Miele G 4263 SC Vi Active - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
14 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 35 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

John Z 28-12-2016

Dik tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede beschrijving erbij om de machine zelf in te bouwen. Dit was achteraf vrij gemakkelijk te doen. De eerste wasbeurten zijn prima. De vaat komt er schoon en droog uit. Zeer handig is het bestekrek. Hij is ook vrij geruisloos. Aanradertje. Zeker nu je €150 retour krijgt via Miele.

Pluspunten

  • Schoon
  • Droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Simone 10-03-2017 Product paar weken in bezit

Enorm veel ruimte en super schoon

Algemene score

9,0
Het is een vaatwasser waar je enorm veel vaat in kwijt kan. Dat komt vooral omdat je een besteklade hebt, een besteklade is even wennen maar je bestek wordt wel beter schoon en je hebt enorm veel ruimte voor de rest van de vaat. Hij wast verbazendwekkend schoon, zelfs als je de vaatwasser pas op een later moment aanzet en er behoorlijk aangekoekte vaat in heb staan. Bij mijn vorige afwasmachine moest ik alles onder de kraan goed voorspoelen maar bij deze veeg ik alleen de resten eraf en de rest doet de vaatwasser waar hij uiteindelijk ook voor bedoeld is. Het enige wat ik vind tegenvallen is het geluid van de vaatwasser. Wij vinden hem toch best veel lawaai maken zeker met een open keuken, maar dat kun je oplossen door de machine met tijduitstel aan te zetten zodat hij 'snachts aanstaat wat overigens prima kan met deze machine omdat hij de aangekoekte vaat prima schoonwast

Pluspunten

  • Enorm veel ruimte
  • Besteklade
  • Super schoon

Minpunten

  • Toch wel veel lawaai, zeker niet fluisterstil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans Bosch 07-03-2017 Product paar weken in bezit

Heerlijke Miele Inbouwvaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Recent gekocht als vervanger van een zeer betrouwbare Miele vaatwasser na 21 jaar trouwe dienst.
Erg tevreden over deze aankoop met enkele onderscheidende eigenschappen.
Resultaat perfect schone en droge vaat.
Hopen opnieuw land plezier te hebben van deze keukenhulp

Pluspunten

  • 'Zeer stil
  • Schoon en droog resultaat
  • Handige besteklade
  • Verstelbare bovenlade
  • Diverse programma's ook automatisch

Minpunten

  • Geen binnenverlichting

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daphne 07-03-2017 Product paar maanden in bezit

stille inbouw vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bestekla geeft meer ruimte in de rest van de vaatwasser.
Droogresultaat ook bij plastic is prima, wel voorwerpen zoveel mogelijk schuin zetten.
In het menu ontbreek de keuze: kort wasprogramma, wel is er programma met lagere temperatuur of voor glaswerk. Prettig dat de machine na afloop 4 keer een ' piepje' geeft.

Pluspunten

  • geluidsarm
  • bestekla
  • prima droog en was resultaat

Minpunten

  • geen menukeuze voor kort programma

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Turenhout 28-02-2017 Product paar weken in bezit

Blinkend schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een wederom perfecte machine van miele. Een schone vaat, ook met zeer vieze pannen. Ruime keuze aan programma's en een turboknop!

Pluspunten

  • Tijdsaanduiding
  • Bovenrekje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Maart 19-02-2017 Product paar maanden in bezit

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne vaatwasser met veel ruimte voor veel afwas.
Bestekla bovenin bevalt goed. Scheelt veel bukken en Je kunt daardoor onderin veel pannen kwijt.
Als hij inderdaad lang meegaat en geen kuren krijgt is het een goede aanschaf geweest. Tot nu toe ben ik er erg blij mee.

Pluspunten

  • Weinig herrie
  • Fijne indeling onder- en bovenrek
  • Makkelijk grote pannen kwijt

Minpunten

  • Geen lampje onder de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

den toom 04-02-2017 Product paar weken in bezit

miele vaatwasser

Algemene score

9,0
we gebruiken de vaatwasser nu 4 weken , en het bevalt prima.
door het bestek rek extra ruimte voor andere vaat.
de vaat is schoon en zo goed als droog!
het apparaat geeft weinig of geen overlast van geluid.
voldoende keuze programma's.
een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

w.v.Gompel 20-01-2017 Product paar dagen in bezit

programma bord duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb deze weer gekocht omdat ik voorheen ook een miele had,
en de besteklade heel fijn vind.en dat hij zacht geluid maakt.

Pluspunten

  • geluid zacht
  • wast goed schoon en droog

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kees 18-01-2017 Product paar weken in bezit

makkelijk, degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed in te bouwen, goede rekken en gemakkelijk in te stellen, degelijke reputatie, rekken lopen soepel in de machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Ruim en praktisch ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser is erg praktisch ingedeeld door de besteklade, de in hoogte verstelbare middelste lade en de grote hoeveelheid vrije ruimte in de onderste lade past er veel in.

Pluspunten

  • Aparte besteklade
  • In hoogte verstelbare middenlade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jorieke 17-01-2017 Product paar dagen in bezit

Maakt de vaatwasser goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goede vaatwasser, droogt ook goed.
Alles loopt soepel. makkelijke indeling helemaal omdat je geen mandje meer onderin hebt. Zo kun je onderin heel veel spullen kwijt

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Duidelijke progammas
  • Droogt goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Glanzend schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super machine. Maakt de vaat goed schoon. Maakt weinig lawaai. Heeft meerdere programma's.
Vind de besteklade ideaal!
Hoop dat deze net zolang mee gaat als mijn vorige miele! Deze heeft bijna 10 jaar 2 keer per dag gedraaid zonder problemen

Pluspunten

  • Schoon
  • Geluidsarm
  • Besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska Klinkenberg 17-01-2017 Product paar dagen in bezit

Veel ruimte in de vaatwasser, zeer schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Miele is heel betrouwbaar. Zeer tevreden over de vaatwasser. Er kan veel vaat in. De besteklade is ideaal. Alles komt er zeer schoon uit. Makkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Zeer schoon

Minpunten

  • Niet te zien wanneer apparaat gereed is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W.D.Mulderij 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Een nieuwe vaatwasser en een goede ervaring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege het gebruik van meerdere miele-apparaten onderschreven wij al enige tijd de reclameleus die uitdrukte dat er geen betere dan miele bestond. Dus toen er een nieuwe vaatwasser moest komen voor onze versleten machine gingen wij ook hier over tot het alom geprezen merk. En dat bleek een juiste keuze! De machine past gemakkelijk in onze keuken; het ziet er allemaal degelijk uit; de indeling is logisch en zeer bruikbaar; de gebruiksaanwijzing hadden we bijna niet eens nodig, alles wijst zichzelf. Maar bovenal wast hij uitstekend! Dus, inderdaad, er is geen betere!

Pluspunten

  • Goede, logische indeling en gemakkelijk in gebruik
  • Wast zoals het hoort
  • We kregen ook nog eens een leuk bedrag terug

Minpunten

  • Zouden we niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Degelijke lades, goeie kwaliteit, veel ruimte

Algemene score

10,0
Eindelijk een goede afwasmachine. één waarvan de lades goed in- en uitgeschoven worden, en door de besteklade houd je veel ruimte over in de rest van de machine. Voorgaande vaatwassers hadden wij van een ander merk (goedkoper), en dat merk je echt hoor! Uiteraard wast 'ie goed schoon en niet onbelangrijk: hij is vrij stil als 'ie aan staat: topper!

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • veel ruimte
  • stil
  • veel mogelijkheden (programma's)

Minpunten

  • Redelijk duur, maar is het waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frouwke 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Handig en praktisch in gebruik

Algemene score

8,0
Miele kost "een boel" maar biedt ook heel veel.
Eenvoudig in gebruik maar het resultaat is prima.
Vooral het bestekrek bovenin is handig. Daardoor meer ruimte voor borden en pannen.

Pluspunten

  • Bestekrek
  • Eenvoudige en gemakkelijke bediening
  • Stil tijdens gebruik
  • Robuust en deugelijk uitgevoerd

Minpunten

  • Bovenste rek "glaswerk" niet optimaal ingedeeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Francine 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had een Miele afwasmachine van 16 jaar oud, vanwege mijn goede ervaring en het financieel aantrekkelijk aanbod heb ik weer voor een Miele gekozen, Vooral de bestekla vind ik erg prettig, maar het bestek wordt niet zo goed droog als in mijn oude machine. Toch Ik ben zeer tevreden over het totale resultaat.

Pluspunten

  • bestekla
  • de vaat wordt goed schoon

Minpunten

  • het bestek wordt niet goed droog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jpde Jong 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Doet wat het moet doen zonder poespas!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zelfs oude vette aangekoekte pannen, bestek, enz brandschoon! Je hoort de vaatwasser bijna niet, alleen als het programma klaar is, dan hoor je nog wat piepjes. Geen ingewikkelde menu's, zeer makkelijk in te stellen!

Pluspunten

  • verbluffend schoon en glanzend
  • makkelijk zelf in te stellen
  • onderdelen makkelijk te vervangen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elle klokgieter 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super vaatwasser.
Is makkelijk in gebruik, en snel klaar door de turbo functie.
Nu extra voordelig ivm €150 cashback.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Leuk deuntje bij einde programma
  • Turbo functie
  • Besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast goed schoon. Handige indeling waardoor er meer in de vaatwasmachine past. Het duurt wel lang eer de machine klaar is. Bij een korter programma ben je duurder uit dus reken op zo'n 2 uur voordat je vaat klaar is. Ik maak daarom gebruik van de timer.

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Handige indeling

Minpunten

  • Duurt lang voordat de vaat klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews