Miele G 4263 SC Vi Active - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A+
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
14 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maart 19-02-2017 Product paar maanden in bezit

Goede prijs/kwaliteitverhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Hele fijne vaatwasser met veel ruimte voor veel afwas.
Bestekla bovenin bevalt goed. Scheelt veel bukken en Je kunt daardoor onderin veel pannen kwijt.
Als hij inderdaad lang meegaat en geen kuren krijgt is het een goede aanschaf geweest. Tot nu toe ben ik er erg blij mee.

Pluspunten

  • Weinig herrie
  • Fijne indeling onder- en bovenrek
  • Makkelijk grote pannen kwijt

Minpunten

  • Geen lampje onder de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

den toom 04-02-2017 Product paar weken in bezit

miele vaatwasser

Algemene score

9,0
we gebruiken de vaatwasser nu 4 weken , en het bevalt prima.
door het bestek rek extra ruimte voor andere vaat.
de vaat is schoon en zo goed als droog!
het apparaat geeft weinig of geen overlast van geluid.
voldoende keuze programma's.
een aanrader!!!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

w.v.Gompel 20-01-2017 Product paar dagen in bezit

programma bord duidelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik heb deze weer gekocht omdat ik voorheen ook een miele had,
en de besteklade heel fijn vind.en dat hij zacht geluid maakt.

Pluspunten

  • geluid zacht
  • wast goed schoon en droog

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Kees 18-01-2017 Product paar weken in bezit

makkelijk, degelijk apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
goed in te bouwen, goede rekken en gemakkelijk in te stellen, degelijke reputatie, rekken lopen soepel in de machine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Familie 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Ruim en praktisch ingedeeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser is erg praktisch ingedeeld door de besteklade, de in hoogte verstelbare middelste lade en de grote hoeveelheid vrije ruimte in de onderste lade past er veel in.

Pluspunten

  • Aparte besteklade
  • In hoogte verstelbare middenlade

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jorieke 17-01-2017 Product paar dagen in bezit

Maakt de vaatwasser goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer goede vaatwasser, droogt ook goed.
Alles loopt soepel. makkelijke indeling helemaal omdat je geen mandje meer onderin hebt. Zo kun je onderin heel veel spullen kwijt

Pluspunten

  • Goede indeling
  • Duidelijke progammas
  • Droogt goed

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patricia 17-01-2017 Product paar weken in bezit

Glanzend schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super machine. Maakt de vaat goed schoon. Maakt weinig lawaai. Heeft meerdere programma's.
Vind de besteklade ideaal!
Hoop dat deze net zolang mee gaat als mijn vorige miele! Deze heeft bijna 10 jaar 2 keer per dag gedraaid zonder problemen

Pluspunten

  • Schoon
  • Geluidsarm
  • Besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Mariska Klinkenberg 17-01-2017 Product paar dagen in bezit

Veel ruimte in de vaatwasser, zeer schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Miele is heel betrouwbaar. Zeer tevreden over de vaatwasser. Er kan veel vaat in. De besteklade is ideaal. Alles komt er zeer schoon uit. Makkelijk in de bediening.

Pluspunten

  • Veel ruimte
  • Zeer schoon

Minpunten

  • Niet te zien wanneer apparaat gereed is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

W.D.Mulderij 15-01-2017 Product paar weken in bezit

Een nieuwe vaatwasser en een goede ervaring

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vanwege het gebruik van meerdere miele-apparaten onderschreven wij al enige tijd de reclameleus die uitdrukte dat er geen betere dan miele bestond. Dus toen er een nieuwe vaatwasser moest komen voor onze versleten machine gingen wij ook hier over tot het alom geprezen merk. En dat bleek een juiste keuze! De machine past gemakkelijk in onze keuken; het ziet er allemaal degelijk uit; de indeling is logisch en zeer bruikbaar; de gebruiksaanwijzing hadden we bijna niet eens nodig, alles wijst zichzelf. Maar bovenal wast hij uitstekend! Dus, inderdaad, er is geen betere!

Pluspunten

  • Goede, logische indeling en gemakkelijk in gebruik
  • Wast zoals het hoort
  • We kregen ook nog eens een leuk bedrag terug

Minpunten

  • Zouden we niet weten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Visser 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Degelijke lades, goeie kwaliteit, veel ruimte

Algemene score

10,0
Eindelijk een goede afwasmachine. één waarvan de lades goed in- en uitgeschoven worden, en door de besteklade houd je veel ruimte over in de rest van de machine. Voorgaande vaatwassers hadden wij van een ander merk (goedkoper), en dat merk je echt hoor! Uiteraard wast 'ie goed schoon en niet onbelangrijk: hij is vrij stil als 'ie aan staat: topper!

Pluspunten

  • goede kwaliteit
  • veel ruimte
  • stil
  • veel mogelijkheden (programma's)

Minpunten

  • Redelijk duur, maar is het waard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frouwke 11-01-2017 Product paar weken in bezit

Handig en praktisch in gebruik

Algemene score

8,0
Miele kost "een boel" maar biedt ook heel veel.
Eenvoudig in gebruik maar het resultaat is prima.
Vooral het bestekrek bovenin is handig. Daardoor meer ruimte voor borden en pannen.

Pluspunten

  • Bestekrek
  • Eenvoudige en gemakkelijke bediening
  • Stil tijdens gebruik
  • Robuust en deugelijk uitgevoerd

Minpunten

  • Bovenste rek "glaswerk" niet optimaal ingedeeld

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Francine 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik had een Miele afwasmachine van 16 jaar oud, vanwege mijn goede ervaring en het financieel aantrekkelijk aanbod heb ik weer voor een Miele gekozen, Vooral de bestekla vind ik erg prettig, maar het bestek wordt niet zo goed droog als in mijn oude machine. Toch Ik ben zeer tevreden over het totale resultaat.

Pluspunten

  • bestekla
  • de vaat wordt goed schoon

Minpunten

  • het bestek wordt niet goed droog.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jpde Jong 06-01-2017 Product paar weken in bezit

Doet wat het moet doen zonder poespas!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zelfs oude vette aangekoekte pannen, bestek, enz brandschoon! Je hoort de vaatwasser bijna niet, alleen als het programma klaar is, dan hoor je nog wat piepjes. Geen ingewikkelde menu's, zeer makkelijk in te stellen!

Pluspunten

  • verbluffend schoon en glanzend
  • makkelijk zelf in te stellen
  • onderdelen makkelijk te vervangen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Elle klokgieter 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Top vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super vaatwasser.
Is makkelijk in gebruik, en snel klaar door de turbo functie.
Nu extra voordelig ivm €150 cashback.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Leuk deuntje bij einde programma
  • Turbo functie
  • Besteklade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ilona 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Bevalt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wast goed schoon. Handige indeling waardoor er meer in de vaatwasmachine past. Het duurt wel lang eer de machine klaar is. Bij een korter programma ben je duurder uit dus reken op zo'n 2 uur voordat je vaat klaar is. Ik maak daarom gebruik van de timer.

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Handige indeling

Minpunten

  • Duurt lang voordat de vaat klaar is

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

C Korevaar 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Duidelijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb veel mieleproducten en vind ze heel goed ook deze vaatwasser hij wast erg schoon en er kan heel veel vaatwerk in ook de bestekla vind ik handig

Pluspunten

  • Zeer ruim

Minpunten

  • Wel jammer dat er geen licht in zit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jim 29-12-2016 Product paar weken in bezit

Goed was,- en droogresultaat. Niet super stil.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaatwasser nu 1 week in bezit en intensief gebruikt met kerstdagen.
- Was,- en droogresultaten zijn beide erg goed. Vaat komt er glanzend en kurkdroog uit.
- De indeling van de machine is logisch waardoor je veel borden, schotels, bakjes en glazen erin kwijt kan.
- De rekken lopen soepel en ook de deur.
- Het bestekrek boven is een uitkomst wat er voor zorgt dat je bestek mooi schoon wordt.
- In het onderste rek zijn alleen lage 'boogjes'. Daardoor passen er heel veel verschillende maten borden, kopjes en bakjes in zonder dat je met van die onhandige beweegbare steunen moet werken die veel merken hebben.

Nadelen;
- niet een super stille machine met 46 db. Je hebt varianten van Miele die stiller zijn maar die zijn dan weer duurder. Voor ons was het was en droogresultaat het belangrijkste en dat het een Miele is. Geluid van de machine hoor je vooral aan het begin bij water pakken en verwarmen (denk ik). Daarna nauwelijks meer.
- variante van Siemens voor soortgelijke prijs zijn luxer met lichtjes en display op grond geprojecteerd. Wij zijn 'gevallen' voor de gepercipieerde hogere kwaliteit van het merk Miele.

Over duurzaamheid en betrouwbaarheid kan ik nog niks zeggen want het apparaat pas een week in gebruik.

Pluspunten

  • Wasresultaat
  • Droogresultaat
  • Soepel werkende rekken

Minpunten

  • Niet super stil
  • Geen binnenverlichting
  • Geen display op grond geprojecteerd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John Z 28-12-2016

Dik tevreden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede beschrijving erbij om de machine zelf in te bouwen. Dit was achteraf vrij gemakkelijk te doen. De eerste wasbeurten zijn prima. De vaat komt er schoon en droog uit. Zeer handig is het bestekrek. Hij is ook vrij geruisloos. Aanradertje. Zeker nu je €150 retour krijgt via Miele.

Pluspunten

  • Schoon
  • Droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Verhoef 27-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik heb gekozen voor een Miele vaatwasser, omdat er een lange levensduur gegarandeerd wordt. Ik heb een model met een besteklade en dat bevalt mij prima. Fijner dan een bestekkorf. Verder wijkt de vaatwasser niet veel af van mijn vorige vaatwassers. Wel jammer dat er geen lampje op de vloer schijnt, zodat ik kan zien dat de vaatwasser klaar is met zijn programma.

Pluspunten

  • besteklade

Minpunten

  • geen lampje op de vloer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Roelof Doornbos 26-12-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een Miele wasmachine nu ook een Miele vaatwasser. Doet wat hij moet doen. Even wennen aan de indeling maar er is ruimte te over. Maakt heel weinig geluid. Geen geklapper meer in de waterleiding.

Pluspunten

  • weinig lawaai
  • heel veel ruimte

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews