Siemens SN59M501NL - Reviews

8,7 Lees 30 reviews
Specificaties
Energieklasse
A++
Maximale belading
13 couverts
Kleuren
wit, roestvrijstaal
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews

8,7

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

G.N. Ortiz Aldana 02-12-2016 Product paar dagen in bezit

Siemens vaatwasser

Algemene score

10,0
Mooie en zeer stille vaatwasser.
Zelf eenvoudig in te bouwen.
Past tevens goed bij mijn overige Siemens apparatuur.

Pluspunten

  • Stil
  • Eenvoudig zelf in te bouwen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
peter 29-11-2016 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig, degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Eenvoudig degelijk en een schone vaat. Goed te laden ook met een grote afwas. En makkelijk met alleen glas.
Dit is de tweede van Siemens. de vorige 13 jaar gebruikt zonder problemen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Fam. Janissen 28-11-2016 Product paar weken in bezit

Eenvoudig, stil en goed schoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Eenvoudige bediening, gemakkelijk zelf te installeren, stil en de vaat is goed schoon ook zonder afspoelen vooraf.
Top apparaat. De vorige Siemens vaatwasser ging maar liefst 18 jaar mee, dus de verwachtingen zijn ook nu hoog gespannen.

Pluspunten

  • Stil
  • Goed schoon

Minpunten

  • deur opent 'zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Dal 21-11-2016 Product paar dagen in bezit

Superstil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na jaren een andere merk nu een Siemens gekocht wauw wat is ie stil helemaal super. Ook heel handig dat je de bordenrekjes naar beneden kunt doen en daar de pannen/schalen heel makkelijk kan neerleggen. Maakte me even zorgen omdat de binnenwanden vochtig blijven (niet de vaat) maar na een zoekactie kwam ik erachter dat het condens was en niet erg. Tot nu toe super tevreden dus.

Pluspunten

  • Zo stil
  • Bordenrekje kan naar beneden
  • Bovenkant verstelbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Emil de Wilde 21-11-2016 Product paar weken in bezit

Goede installatiebeschrijving, duidelijke handleiding,

Algemene score

9,0
Aangeschaft na het defect raken van onze 25 jaar oude ATAG en wij zijn tot nu toe zeer verrast door onze nieuwe Siemens vaatwasser, eenvoudig in gebruik ondanks dit laatste toch een scala van programma keuzes. Het display geeft duidelijk het bijvullen van glansmiddel en onthardingszout aan ook de programma tijd aanduiding laat de gebruiker duidelijk zien wat de gemaakte keuze impact heeft op het energie verbruik van de machine. Op onze machine zit de keuze vario speed ook hier zie je duidelijk dat dit ook een programmatijd verkorting geeft. Samen met de bijna fluisterstille werking voor ons een goede keuze. Waarom geen 10 omdat de machine pas 10 dagen in gebruik is en we zo een marge voor verbetering hebben gelaten.

Pluspunten

  • Zijn allemaal vernoemd in de motivatie

Minpunten

  • Tot nog toe niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Gert 20-11-2016 Product paar dagen in bezit

Vaastwasser Siemens

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet het gewoon goed, eenvoudige bediening en handige variopower om verkorten van programmaduur. In Autostand ook behoorlijk stil t.o.v. onze vorige vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Jan 10-11-2016 Product paar dagen in bezit

Klasse, stil en uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Machine nog maar een paar dagen geplaatst. Indeling is erg praktisch. Wast de vaat uitstekend schoon. Is erg stil. Bediening is geen enkel probleem. Kortom uitstekende keuze.

Pluspunten

  • Wast uitstekend schoon
  • Erg stil
  • Eenvoudige bediening
  • Mooie uitstraling in keuken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Betty 05-11-2016 Product paar dagen in bezit

Stil en beter dan mijn oude bosch

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ik had vaatwasser die ging stuk dus naar de winkel wacht tijd 2 weken levertijd dus online bij Bemmel@Kroon Zoeterwoude volgende dag konden ze hem al brengen top

Pluspunten

  • Stil
  • Mooi indeling

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Harrie 05-11-2016 Product paar weken in bezit

Na instellen extra droging goede vaatwasresultaten

Algemene score

9,0
Gekozen op goede prijskwaliteit verhouding en met cadeau actie. Het blijkt een moderne energiezuinige vaatwasser te zijn die stil zijn werk doet en veel mogelijkheden heeft. De standaardafmetingen voor inbouw maakt dat er niet veel pas en meetwerk nodig was

Pluspunten

  • Stil
  • Ruim
  • Mooi en duidelijk display
  • Instelmogelijkheden

Minpunten

  • Inbouwinstructie beetje lastig te lezen
  • Standaard drooginstelling niet optimaal
  • Bij aflevering nat van binnen (muffig)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Lex 01-11-2016 Product paar weken in bezit

Opnieuw een Siemens vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In onze Siematic keuken uit 1999 was een Siemens vaatwasser ingebouwd die pas na 17 jaar aan vervanging toewas! Wij kozen op basis van deze goede ervaring opnieuw voor een vaatwasser van Siemens, die qua maatvoering en uiterlijk naadloos in onze keuken past. De ruime programma keuze gekoppeld aan het zuinige energie-/waterverbruik is een groot voordeel van dit nieuwe apparaat. Door de vertraagde starttijd kan de vaat 's nachts worden gewassen

Pluspunten

  • goed in bestaande keuken in te passen
  • auto programma: aan inhoud aangepaste wastijd
  • indeling biedt grote capaciteit

Minpunten

  • bovenrek rolt niet soepel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
hansoli 20-10-2016 Product paar weken in bezit

Apparaat doet precies wat je van Vaatwasser verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We hebben altijd een Siemens vaatwasmachine gehad. Naar tevredenheid. Dus ook nu weer gekozen voor Siemens. Prijs-kwaliteitverhouding is absoluut in orde. Ook deze Siemens vaatwasser voldoet volledig aan de verwachting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
B. Carron 20-10-2016 Product paar dagen in bezit

Prima machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb meerdere apparaten van Siemens.
Zijn probleemloos.
Heb pas 1 x afgewassen.
Resultaat was prima.

Pluspunten

  • Heel weinig geluid

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Bart 16-10-2016 Product paar dagen in bezit

Fijne machine

Algemene score

9,0
Zeer prettige machine die alles goed schoon wast en een fijne indeling heeft.
Aantal was programma's is wat beperkt maar dat houd het wel overzichtelijk en gemakkelijk. En er zitten voldoende mogelijkheden op om een goed resultaat te krijgen met wat voor vaat dan ook.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak
  • Geluid
  • Indeling
  • Wasresultaat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
een uitstekend product 18-09-2016 Product paar weken in bezit

mijn nieuwe vaatwasser James

Algemene score

9,0
Bij mijn nieuwe vaatwasser was een duidelijk montagevoorschrift en de vaatwasser stond sneller te wassen dan ik dacht en zeer geluidsarm, het heeft een mooi afgewerkt front en makkelijk te bedienen Het is een pronkstuk in de keuken.En hij wast ook nog goed af
Wij zijn er blij mee

Pluspunten

  • geluidsarm
  • het bestek is ook schoon
  • er gaat meer in

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
M van der Ham 03-09-2016 Product paar weken in bezit

Stil, Schoon en Slim

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De machine is heel erg stil. Prettig want deze is te horen in de huiskamer. Nu dus niet.
En de afwas is schoon.
Verder is ie zo slim dat hij het progamma korter maakt als alles al schoon is. Goed voor het milieu!!!

Pluspunten

  • stilte
  • slim

Minpunten

  • niks ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
amanda 12-07-2016 Product paar dagen in bezit

Vaatwasser

Algemene score

8,8
De vaatwasser is zeer eenvoudig in gebruik. Maakt de vaat goed schoon. Heeft ook een turbo functie. Heel makkelijk op bijvoorbeeld een verjaardag. Fijn dat de resterende tijd digitaal wordt weergeven. Een helder display.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Willem 30-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
nadat onze vorige vaatwasser van siemens het 20 jaar heeft gedaan, hebben we weer voor siemens gekozen.
tot nu toe dik teverden!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Henk Stoeptegel 01-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Wast zeer goed schoon. Alles droog. Makkelijk zelf te installeren. Tot nu toe zeer blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Marry 18-10-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,2
Net twee dagen binnen. Wasresultaat is erg goed. Binnenkant van de vaatwasser is nog hetzelfde als onze oude die het na 10 jaar helaas niet meer deed. Alles is nu echter wel steviger en gaat daardoor hopelijk langer mee. Bij onze oude was er al het een en ander kapot gegaan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed
Yuen76 12-07-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Het apparaat heeft meerdere wasprogramma's en er past voldoende in. De vaat komt er schoon en best droog uit. Qua geluid is dit type t.o.v. mijn oude siemens apparaat erg stil. Ik ben er zeer content mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews