Bosch SMV93M40NL - Reviews

Specificaties
tile-Energieklasse
A++ energieklasse
tile-Max. belading
13 couverts maximale belading
Geluidsniveau
44 dB
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 111 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

sjaak148 19-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Eindelijk een schone vaat

Algemene score

8,0
Na een aantal jaren een "budget" vaatwasser te hebben gehad, toch maar weer overgestapt op een echt merk. in het verleden al eerder een bosch gehad, vandaar nu ook weer. ik moet zeggen de vaatwasser is erg stil, je hoort hem af en toe op de achtergrond maar zeker niet storen. de eerste resultaten zien er goed uit eindelijk weer eens een schone vaat.

Pluspunten

  • Stil
  • Maakt goed schoon

Minpunten

  • Inbouw handleiding

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

AvR 15-02-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Zeer geavanceerde vaatwasser.
Moet nog wel even wennen aan de licht gewijzigde indeling. Wel is het heel handig dat het bestekmandje overal geplaatst kan worden.
Heel fijn is ook dat de vaatwasser zichzelf uitschakelt.
Een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jebode 18-10-2017

fijne vaatwasser

Algemene score

10,0
na een half geintegreerde Bosch vaatwasser te hebben gehad hebben we voor onze nieuwe keuken een volledig integreerbare gekozen van Bosch. Bosch was zo vriendelijk om ons de besteklade cadeau te doen.
Hetgeen wij natuurlijk zeer op prijs hebben gesteld.
Overigens is onze gehele keuken uitgerust met Bosch apparaten: koelvriescombi, oven, combi-magnetron, induktie kookplaat en vaatwasser.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

Hendriks 20-02-2017
  • Product paar weken in bezit

Afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima afwasmachine! Verschuifbare bestekbak is erg handig. Misschien iets meer ruimte tussen de pinnetjes onder voor diepe borden en pannen/schalen. Staan iets te dicht op elkaar.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Ingrid 08-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stil en makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het apparaat is erg stil en makkelijk in gebruik. Door de flexibele korven kun je de verschillende soorten vaak altijd kwijt. Het plastic droogt in vergelijking met de vorige vaatwasser beter en de vaat glimt ook weer mooi. Erg tevreden dus!

Pluspunten

  • Stil
  • Indicatorlampje
  • Start uitstel

Minpunten

  • Droogt plastic nog niet volledig

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suus 07-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

Stille vaatwasser met fijne extra programma's

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser maakt weinig geluid, droogt goed en wast prima schoon, zelfs met het supersnelle programma. Tevreden!

Pluspunten

  • Stil
  • Nuttige programma's
  • Voldoende programma's
  • Droogt goed
  • Wast mooi schoon

Minpunten

  • Nog geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

kieskeurig 02-02-2017
  • Product paar dagen in bezit

erg stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
deze werd aanbevolen op internet en geen spijt van hij is erg stil er kan ontzettend veel vaat in en maakt het superschoon.Wij zijn er blij mee.

Pluspunten

  • stil
  • erg schoon en droog

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

MSteenbakkers 02-02-2017
  • Product paar maanden in bezit

Veel ruimte van binnen, makkelijk te bedienen,,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijk te bedienen ,vrij stil, goede sluiting, de lades lopen lekker over de rails ,er is veel ruimte in de vaatwasser

Pluspunten

  • weinig geluid
  • makkelijk bedienings paneel
  • hardhied van het water goed in te stellen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

rvdb91 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede stille vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Deze vaatwasser is erg stil, overzichtelijke bediening en makkelijk in te bouwen. Ook erg goed levering via bcc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ans 29-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

ssssssttttt-il

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat is veel stiller dan verwacht.
Makkelijk in te ruimen omdat er veel mogelijkheden zijn om rekken aan te passen.

Pluspunten

  • geluid
  • variabele indeling

Minpunten

  • eerste instelling was even zoeken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sammy 25-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

degelijk en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudig in bediening en duidelijke beschrijving. Mooie vaatwasser met degelijk interieur. Zeer geluidsarm en veel keuze in menu.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

MSteenbakkers 22-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Veel ruimte van binnen, makkelijk te bedienen,,

Algemene score

8,0
Het is een prima apparaat ,veel ruimte van binnen ,makkelijk te bedienen ,maakt weinig geluid ,en een goede prijs/kwal

Pluspunten

  • makkelijke bediening
  • weinig geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Martijn 14-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
doet het prima! Mooi schoon, droog en ruikt lekker! Zeer blij met de aanschaf! De oude machine was er aan toe, maar het verschil is groot.

Pluspunten

  • mooi schoon
  • mooi droog
  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Fam. Deurloo 09-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Bosch inbouw vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wij hebben voor dit type gekozen in verband met de opties aan programma's die dit apparaat bevat, meer opties zijn voor ons huishouden niet nodig. Daarnaast zijn de lades degelijk en is het bestekmandje te verschuiven.
Installatie was nog even lastig in verband met de plank van onze keuken die niet meteen paste. Door het apparaat te verhogen is het uiteindelijk gelukt de plank er goed voor te plaatsen.Over de duurzaamheid van het product kunnen wij nog niks zeggen (deze hebben we op "goed" gezet, ervan uitgaande dat hij jaren mee gaat).

Pluspunten

  • Bedieningspaneel
  • Verschuiven bestekmandje
  • Degelijke lades
  • Half programma

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

marga hofman 08-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Bosch vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heerlijk apparaat. De vaat komt er spic en span en goed gedroogd uit. hij is vrij stil en heeft goede keus in programma's. Iedere keer een feest bij het uitruimen. Controlelampje is praktisch en fijn dat het apparaat uitschakelt als programma klaar is.
Al met al blij met deze aanschaf!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henny 06-01-2017
  • Product paar weken in bezit

Een stille vaatwasser met veel ruimte en verstelbare rekken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na een 20 jarige Bosch vaatwasser weer voor een Bosch gekozen. Onze oude vaatwasser maakte de laatste tijd zoveel herrie, dat deze nieuwe vaatwasser een verademing is voor wat betreft het geluid. Deze vaatwasser is zo stil, dat het lijkt of er niets gebeurt. Door het licht dat op de grond schijnt kun je zien of de vaatwasser nog bezig is, ideaal. Er kan veel in en de rekken kunnen omgeklapt worden. Het mandje voor het bestek kan ook verplaatst worden, wat we bij onze oude niet konden. Alles wordt blinkend schoon. Ik hoop dat deze ook heel lang meegaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SMV93M40NL afwasmachine 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

SMV93M40NL afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Snelle installatie.
Wast goed schoon en droogt heel goed. Maakt weinig geluid als deze zijn werk doet. De mogelijkheid om de bestekkorf zelf te verschuiven is heel handig. Kortom een goede machine voor relatief weinig geld.

Pluspunten

  • Wast goed schoon.
  • Droogt goed.
  • Flexibele bestekkorf.

Minpunten

  • Nog niet kunnen ontdekken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Bosch inbouw vaatwasser 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch inbouw vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mooie vaatwasser met als gadget herkenning op de vloer via een rood licht of het programma is afgewerkt.

Pluspunten

  • vele programma's
  • wast schoon af
  • vriendelijke prijs

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Robbert63 24-12-2016

Verwachting wordt waarheid.

Algemene score

10,0
Na tweemaal een andere vaatwasser van het zelfde merk gehad te hebben waar we mindere ervaring mee hebben gehad, verwachten we dat deze Bosch goeie ervaringen genereert en......... de verwachting werd waarheid.
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.nl

Reageer

S.L. 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is stille, zuinige kwalitatieve goede machine voor een redelijke prijs.
Ik had een maximale diepte van 55.8 cm en dus ben je dan een beetje beperkt qua aanbod. Zelf geplaatst en dat ging ook goed.
De vaat is ook goed schoon zelfs bij de kortste progamma.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews