Siemens SN59M501NL - Reviews

Specificaties
Energieklasse
A++
Maximale belading
13 couverts
Fabrikant kleur(en)
wit
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 44 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

amanda 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

8,8
De vaatwasser is zeer eenvoudig in gebruik. Maakt de vaat goed schoon. Heeft ook een turbo functie. Heel makkelijk op bijvoorbeeld een verjaardag. Fijn dat de resterende tijd digitaal wordt weergeven. Een helder display.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
nadat onze vorige vaatwasser van siemens het 20 jaar heeft gedaan, hebben we weer voor siemens gekozen.
tot nu toe dik teverden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Paradise 10-01-2017

Ik heb uw review van 30 januari 2016 op uw aangeschafte Siemens vaatwasser gelezen en ben benieuwd of u nog steeds net zo tevreden bent als toen. Wij willen dit model nl. ook aanschaffen.
Dank bij voorbaat en vriendelijke groet

Reageer

Yuen76 12-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft meerdere wasprogramma's en er past voldoende in. De vaat komt er schoon en best droog uit. Qua geluid is dit type t.o.v. mijn oude siemens apparaat erg stil. Ik ben er zeer content mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Snoopy 14-01-2017 Product paar weken in bezit

Fijne, stille vaatwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na 20 jaar trouwe dienst moesten we helaas afscheid nemen van onze vorige Siemens vaatwasser. Deze opvolger ziet er degelijk uit en zorgt voor een schone vaat. Wel even wennen, maar ja, wat wil je, na 20 jaar?
Het ecoprogramma duurt weliswaar lang, maar kost blijkbaar toch minder energie dan het 'auto(matische)' programma. En de machine is bijna geruisloos, dus dat hij 3.5 uur draait, hoor je in ieder geval niet.

Pluspunten

  • Bijna geruisloos
  • Ecoprogramma om energie te besparen
  • Uitgestelde start mogelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

wielC 04-01-2017 Product paar dagen in bezit

Heel moie vormgeving past perfect bij keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Perfecte vaatwasser doet waarvoor hij gekocht is makkelijk te bedienen en heel goed in te ruimen goede indeling en zuinig in gebruik

Pluspunten

  • mooi uiterlijk
  • makkelijke bediening
  • werkt perfect

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

l.j.Kraaijeveld 03-01-2017 Product paar weken in bezit

Mooie moderne uitstraling van rvs

Algemene score

9,0
Deze Siemens vaatwasser is zeer geruisloos en makkelijk te bedienen.
De indeling met het aparte bestekbakje is ook ruim en goed in te delen.
De eco stand duurt vrij lang maar volgens de beschrijving hergebruiken ze het water als het nog schoon is.

Pluspunten

  • geruisloos
  • mooie uitvoering buitenkant
  • mooie uitvoering binnenzijde

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Henk 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Schoon, stil, super!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet precies wat ik er van verwacht. Een prachtig schone vaat en veel vrije tijd. En dat voor deze prijs!

Pluspunten

  • schoon
  • stil
  • slim

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marco Bunschoten 03-01-2017 Product paar dagen in bezit

Wauw! Wat stil, wat mooi, wat schoon.

Algemene score

9,0
Werkelijk een fantastische machine. Opvallend stil, bijna geruisloos doet ie z'n werk. Handige bestekkorf en messenrek. Deze beauty laat zich makkelijk bedienen, kind kan de (af) was doen. Ben er blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leo kraaijeveld 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

Mooi bedieningspaneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De vaatwasser werkt schoon en
is makkelijk te bedienen.De
vaatindeling is prettig met de losse
bestekmand

Pluspunten

  • Bediening
  • Aparte bestekmand

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Martin 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Makkelijk zelf in te bouwen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie vaatwasser. Die goed in te bouwen is. Hij is stil en gebruikt weinig water wat een plus punt is.

Pluspunten

  • Stil
  • Goedkoop in stroom.
  • Goedkoop in het water
  • Dus beter voor het milieu

Minpunten

  • Geen min punten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Tineke 28-12-2016 Product paar dagen in bezit

Fantastisch stil schoon en droog

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb de vaatwasser sinds een bijna 1 week ingebruik.
Met de kerstdagen flink gebruiktvan gemaakt.
Ook het korte programma werkt perfect.
Ben zeer goed geadviseerd .
Ben er echt ontzettend blij mee.

Pluspunten

  • Stil.
  • Variospeed programma.
  • Heel kort programma voor niet te vuil vaat.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

C. 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een hele fijne stille vaatwasser. De programma's duren vrij lang maar ik heb begrepen dat dit komt om energie te besparen. Dit is wat ik gezien heb tegenwoordig altijd wel. Maar dankzij de knop vario speed kan je de wastijd enorm verkorten.

Pluspunten

  • stil

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rob jansen 22-12-2016 Product paar weken in bezit

lekker stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
ik heb 21 jaar een siemens vaatwasser gehad en was hier zeer te vrede over.
Nu weer voor een siemens gekozen en we zijn tevreden hoe schoon deze de vaat doe. Echter bij het eindresultaat vinden de vaat niet echt droog, misschien ligt dit aan de blokjes, we zijn verschillende aan het testen.

Pluspunten

  • vaat prima schoon

Minpunten

  • eindresultaat nog te nat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerard 17-12-2016 Product paar dagen in bezit

Stiller dan mijn vorige

Algemene score

7,0
Onder tijdsdruk moet je een nieuw apparaat aanschaffen, geen tijd en zin voor een "studie". Afgaande op het merk/reviews etc. een keuze gemaakt. Tot op dit moment (1 week) geen reden tot klagen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Sander 16-12-2016 Product paar dagen in bezit

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Apparaat gekozen i.v.m. het lage geluidsniveau en de mogelijkheid tot het kiezen van een snel programma.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

sunny 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

Geïntegreerde inbouwvaatwasser, met stevig voorfront

Algemene score

9,0
Gekozen voor een Siemens, omdat deze een voorfront heeft van rvs. Bij goedkopere merken van kunststof, en uit ervaring weten wij dat dit snel kapot gaat. Dit voorfront is stevig. Onze oude vaatwasser maakte meer herrie, dus deze is een stuk stiller. Handig dat er een vario-speed knop op zit, zodat je de programma's korter kan laten draaien. Ook handig dat er een Snel-programma op zit. De korven zijn ook van stevig materiaal.

Pluspunten

  • mooi stevig voorfront
  • maakt niet veel geluid
  • stevige korven binnenin

Minpunten

  • nog niets kunnen aanmerken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Kirsten 13-12-2016 Product paar dagen in bezit

stil

Algemene score

10,0
Onze Siemens vaatwasser is na 20 jaar trouwe dienst overleden. We besloten dus onmiddellijk voor een nieuwe Siemens te gaan. Wat een vooruitgang in 20 jaar. Superstil, stuk zuiniger en de vaat komt er nu helemaal droog uit.
Ik hoop dat deze het ook weer 20 jaar volhoudt

Pluspunten

  • stil
  • zuinig
  • makkelijk onderdelen te verkrijgen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

G.N. Ortiz Aldana 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens vaatwasser

Algemene score

10,0
Mooie en zeer stille vaatwasser.
Zelf eenvoudig in te bouwen.
Past tevens goed bij mijn overige Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig zelf in te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

peter 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig, degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig degelijk en een schone vaat. Goed te laden ook met een grote afwas. En makkelijk met alleen glas.
Dit is de tweede van Siemens. de vorige 13 jaar gebruikt zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Fam. Janissen 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudig, stil en goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening, gemakkelijk zelf te installeren, stil en de vaat is goed schoon ook zonder afspoelen vooraf.
Top apparaat. De vorige Siemens vaatwasser ging maar liefst 18 jaar mee, dus de verwachtingen zijn ook nu hoog gespannen.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed schoon

Minpunten

  • deur opent 'zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews