Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens SN69M034NL

8,8 Lees 79 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SN65L085EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65L085EU

Neff GV 455

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Neff GV 455

Siemens SN76M055EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN76M055EU

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 79 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

peter hylkema 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Enorm praktisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens vaatwasser is een uitstekend produkt. Zonder dat er een handleiding nodig is kun je de vaatwasser gelijk gebruiken. Genoeg keus in programma's en wast prima. Leuk is dat het programma wat actief is wordt geprojecteerd op de vloer zodat je kunt zien hoelang de machine nog nodig heeft.

Pluspunten

  • ruime keus programma's
  • wast uitstekend schoon
  • projectie programma op vloer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
S. 24-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooie apperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb al vele apparaten gehad. Die van Siemens zijn op dit moment erg goed. Ik hoop ook dat ze de kwaliteit hoog houden. Fijne vaatwasser, lekker stil en goed schoon. De tijdsindicatie op de vloer is super handig. Prima koop dus.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • goed schoon
  • tijd op de vloer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bibi 23-09-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Makkelijk in te delen. Veel ruimte voor borden / glazen. Droogt zeer goed. Uitgestelde starttijd is perfect. Op de vloer kun je zien hoe lang de vaatwasser nog moet voordat hij klaar is. Vinden wij ook heel handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
M Koopmans 18-09-2016 Product paar maanden in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uitgebreid aantal menu's (waaronder kort menu van nog geen 30 min), veel flexibiliteit voor het inrichten van de vaatwasser. Maakt weinig geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Rob en Marjon 15-09-2016 Product paar weken in bezit

Leuk projectie display op de vloer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser wast goed af. Echter geluidsniveau mag lager, maar verder niet hinderlijk.
leuke toevoeging is de led projectie op de status van de wasbeurt te bekijken. droogfunctie is naar behoren.

Pluspunten

  • led projectie
  • wast goed af

Minpunten

  • geluidsniveau

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed
Wesley J 11-09-2016 Product paar weken in bezit

Super gebruiksvriendelijk

Algemene score

10,0
wij hebben deze vaatwasser gekocht ivm de "extra droog" wat zeer goed werk met kunststof producten, in alle standen wordt de vaat super schoon, en voldoet meer dan verwacht

Pluspunten

  • extra droog functie
  • zuinig
  • prettig in gebruik
  • handige weergave op grond

Minpunten

  • bestekbak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Viram 09-09-2016 Product paar weken in bezit

Geweldige apparatuur!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze is stiller en moderner, het geprojecteerde display op de grond was voor ons een verrassing. De vorige had een leslampje welke we al zeer handig vonden. Nu kan je zien welk programma er draait en hoe lang deze nog bezig is. Kortom uiterst gebruiksvriendelijk!

Pluspunten

  • Stil
  • Display
  • Schoon
  • Ruim

Minpunten

  • Geen idee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
PvR 04-09-2016 Product paar maanden in bezit

Schone vaa(r)t!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede afwasmachine, veel mogelijkheden en de statusweergave op de vloer is een uitkomst! Daarbij is de vaat echt schoon, zoals het hoort!

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Gebruikersgemak
  • Werking
  • Opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Tom 01-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vaatwasser. Werkt prettig en maakt goed schoon. Wat een erg mooie detail is, is dat de tijdsduur geprojecteerd wordt op de vloer.

Pluspunten

  • tijdduur op de vloer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Agent 327 23-08-2016

Stil en Schoon met leuke projectie op de vloer.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze is weer beter dan mijn vorige siemens vaatwasser.
Deze is stiller en moderner, het geprojecteerde display op de grond was voor ons een verrassing. De vorige had een leslampje welke we al zeer handig vonden. Nu kan je zien welk programma er draait en hoe lang deze nog bezig is. Uiterst gebruiksvriendelijk!

De rest van het apparaat is ogenschijnlijk het zelfde als onze vorige machine.

Ja, ik beveel dit product aan.

Pluspunten

  • Stil
  • schoon
  • geprojecteerd display
  • eco mode

Minpunten

  • eco modus duurt 3:30

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
monique 22-08-2016 Product paar weken in bezit

Geweldig goede en fijne vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sinds kort deze vaatwasser. Heel makkelijk in gebruik. Fijne indeling, bestek rek kun je overal neerzetten waar je wil in het onderste rek, zeer handig!!! Stevige rekken, bovenste rek kun je in hoogte verstellen. Makkelijk in gebruik, duidelijk af te lezen aan de bovenkant van de deur. Heel blij met deze aankoop.

Pluspunten

  • bestek rek verplaatsbaar
  • makkelijk in gebruik
  • rek in hoogte verstelbaar
  • hoort hem nauwelijks
  • stevig en degelijk

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Andries 22-08-2016 Product paar weken in bezit

Stille, zuinige en slimme vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zoals men mag verwachten van Siemens is ook deze vaatwasser een kwalitatief goed product. Voldoende programma's, lekker stil (voor een vaatwasser dan...), vaat wordt goed schoon, zeer acceptabel droog en de ruimte in machine is slim ingedeeld. Een leuke gimmick van deze machine is dat deze de tijd en het programma digitaal op de vloer projecteert :) Tot nu toe erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
m hendriks 15-08-2016 Product paar dagen in bezit

handig indicatie op de vloer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
prima product, doet wat hij moet doen, maakt geen geluid en handig indicatielampje over duur programma op de vloer

Pluspunten

  • heel stil

Minpunten

  • niet helemaal droog

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
de Roos 14-08-2016 Product paar weken in bezit

Veelzijdig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Wat een hoop functies!
Een apparaat met heel veel mogelijkheden, maar waar het natuurlijk om gaat... de vaat is schoon en droog!
en wat ik als man een leuke feature vind is dat het programma en resttijd geprojecteerd wordt op de vloer, heel leuk! Daarnaast is het servies makkelijk in de korven te plaatsen en is het bestekbakje naar wens in de vaatwasser te plaatsen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jack 09-08-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een erg stille vaatwasser met veel voorkeurstanden. Maakt goed schoon en vaatwas komt er droog uit. Projecteert programma en resttijd op de vloer, erg gemakkelijk zodat je niet de deur hoeft te openen om te kijken hoe ver het is.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Saira 05-08-2016 Product paar dagen in bezit

beoordeling vaatwasser

Algemene score

9,4
Super makkelijk in gebruik en veel mogelijkheden. Het doet alles wat een vaatwasser moet doen en nog veel meer.
Vooral tijdprojectie op de grond is handig!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Harrison 23-07-2016 Product paar dagen in bezit

Zeer te tevreden

Algemene score

8,8
Maakt perfect schoon en voldoet aan alle eisen! genoeg opties, erg stil, eco modus werkt er goed, praktische indeling van de vaatwasser en erg gebruiksvriendelijk kortom perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Frans 22-07-2016 Product paar dagen in bezit

Zoom zacht

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser heeft talloze mogelijkheden van intensief tot een snel programma en vooral dat laatste gebruiken we veel. Zelfs dat wast schoon en de machine is vooral fluisterzacht.
Zoom zoom zoom

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Baroneske 16-07-2016 Product paar dagen in bezit

Prima vaatwasser

Algemene score

8,0
Leuk aan deze vaatwasser, die zijn werk uitstekend doet en niet veel geluid produceert, dat op de grond een weergave van licht is met de programma gegevens erop. Zo kan je zien hoe lang het nog duurt voordat het wasprogramma afgelopen is.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
W van Stam 11-07-2016 Product paar dagen in bezit

Fijn dat ik weer een goede vaatwasser heb

Algemene score

8,8
Onze oude vaatwasser was door blikseminslag kapot gegaan.
We zijn blij met de vertrouwde Siemens vaatwasser en aangenaam verrast door het bijgeleverde hulpstuk voor het wassen van glazen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Toon meer reviews