Siemens SN68M058EU - Reviews

8,8 Lees 52 reviews
Best Reviewed sep 2015 Siemens SN68M058EU
Best Reviewed september 2015
Specificaties
Energieklasse
A++
Inbouwwijze
volledig integreerbaar
Maximale belading
13 couverts
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 52 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

H.Groenendal 07-12-2016 Product paar weken in bezit

Goede keus

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben dit product gekozen omdat stil is in onze open keuken, bediening eenvoudig is en last but not least deze machine wast schoner dan vorige machines die hebben gehad.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Marios 06-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stille en zuinig vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hij werkt goed en naar behoren, behoorlijk stil en naar mijn idee ook energiezuinig, ben benieuwd hoe lang die meegaat.

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Zeer stil (nachtmodus)
  • Geheel RVS, behalve de bakken
  • Geeft aan met een lampje wanneer die klaar is

Minpunten

  • Niet erg compact achterzijde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed
Maria 01-12-2016 Product paar weken in bezit

Schone vaat

Algemene score

10,0
Een wow effect. De vaat is supper schoon. Voorspoelen is niet nodig. En je hoor hem bij niet. Ben super blij met deze nieuwe vaatwasser.

Pluspunten

  • Schone vaat
  • Speciaal programma voor pannen
  • geluidsarm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Thea de Bie 30-11-2016 Product paar dagen in bezit

lange levensduur, dus duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als je na 19 jaar afscheid moet nemen van je oude vertrouwde beestje, dan is het toch heel simpel om de keuze weer op een siemens te laten vallen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Rik 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geruisloos met mooi eco-programma

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De aanschaf van de Siemens vaatwasser overtreft alle verwachtingen. Hij is handig ingedeeld, heeft mooie programma's en maakt weinig geluid. De vaat is super schoon, ook bij een kort eco-programma. Veel kwaliteit voor een prima prijs. Kortom een aanrader!

Pluspunten

  • Wast goed schoon
  • Eenvoudige bediening
  • Handig ingedeeld
  • Maakt weinig geluid
  • Mooie programma,s

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Niet meer met de hand afwassen 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer kwalitatieve vaatwasser, zeer stil en maakt de vaat goed schoon. Door de open keuken hoeven we de tv niet meer harder te zetten zo stil is deze vaatwasser. Het aan lampje schijnt op de vloer

Pluspunten

  • stil
  • energiezuinig
  • bestekindeling
  • hoog laag bovenkorf

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mirjan 19-11-2016 Product paar weken in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goede prijs kwaliteit verhouding. Apparaat oogt degelijk en stevig. Veel programma opties. Goede service bij levering

Pluspunten

  • Solide
  • Snel

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
MvA 18-11-2016 Product paar dagen in bezit

Geluidsarm, snel en gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer complete vaatwasser met veel opties. Bovendien energiezuinig en stil. Erg gebruiksvriendelijk. Heerlijk!

Pluspunten

  • Energiezuinig
  • Goede prijs/kwaliteitverhouding

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Mulkens 16-11-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens you make my day??

Algemene score

9,0
Wat fijn dat onze nieuwe siemens afwasmachine niet uit elkaar valt, de lades gewoon rollen, de afwas goed schoonmaakt en geluidsarm is! I love it!!!!! Siemens you make my day😜

Pluspunten

  • Geluidsarm
  • Stevige constructie

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
J. Litjens 13-11-2016 Product paar dagen in bezit

degelijk

Algemene score

8,0
Ik heb deze machine nu twee dagen en moet zeggen dat het een zeer goede indruk maak deze vaatwasser, stil, en degelijk.
Goede prijs en kwaliteit verhouding.

En het belangrijkste, hij doe wat hij moet doen, de vaat wassen.

Pluspunten

  • eenvoudige bediening
  • stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Henk Westerman 09-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser 68MO58EuU Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine werkt super.
Voor alle afwas een zeer geschikt programma te kiezen.
Binnenkant machine keurig afgewerkt en veel mogelijkheden,
Deur sluit als een kluis. SUPER

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
René 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

9,0
Ik heb eind oktober bij Brilman in Enschede een Siemens Vaatwasser gekocht Nr. SN68mo058EU. Ben tot zover erg tevreden over het produkt. De vaat is glazend schoon en het apparaat maakt weinig tot geen geluid. Een dikke 9 moet ik zeggen. Goed afgewerkt en leuk lampje op de grond om aan te geven dat de machine bezig is.

Pluspunten

  • Glazend schone vaat
  • Weinig geluid
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Wasfris 07-11-2016 Product paar dagen in bezit

Energiezuinig en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser is energiezuinig, stil (ik kijk steeds of hij het echt wel doet, zo rustig is het) en flexibel in te delen. Het bestekmandje kan in een hoek waardoor ook grote pannen erin gaan. Ook is hij gemakkelijk te bedienen en schoon te maken. Er hoeft alleen een was tablet in, geen zout. Dat scheelt voor het milieu. Een groot verschil met ons vorige apparaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Energiezuinig
  • Flexibel in te delen
  • Gemakkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Christina 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Energiezuinige vaatwasser

Algemene score

9,0
Handige energiezuinige vaatwasser.
Weinig tot geen geluid tijdens het wasprogramma.
Goed instelbaar.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Peet 01-11-2016 Product paar dagen in bezit

Heel stil en heel schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze vaatwasser gekozen omdat de indeling van de programma's heel overzichtelijk is en omdat hij heel stil zou zijn. Nou dat klopt helemaal. En de vaat was ook prima schoon. Alleen de binnenkant van de deur is na afloop van het programma niet helemaal droog maar dat vind ik niet belangrijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Marian 29-10-2016 Product paar weken in bezit

Schone vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Met de hand afwassen leek eerst goed te doen, maar blij dat de Siemens er weer staat!
Altijd een ruime aanrecht en superschone vaat!

Pluspunten

  • Mooi inbouw
  • Handige programma keuze
  • Ruime indeling met veel variatie mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
G. T. 19-10-2016 Product paar weken in bezit

Handige vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Siemens vaatwasser gekocht nu mijn vorige vaatwasser (Ander merk) al na 6 jaar niet al te intensief gebruik, kapot is gegaan. Eerste indruk van de vaatwasser is : handig in gebruik/bediening. Gister met 7 man gegeten en alles past er in. Ook doordat de bovenkorf in hoogte kan worden versteld.

Pluspunten

  • bediening
  • flexibele indeling

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Ronald 19-10-2016 Product paar dagen in bezit

Stil, zuinig en super schoon

Algemene score

8,0
Net een nieuwe siemens sn68m058 gekocht. Fijn in te stellen machine met startuitstel tot 24 uur. In de open keuken horen wij de machine niet. Al het servies is super schoon en de machine bepaald zelf het aantal graden obv sensoren om alles nog schoner te krijgen.

Pluspunten

  • Startuitstel 24 uur
  • Stil
  • Schoon

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
J. Middelveld 18-10-2016 Product paar dagen in bezit

Ruime en overzichtlijke inrichting voor de vaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Omdat onze vaatwasser defect was geraakt moesten we een keus maken. Of de bestaande repareren of een nieuwe aanschaffen. We hebben gekozen voor het tweede. Als je dan moet kiezen welk apparaat het gaat worden is dat een lastige opgaaf. We wilden gaan voor kwaliteit, duurzaamheid en zuinig in energieverbruik. Met deze voorwaarden kwamen al snel uit bij Siemens. Het apparaat is vorige week vakkundig geïnstalleerd en bevindingen toto nu toe zijn boven verwachting. Ruime en overzichtelijke inrichting, gecombineerd met een ruime programmakeuze. En het belangrijkste hierbij is het voortreffelijk wasresultaat. Een prachtige aanwinst in de keuken en een genot in het gebruik. Siemens, chapeau !

Pluspunten

  • ruime indeling
  • overzichtelijke indeling
  • uitstekend wasresultaat
  • uitgebreid programma met in bedrijf signalering
  • weinig geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Adriana 09-10-2016 Product paar dagen in bezit

goed afgewerkt, makkelijk in gebruik, stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
goed afgewerkt, makkelijk in gebruik, stil, handig indicatelampje als de machine nog in werking is.
Vorige was ook Siemens vaatwasser goede ervaring ermee vandaar weer een Siemens

Pluspunten

  • stil
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet gevonden:-)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews