Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 27 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de ETNA VW249M op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

r**3@g**l.com 01-08-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

bevalt heel goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

9,0
Deze vaatwasser is makkelijk in gebruik nu al een maand in gebruik werkt goed en zeer te vrede met de aankoop .

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik
  • werkt zeer goed
  • prijs kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 02-08-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze review. Leuk om te lezen dat je tevreden bent met het gebruiksgemak van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

a**1@k**d.nl 26-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Aanrader

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

9,0
Goede vaatwasser,doet wat het moet doen.Super schone vaat.Precies genoeg programma’s,niks overbodig.Blij mee.

Pluspunten

  • Goede machine

Minpunten

  • Geen
Officiele reactie van Atag 27-07-2022

Beste heer / mevrouw,

Dank je wel voor het schrijven van deze mooie beoordeling. Wat leuk om te lezen dat de vaatwasser werkt naar verwachting. Dat jij tevreden bent is waar wij het allemaal voor doen.

Met vriendelijke groet,

Marijke
Webcare ETNA

Reageer

Hans 14-07-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Schone vaat voor redelijke prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

7,0
Ik heb de Etna vaatwasser nu tweemaal gebruikt en hij doet het gewoon prima. Natuurlijk hoop ik dat hij dat hij dat jarenlang volhoudt. Ik heb een 7 gegeven omdat ik de tekst op het bedieningspaneel erg klein vind. Vooral voor ouderen zoals wij is dat niet prettig.

Pluspunten

  • Werkt prima

Minpunten

  • Te kleine tekst op bedieningspaneel

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 15-07-2022

Beste Hans,

Bedankt voor het schrijven van deze review.
Wat leuk dat jij hebt gekozen voor ETNA!
Fijn dat jij tevreden bent over het wasresultaat,
jammer dat de tekst op het bedieningspaneel wat te klein is.
Hopelijk zal dit als vanzelf gaat wanneer het toestel wat vaker in gebruik is.

Wij wensen jou heel veel jaren plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcare ETNA

Reageer

r**7@g**l.com 19-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

9,0
Top vaatwasser, duidelijke bediening en de vaat is goed schoon. Handig dat er een kort programma mogelijk is van 55 minuten. Veel vaatwasser voor weinig geld.

Pluspunten

  • Vaat goed schoon
  • Kort programma
  • Duidelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over het gebruiksgemak en het was resultaat van de vaatwasser.
Bedankt voor de mooie review.

Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

Ralph 05-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet te duur redelijk goed

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

8,0
Een goede vaatwasser, die voor niet veel geld goede prestaties levert. Alleen zou de afvoer slang in een betere kwaliteit mogen worden uitgevoerd. Bij installatie vervangen voor een stevigere uitvoering. Wegens lekken bij vorige zelfde exemplaar vaatwasser.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 08-06-2022

Beste Ralph,

Bedankt dat je de moeite hebt genomen om deze mooie review te schrijven. Fijn om te lezen dat de vaatwasser zo goed bevalt. Jouw feedback betreft de afvoerslang nemen wij mee in de verdere productontwikkeling.

Veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

d**6@h**l.com 04-06-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een perfecte vaatwasser voldoet aan de eisen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

8,0
Voor deze prijs een prima vaatwasser.
Goede prijs/kwaliteit verhouding, vaat word goed schoon, makkelijk in gebruik, best stil. wij zijn er erg blij mee

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 07-06-2022

Beste heer/mevrouw,

Fijn om te lezen dat jullie zo blij zijn met de vaatwasser. Bedankt voor de mooie review.

Wij wensen jullie veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcare ETNA

Reageer

b**t@h**l.com 01-06-2022
  • Product gekocht

ETNA AFWASMACHINE

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

8,0
Had al 12jaar een Etna afwasmachine
Veel plezier aan gehad
De nieuwe machine voldoet wederom aan mijn verwachtingen!
Wast goed af
Duidelijke handleiding
Makkelijke inbouwinstructies
Maakt iets meer geluid als mijn oude Etna machine
Fijne garantie van 5 jaar!
Officiele reactie van Atag 02-06-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze review! Wat leuk om te lezen dat je oog weer is gevallen op ETNA en dat ook deze weer naar tevredenheid werkt!
Wij wensen je nog veel plezier met je aankoop.

Met vriendelijke groet,
Kim
Webcare ETNA

Reageer

d**a@g**l.com 07-05-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Bevalt goed! Zeker een aanrader!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

9,0
Prijs kwaliteit verhouding is top! Deze vaatwasser heeft een duidelijke en overzichtelijke display. Instaleren was heel makkelijk mede omdat er een duidelijke instructievideo op YouTube staat waar alles stap voor stap wordt uitgelegd. Er zit een handige trechter bij om het zout te vullen. Hij maakt wel geluid maar dit is niet storend.

Pluspunten

  • Ruime vaatwasser
  • Makkelijke montage
  • Prijs kwaliteit verhouding is goed
  • Overzichtelijke display

Minpunten

  • Maakt hoorbaar geluid maar niet storend

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende
Officiele reactie van Atag 09-05-2022

Beste heer / mevrouw,

Bedankt voor het schrijven van deze mooie review. Leuk om te lezen dat u tevreden bent met de werking en ruimte van de vaatwasser.
Wij wensen u veel plezier met uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

joke 17-04-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

10,0
ik ben zeer tevreden met de vaatwasser. simpel in gebruik wast goed schoon en komt mooi droog uit de machine.
Een vaatwasser hoeft niet duur te zijn om te kunnen doen wat hij moet doen.

Pluspunten

  • komt mooi droog uit de machine
  • ook een korte programma mogelijk
  • makkelijk ij gebruik

Minpunten

  • na afloop gaat hij niet vanzelf uit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste Joke,

Wat zijn wij blij met de door jou gegeven 10! Hartelijke bedankt voor het schrijven van jouw beoordeling.
Fantastisch dat het toestel zo goed bevalt.
Het was resultaat is natuurlijk het belangrijkste maar erg fijn dat jij ook erg blij bent met het gebruiksgemak van het toestel.

Wij wensen jou heel veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

o**e@k**l.nl 17-04-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

WvO

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

10,0
We hebben de vaatwasser nu 3 weken in gebruik super apparaat wast mooi schoon en droogt geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 19-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Een 10! Hartelijk bedankt voor deze goede beoordeling.
Wat ontzettend fijn dat de vaatwasser zo goed bevalt.
Een schone, en droge vaat zonder dat u er naar om hoeft te kijken, dat is onze wens!
Wij zijn blij dat dat zo goed gelukt is.

Wij wensen u heel veel plezier van uw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

r**a@o**k.com 05-04-2022
  • Product gekocht

Super vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

9,0
Super vaatwasser, mooie prijs, de vaat is schoner dan schoon en helemaal droog. Standaard programma is snel klaar en maakt geen storende geluiden. Goede indeling kan er veel in kwijt.
Officiele reactie van Atag 06-04-2022

Beste heer / mevrouw,

Wat een superscore heb jij onze vaatwasser gegeven! Bedankt hiervoor.
Fijn te lezen dat de vaat snel, schoon en droog is, zonder vervelende geluiden.
Wij wensen je veel plezier van jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Ellen
Webcareteam ETNA

Reageer

ad van Loon 02-04-2022
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit en gebruiks gemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

9,0
De vaatwasser bevalt ons prima. De machine is heel ruim van opzet, wat ideaal is voor het inruimen. Eenvoudige bediening en korte was duur. Maar vooral belangrijk, de vaat is goed schoon en droog. Hoeft niet nagedroogd te worden met behulp van een handoek oid.
Prima prijs / kwaliteit verhouding.
Aanrader!!!!

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening , gebruiksgemak
  • Snel klaar/ goed schoon en droog

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 04-04-2022

Beste Ad,
Bedankt voor deze mooie review! Fijn om te lezen dat de vaatwasser naar behoren werkt en de indeling ook bevalt! We wensen je nog veel plezier met je aankoop.
Met vriendelijke groet,
Kim Webcareteam ETNA

Reageer

peter , friesland 21-03-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top vaatwasser

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

10,0
Na 13 jaar trouwe dienst hield onze oude etna vaatwasser er mee op, dit is dan ook de reden dat ik weer een etna vaatwasser heb gekocht. Deze vaatwasser is zeer scherp geprijsd. Nu na 3 weken in gebruik kan ik zeggen dat die goed bevalt, de vaat komt er goed schoon uit, en daar heb je hem tenslotte voor ( ik gebruik meestal het 50 minuten programma, dus lekker snel klaar). Wat mij verder opvalt is dat de deur erg licht open en dicht gaat, top. Na afloop van het programma geeft die een duidelijk pieptoon, en later nog 2 keer, dat vind ik wat teveel van het goede.
Eindconclusie: top vaatwasser die kan aanraden.

Pluspunten

  • vaat goed schoon
  • scherpe prijs
  • eenvoudig te bedienen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 22-03-2022

Beste Peter,

Een 10! Dank je wel voor deze mooie beoordeling. Leuk om te lezen dat je opnieuw voor ETNA gekozen hebt en je tevreden bent met de werking van de vaatwasser.
We wensen je veel plezier met jouw aankoop.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

Mark 28-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

10,0
De vaatwasser nu al enkele maanden in gebruik en ben echt tevreden over hoe deze de vaat schoonmaakt en de opties die je kunt gebruiken en dit alles voor een zacht prijsje. Een echte aanrader.

Pluspunten

  • Prijs
  • Opties
  • Schone vaat

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 01-03-2022

Beste Mark,

Wat een mooie review en score! Bedankt, hier zijn wij heel erg blij mee. Leuk om te lezen dat je zo enthousiast bent over de vaatwasser.

Wij wensen je nog vele jaren een schone vaat toe.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

g**y@h**t.nl 15-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hollandse kwaliteit voor een Hollandse prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

9,0
Onverwacht werd ik geconfronteerd met het uitvallen van de vaatwasser. Na vele jaren trouw dienst was het dus tijd voor een nieuwe. Nu de machine een paar weken zijn taken volbrengt kan ik alleen maar positief reageren.
Een goede machine voor een zeer nette prijs en bovendien ook een zeer royale garantie.
De machine is zeer gebruiksvriendelijk, met slechts enkele knoppen en zeer duidelijk.
Zowel de was als droog resultaten zijn erg goed en de machine draait bijna geruisloos.
Kortom, een echte aanrader.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Officiele reactie van Atag 17-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Bedankt voor het schrijven van deze beoordeling. Fijn dat de vaatwasser gebruiksvriendelijk is, weinig geluid laat horen en een goed wasresultaat heeft. Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Lelieveld 12-02-2022
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Defect bij aankomst, after service slecht

Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

1,0
Na de eerste keer gebruiken merkte ik op dat er rechts boven een lekkage was. Om die reden lekte er veel water op de MDF keuken en op mijn nieuwe vloer. Nu 3 maanden later is het probleem nog steeds niet verholpen. Atag (Etna) gaat niet over tot vervanging omdat er eerst een monteur langs moet komen. De monteur geeft aan geen onderdelen te hebben en komt daarom niet langs. Best wel jammer allemaal.

Minpunten

  • Lekkage al bij eerste keer gebruik
  • Slechte service
  • Lange wachttijden
  • Geen enkele vorm van compensatie

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende
Officiele reactie van Atag 14-02-2022

Beste heer / mevrouw Lelieveld,

Vervelend om te lezen dat de vaatwasser defect is en voor een lekkage heeft gezorgd. Indien er nog geen datum voor u gepland staat ontvangen wij graag uw NAW-gegevens en een kopie van deze review, zodat wij voor u kunnen kijken of wij nog iets voor u kunnen betekenen. Deze gegevens kunt u toesturen naar webcare@atagbenelux.com.

Met vriendelijke groet,
Marijke Webcareteam ETNA

Reageer

w**k@h**l.com 02-02-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ik had veel eerder een Etna vaatwasser moeten nemen.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

9,0
Goede, ruime vaatwasser. Het hoofdprogramma duurt maar 1 uur en is dus de helft korter dan bij onze vorige vaatwasser. Bestekkorf is mooi groot. Vaatwasser is overzichtelijk en ruim in te ruimen.
Wast schoon en droogt streeploos. En dat alles voor een mooie prijs en 5 jaar garantie. (Momenteel).
Daarbij is Etna al jaren een betrouwbaar merk.

Pluspunten

  • Snel schoon en goed droog.
  • Ruime en overzichtelijk

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 03-02-2022

Beste heer/mevrouw,
Dank u wel voor deze mooie review. Goed te lezen dat u zo tevreden bent over het wasresultaat, indeling en het gebruiksgemak van deze vaatwasser. Wij wensen u veel plezier met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

J**s@z**o.nl 31-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen zonder veel poespas

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding is prima de vaat is schoon en droog. Vooral eenvoudig te bedienen zonder veel poespas . Een aanrader dus.

Pluspunten

  • Schoon
  • Goed droog
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Gebruikte materialen zijn wel aan de lichte kant

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Officiele reactie van Atag 01-02-2022

Beste heer/mevrouw,

Leuk om te lezen dat je zo tevreden bent over prijs/kwaliteitverhouding, prestatie en gebruiksvriendelijkheid van de VW249M. Bedankt voor deze mooie feedback.

Wij wensen je veel plezier met de aankoop.

Met vriendelijke groet, Femke
Webcareteam ETNA

Reageer

w**k@h**l.com 20-01-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk en goed apparaat van een degelijk en goed merk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

9,0
Degelijk en mooi merk. Mijn oma had vroeger al een kachel van Etna. De Etna vaatwasser is overzichtelijk en eenvoudig te bedienen en heeft een aantrekkelijke prijs.
5 jaar garantie is een mooi voordeeltje erbij.
Dus van harte aanbevolen.

Pluspunten

  • Overzichtelijk in te pakken.
  • Wast schoon en droogt goed

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 21-01-2022

Beste heer/ mevrouw,

Bedankt voor het plaatsen van jouw review. Leuk om te lezen dat ETNA in jouw familie zit en dat je ons van harte aanbeveelt!

Veel plezier met jouw nieuwe vaatwasser.

Met vriendelijke groet,
Niki Webcareteam ETNA

Reageer

Kaatje 17-01-2022
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima prijs kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: ETNA VW249M

Algemene score

10,0
Prima vaatwasser. Uitgestelde startknop en knop voor half programma. Goede prijs kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • Uitgestelde start
  • Half programma

Minpunten

  • Maakt wel iets lawaai

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Officiele reactie van Atag 19-01-2022

Beste Kaatje,
Dank u voor deze review. Fijn dat deze vaatwasser aan uw wensen voldoet.
Veel plezier gewenst met uw aankoop!
Met vriendelijke groet,
Chantal Webcareteam ETNA

Reageer

Toon meer reviews