Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 SN69M034NL

8,8 Lees 86 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SN65P082EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65P082EU

Siemens SN65P032EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65P032EU

Siemens SN65L085EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65L085EU

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 86 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sidewinder_X 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Uitstekende vaatwasser

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser wast goed schoon en heeft verschillende handige (in hoogte) verstelbare rekjes. Er zijn veel wasprogramma's en is erg stil.

Pluspunten

  • veel programma's
  • verstelbare rekjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Derksen 01-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

blinkend schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel erg blij met deze vaatwasser! Hij maakt heel goed schoon en glazen zien er nog steeds als nieuw uit. Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Gila 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, stil en maakt goed schoon. Ook handig is de extra hygiene functie, Hierbij kan je flesjes extra goed schoon maken

Pluspunten

  • Maakt goed schoon
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
prishara 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi stille vaatvasser

Algemene score

9,0
Mooi nette vaatwasser, maakt weinig geluid. Uitgebreid aantal menu's. Heeft veel handige functies. Zoals extra droog, extra hygiene, enzovoort.
Projectie van de tijd op de vloer.

Pluspunten

  • uitgebreid menu
  • geluid
  • tijd projectie op vloer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Edwin 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil

Algemene score

8,0
Stille machine, leuke en handige led-indicatie. Gekozen voor Siemens apparatuur gezien de gevestigde naam

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Henri 09-11-2016 Product paar weken in bezit

stille vaatwasser met handige functies

Algemene score

9,0
Nette vaatwasser, maakt weinig geluid. Heeft veel handige functies. Zoals extra droog, extra hygiene, enzovoort.
Super handig is het projecteren van de tijd op de vloer, onder de vaatwasser. Zo weet je exact hoe ver hij is.
Wat ook fijn is: als hij klaar is piept hij zo'n 5 keer achter elkaar. Daarna stopt hij. Onze oude vaatwasser bleef veel langer en vaker signalen afgeven. Heel irritant als je bijvoorbeeld ergens anders druk mee bent of op bed ligt.

De vaat is ook prima schoon, daar gaat het tenslotte om :)

Pluspunten

  • stil
  • veel functies
  • tijdsindicatie geprojecteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Gerard 02-10-2016 Product paar weken in bezit

Brandschoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jaren weer een vaatwasmachine in huis! Alles komt er prachtig schoon uit, en glanst ook mooi. En natuurlijk genieten we van het gemak van dit apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
peter hylkema 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Enorm praktisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens vaatwasser is een uitstekend produkt. Zonder dat er een handleiding nodig is kun je de vaatwasser gelijk gebruiken. Genoeg keus in programma's en wast prima. Leuk is dat het programma wat actief is wordt geprojecteerd op de vloer zodat je kunt zien hoelang de machine nog nodig heeft.

Pluspunten

  • ruime keus programma's
  • wast uitstekend schoon
  • projectie programma op vloer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
S. 24-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooie apperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb al vele apparaten gehad. Die van Siemens zijn op dit moment erg goed. Ik hoop ook dat ze de kwaliteit hoog houden. Fijne vaatwasser, lekker stil en goed schoon. De tijdsindicatie op de vloer is super handig. Prima koop dus.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • goed schoon
  • tijd op de vloer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bibi 23-09-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in te delen. Veel ruimte voor borden / glazen. Droogt zeer goed. Uitgestelde starttijd is perfect. Op de vloer kun je zien hoe lang de vaatwasser nog moet voordat hij klaar is. Vinden wij ook heel handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
M Koopmans 18-09-2016 Product paar maanden in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid aantal menu's (waaronder kort menu van nog geen 30 min), veel flexibiliteit voor het inrichten van de vaatwasser. Maakt weinig geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rob en Marjon 15-09-2016 Product paar weken in bezit

Leuk projectie display op de vloer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser wast goed af. Echter geluidsniveau mag lager, maar verder niet hinderlijk.
leuke toevoeging is de led projectie op de status van de wasbeurt te bekijken. droogfunctie is naar behoren.

Pluspunten

  • led projectie
  • wast goed af

Minpunten

  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Wesley J 11-09-2016 Product paar weken in bezit

Super gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
wij hebben deze vaatwasser gekocht ivm de "extra droog" wat zeer goed werk met kunststof producten, in alle standen wordt de vaat super schoon, en voldoet meer dan verwacht

Pluspunten

  • extra droog functie
  • zuinig
  • prettig in gebruik
  • handige weergave op grond

Minpunten

  • bestekbak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Viram 09-09-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige apparatuur!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze is stiller en moderner, het geprojecteerde display op de grond was voor ons een verrassing. De vorige had een leslampje welke we al zeer handig vonden. Nu kan je zien welk programma er draait en hoe lang deze nog bezig is. Kortom uiterst gebruiksvriendelijk!

Pluspunten

  • Stil
  • Display
  • Schoon
  • Ruim

Minpunten

  • Geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
PvR 04-09-2016 Product paar maanden in bezit

Schone vaa(r)t!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede afwasmachine, veel mogelijkheden en de statusweergave op de vloer is een uitkomst! Daarbij is de vaat echt schoon, zoals het hoort!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Werking
  • Opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Tom 01-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vaatwasser. Werkt prettig en maakt goed schoon. Wat een erg mooie detail is, is dat de tijdsduur geprojecteerd wordt op de vloer.

Pluspunten

  • tijdduur op de vloer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Agent 327 23-08-2016

Stil en Schoon met leuke projectie op de vloer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze is weer beter dan mijn vorige siemens vaatwasser.
Deze is stiller en moderner, het geprojecteerde display op de grond was voor ons een verrassing. De vorige had een leslampje welke we al zeer handig vonden. Nu kan je zien welk programma er draait en hoe lang deze nog bezig is. Uiterst gebruiksvriendelijk!

De rest van het apparaat is ogenschijnlijk het zelfde als onze vorige machine.

Ja, ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Stil
  • schoon
  • geprojecteerd display
  • eco mode

Minpunten

  • eco modus duurt 3:30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
monique 22-08-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig goede en fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort deze vaatwasser. Heel makkelijk in gebruik. Fijne indeling, bestek rek kun je overal neerzetten waar je wil in het onderste rek, zeer handig!!! Stevige rekken, bovenste rek kun je in hoogte verstellen. Makkelijk in gebruik, duidelijk af te lezen aan de bovenkant van de deur. Heel blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • bestek rek verplaatsbaar
  • makkelijk in gebruik
  • rek in hoogte verstelbaar
  • hoort hem nauwelijks
  • stevig en degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Andries 22-08-2016 Product paar weken in bezit

Stille, zuinige en slimme vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zoals men mag verwachten van Siemens is ook deze vaatwasser een kwalitatief goed product. Voldoende programma's, lekker stil (voor een vaatwasser dan...), vaat wordt goed schoon, zeer acceptabel droog en de ruimte in machine is slim ingedeeld. Een leuke gimmick van deze machine is dat deze de tijd en het programma digitaal op de vloer projecteert :) Tot nu toe erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
m hendriks 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

handig indicatie op de vloer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima product, doet wat hij moet doen, maakt geen geluid en handig indicatielampje over duur programma op de vloer

Pluspunten

  • heel stil

Minpunten

  • niet helemaal droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews