toch wel veel lawaai, zeker niet fluisterstil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Bosch 07-03-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke Miele Inbouwvaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Recent gekocht als vervanger van een zeer betrouwbare Miele vaatwasser na 21 jaar trouwe dienst.
Erg tevreden over deze aankoop met enkele onderscheidende eigenschappen.
Resultaat perfect schone en droge vaat.
Hopen opnieuw land plezier te hebben van deze keukenhulp

Pluspunten

  • 'Zeer stil
  • Schoon en droog resultaat
  • Handige besteklade
  • Verstelbare bovenlade
  • Diverse programma's ook automatisch

Minpunten

  • Geen binnenverlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 07-03-2017 Product paar maanden in bezit

stille inbouw vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bestekla geeft meer ruimte in de rest van de vaatwasser.
Droogresultaat ook bij plastic is prima, wel voorwerpen zoveel mogelijk schuin zetten.
In het menu ontbreek de keuze: kort wasprogramma, wel is er programma met lagere temperatuur of voor glaswerk. Prettig dat de machine na afloop 4 keer een ' piepje' geeft.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • bestekla
  • prima droog en was resultaat

Minpunten

  • geen menukeuze voor kort programma

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Turenhout 28-02-2017 Product paar weken in bezit

Blinkend schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een wederom perfecte machine van miele. Een schone vaat, ook met zeer vieze pannen. Ruime keuze aan programma's en een turboknop!

Pluspunten

  • Tijdsaanduiding
  • Bovenrekje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maart 19-02-2017 Product paar maanden in bezit

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne vaatwasser met veel ruimte voor veel afwas.
Bestekla bovenin bevalt goed. Scheelt veel bukken en Je kunt daardoor onderin veel pannen kwijt.
Als hij inderdaad lang meegaat en geen kuren krijgt is het een goede aanschaf geweest. Tot nu toe ben ik er erg blij mee.

Pluspunten

  • Weinig herrie
  • Fijne indeling onder- en bovenrek
  • Makkelijk grote pannen kwijt

Minpunten

  • Geen lampje onder de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

den toom 04-02-2017 Product paar weken in bezit

miele vaatwasser

Algemene score

9,0
we gebruiken de vaatwasser nu 4 weken , en het bevalt prima.
door het bestek rek extra ruimte voor andere vaat.
de vaat is schoon en zo goed als droog!
het apparaat geeft weinig of geen overlast van geluid.
voldoende keuze programma's.
een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

w.v.Gompel 20-01-2017 Product paar dagen in bezit

programma bord duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb deze weer gekocht omdat ik voorheen ook een miele had,
en de besteklade heel fijn vind.en dat hij zacht geluid maakt.

Pluspunten

  • geluid zacht
  • wast goed schoon en droog

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kees 18-01-2017 Product paar weken in bezit

makkelijk, degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed in te bouwen, goede rekken en gemakkelijk in te stellen, degelijke reputatie, rekken lopen soepel in de machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Ruim en praktisch ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser is erg praktisch ingedeeld door de besteklade, de in hoogte verstelbare middelste lade en de grote hoeveelheid vrije ruimte in de onderste lade past er veel in.

Pluspunten

  • Aparte besteklade
  • In hoogte verstelbare middenlade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jorieke 17-01-2017 Product paar dagen in bezit

Maakt de vaatwasser goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goede vaatwasser, droogt ook goed.
Alles loopt soepel. makkelijke indeling helemaal omdat je geen mandje meer onderin hebt. Zo kun je onderin heel veel spullen kwijt

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Duidelijke progammas
  • Droogt goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Glanzend schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super machine. Maakt de vaat goed schoon. Maakt weinig lawaai. Heeft meerdere programma's.
Vind de besteklade ideaal!
Hoop dat deze net zolang mee gaat als mijn vorige miele! Deze heeft bijna 10 jaar 2 keer per dag gedraaid zonder problemen

Pluspunten

  • Schoon
  • Geluidsarm
  • Besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews