Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Siemens iQ500 SN69M034NL

8,7 Lees 102 reviews

Vergelijkbare producten

Siemens SX75M039EU

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
13 couverts
Siemens SX75M039EU

AEG FSE52700P

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
15 couverts
AEG FSE52700P

Siemens iQ300 SN636X00ME

Energieklasse
A++
Type
volledig ingebouwd
Maximale belading
14 couverts
Siemens iQ300 SN636X00ME

Gemiddelde beoordeling

Deze beoordeling is gebaseerd op het gemiddelde cijfer van reviews die geschreven zijn op Kieskeurig.nl

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Annelieke 21-12-2016 Product paar weken in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser is erg ruim ingedeeld en daardoor kan er veel in. De progamma's zijn legio en de projectie op de grond voor de programma aanduiding en tijdsverloop is erg praktisch.

Pluspunten

  • projectie van programma en tijd
  • ruime laadruimte

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolanda 15-02-2017 Product paar weken in bezit

Zeer stil en gemakkelijk in te delen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een zeer goed advies van de verkoper van Bemmel en Kroon, geen lawaai makkelijk en efficiënt in te delen, wast goed schoon en leuk dat je de resterende tijd op de vloer geprojecteerd krijgt.

Pluspunten

  • geluid
  • Gemakkelijk indelen
  • wast goed schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Chantal 14-02-2017 Product paar maanden in bezit

Zeer stil, flexibel in te pakken en handig tijdklokje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wij zijn zeer tevreden met deze aankoop, omdat deze vaatwasser zeer stil is, flexibel in te pakken is en uiteraard onze servies schoonmaakt. We kregen er ook een handige wijnglazenhouder bij.
Het super handige resttijd klokje dat op de grond wordt geprojecteerd maakt de vaatwasser helemaal af.

Pluspunten

  • zeer stil
  • resttijd klokje
  • VarioSpeedPlus

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 25-01-2017 Product paar maanden in bezit

Fijne vaatwasser

Algemene score

10,0
Een fijne stille vaatwasser die gemakkelijk in het gebruik is. De resttijd projectie maakt hem net even wat chiquer.

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in het gebruik
  • resttijd projectie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jurgen Allewijn 24-01-2017 Product paar weken in bezit

Veel programma's en opties

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een fijne vaatwasser met veel opties en mogelijkheden. Feature die vooral opviel is het tonen van waar de vaaatwasser mee bezig is door projectie op de grond

Pluspunten

  • instelbare opties per programma
  • Project status op de grond

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SJMB 22-01-2017 Product paar weken in bezit

Supet vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Vaatwasser doet erg goed zijn werk. Veel programma's mogelijk die gebruiksvriendelijk werken. Daarnaast is de vaatwasser erg stil.

Pluspunten

  • Stil

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

JG 19-01-2017 Product paar dagen in bezit

Supersnel en schoon. Zeer goede presentatie van het verloop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij eerste test zeer onder de indruk van het resultaat van een apparaat wat zo snel de vaat goed schoon krijgt. Ook de verlichting op de vloer is uitzonderlijk mooi en zeer efficiënt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Shirley van Dam 12-01-2017 Product paar weken in bezit

wast super schoon en vaat droogt goed op

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super stille afwasmachine.
Tijd is in te stellen.
Na aanzetten van het machine verschijnt het programma op uw vloer, super handig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Dirk 10-01-2017 Product paar weken in bezit

Maakt goed schoon, erg gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser maakt in de eerste plaats de vaat erg goed schoon. Dat is in de basis waar het toch om gaat. Maar daarnaast heeft de vaatwasser handige functies die het gebruik erg makkelijk maken. De vaat doen blijft het minst leuke klusje in de keuken maar met al zijn goede eigenschappen is het een erg goed hulpje.

Pluspunten

  • genruiksgemak
  • stil
  • display op de vloer met status

Minpunten

  • linker mandje in bovenlade kan niet geheel omhoog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Elise 01-01-2017 Product paar maanden in bezit

Erg fijne vaatwasser!

Algemene score

9,0
De vaatwasser is mooi ruim. Het lampje op de grond geeft precies aan hoe lang het nog duurt. De vaatwasser doet goed zijn werk en is mooi stil. Weinig op aan te merken!

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim van binnen
  • De vaat wordt goed schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

R. 30-12-2016 Product paar weken in bezit

Flexibele indeling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
A-merk met goede garantie, gebruiksvriendelijk en goed energielabel. De diverse standen zijn overzichtelijk en makkelijk te leren.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Claar 29-12-2016 Product paar maanden in bezit

mooie,geruisloze vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser is makkelijk te bedienen. Hij is aardig stil in gebruik. Met een gezin van vier past er bijna alles in.

Pluspunten

  • stil in gebruik
  • bediening is eenvoudig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marjan 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn 2e vaatwasser van siemens. ruime keuze uit programma's, maakt weinig geluid en wast goed schoon en droog

Pluspunten

  • weinig geluid
  • schoon

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Pijpie 21-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geen verlichting

Algemene score

7,0
Deze vaatwasser is slechts kort in gebruik dus de kwaliteit beoordelen is niet van toepassing. Wat ik meteen miste was de verlichting bij het inruimen van de vaatwasser. Ook de handleiding omtrent het instellen van de default waarde voor de hardheid van het water is niet echt duidelijk. In de papieren uitgave zou een uitvouw blad van de afbeeldingen met de nummers die in de tekst vermeld worden handiger zijn.

Reageer

Natalie 19-12-2016 Product paar weken in bezit

Uitgebreide programma keuzes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide programma keuzes, de vaat komt na het automatische programma goed schoon uit de machine. Flesfunctie is op zich handig, maar de spenen en doppen van de flesjes worden door de stralen omgedraaid en blijven vervolgens vol met water zitten. Dit werkt helaas niet helemaal zoals gehoopt. Stil apparaat, tijdsaanduiding op de vloer is erg handig!

Pluspunten

  • programma keuze
  • maakt goed schoon

Minpunten

  • spenen en doppen van babyflesjes worden niet droog

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Inez 14-12-2016 Product paar weken in bezit

Veel programma's en altijd schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super fijne vaatwasser met veel verschillende programma's. De tijdindicatie op de grond is ook erg handig. Je weet precies wanneer het programma start (voorgeprogrammeerd) en wanneer de vaat klaar is.

Pluspunten

  • veel programma's
  • tijdindicatie

Minpunten

  • geen lichtje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sidewinder_X 03-12-2016 Product paar weken in bezit

Uitstekende vaatwasser

Algemene score

8,0
Deze vaatwasser wast goed schoon en heeft verschillende handige (in hoogte) verstelbare rekjes. Er zijn veel wasprogramma's en is erg stil.

Pluspunten

  • veel programma's
  • verstelbare rekjes

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Derksen 01-12-2016 Product half jaar of langer in bezit

blinkend schoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel erg blij met deze vaatwasser! Hij maakt heel goed schoon en glazen zien er nog steeds als nieuw uit. Erg tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gila 24-11-2016 Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Makkelijk in gebruik, stil en maakt goed schoon. Ook handig is de extra hygiene functie, Hierbij kan je flesjes extra goed schoon maken

Pluspunten

  • Maakt goed schoon
  • Makkelijk in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

prishara 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

mooi stille vaatvasser

Algemene score

9,0
Mooi nette vaatwasser, maakt weinig geluid. Uitgebreid aantal menu's. Heeft veel handige functies. Zoals extra droog, extra hygiene, enzovoort.
Projectie van de tijd op de vloer.

Pluspunten

  • uitgebreid menu
  • geluid
  • tijd projectie op vloer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews