Bosch SBV86M50EU - Reviews

Best Reviewed apr 2015 Bosch SBV86M50EU
Best Reviewed april 2015
Specificaties
Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 97 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fien Toereppel 19-03-2017 Product paar dagen in bezit

Goed product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne vaatwasser, nu een week in gebruik, maakt de vaat goed schoon, vaat is ook mooi droog en fluisterstil, mooi detail de tijdsduur van de vaat en programma staat op de vloer geprojecteerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

jeanne 16-02-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne, ruime vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser is net wat groter dan mijn vorige, hierdoor kunnen de grotere kopjes ook dubbel geplaatst worden in rekje bovenin. Ook het mandje met het bestek kun je verplaatsen, kun je net wat makkelijker je borden en/of je pannen beter plaatsen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Stefano 05-02-2017 Product paar dagen in bezit

Stil en goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Stil, maakt goed schoon. Vakkundig geïnstalleerd. Makkelijk in het gebruik. Duidelijk instructies. Een aanrader

Pluspunten

  • Stil
  • Goed schoon

Minpunten

  • Geen 1/2 lading

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

familie janssen-rooijakkers 26-01-2017 Product paar dagen in bezit

bosch inbouwvaatwasser big

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hadden gekozen voor Bosch SMV beste keuze 2016, alleen bij levering bleek deze niet te passen omdat wij een verhoogd aanrecht hadden. Door goed advies van de leverancier bracht hij ons een goed alternatief namelijk de Big versie SBV86M50eu. Mooi apparaat, leuk projectie op de grond, energiezuinig. Bestekkorf verplaatsbaar en diverse keuzewasmogelijkheden met halveerstand. Dik tevreden dus....

Pluspunten

  • energiezuinig
  • projectie op tegelvloer
  • halveerstand
  • verplaatsbaar bestekkorf

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Miranda 25-01-2017 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze vaatwasser gekozen omdat deze zuinig is in gebruik met name met het water verbruik!!
Hij is stil en dat is wel prettig ivm open keuken.
Ook erg fijn dat er verschillende programma's zijn en hij precies aangeeft hoelang hij erover doet!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Corinne 23-01-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijke vaatwasser, eenvoudige bediening

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na 15 (!) jaar trouwe dienst van onze Siemens vaatwasser, was het na teruglopende wasresultaten tijd voor een nieuwe. Na uitgebreid vergelijken kwamen we op de Bosch 86M50EU, een hoog en volledig integreerbaar model (Bosch en Siemens zijn zusjes).
Niet de duurste, maar ook geen instapmodel. We hebben gelet op de functies die wij prettig vinden: waterverbruik, duurzaamheid/levensduur, bedieningsgemak. Al zitten er standaard functies op die we niet vaak zullen gebruiken (extra hygiëne, nachtstand). Leuke gadget is de projectie van de tijd op de vloer! De in hoogte verstelbare mand, het verplaatsbare bestekmandjes zijn ook handig!

We hebben bewust niet voor de Zeoliet binnenwand gekozen, omdat we daar ook klachten over lazen.
Hij moet zich de komende maanden bewijzen, maar als dit apparaat net zo degelijk is als haar oudere zus (Siemens), dan verwacht ik er zeker 10 jaar plezier aan te hebben!

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • degelijkheid
  • duurzaam
  • verplaatsbaar bestekmand
  • in hoogte verstelbare bovenkorf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

joke 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
voor mij geen betere dan bosch heb alles van bosch ben daar zeer tevreden over, is voor mij geen betere ,heb van mijn apparaten heel lang en veel plezier.

Pluspunten

  • gaat heel lang mee
  • goed materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Familie Jongkind 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Bosch vaatwasser is de beste

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We kunnen geen dag zonder deze mooie Bosch vaatwasser. Mooi design en netjes ingebouwd en is rustig m.b.t. het aantal decibel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.Bulten 16-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie geintregeerde vaatwasser

Algemene score

9,0
Deze bosch vaatwasser is een apparaat die voldoet aan alle eisen, hij is zeer zuinig met water en energie ,zodat hij zeer voordelig in gebruik is.
Hij heeft een relatieve hoge aanschafprijs maar die verdien je snel terug met je energie kosten, kijk alleen maar naar het water verbruik dat scheelt op jaarbasis alleen al 600 liter water bij dagelijks gebruik.
Al met een al een topmachine om aan te schaffen.

Pluspunten

  • stil
  • verbruik
  • tijd via display op vloer
  • indelig
  • verschuifbare bestekbak

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hoogstraten 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige weergave van tijd op de grond

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gelukkig weer een mooie inbouwvaatwasser van Bosch en zijn er erg blij mee. Wast super en de projectie van het wasprogramma op de grond vind ik een hele leuke gadget!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Betty en Willem 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

geluidsarm,schoon en droog

Algemene score

10,0
ik ben erg blij met deze vaatwasmachine! Hij is geluidsarm, eco dus zuinig en gebruikt weinig energie en maar 6.5 liter water per keer, dus erg fijn. Erg handig is dat onder de vaatwasser op de grond een verlicht display te zien is waarop je ziet welk programma er draait en hoe lang het nog duurt voordat de machine klaar is , zonder dat je de deur open hoeft te doen en je bril beslaat, geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Burgman 09-01-2017

topmachine

Algemene score

10,0
stil, wast zeer schoon. droogt uitstekend. mooi verborgen bedieningspaneel en handige projectie van programma en looptijd op de grond. goede en grote programmakeuze.
Oorspronkelijk gepost op Bosch

Reageer

Edwineke 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer stille vaatwasser

Algemene score

9,0
Ik beveel deze vw aan. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat deze stiller en zuiniger is dan een miele. En hij heeft een tijdsindicatie, wat super makkelijk is. Je weet zo precies hoelaat hij klaar is.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Weinig verbruik
  • Gaat veel in.
  • Tijdsindicatie.
  • In hoogte verstelbare rekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Korf 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Teleurstellend resultaat

Algemene score

2,0
Er zijn steeds zaken die niet schoon uit de vaatwasser komen. Ook droogt hij niet goed. Zowel dealer als firma Bosch zelf zijn langs geweest en adviseren niet het (standaard) eco-programma te gebruiken maar het 70 graden (!) programma, en daarnaast er rekening mee te houden dat het lagere waterverbruik betekent dat je 'm minder vol kunt beladen. Wij kozen echter bewust voor een duurdere machine met laag energie- en waterverbruik. Wij eten niet erg vet en als de vaatwasser niet direct aan gaat spoel ik de vaat nog voor. Kortom: teleurstellende performance, je kunt beter in één keer met de hand afwassen.

Pluspunten

  • stil
  • projecteert resttijd programma op de vloer

Minpunten

  • vaat niet schoon
  • vaat niet droog
  • eco-programma wordt afgeraden door eigen monteur

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Ana Scholte 07-01-2017 Product paar maanden in bezit

Geluidloze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super fijne en geluidloze Bosch SMV 86 M 50 vaatwasser. Mooi digitaal schermpje met een reflextie op de vloer, geeft aan hoe Lang de vaatwasser nog draait. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Digitaal schermpje
  • Geluidloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marcel 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

lekker geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude afwasmachine was na vele jaren trouwe dienst echt op. Natuurlijk keuze we weer een nieuwe Bosch. Een beetje bang natuurlijk, was zou deze nieuwe net zo fijn zijn als de oude. We moesten met onze oren aan het toestel zitten om te horen hoe hij wel echt aanstond, Met een beetje argwaan opende we de klep, alles was schoon en zo in de kast te zetten. Als we nu van een geluksmomentje mogen spreken. was dit er echt een.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • maakt goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenk 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Oude vaatwasser na 14 jaar kapot. Na 1 week afwassen is de nieuwe Bosch met open armen ontvangen. Dit model is ruimer, praktischer en beter resultaat. In het slot vallen is irritant. Zou mij niet verbazen als slot het als eerste gaat begeven.

Pluspunten

  • Schoon resultaat, erg ruim van binnen
  • stil

Minpunten

  • deur val steeds met een klik in slot (levensduur?)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

karel kuipers 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

mooie en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldige machine, een verademing na onze 8 jaar oude wirhlpool.. lekker stil en prima schoon en droog resultaat! Het is allemaal iets duurder, maar kwaliteit mag ook wat kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stijlvol design

Algemene score

9,0
mooie degelijke vaatwasser die erg stil is
we hadden hiervoor een etna
dit is een wereld van verschil
alles voelt degelijker aan en hij werkt veel efficiënter

Pluspunten

  • Stil
  • Degelijk
  • Mooi LED licht
  • Makkelijk onderhoud
  • Efficiënt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angela 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super vaatwasser, wast mooi schoon en je hoort hem niet. Wat ook echt fijn is is de indicatie op de grond. Beste koop ever!

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews