Siemens iQ500 SN69M034NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
46 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 153 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annelieke 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser is erg ruim ingedeeld en daardoor kan er veel in. De progamma's zijn legio en de projectie op de grond voor de programma aanduiding en tijdsverloop is erg praktisch.

Pluspunten

  • projectie van programma en tijd
  • ruime laadruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

meij70 25-04-2017

Uitgebreide functies

Algemene score

8,0
Hele fijne vaatwasser met uitgebreide programma's makkelijk in gebruik en handig in te delen. De vaat wordt keuring schoon en droog. De machine maakt iets meer geluid dan ons vorige model maar met de nacht functie heb je daar eigenlijk helemaal geen last van.
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Rob V 18-04-2017

Een gadget als afwasser!

Algemene score

10,0
Als je dol bent op gadgets en nog eens wil dat de vaat goed gedaan wordt, dan is deze vaatwasser een aanrader. Onze vorige vaatwasser was er ook al een van Siemens. Deze is volledig geïntegreerd. Zijn programma en de duur daarvan projecteert hij op de vloer onder de vaatwasser. Erg leuk om te zien ;-)
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

M.de Jong 09-04-2017 Product paar dagen in bezit

zeer fraai uiterlijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine weŕkt zoals ik had verwacht, maar helaas is de plaats van de bestekmand niet handig. Aan beide zijde naast de bestekmand kunnen geen borden geplaatst worden. Beter zou geweest zijn de bestekmand voor in het midden in de lengte te plaatsen.

Pluspunten

  • Fraai
  • Doet zijn werk goed

Minpunten

  • Bestekmand verkeerde plaats

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

wubbo 28-03-2017 Product paar dagen in bezit

De Stille Kracht in de Keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een ruime vaatwasser met veel goe bemeten ruimte voor alles wat je zoal afwast. De machine die makkelijk schoon te houden is en het gebruik is simpel. Bovenal de stilte: je hoort hem niet.

Pluspunten

  • stilte
  • ruimte

Minpunten

  • rekjes zien er iel uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

WJM 25-03-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie en fijne vaatwasser met projectie op de grond! Verder heeft de vaatwasser tal van mogelijkheden en opties.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

L Heij 24-03-2017 Product paar dagen in bezit

Ziet degelijk uit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Heeft al gebruikt gemaakt van de vorige vaatwasser van Siemens en nu ook weer . degelijke vaatwasser met veel comfort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

roenir 22-03-2017 Product paar weken in bezit

Duidelijk en gemakkelijk in gebruik. Maakt goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Duidelijke display en maakt goed schoon. Keuze uit meerdere programma's waardoor er altijd een goede keuze gemaakt kan worden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenprinses 20-03-2017 Product paar weken in bezit

Stil, snel en projectiescherm is schitterend

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ideaal is dat je kunt zien, door projectie op de grond, hoe ver de vaatwasser is en in welke fase hij zich bevindt. Verder hoor je hem amper en maakt hij goed schoon. Ook lekker veel ruimte.

Pluspunten

  • ruimte
  • projectie
  • schoon
  • geluidsarm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Amsterdam 18-03-2017 Product paar dagen in bezit

Wast uitstekend schoon

Algemene score

8,0
Deze wasmachine wast een stuk beter dan onze vorige vaatwasser (ATAG), is energie zuinig en stil. Er past verder veel en is makkelijk in het gebruik door simpele knoppen.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Waskwaliteit
  • Korf
  • Timelight

Minpunten

  • Geen Zeolith

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maarten 12-03-2017 Product paar weken in bezit

Stil met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Veel keuzeprogramma's, zuinig, redelijk stil en projecteert de tijd en voortgang op de vloer. Handig is het bestekmandje wat je op meerder plekken in de vaatwassen kunt plaatsen.

Pluspunten

  • zuinig
  • veel programma's
  • tijdprojectie
  • verschuifbaar bestekmandje

Minpunten

  • kleiner dan een lostaande vaatwasser

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eric 10-03-2017 Product paar maanden in bezit

ruime vaatwasser met klok

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie ruime vaatwasser en de display geeft aan op de grond welk programma bezig is en hoeveel tijd deze nog bezig is

Pluspunten

  • stil
  • klokdisplay grond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 26-02-2017 Product paar dagen in bezit

fluisterstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een fluisterstil apparaat dat ook goed vol alles schoonmaakt. De instellingen voor de glansvloeistof en zout verbruik zijn eenvoudig in te stellen.Een leuk item is de projectie van het verloop van het progamma weergeeft op de vloer. kortom een goed apparaat voor een goede prijs

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Jolanda 15-02-2017 Product paar weken in bezit

Zeer stil en gemakkelijk in te delen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer goed advies van de verkoper van Bemmel en Kroon, geen lawaai makkelijk en efficiënt in te delen, wast goed schoon en leuk dat je de resterende tijd op de vloer geprojecteerd krijgt.

Pluspunten

  • geluid
  • Gemakkelijk indelen
  • wast goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 14-02-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer stil, flexibel in te pakken en handig tijdklokje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden met deze aankoop, omdat deze vaatwasser zeer stil is, flexibel in te pakken is en uiteraard onze servies schoonmaakt. We kregen er ook een handige wijnglazenhouder bij.
Het super handige resttijd klokje dat op de grond wordt geprojecteerd maakt de vaatwasser helemaal af.

Pluspunten

  • zeer stil
  • resttijd klokje
  • VarioSpeedPlus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bensalem 29-01-2017

Degelijk en goed

Algemene score

10,0
alles goed droog na de programma's

hele mooie projector die op de grond aangeeft waar de vaatwasser mee bezig is en hoe lang nog
Oorspronkelijk gepost op bsh-siemens

Reageer

Mandy 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne vaatwasser

Algemene score

10,0
Een fijne stille vaatwasser die gemakkelijk in het gebruik is. De resttijd projectie maakt hem net even wat chiquer.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in het gebruik
  • resttijd projectie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Allewijn 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Veel programma's en opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne vaatwasser met veel opties en mogelijkheden. Feature die vooral opviel is het tonen van waar de vaaatwasser mee bezig is door projectie op de grond

Pluspunten

  • instelbare opties per programma
  • Project status op de grond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SJMB 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Supet vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser doet erg goed zijn werk. Veel programma's mogelijk die gebruiksvriendelijk werken. Daarnaast is de vaatwasser erg stil.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JG 19-01-2017 Product paar dagen in bezit

Supersnel en schoon. Zeer goede presentatie van het verloop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij eerste test zeer onder de indruk van het resultaat van een apparaat wat zo snel de vaat goed schoon krijgt. Ook de verlichting op de vloer is uitzonderlijk mooi en zeer efficiënt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews