ETNA VW644M - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 4 reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW644M op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

4,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

rop 27-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

dont do it

Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

1,0
binnen 3 maanden kapot. service line na meer dan een uur wachten kunnen bereiken. waardeloos apparaat, voel me opgelicht.

Pluspunten

  • geen
  • geen

Minpunten

  • binnen 3 maanden kapot

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Onvoldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 30-06-2021

Beste Rop,
Bedankt voor deze review. Vervelend dat uw vaatwasser binnen 3 maanden een defect vertoont. Onze oprechte excuses voor de telefonische wachttijd. We zijn er ons van bewust en werken hard om dit op een acceptabel niveau te krijgen. We willen met u meekijken en ontvangen graag wij uw volledige adres- en contactgegevens in een mail naar webcare@atagbenelux.com.
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

rop nijland 27-06-2021
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

nooit weer

Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

1,0
nog nooit een vaatwasser gehad die zo slecht in elkaar zit. 3 maanden in bezit en dikke ellende. meer dan een uur wachten als je de 'service' lijn belt. plotseling deed hij het weer. nu weer kapot. schaam je ETNA !

Pluspunten

  • geen
  • geen

Minpunten

  • binnen 3 maanden kapot
  • slechte onbereikbare service
  • niet kopen !!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Voldoende
Slecht
Officiele reactie van Atag 28-06-2021

Beste Rop,

Excuses, Wij zijn ons bewust van de lange wachttijden en zijn er druk mee bezig dit terug te brengen naar een acceptabele tijd.
Wanneer je je contact gegevens wilt mailen naar webcare@atagbenelux.com pakken wij dit direct op.

Met vriendelijke groet, Alice
Webcareteam ETNA

Reageer

Rop 08-04-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima stille vaatwasser

Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

9,0
Super fijne en stille vaatwasser. Dus voor in een open keuken is dit de perfecte machine. Hij maakt perfect schoon, wat je natuurlijk ook mag verwachten. Erg handig is dat het bovenste rek in hoogte verstelbaar is. Kortom geen spijt van de aanschaf van deze ETNA vaatwasser.

Pluspunten

  • Stil
  • Maakt de vaat perfect schoon
  • Handig verstelbaar bovenste rek

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 09-04-2021

Beste Rop,

Bedankt voor de positieve review.

Door de efficiënte koolborstelloze motor is deze vaatwasser inderdaad ideaal voor een open keuken.
We vinden het fijn om te lezen dat je geen spijt hebt van deze aanschaf.

We wensen je heel veel gemak van je aankoop.

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer

Wil 25-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Afwasmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW644M

Algemene score

8,0
Het werkt goed en lekker rustig ,en er zit verlichting in dat is ook makkelijk.
De indeling is ook fijn en er zit een apart bestekbakje bij die makkelijk in te stellen is

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 26-02-2021

Beste Wil,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om een review achter te laten.
Fijn om te lezen dat je veel gemak ervaart van de VW644M.
Veel plezier met je aankoop!

Groet Heidi
Webcareteam ETNA

Reageer