Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 SN69M038NL

9,2 Lees 9 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SN65P032EU

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65P032EU

Siemens SN65P082EU

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65P082EU

Siemens SN65N086EX

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65N086EX

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

9,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Robert 14-02-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer snelle en geruisloze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer praktische vaatwasser die binnen een ruim uur, in de ECO stand i.c.m. het verkorte programma, altijd alle vaat schoonmaakt!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

John 03-02-2017 Product paar dagen in bezit

topvaatwasser, stil, indicatie op vloer, ruim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Siemens staat al jaren bekend om zijn kwaliteit dus voor ons geen discussie dat in onze nieuwe keuken alleen maar Siemens kwam. Vaatwasser is ruim, overzichtelijk, geruisloos en de indicatie op de grond met tijdsduur en programma is echt perfect!
Absolute aanrader.

Pluspunten

  • Ruim
  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 28-01-2017 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben dit apparaat nu voor een korte tijd in gebruik. We zijn zeer enthousiast over de goede prestaties van dit apparaat. De indeling is handig, de vaat is goed schoon en het apparaat is zeer gebruiksvriendelijk. Daarnaast is hij erg stil. De tijdsindicatie die op de vloer verschijnt is erg handig.

Pluspunten

  • Stil
  • Goede indeling
  • Wast schoon
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Ophanging apparaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

cobi rijsdijk 23-01-2017 Product paar weken in bezit

super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veel keuze in wassen, wast schoon, droogt goed en geruisloos met als extra op de vloer is de tijdsduur te lezen. Zeer zeker aan te bevelen.

In mijn vorige woningen heb ik ook Siemens gehad. Dus ook al heb ik deze pas een paar weken in gebruik. Als ik niet tevreden zou zijn dan neem je geen Siemens meer.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rieneke 16-01-2017 Product half jaar of langer in bezit

Veel programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Door de verschillende programma's en de weergave van de tijdsduur op de vloer; een aanrader voor iedereen.

Pluspunten

  • tijdsduur op de vloer
  • programma's
  • indeling van lade
  • accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Anneke en Berry 25-08-2016 Product paar dagen in bezit

De vaatwasser van de Toekomst de SN69

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
's nachts wanneer we slapen, doet hij stil zijn werk en s' morgens is hij klaar. Geluidloos doet hij zijn werk. Via zijn mooie blauwe licht aan de voorzijde lijkt het wel of we ons al in de toekomst bewegen. Eenvoudig in te stellen en duidelijk schoon in gebruik, met een knipoog naar onze groene weide aarde. Door zijn zuinige energie verbruik werkt hij mee aan een goed milieu voor onze toekomst.
Siemens dank je voor dit mooie ontwerp.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • eenvoudig in bediening
  • zuinig en schoon
  • deur eenvoudig te open

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Barendrecht 14-08-2016 Product paar weken in bezit

fluisterstil, push to open vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Perfect fluisterstil. Ook prima push to open systeem. Met resttijd van wassen geprojecteerd op de vloer. Groot genoeg om wijnglazen met wijnrek goed te plaatsen. Ook plastic voorwerpen drogen goed.

Pluspunten

  • Fluisterstil
  • Push to open
  • Resttijd wassen op vloer
  • Wijnglazenrek
  • Plastic droogt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

René 17-06-2016 Product maand in bezit

Inbouw vaatwasser Siemens

Algemene score

8,8
Het is een hele fijne vaatwasser met vele mogelijkheden. Er zit ook een mooi kort programma in voor wanneer je vaat niet zo vuil is. Maakt goed schoon en is handig in gebruik. Leuke feature is dat de vaatwasser op de vloer informatie projecteert zodat je o.a. kan zien hoe lang het reinigen van de vaat nog duurt. Ik heb hiervoor in onze andere woning ook een Siemens vaatwasser gehad en deze altijd met volle tevredenheid gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

peterdevisser 23-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
Mooie, stille vaatwasser. Handig het wijnglazenrekje en de in hoge verstelbare bovenlade. Goede service van Bemmel en Kroon en vakkundig geïnstalleerd door ajtec.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer