Miele G 4263 SC Vi Active - Reviews

8,7 Lees 23 reviews
Specificaties
Energieklasse
A+
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
14 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

W.D.Mulderij 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Een nieuwe vaatwasser en een goede ervaring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege het gebruik van meerdere miele-apparaten onderschreven wij al enige tijd de reclameleus die uitdrukte dat er geen betere dan miele bestond. Dus toen er een nieuwe vaatwasser moest komen voor onze versleten machine gingen wij ook hier over tot het alom geprezen merk. En dat bleek een juiste keuze! De machine past gemakkelijk in onze keuken; het ziet er allemaal degelijk uit; de indeling is logisch en zeer bruikbaar; de gebruiksaanwijzing hadden we bijna niet eens nodig, alles wijst zichzelf. Maar bovenal wast hij uitstekend! Dus, inderdaad, er is geen betere!

Pluspunten

  • Goede, logische indeling en gemakkelijk in gebruik
  • Wast zoals het hoort
  • We kregen ook nog eens een leuk bedrag terug

Minpunten

  • Zouden we niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Degelijke lades, goeie kwaliteit, veel ruimte

Algemene score

10,0
Eindelijk een goede afwasmachine. één waarvan de lades goed in- en uitgeschoven worden, en door de besteklade houd je veel ruimte over in de rest van de machine. Voorgaande vaatwassers hadden wij van een ander merk (goedkoper), en dat merk je echt hoor! Uiteraard wast 'ie goed schoon en niet onbelangrijk: hij is vrij stil als 'ie aan staat: topper!

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • veel ruimte
  • stil
  • veel mogelijkheden (programma's)

Minpunten

  • Redelijk duur, maar is het waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frouwke 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Handig en praktisch in gebruik

Algemene score

8,0
Miele kost "een boel" maar biedt ook heel veel.
Eenvoudig in gebruik maar het resultaat is prima.
Vooral het bestekrek bovenin is handig. Daardoor meer ruimte voor borden en pannen.

Pluspunten

  • Bestekrek
  • Eenvoudige en gemakkelijke bediening
  • Stil tijdens gebruik
  • Robuust en deugelijk uitgevoerd

Minpunten

  • Bovenste rek "glaswerk" niet optimaal ingedeeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Francine 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had een Miele afwasmachine van 16 jaar oud, vanwege mijn goede ervaring en het financieel aantrekkelijk aanbod heb ik weer voor een Miele gekozen, Vooral de bestekla vind ik erg prettig, maar het bestek wordt niet zo goed droog als in mijn oude machine. Toch Ik ben zeer tevreden over het totale resultaat.

Pluspunten

  • bestekla
  • de vaat wordt goed schoon

Minpunten

  • het bestek wordt niet goed droog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jpde Jong 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Doet wat het moet doen zonder poespas!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zelfs oude vette aangekoekte pannen, bestek, enz brandschoon! Je hoort de vaatwasser bijna niet, alleen als het programma klaar is, dan hoor je nog wat piepjes. Geen ingewikkelde menu's, zeer makkelijk in te stellen!

Pluspunten

  • verbluffend schoon en glanzend
  • makkelijk zelf in te stellen
  • onderdelen makkelijk te vervangen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elle klokgieter 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super vaatwasser.
Is makkelijk in gebruik, en snel klaar door de turbo functie.
Nu extra voordelig ivm €150 cashback.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Leuk deuntje bij einde programma
  • Turbo functie
  • Besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast goed schoon. Handige indeling waardoor er meer in de vaatwasmachine past. Het duurt wel lang eer de machine klaar is. Bij een korter programma ben je duurder uit dus reken op zo'n 2 uur voordat je vaat klaar is. Ik maak daarom gebruik van de timer.

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Handige indeling

Minpunten

  • Duurt lang voordat de vaat klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C Korevaar 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb veel mieleproducten en vind ze heel goed ook deze vaatwasser hij wast erg schoon en er kan heel veel vaatwerk in ook de bestekla vind ik handig

Pluspunten

  • Zeer ruim

Minpunten

  • Wel jammer dat er geen licht in zit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jim 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Goed was,- en droogresultaat. Niet super stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser nu 1 week in bezit en intensief gebruikt met kerstdagen.
- Was,- en droogresultaten zijn beide erg goed. Vaat komt er glanzend en kurkdroog uit.
- De indeling van de machine is logisch waardoor je veel borden, schotels, bakjes en glazen erin kwijt kan.
- De rekken lopen soepel en ook de deur.
- Het bestekrek boven is een uitkomst wat er voor zorgt dat je bestek mooi schoon wordt.
- In het onderste rek zijn alleen lage 'boogjes'. Daardoor passen er heel veel verschillende maten borden, kopjes en bakjes in zonder dat je met van die onhandige beweegbare steunen moet werken die veel merken hebben.

Nadelen;
- niet een super stille machine met 46 db. Je hebt varianten van Miele die stiller zijn maar die zijn dan weer duurder. Voor ons was het was en droogresultaat het belangrijkste en dat het een Miele is. Geluid van de machine hoor je vooral aan het begin bij water pakken en verwarmen (denk ik). Daarna nauwelijks meer.
- variante van Siemens voor soortgelijke prijs zijn luxer met lichtjes en display op grond geprojecteerd. Wij zijn 'gevallen' voor de gepercipieerde hogere kwaliteit van het merk Miele.

Over duurzaamheid en betrouwbaarheid kan ik nog niks zeggen want het apparaat pas een week in gebruik.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Droogresultaat
  • Soepel werkende rekken

Minpunten

  • Niet super stil
  • Geen binnenverlichting
  • Geen display op grond geprojecteerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Z 28-12-2016

Dik tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede beschrijving erbij om de machine zelf in te bouwen. Dit was achteraf vrij gemakkelijk te doen. De eerste wasbeurten zijn prima. De vaat komt er schoon en droog uit. Zeer handig is het bestekrek. Hij is ook vrij geruisloos. Aanradertje. Zeker nu je €150 retour krijgt via Miele.

Pluspunten

  • Schoon
  • Droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Verhoef 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb gekozen voor een Miele vaatwasser, omdat er een lange levensduur gegarandeerd wordt. Ik heb een model met een besteklade en dat bevalt mij prima. Fijner dan een bestekkorf. Verder wijkt de vaatwasser niet veel af van mijn vorige vaatwassers. Wel jammer dat er geen lampje op de vloer schijnt, zodat ik kan zien dat de vaatwasser klaar is met zijn programma.

Pluspunten

  • besteklade

Minpunten

  • geen lampje op de vloer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Roelof Doornbos 26-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een Miele wasmachine nu ook een Miele vaatwasser. Doet wat hij moet doen. Even wennen aan de indeling maar er is ruimte te over. Maakt heel weinig geluid. Geen geklapper meer in de waterleiding.

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • heel veel ruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

19-12-2016 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

stil en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is erg stil. Gemakkelijk in te bouwen. Erg handig is de besteklade. De vaat wordt goed schoon en droog. De programma keuze is meer dan voldoende.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Corrie Middelkoop 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk te bedienen

Algemene score

8,0
Vanuit goede berichten van andere mensen besloten we een Miele vaatwasmachine te kopen.
De aankoop + installatie is vlot verlopen.
De bediening van het apparaat is gemakkelijk.
Alleen...we hebben een besteklade en tot onze verrassing/verbazing is deze telkens behoorlijk vochtig. Misschien doen we iets verkeerds ?
WQe gaan informeren bij Miele/

Pluspunten

  • veel ruimte
  • gemakkelijk te bedienen
  • korting van 150 euro

Minpunten

  • Besteklade blijft vochtig
  • bestek ook

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Paul 19-12-2016 Product paar dagen in bezit

Eindelijk weer een Miele

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
na 12 jaar een Neff vaatwasser te hebben gehad zijn wij nu weer blij met deze Miele vaatwasser. Je merkt direct verschil met de schoonheid van de vaat, minder geluid, beter drogen etc etc. Daarnaast is de ruimte voor de vaat groter, er kan dus meer vaat in de machine.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • droogt goed
  • bestekdlade ipv bestekmand

Minpunten

  • duur in aanschaf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elly 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Ruim en wast perfect schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een verschil met andere merken. Dit is echt kwaliteit! Het enige minpuntje is dat je het standaard programma niet 'vast' kunt aanpassen. De machine springt altijd terug naar de Ecostand.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anouk 15-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Fijne vaatwasser. Was wel duur qua aanschaf maar was het meer dan waard. Maakt uitstekend schoon en is handig in gebruik. Zelfs erg aangekoekte pannen en overschalen worden blinkend schoon. Hopelijk gaat deze dan ook heel wat jaren mee.

Pluspunten

  • Fijne programma's, snel klaar.
  • Handige en ruime indeling.
  • Maakt aangekoekte pannen etc. goed schoon

Minpunten

  • Maakt veel geluid bij het pakken van water

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Fam Mertens 15-12-2016 Product paar weken in bezit

Er is geen betere.

Algemene score

10,0
Nadat wij met onze vorige Miele ruim 16 jaar zeer tevreden waren, hebben wij weer besloten om een nieuwe Miele Vaatwasser aan te schaffen.
Deze vaatwasser maakt iets meer geluid dan onze vorige, maar niet echt storend.
De vaat komt er nu droger uit en ook bij helemaal gevulde lades goed schoon.
Echt Miele zullen we maar zeggen.

Pluspunten

  • Vaat is goed droog en schoon
  • Geweldige indeling van de lades

Minpunten

  • Geluid kon iets zachter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tiny Vergunst 13-12-2016 Product paar weken in bezit

Fijne, luxe machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben erg tevreden met deze Miele. Het is een goed merk! De machine ziet er solide uit. De indeling is heel handig, er past veel in. Ik hoef de machine minder vaak te draaien omdat alles zo goed past. Door de cashback actie gaat er fijn 150 euro van de prijs af.

Pluspunten

  • groot, veel ruimte
  • goede indeling
  • solide
  • besteklade

Minpunten

  • Je hoort hem wel draaien
  • drogen is iets minder

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roberto 09-12-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser met bestekla

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stille vaatwasser, die haar werk goed doet. Met extra inzet stukken kunnen de champagne-glazen ook gewassen worden. De houders kunnen ook rode wijn glazen zonder dat ze rinkellen wassen. Min puntje is dat de machine piept als ze klaar is, en als ze af gezet is geweest, ze altijd op Eco start, en niet op het laatst gekozen programma. Maar daar maken Duitsers geen grappen over.....

Pluspunten

  • Erg stille machine.
  • Doet haar werk helemaal top

Minpunten

  • Geen glazen met lange steeltjes
  • Piepje als ze klaar is...
  • Altijd door zappen van de ECO stand

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews