Bosch SBV93M30NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 25 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Devliss 15-10-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,6
Duurzaamheid nog niet bekend. Vorige vaatwasser van Bosch gaat na 10 jaar nog steeds goed mee. De bovenste korf is niet meer zo makkelijk te verlagen. Ook minder flexibele inrichtings mogelijkheden van de korfen. Wel meer programma's dan de oude. Ruim voldoende voor ons.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

klarissa 28-06-2017
  • Product paar weken in bezit

fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat een stil apparaat.En heel leuk ,dat display op de grond.Indeling is nog even wennen maar dat lijkt wel goed te komen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

André Lima 27-03-2017
  • Product paar weken in bezit

Bijzonder stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer stille vaatwasser met een snelle programma die daadwerkelijk werkt. Tijd projectie op de vloer is super handig. Werkt perfect vooral op een zwarte vloer. Enige nadeel is dat er een lampje ontbreekt (in verhouding tot prijs). Toch de beste vaatwasser prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Geluidsniveau
  • Projectie klok
  • Ruimte makkelijk in te delen
  • Snel programma
  • Prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Gebrek aan verlichting aan de binnenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Michiel 15-03-2017
  • Product paar weken in bezit

gebruiksvriendelijke vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben dit toestel voor een 2e keer gekocht. In onze vorige woning was de vaatwasser defect en hebben we op advies van de witgoed service dit toestel gekocht. Nu een nieuwe woning met nieuwe keuken en zonder twijfel dezelfde vaatwasser laten monteren. Degelijk, makkelijk in te stellen en een mandje voor je bestek. kortom prima keuze!

Pluspunten

  • makkelijk instelbaar
  • stil
  • bestek mandje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

astrid schoemaker 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

ruime inhoud makkelijk het lampje op de grond

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
zeer stil en wast prima schoon .ook de tijd is gunstig .hij is klaar voor dat je het in de gaten heb en goed droog altijd al bosche gehad en stelt me nooit teleur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Graaf Roorda 21-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille en uitstekend drogende afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In eerste instantie gekozen voor Bosch, goede ervaringen in het verleden en vertrouwen in het merk. Een stille uitstekend wassende en drogende machine, prima in te stellen, voldoende programma's en automatische uitschakeling na wasbeurt. Bovendien goede indeling

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Dewi 12-01-2017
  • Product paar weken in bezit

bosch afwasmachine sbv93m30nl

Algemene score

8,0
Fijne grote vaatwasser. Door de hoogte voldoende ruimte voor grote pannen, ook bovenin! Hij is bovendien stil en een handig detail is de lichtprojectie op de vloer zodat je ziet of hij aanstaat / klaar is / hoe ver het wasprogramma is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bas Baselmans 17-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

De eerste vaatwasser waar we onze wijnglazen in zetten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer net afgewerkte vaatwasser welke een tal van programmas heeft en van veel gemakken is voorzien.
Deze vaatwasser komt tot zijn recht in ieder huishouden.

Pluspunten

  • veel programmas
  • ruime inhoud
  • veel extra's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

BouT 22-10-2016

Zeer tevreden gebruiker!!

Algemene score

10,0
Machine van topkwaliteit. Ruime keuze qua programma`s...snelle, stlle, ecostand extra droog.....prima mogelijkheden. Je vaatwerk is in goed vertrouwde handen !
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

HaCa 09-10-2016

Stil,veel mogelijkheden,zuivere vaat

Algemene score

8,0
Stil,veel mogelijkheden waaronder een eco- en nachtstand, goed beladingscomfort, zuivere en droge vaat
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Jan Willem 11-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Vele mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Reinigt de vaat zeer goed en is behoorlijk stil. Na de nachtstand is zelfs het plastic (bekers en bakjes) volledig droog.
Handig zijn ook de korte programma's om niet al te vieze vaat te reinigen.

Pluspunten

  • Stil
  • Veel programma's
  • verstelbare lade
  • tijdsverloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Allagamma 25-08-2016
  • Product paar weken in bezit

Snel en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vaatwasmachine is zéér slim geprogrammeerd.
Bepaalt zelf hoe vuil de vaat is en past zijn programma daarop aan.

Pluspunten

  • Schoon
  • Snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

joost 04-08-2016
  • Product maand in bezit

uitstekende vaatwasser

Algemene score

8,0
gemakkelijk in gebruik, goede programma's voor diverse wensen en een blinkend en schoon eindresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henn 02-08-2016

Fijne en stille machine

Algemene score

8,0
Machine werkt eenvoudig met duidelijke oplichtende keuze toetsen.
Ruime keuze uit menus. Bestekbak op meerdere plekken te plaatsen. Geweldige ruimte die optimaal benut kan worden. Instelling en verloop gekozen wasprogramma wordt geprojecteerd onder de deur op vloer . Machine maakt alleen geluid bij aflaten waswater .Verder geruisloos. Gebruik nu toch weer zoutvulling en naspoelglans middel. Geeft perfect resultaat. Zeker bij extra droog ptogramma stand.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Lin 26-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser

Algemene score

9,0
Hij wast goed, is stil en er zitten voldoende keuzes aan programma's op. Het is fijn dat er voor elk programma ook een verkorte keuze is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

W Keller 26-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Superstille Vaatwasser

Algemene score

8,8
Na jaren een nieuwe vaatwasser gekocht en nog nooit zo een stille machine gehad TOP! Superhandig is ook het display op de vloer zodat je het programma en de resterende tijd kunt aflezen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Wennie Bommezijn 25-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch vaatwasser SBV93M30NL

Algemene score

10,0
Wij zijn blij met de aankoop van onze Bosch apparaten. Het fijne van de vaatwasser zijn de vele programma opties en dit apparaat is qua geluid ook een echte aanrader. Ook fijn dat op de grond de tijd wordt geprojecteerd zodat je kan zien de resterende tijd.En niet geheel onbelangrijk het komt er schoon uit.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sander 24-07-2016

Bijzonder stille en zuinige vaatwasmachine

Algemene score

10,0
Was is dit apparaat stil, groot van binnen en gebruiksvriendelijk!

Vergeleken bij onze vorige vaatwasser (AEG) een dikke verbetering! Verplaatsbare bestekbak is super, maar kan ook veel in!

Onderin kun je niet veel kleine dingen kwijt ivm grote open ruimtes in de lade.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Marten 03-07-2016
  • Product paar dagen in bezit

Superkrachtige en stille machine

Algemene score

9,6
Vaatwasser maakt alles keurig schoon en is geruisloos, alle vaat komt er mooi droog uit. Zeer tevreden over het behaalde resultaat van deze machine. En de timer op de grond geeft mooi de resstijd weer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G 24-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch vaatwasser maxiline.

Algemene score

9,0
Al jaren een Bosch fan. Daarom nu ook weer een Bosch gekozen. Goede indeling, zuinig in gebruik, extra handig het wijnglazen rek.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews