Bosch SBV86M50EU - Reviews

8,9 Lees 70 reviews
Best Reviewed apr 2015 Bosch SBV86M50EU
Best Reviewed april 2015
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 70 reviews

8,9

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

tevreden gebruiker 06-12-2016 Product paar weken in bezit

ruime keuze programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine met veel programma mogelijkheden. Maakt weinig lawaai. Was goed schoon. Niet alles helemaal droog na afloop. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • ruime keuze programma
  • maakt weinig lawaai
  • opbergrekje verschuifbaar

Minpunten

  • niet alle droog na afloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Klaas 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een top vaatwasmachine

Algemene score

9,0
Een top vaatwasmachine met veel extra mogelijkheden en super zuinig in gebruik.
Vooral de snelle turbo stand is handig bij veel afwas

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Zuinig met energie
  • Snelle 20 min turbo stand

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Annerieke Steenwijk 02-12-2016 Product paar weken in bezit

veel ruimte voor de vaat

Algemene score

9,0
Als je hem instelt op automaat, wast hij alles goed schoon in een korte tijd.
Er kan veel in. dat scheelt tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Harry 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Afwasmachine die schoon en droog wast en je hoort hem niet.

Algemene score

9,0
Onze vorige machine (van een ander gerenommeerd merk) heeft het slechts 5 jaar volgehouden in een gezin met 2 personen. Wij hebben verder alle HH apparatuur van Bosch (onze wasmachine en droger doen het als 18 jaar probleemloos) Dus hebben we vol vertrouwen weer gekozen voor een Bosch Afwasmachine. In één woord geweldig.

Pluspunten

  • schoon
  • droog
  • glazen streeploos
  • geluidloos

Minpunten

  • deur sluit minder gemakkelijk
  • geen lampje aan de binnenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Coby 19-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden al ervaring met een Bosch vaatwasser, maar hebben met de verhuizing een AEG vaatwasser aangeschaft.
Dit beviel niet zo en we zijn blij dat we weer een Bosch hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Denny 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ruime vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze vaatwasser gekocht op advies van onze Witgoed-man. De vaatwasser is ruim, heeft verschillende "stapel mogelijkheden" door het in hoogte verstellen van de bovenste lade, neerklapbare rekjes, verschuifbare bestekbak. Ruime keuze in programma, eenvoudig te bedienen en aan de buitenkant door een projectie op de vloer is te zien welk programma er draait en hoe lang het programma nog duurt! Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • ruim van binnen
  • tijdsindicatie zichtbaar aan de buitenkant
  • in hoogte verstelbaar
  • neerklapbare rekjes

Minpunten

  • je moet zelf in -en uitruimen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
inbouw vaatwasser 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

was goed schoon, en heeft voldoende ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden eerder een Bosch vaatwasser die goed beviel, daarom weer voor dit merk gekozen en is zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • ruim
  • wast schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende
Martin 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product makkelijk in bediening veel functie handig lampje om te zien hoe lang de vaat nog duurd allee jammer dat je het lampje van de glansmiddel en het zout niet uit kunt zetten de tabletten van tegenwoordig hebben dit er al in dus dat zou wel fijn zijn

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Fijne indeling
  • Lade in hoogte verstelbaar
  • Led lamp om vooruitgang te zien

Minpunten

  • Lampje glansmiddel kan niet uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Jeannet 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima vaatwasser, bijzonder stil! Heel schoon resultaat. Veel extra programma's en mogelijkheden. Topper!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Harm-Jan 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer tevreden over onze nieuwe vaatwasser. Hij is echt heel stil, wast de vaat netjes schoon en er kan veel in. Bestekkorf kun je overal in de onderste la zetten, dit is handig als je even wat meer pannen hebt dan normaal.
Programma duurt best wel lang, maar omdat hij eigenlijk tijd 's avonds of 's nachts draait is dat geen punt.
Mooi apparaat, doet wat je ervan verwacht, met relatief weinig water en energie.

Pluspunten

  • Schone en droge vaat
  • Stil
  • Makkelijk indelen en inrichten
  • Zuinig
  • Veel (extra) programma's en opties

Minpunten

  • Duur van het programma

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
van 't Hof 03-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veel ruimte

Algemene score

9,0
Makkelijke rekken en in hoogte verstelbaar. Zuinige programma's en veel extra's zoals Turbo (verjaardagen) en uitstelmodus. Door een projectie op de grond kun je zien welk programma loopt en hoe lang dat nog duurt.

Pluspunten

  • Ruimte
  • Verstelbare rekken
  • Meerdere programma's

Minpunten

  • Je hoort hem nog wel

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Tinie 17-06-2016 Product paar dagen in bezit

Bosch vaatwasser SBV86M50EU

Algemene score

9,5
Zeer stille vaatwasser, de extra ruimte is ideaal om pannen schuin te zetten. Kan erg veel in. Gebruik wel vaker de ecostand om de tijdsduur te verkorten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Janni 10-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Nog slechts een paar dagen in ons bezit. Eerste indruk: geweldig. Stil. Schoon. Droog. Met werkzame weergave op vloer voor apparaat. Ook geweldige service bij Breukers!
Apparaat zaterdag de 30ste gekocht. Woensdagmorgen geplaatst. Zie bijgevoegde bestanden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
fam van Zwieten 01-02-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,8
Mooie machine met veel programma's. Het is even puzzelen waar ze voor zijn. Handig is het turbo en 'feest' programma waarmee je snel tussendoor even de vaat kan doen. Bovenlade is verstelbaar waardoor je ook hoge glazen makkelijk kwijt kan. Onder is ook veel ruimte voor hogere borden/pannen. Bordenrekjes zijn inklapbaar dus zitten nooit in de weg.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Jenna R 29-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
De was resultaten is gewoon goed alles is goed schoon en droog. De mogelijkheden goed vooral het uitstellen makkelijk in gebruik voldoende plek voor alles ook het omhoog en naar beneden van de rekken is er handig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marie 29-01-2016 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,8
Prima vaatwasser. Er kan veel vaatwerk in, door flexibele indeling. Prima droogresultaat. Geluidsniveau ook aanmerkelijk verbeterd t.o.v. mijn oude vaatwasser.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Peter 27-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Apparaat ziet er heel erg mooi uit. Dus zal ook wel goed wassen. En vooral het weergave lichtje op de grond is leuk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Ron 23-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Bij het eerste aanblik en gebruik voelt de machine al gelijk aan als prettig. Indeling is super en in gebruik heel comfortabel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
lampie 20-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
perfect apparaat, schone vaat, stil en droog resultaat en lekker simpel in gebruik. wat een verschil met ons oude apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
anoniem 20-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Het is een prima vaatwasser. Dit is onze tweede Bosch,bevalt uitstekend.Daarom gekozen voor de zelfde machine, maar dan moderner.Weinig waterverbruik, weinig geluid!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews