Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 25 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW644M op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

c**r@g**l.com 05-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

9,0
De vaatwasser maakt goed schoon, heeft fijne voorgeprogrammeerde standen en is handig in gebruik door het ingebouwde licht. Maakt niet storend veel geluid. Indeling van de rekjes had wat beter gemogen, maar er kunnen in elk geval veel borden in!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 08-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze mooie review.
Wat fijn dat jij zo tevreden bent met het wasresultaat, de verschillende programma's en de verlichting in de vaatwasser.
Ook het geluidsniveau bevalt jou gelukkig goed.

Wij wensen jou heel veel plezier van de vaatwasser!

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

Cjenneskens 27-07-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na 1 week error melding E4 overstroming

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

6,0
Na 1 week al een storing E4 melding (overstroming), ik moet nog bellen morgen dus hoop dat ze het snel oplossen.

Pluspunten

  • Mooi Design
  • Maakt weinig geluid
  • Indicatie op de vloer dat hij bezig is
  • Goed in te stellen

Minpunten

  • Rekken zijn minder stabiel als verwacht
  • Kleiner dan verwacht

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 28-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat vervelend dat je al zo snel last hebt van een storing.
Wij willen je graag helpen om deze zo snel mogelijk op te lossen.
Hopelijk heb jij inmiddels contact gehad met een van mijn collega's.
Zo niet, zou jij dan jouw naam- en adresgegevens samen met een kopie van deze review willen sturen naar webcare@atagbenelux.com?
Dan ga ik hier meteen mee aan de slag.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

b**8@h**l.com 21-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Miskoop

Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

3,0
Klepje voor het vaatwastabletje gaat niet open als de vaatwasser vol staat, niet handig.
Geen handige indeling.
Erg gammel, als je de lade naar voren trekt vallen de borden naar achter.
Vaat alleen wat droger bij 65 graden.
Maakt veel geluid, horen we goed omdat we een open keuken/woonkamer hebben.

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Officiele reactie van Atag 22-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Vervelend om te lezen dat jouw ervaring met de vaatwasser zo teleurstellend is. Natuurlijk is het nooit onze bedoeling geweest om je dit gevoel te geven. Wij streven ernaar dat onze klanten veel plezier mogen beleven aan onze apparatuur en service. Wij betreuren het dan ook zeer wanneer een klant niet tevreden is. Mochten wij hierin nog iets voor je kunnen betekenen dan horen wij dat graag. Zo ja, zou je dan contact- en adresgegevens met een kopie van de geplaatste review willen mailen naar webcare@atagbenelux.com?

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

t**k@z**o.nl 11-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

9,0
Prijsverhouding en mooie aan te passen indeling, bij opendoen gaat licht aan. Vooral s avonds super handig

Pluspunten

  • Goede indeling

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 13-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de indeling en verlichting van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

w**r@h**l.com 03-06-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

10,0
Op advies van de keukenspecialist deze vaatwasser aangeschaft, fijn apparaat, veel mogelijkheden, wast prima schoon.
Wij wilden een vaatwasser met een bestekbak en geen besteklade, ( veel te veel gepriegel om alles er in te doen ).
Dus erg blij met deze hulp in de huishouding!!

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Alles goed schoon
  • Bestekmandje

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Wat leuk om te lezen dat je zo blij bent met de hulp in de huishouding. Bedankt voor de mooie feedback met maximale score.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

MDe 28-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

prima vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

9,0
Erg gebruiksvriendelijke goed betaalbare vaatwasser.
Geluid zou iets minder kunnen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 30-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke
Webcare ETNA

Reageer

g**p@o**k.com 16-05-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Top vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

10,0
Top vaatwasser verrassend resultaat opent automatisch na beëindiging van het wasprogramma. Waardoor de vaat mooi droog uit de machine komt.

Pluspunten

  • Geen neerslaande damp op de vaat mooi resultaat

Minpunten

  • Bestelbare

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Hartelijk bedankt voor deze fantastische beoordeling, een 10!
Wat fijn dat je zo tevreden bent met het gebruiksgemak en de indeling van de vaatwasser.
Dat de vaat mooi droogt door het openen van de deur is natuurlijk erg handig.

Wij wensen jou nog heel veel plezier van de VW644M.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

k**3@n**t.nl 15-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Doet wat hij moet doen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

7,0
Behoorlijk wennen aan de indeling van de lades, maar zal wel goed komen. Ook bestekbak was voor ons niet leuk, van de oude vaatwasser gebruikt.

Pluspunten

  • Geluid, laag

Minpunten

  • Bovenste lade

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank u wel voor deze beoordeling.
Wij kunnen ons voorstellen dat u even moet wennen aan de indeling van uw nieuwe vaatwasser.
Wij hebben er vertouwen in dat dit met de tijd zal wennen.
Fijn dat u tevreden bent over het geluid van de vaatwasser.
Wij wensen u nog veel plezier van uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

g**n@l**e.nl 02-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

9,0
Mooi apparaat duidelijke gebruiksaanwijzing doet zijn werk goed en is eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Duidelijk
  • Eenvoudige bediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 03-03-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor deze review. Fijn te lezen dat de vaatwasser eenvoudig in gebruik is en u deze iedereen aanbeveelt. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Stephan 16-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechte service

Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

1,0
Na 6 weken gebruik ging de vaatwasser al kapot. Direct gemeld bij etna, maar na 5 weken nog geen afspraak met een monteur. Nog eens gebeld. Een week later eindelijk de monteur op de stoep. Hoewel ik bij de melding zelf had aangegeven welk onderdeel er defect was had hij het onderdeel niet bij zich. Storing nog steeds niet verholpen maar de vaatwasser is wel weer te gebruiken.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 17-02-2022

Beste Stephan,
Wat vervelend dat uw vaatwasser na een aantal weken een defect heeft en u niet tevreden bent over de geleverde service. Dit vinden wij zeer spijtig. Het is natuurlijk niet onze bedoeling u dit gevoel te geven. U kunt de vaatwasser wel gebruiken, maar de storing is nog niet opgelost. Wanneer wij nog iets voor u kunnen betekenen in deze, ontvangen wij graag uw volledige adres- en contactgegevens samen met een kopie van uw geplaatste review naar webcare@atagbenelux.com. Wij kijken dan met u mee.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

katja 20-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Topper van een vaatwasser!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

9,0
Goeie prijs/kwaliteit verhouding. Leuke 'gadget' is dat er verlichting in de machine zit en hij automatisch open gaat na een wasbeurt. Ideaal voor als je de machine aanzet en vervolgens een tijdje weg bent. Kan de vaat al lekker luchten :)
Verder is de machine stil en brandt er een lampje op de vloer zolang hij draaiende is.

Pluspunten

  • gaat vanzelf open
  • makkelijke bediening
  • brandt een lichtje op de vloer
  • binnenverlichting
  • geruisloos

Minpunten

  • iets aan de kleine kant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 21-01-2022

Beste Katja,

Hartelijk dank voor het delen van je mening. Je noemt al in een paar zinnen een kleine greep van mooie kenmerken. Het is fijn om te lezen dat je erg tevreden bent met je aankoop.

We wensen je veel plezier toe met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

w**5@k**t.nl 27-10-2021
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

8,0
Vaklui en netjes geinstalleerd. Geluidloos wordt er voor je afgewassen. Vier kleine beltonen en je weet, het werk is weer gedaan.
Officiele reactie van Atag 28-10-2021

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor deze mooie reviewscore. Goed om te lezen dat u zo tevreden bent over deze ETNA vaatwasser en over onze medewerkers. Wij wensen u nog heel veel vaat was plezier toe!

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

h**s@g**l.com 24-10-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

7,0
Mooi en vooral goed apparaat. Alleen de inbouw instructies zijn slecht.handig lampje onder de vaatwasser dat aangeeft dat hij aanstaat

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 25-10-2021

Beste heer / mevrouw,

​Bedankt voor het schrijven van de review. Wat fijn om te lezen dat u tevreden bent met de vaatwasser. De feedback betreffende de inbouw instructie hebben wij doorgegeven aan de betreffende afdeling, zodat we onze service kunnen blijven verbeteren.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Josnil 09-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Bevalt niet goed

Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

5,0
De vaatwasser werkt niet optimaal hij droogt niet goed . Het onderste maandje blijf niet goed op de rail als hij geladen is . De bediening van de vaatwasser is makkelijk .

Pluspunten

  • Bediening is makkelijk

Minpunten

  • Droog niet goed
  • Mandje blijf niet op de rails als hij is geladen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 10-09-2021

Beste Josnil,

Bedankt voor het achterlaten van een review. Ik begrijp dat het product niet helemaal voldoet aan je verwachtingen. Dankzij jouw feedback kunnen we onze producten blijven verbeteren!

Wij adviseren om glansspoelmiddel te gebruiken voor een beter droogresultaat. Het middel bevordert het drogen, doordat het water van de vaat afrolt. Ook hebben wij nog de volgende tips:
- Verhoog de hoeveelheid glansspoelmiddel volgens de ETNA handleiding van uw apparaat.
- Korte- en ECO-programma's slaan meestal de droogfase over. Gebruik een volledig programma om de vaat te laten drogen.
- Was kunststof vaat met de hand af. Kunststof reageert niet goed op glansmiddel, waardoor de vaat niet droogt.
- Zet de deur van de vaatwasser op een kier als het programma klaar is. Zo verdampt het vocht in de vaatwasser sneller.
- Blijft je vaat nat? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice via 088 8821803

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

rop 27-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

dont do it

Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

1,0
binnen 3 maanden kapot. service line na meer dan een uur wachten kunnen bereiken. waardeloos apparaat, voel me opgelicht.

Pluspunten

  • geen
  • geen

Minpunten

  • binnen 3 maanden kapot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 30-06-2021

Beste Rop,
Bedankt voor deze review. Vervelend dat uw vaatwasser binnen 3 maanden een defect vertoont. Onze oprechte excuses voor de telefonische wachttijd. We zijn er ons van bewust en werken hard om dit op een acceptabel niveau te krijgen. We willen met u meekijken en ontvangen graag wij uw volledige adres- en contactgegevens in een mail naar webcare@atagbenelux.com.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

rop nijland 27-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

nooit weer

Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

1,0
nog nooit een vaatwasser gehad die zo slecht in elkaar zit. 3 maanden in bezit en dikke ellende. meer dan een uur wachten als je de 'service' lijn belt. plotseling deed hij het weer. nu weer kapot. schaam je ETNA !

Pluspunten

  • geen
  • geen

Minpunten

  • binnen 3 maanden kapot
  • slechte onbereikbare service
  • niet kopen !!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 28-06-2021

Beste Rop,

Excuses, Wij zijn ons bewust van de lange wachttijden en zijn er druk mee bezig dit terug te brengen naar een acceptabele tijd.
Wanneer je je contact gegevens wilt mailen naar webcare@atagbenelux.com pakken wij dit direct op.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Rop 08-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stille vaatwasser

Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

9,0
Super fijne en stille vaatwasser. Dus voor in een open keuken is dit de perfecte machine. Hij maakt perfect schoon, wat je natuurlijk ook mag verwachten. Erg handig is dat het bovenste rek in hoogte verstelbaar is. Kortom geen spijt van de aanschaf van deze ETNA vaatwasser.

Pluspunten

  • Stil
  • Maakt de vaat perfect schoon
  • Handig verstelbaar bovenste rek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-04-2021

Beste Rop,

Bedankt voor de positieve review.

Door de efficiënte koolborstelloze motor is deze vaatwasser inderdaad ideaal voor een open keuken.
We vinden het fijn om te lezen dat je geen spijt hebt van deze aanschaf.

We wensen je heel veel gemak van je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Wil 25-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

8,0
Het werkt goed en lekker rustig ,en er zit verlichting in dat is ook makkelijk.
De indeling is ook fijn en er zit een apart bestekbakje bij die makkelijk in te stellen is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-02-2021

Beste Wil,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
Fijn om te lezen dat je veel gemak ervaart van de VW644M.
Veel plezier met je aankoop!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Franco en Henny Lomastro 08-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne inbouw vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644RVS

Algemene score

9,0
We vinden deze vaatwasser erg prettig in gebruik. Lekker ruim, en in hoogte verstelbaar. Het lampje binnenin is erg prettig met het inpakken. Je hebt niet altijd voldoende licht in de keuken. En als hij aan is schijnt er aan de onderzijde op de grond een lamp dat hij in gebruik is. Hij wast en droogt goed. Hij geeft wel iets geluid als hij draait, maar dat is niet storend. We hebben eigenlijk geen minpunten.

Pluspunten

  • veel inpakruimte
  • aparte besteklade
  • redelijk stil
  • Licht in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 09-12-2020

Beste heer/mevrouw Lomastro,
Bedankt voor het schrijven van deze review. Prettig om te lezen dat de vaatwasser goed wast en droogt, er voldoende ruimte in de vaatwasser is en u het geluid van de vaatwasser als niet storend ervaart. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet, Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

redelijke keus voor een redelijke prijs 13-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

praktische machine

Geschreven voor: ETNA VW644RVS

Algemene score

7,0
Praktische vaatwasser met aantal bruikbare programma's.
Wast goed schoon, droogt matig (machine zelf blijft van binnen nat)

Pluspunten

  • praktisch
  • wast goed schoon

Minpunten

  • drogen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 16-11-2020

Geachte heer/mevrouw.

Bedankt voor het plaatsen van deze review.
Zorg dat het glansspoelmiddelreservoir altijd gevuld is met glansspoelmiddel, dit heeft namelijk effect op het droogresultaat. Mochten er nog vragen zijn kunt u altijd contact opnemen met onze servicedienst.
Groet Ursula van webcareteam ETNA.

Reageer

Toon meer reviews