Bosch SBV86M50EU - Reviews

8,8 Lees 82 reviews
Best Reviewed apr 2015 Bosch SBV86M50EU
Best Reviewed april 2015
Specificaties
energieklasse
A++
inbouwwijze
volledig integreerbaar
maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 82 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

R.Bulten 16-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie geintregeerde vaatwasser

Algemene score

9,0
Deze bosch vaatwasser is een apparaat die voldoet aan alle eisen, hij is zeer zuinig met water en energie ,zodat hij zeer voordelig in gebruik is.
Hij heeft een relatieve hoge aanschafprijs maar die verdien je snel terug met je energie kosten, kijk alleen maar naar het water verbruik dat scheelt op jaarbasis alleen al 600 liter water bij dagelijks gebruik.
Al met een al een topmachine om aan te schaffen.

Pluspunten

  • stil
  • verbruik
  • tijd via display op vloer
  • indelig
  • verschuifbare bestekbak

Minpunten

  • prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. Hoogstraten 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtige weergave van tijd op de grond

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij hebben gelukkig weer een mooie inbouwvaatwasser van Bosch en zijn er erg blij mee. Wast super en de projectie van het wasprogramma op de grond vind ik een hele leuke gadget!

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Betty en Willem 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

geluidsarm,schoon en droog

Algemene score

10,0
ik ben erg blij met deze vaatwasmachine! Hij is geluidsarm, eco dus zuinig en gebruikt weinig energie en maar 6.5 liter water per keer, dus erg fijn. Erg handig is dat onder de vaatwasser op de grond een verlicht display te zien is waarop je ziet welk programma er draait en hoe lang het nog duurt voordat de machine klaar is , zonder dat je de deur open hoeft te doen en je bril beslaat, geweldig!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Edwineke 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Zeer stille vaatwasser

Algemene score

9,0
Ik beveel deze vw aan. Ik heb hier bewust voor gekozen omdat deze stiller en zuiniger is dan een miele. En hij heeft een tijdsindicatie, wat super makkelijk is. Je weet zo precies hoelaat hij klaar is.

Pluspunten

  • Zeer stil
  • Weinig verbruik
  • Gaat veel in.
  • Tijdsindicatie.
  • In hoogte verstelbare rekken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

G. Korf 09-01-2017 Product paar weken in bezit

Teleurstellend resultaat

Algemene score

2,0
Er zijn steeds zaken die niet schoon uit de vaatwasser komen. Ook droogt hij niet goed. Zowel dealer als firma Bosch zelf zijn langs geweest en adviseren niet het (standaard) eco-programma te gebruiken maar het 70 graden (!) programma, en daarnaast er rekening mee te houden dat het lagere waterverbruik betekent dat je 'm minder vol kunt beladen. Wij kozen echter bewust voor een duurdere machine met laag energie- en waterverbruik. Wij eten niet erg vet en als de vaatwasser niet direct aan gaat spoel ik de vaat nog voor. Kortom: teleurstellende performance, je kunt beter in één keer met de hand afwassen.

Pluspunten

  • stil
  • projecteert resttijd programma op de vloer

Minpunten

  • vaat niet schoon
  • vaat niet droog
  • eco-programma wordt afgeraden door eigen monteur

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Slecht

Reageer

Ana Scholte 07-01-2017 Product paar maanden in bezit

Geluidloze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Super fijne en geluidloze Bosch SMV 86 M 50 vaatwasser. Mooi digitaal schermpje met een reflextie op de vloer, geeft aan hoe Lang de vaatwasser nog draait. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Digitaal schermpje
  • Geluidloos

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marcel 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

lekker geluidloos

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Onze oude afwasmachine was na vele jaren trouwe dienst echt op. Natuurlijk keuze we weer een nieuwe Bosch. Een beetje bang natuurlijk, was zou deze nieuwe net zo fijn zijn als de oude. We moesten met onze oren aan het toestel zitten om te horen hoe hij wel echt aanstond, Met een beetje argwaan opende we de klep, alles was schoon en zo in de kast te zetten. Als we nu van een geluksmomentje mogen spreken. was dit er echt een.

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • maakt goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frenk 05-01-2017 Product paar maanden in bezit

Bosch vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Oude vaatwasser na 14 jaar kapot. Na 1 week afwassen is de nieuwe Bosch met open armen ontvangen. Dit model is ruimer, praktischer en beter resultaat. In het slot vallen is irritant. Zou mij niet verbazen als slot het als eerste gaat begeven.

Pluspunten

  • Schoon resultaat, erg ruim van binnen
  • stil

Minpunten

  • deur val steeds met een klik in slot (levensduur?)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

karel kuipers 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

mooie en stille machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
geweldige machine, een verademing na onze 8 jaar oude wirhlpool.. lekker stil en prima schoon en droog resultaat! Het is allemaal iets duurder, maar kwaliteit mag ook wat kosten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bosch 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stijlvol design

Algemene score

9,0
mooie degelijke vaatwasser die erg stil is
we hadden hiervoor een etna
dit is een wereld van verschil
alles voelt degelijker aan en hij werkt veel efficiënter

Pluspunten

  • Stil
  • Degelijk
  • Mooi LED licht
  • Makkelijk onderhoud
  • Efficiënt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Angela 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Super vaatwasser, wast mooi schoon en je hoort hem niet. Wat ook echt fijn is is de indicatie op de grond. Beste koop ever!

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Geluidloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Straten 14-12-2016 Product paar dagen in bezit

Degelijk, mooie extra's, vele programmakeuzes en stil

Algemene score

9,0
Gekocht op advies van Cup Arcen. Machine is degelijk, mooie extra's (in hoogte verstelbaar bovenrek, bestekmandje), vele programmakeuzes en stil

Pluspunten

  • degelijk
  • prima extra's
  • vele keuzeprogramma's

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

tevreden gebruiker 06-12-2016 Product paar weken in bezit

ruime keuze programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Machine met veel programma mogelijkheden. Maakt weinig lawaai. Was goed schoon. Niet alles helemaal droog na afloop. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • ruime keuze programma
  • maakt weinig lawaai
  • opbergrekje verschuifbaar

Minpunten

  • niet alle droog na afloop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Klaas 05-12-2016 Product paar dagen in bezit

Een top vaatwasmachine

Algemene score

9,0
Een top vaatwasmachine met veel extra mogelijkheden en super zuinig in gebruik.
Vooral de snelle turbo stand is handig bij veel afwas

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Zuinig met energie
  • Snelle 20 min turbo stand

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Annerieke Steenwijk 02-12-2016 Product paar weken in bezit

veel ruimte voor de vaat

Algemene score

9,0
Als je hem instelt op automaat, wast hij alles goed schoon in een korte tijd.
Er kan veel in. dat scheelt tijd.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Harry 20-11-2016 Product paar weken in bezit

Afwasmachine die schoon en droog wast en je hoort hem niet.

Algemene score

9,0
Onze vorige machine (van een ander gerenommeerd merk) heeft het slechts 5 jaar volgehouden in een gezin met 2 personen. Wij hebben verder alle HH apparatuur van Bosch (onze wasmachine en droger doen het als 18 jaar probleemloos) Dus hebben we vol vertrouwen weer gekozen voor een Bosch Afwasmachine. In één woord geweldig.

Pluspunten

  • schoon
  • droog
  • glazen streeploos
  • geluidloos

Minpunten

  • deur sluit minder gemakkelijk
  • geen lampje aan de binnenkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Coby 19-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden al ervaring met een Bosch vaatwasser, maar hebben met de verhuizing een AEG vaatwasser aangeschaft.
Dit beviel niet zo en we zijn blij dat we weer een Bosch hebben

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Denny 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Ruime vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben deze vaatwasser gekocht op advies van onze Witgoed-man. De vaatwasser is ruim, heeft verschillende "stapel mogelijkheden" door het in hoogte verstellen van de bovenste lade, neerklapbare rekjes, verschuifbare bestekbak. Ruime keuze in programma, eenvoudig te bedienen en aan de buitenkant door een projectie op de vloer is te zien welk programma er draait en hoe lang het programma nog duurt! Een absolute aanrader!

Pluspunten

  • ruim van binnen
  • tijdsindicatie zichtbaar aan de buitenkant
  • in hoogte verstelbaar
  • neerklapbare rekjes

Minpunten

  • je moet zelf in -en uitruimen ;)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

inbouw vaatwasser 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

was goed schoon, en heeft voldoende ruimte

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hadden eerder een Bosch vaatwasser die goed beviel, daarom weer voor dit merk gekozen en is zuinig in gebruik.

Pluspunten

  • ruim
  • wast schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martin 15-11-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi product makkelijk in bediening veel functie handig lampje om te zien hoe lang de vaat nog duurd allee jammer dat je het lampje van de glansmiddel en het zout niet uit kunt zetten de tabletten van tegenwoordig hebben dit er al in dus dat zou wel fijn zijn

Pluspunten

  • Veel programma's
  • Fijne indeling
  • Lade in hoogte verstelbaar
  • Led lamp om vooruitgang te zien

Minpunten

  • Lampje glansmiddel kan niet uit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews