Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 SN69M034NL

8,7 Lees 97 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SN65P032EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65P032EU

Siemens SN65P082EU

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Siemens SN65P082EU

Siemens iQ300 SN636X00ME

Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
14 couverts
Siemens iQ300 SN636X00ME

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 97 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annelieke 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser is erg ruim ingedeeld en daardoor kan er veel in. De progamma's zijn legio en de projectie op de grond voor de programma aanduiding en tijdsverloop is erg praktisch.

Pluspunten

  • projectie van programma en tijd
  • ruime laadruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

JG 19-01-2017 Product paar dagen in bezit

Supersnel en schoon. Zeer goede presentatie van het verloop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij eerste test zeer onder de indruk van het resultaat van een apparaat wat zo snel de vaat goed schoon krijgt. Ook de verlichting op de vloer is uitzonderlijk mooi en zeer efficiënt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Shirley van Dam 12-01-2017 Product paar weken in bezit

wast super schoon en vaat droogt goed op

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super stille afwasmachine.
Tijd is in te stellen.
Na aanzetten van het machine verschijnt het programma op uw vloer, super handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Maakt goed schoon, erg gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser maakt in de eerste plaats de vaat erg goed schoon. Dat is in de basis waar het toch om gaat. Maar daarnaast heeft de vaatwasser handige functies die het gebruik erg makkelijk maken. De vaat doen blijft het minst leuke klusje in de keuken maar met al zijn goede eigenschappen is het een erg goed hulpje.

Pluspunten

  • genruiksgemak
  • stil
  • display op de vloer met status

Minpunten

  • linker mandje in bovenlade kan niet geheel omhoog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elise 01-01-2017 Product paar maanden in bezit

Erg fijne vaatwasser!

Algemene score

9,0
De vaatwasser is mooi ruim. Het lampje op de grond geeft precies aan hoe lang het nog duurt. De vaatwasser doet goed zijn werk en is mooi stil. Weinig op aan te merken!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim van binnen
  • De vaat wordt goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R. 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Flexibele indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
A-merk met goede garantie, gebruiksvriendelijk en goed energielabel. De diverse standen zijn overzichtelijk en makkelijk te leren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Claar 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

mooie,geruisloze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser is makkelijk te bedienen. Hij is aardig stil in gebruik. Met een gezin van vier past er bijna alles in.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • bediening is eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjan 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn 2e vaatwasser van siemens. ruime keuze uit programma's, maakt weinig geluid en wast goed schoon en droog

Pluspunten

  • weinig geluid
  • schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Pijpie 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geen verlichting

Algemene score

7,0
Deze vaatwasser is slechts kort in gebruik dus de kwaliteit beoordelen is niet van toepassing. Wat ik meteen miste was de verlichting bij het inruimen van de vaatwasser. Ook de handleiding omtrent het instellen van de default waarde voor de hardheid van het water is niet echt duidelijk. In de papieren uitgave zou een uitvouw blad van de afbeeldingen met de nummers die in de tekst vermeld worden handiger zijn.

Reageer

Natalie 19-12-2016 Product paar weken in bezit

Uitgebreide programma keuzes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide programma keuzes, de vaat komt na het automatische programma goed schoon uit de machine. Flesfunctie is op zich handig, maar de spenen en doppen van de flesjes worden door de stralen omgedraaid en blijven vervolgens vol met water zitten. Dit werkt helaas niet helemaal zoals gehoopt. Stil apparaat, tijdsaanduiding op de vloer is erg handig!

Pluspunten

  • programma keuze
  • maakt goed schoon

Minpunten

  • spenen en doppen van babyflesjes worden niet droog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inez 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Veel programma's en altijd schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne vaatwasser met veel verschillende programma's. De tijdindicatie op de grond is ook erg handig. Je weet precies wanneer het programma start (voorgeprogrammeerd) en wanneer de vaat klaar is.

Pluspunten

  • veel programma's
  • tijdindicatie

Minpunten

  • geen lichtje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sidewinder_X 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Uitstekende vaatwasser

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser wast goed schoon en heeft verschillende handige (in hoogte) verstelbare rekjes. Er zijn veel wasprogramma's en is erg stil.

Pluspunten

  • veel programma's
  • verstelbare rekjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Derksen 01-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

blinkend schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel erg blij met deze vaatwasser! Hij maakt heel goed schoon en glazen zien er nog steeds als nieuw uit. Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gila 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, stil en maakt goed schoon. Ook handig is de extra hygiene functie, Hierbij kan je flesjes extra goed schoon maken

Pluspunten

  • Maakt goed schoon
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prishara 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi stille vaatvasser

Algemene score

9,0
Mooi nette vaatwasser, maakt weinig geluid. Uitgebreid aantal menu's. Heeft veel handige functies. Zoals extra droog, extra hygiene, enzovoort.
Projectie van de tijd op de vloer.

Pluspunten

  • uitgebreid menu
  • geluid
  • tijd projectie op vloer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Edwin 11-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil

Algemene score

8,0
Stille machine, leuke en handige led-indicatie. Gekozen voor Siemens apparatuur gezien de gevestigde naam

Pluspunten

  • Stil

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henri 09-11-2016 Product paar weken in bezit

stille vaatwasser met handige functies

Algemene score

9,0
Nette vaatwasser, maakt weinig geluid. Heeft veel handige functies. Zoals extra droog, extra hygiene, enzovoort.
Super handig is het projecteren van de tijd op de vloer, onder de vaatwasser. Zo weet je exact hoe ver hij is.
Wat ook fijn is: als hij klaar is piept hij zo'n 5 keer achter elkaar. Daarna stopt hij. Onze oude vaatwasser bleef veel langer en vaker signalen afgeven. Heel irritant als je bijvoorbeeld ergens anders druk mee bent of op bed ligt.

De vaat is ook prima schoon, daar gaat het tenslotte om :)

Pluspunten

  • stil
  • veel functies
  • tijdsindicatie geprojecteerd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerard 02-10-2016 Product paar weken in bezit

Brandschoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jaren weer een vaatwasmachine in huis! Alles komt er prachtig schoon uit, en glanst ook mooi. En natuurlijk genieten we van het gemak van dit apparaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

peter hylkema 28-09-2016 Product paar weken in bezit

Enorm praktisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Siemens vaatwasser is een uitstekend produkt. Zonder dat er een handleiding nodig is kun je de vaatwasser gelijk gebruiken. Genoeg keus in programma's en wast prima. Leuk is dat het programma wat actief is wordt geprojecteerd op de vloer zodat je kunt zien hoelang de machine nog nodig heeft.

Pluspunten

  • ruime keus programma's
  • wast uitstekend schoon
  • projectie programma op vloer

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S. 24-09-2016 Product paar weken in bezit

Mooie apperatuur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb al vele apparaten gehad. Die van Siemens zijn op dit moment erg goed. Ik hoop ook dat ze de kwaliteit hoog houden. Fijne vaatwasser, lekker stil en goed schoon. De tijdsindicatie op de vloer is super handig. Prima koop dus.

Pluspunten

  • Stil
  • Zuinig
  • goed schoon
  • tijd op de vloer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews