Beko DIN26220 - Reviews

8,4 Lees 57 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
12 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 57 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

C.T. 03-04-2016 Product half jaar in bezit

Goede vaatwasser!

Algemene score

9,5
Ik heb de vaatwasser nu enkele maanden in gebruik en ik ben zeer tevreden. Wast goed schoon en de "piepjes"als hij klaar is, is ideaal. Ook de verschillende wasprogramma's zijn fijn!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Claudia 25-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Vaatwasser gekocht bij Keukenland Design Wolvega en we waren niet bekend met het merk BEKO.
Maar het is een goede vaatwasser, hij wast goed schoon en de vaat is ook goed droog. Ook vind ik dat hij veel keuzeprogramma's heeft en in de bediening is hij ook eenvoudig. Als hij het ook 9 jaar volhoudt zoals onze vorige dan is het gewoon een top vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
kuijpers 08-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
de afwasautomaat din26220 gekocht bij paulissen witgoed spoorlaan 54 in tilburg bevalt mij zeer goed.hij wast goed en is ook alles droog bij einde programma dus hij bevalt tot op heden zeer goed en hoop dat het zo blijft

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Krzysztof 05-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Ik gebruik de vaatwasser 1 maand en ik ben zeer tevreden hij wast brandschoon en droogt goed. Maakt minder geluid dan mijn vorige en geeft een goed resultaat. Ik ben blij dat ik niet meer geld heb uitgegeven.Ik kan hem iedereen aanraden. Eenvoudig te bedienen en een mooie vormgeving. Prijs-kwaliteit ik vind mooi !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Yeter 03-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

9,2
Ben zeer tevreden over mijn nieuwe vaatmachine...beko typ:DIN26220.
Schone vaat en ook nog eens goed droog,
Raad zeker iedereen aan.
En nog iets...een top machine als ik kijk naar prijs kwaliteit verhouding..!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Yeter 03-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,8
Ben zeer tevreden over mijn nieuwe vaatmachine...zeker als ik kijk naar prijs kwaliteit verhouding.
Raad zeker beko vaatmachine aan'

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jrdevisser 02-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,5
Een prettig geprijsde vaatwasser die doet wat hij moet doen.

Goede prijs/kwaliteitsverhouding.

Het is een model voor fonts die niet hoger zijn dan 72 cm, daarom moest ik de vaatwasser in de hoogte centreren.

Het is fijn om te weten dat de vaat er schoon uit komt. zelfs de messen vertoonde geen opgedroogde druppelvorming, iets wat bij onze vorige vaatwasser altijd voorkwam.

Kort 1 uurs programma is erg handig.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Wilco 02-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over de Beko vaatwasser die ik heb gekocht. Vaatwasser is stil in gebruik en wast goed.
Prima vaatwasser, veel mogelijkheden met betrekking tot de wasprogramma's. Ik ben er erg tevreden over en raad iedereen deze vaatwasser ook aan.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Kees 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het is een gebruiksvriendelijk apparaat, genoeg keuze aan wasprogramma's en hij maakt niet zoveel lawaai. Er is genoeg ruimte om de vaat in te laden. Hij bevalt ons goed.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Arno van Berlo 01-01-2016 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Prima inbouwvaatwasser met gemakkelijke indeling, gebruikerspaneel en zuinig in gebruik. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Micha 01-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

7,8
Stille en goed werkende vaatwasser. Reinigt prima.
makkelijke instellingen. Indeling glazenrek voor longdrink glazen is wat minder. Verplaatsbare Bestekbak is erg prettig.
Duurzaamheid moet nog blijken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Kees 01-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
De vaatwasser is gebruiksvriendelijk en heeft een goed aantal wasprogramma's. De indeling is ruim en er past veel vaat in. De vaatwasser maakt niet veel lawaai en is makkelijk te instaleren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
c122 30-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,4
Het is een hele fijne vaatwasmachine, er zitten veel mogelijkheden op. Ook is hij erg zuinig en makkelijk om te bedienen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Sela 29-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Fijne machine, even wennen qua programmering en indeling. Maar dat duurt niet lang.

Zeer handig is het verplaatsbare bestekbakje.

Weinig geluid en dat is ook prettig in een woonkeuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Mar 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Stille en gebruiksvriendelijke vaatwasser, handig zijn de 30 min en 60 min programma's
De indeling is praktisch en de prijs en service was geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Rob 27-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Mooie complete vaatwasser met genoeg keuzes aan wasprogramma's, en extra keuze toetsen zoals "half vol" "extra droog" kortom een mooie vaatwasser voor een degelijke prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Remco 25-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de vaatwasser nu een paar dagen en ben er zeer tevreden mee.
Hij maakt weinig geluid en maakt de vaat goed schoon. Er zit ook voldoende opruim ruimte in dus we zijn zeer tevreden over de Beko vaatwasser .

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Wiersma71 22-12-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Fijne machine, even wennen qua programmering en indeling. Maar dat duurt niet lang.
Zeer handig is het verplaatsbare bestekbakje.
Weinig geluid en dat is ook prettig in een woonkeuken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
m.opoz 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
maakt weinig geluid,wast erg goed schoon en zuinig.. wij hebben bijna een week en zijn we tevreden over..

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende
Goed
Nico 21-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb de vaatwasser nu een paar dagen en ben er zeer tevreden mee.
De machine wast goed schoon en maakt weinig herrie.
De gebruiksaanwijzing is zeer klantvriendelijk.
Fijn dat de machine als het programma klaar is zichzelf uitschakelt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews