Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 3 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de AEG KMK36100MM op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

2,3

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Fransen 31-07-2022

Goede oven.

Geschreven voor: AEG KMK36100MM

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nette oven met handige draaiknoppen die je kunt indrukken waardoor ze een soort van verdwijnen. Oven werkt goed en wordt lekker snel warm en is makkelijk te bedienen.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

MY 26-05-2022

Super!

Geschreven voor: AEG KMK36100MM

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Super te vreden met MIJN AEG apparaten! Eindelijk kan ik een krokante brood zelf thuis bakken!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Mustafa 11-05-2022

Top merk

Geschreven voor: AEG KMK36100MM

Algemene score

10,0
Mijn ouders hebben altijd met tevredenheid merk AEG gebruikt. In mijn eerste woning heb ik zelf ook gelijk keuze gemaakt voor AEG en heb er geen spijt van!!
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Henk 26-11-2021

Toppie

Geschreven voor: AEG KMK36100MM

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Deze combimagnetron werk perfect zowel de oven als de magnetron.
Het enige wat ik jamer vind is dat het geen tiptoest maar verzonken knoppen zijn.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

b**5@g**l.com 21-09-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Ziet er mooi uit maar bevalt niet goed

Geschreven voor: AEG KMK36100MM

Algemene score

5,0
Deze oven met geïntegreerde magnetronfunctie via Superkeukens aangeschaft en op de gebruikelijke wijze laten inbouwen boven onze koelkast.

In het dagelijks gebruik is deze oven erg onpraktisch. Dat komt doordat er vwb de diverse functies een zwarte draaiknop aan de voorzijde aanwezig is waarop de diverse symbolen af te lezen zouden moeten zijn. Dat laatste lukt niet goed omdat je bij het draaien aan bedoelde knop simpelweg niet kun zien op welke stand je hem draait. Komt bij dat de symbolen op deze draaiknop moeilijk te lezen zijn. Het ware vwb het ontwerp beter geweest als bij het draaien aan bedoelde knop de diverse functies in het display te zien zouden zijn.
Ik raad aanschaf af.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Draaiknoppen onpraktisch in gebruik

Review criteria:

Slecht
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Mg 20-01-2021

Goede kwaliteit

Geschreven voor: AEG KMK36100MM

Algemene score

6,0
Het is wel een gepuzzel omdat beschrijving niet alles goed uitlegd. Ook blijft de oven en magnetron erg lang afkoelen. Hard geluid wat langdurig aanblijft tot hij gekoeld is.
Als magnetron klaar is blijft hij piepen tot dat je de deur open doet.
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

FWM 04-10-2020
  • Product gekocht

Magnetron werkt gewoon slecht

Geschreven voor: AEG KMK36100MM

Algemene score

1,0
Magnetron werkt gewoon slecht.
Eten word op een plaats heel warm ander plaats koud .
Voor deze prijs zou een goed product verwachten.
Aeg zegt gewoon gegewoon geen service.net als brugman keuken zeggen dat gewoon niks kunnen doen.

Pluspunten

  • Geen

Minpunten

  • Magnetron
  • Prijs
  • Service aeg

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

paulusjaja 12-07-2018

goed mooi toestel, slechte gebruiksaanwijzing

Geschreven voor: AEG KMK36100MM

Algemene score

8,0
De combi oven is mooi en degelijk gebouwd. Enige minpunt is de gebruiksaanwijzing. Deze is onduidelijk. Het is erg summier beschreven. Het zou beter zijn als er voorbeelden in staan van de handelingen die je moet doen bij bepaalde situaties..
Oorspronkelijk gepost op aeg.nl

Reageer

Tius 12-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Nooit kopen

Geschreven voor: AEG KMK36100MM

Algemene score

1,0
Dit is mijn grootste miskoop ooit.
Het toestel heeft zo danig veel mogelijkheden dat NIETS NAAR BEHOREN WERKT.
Het probleem is bekend bij Aeg maar ze spelen de problemen door naar de verkopers.

Pluspunten

  • Ziet er mooi uit
  • Werkt niet zoals voorgesteld

Minpunten

  • Duur en werkt niet zoals verwacht
  • Geen realtie bij klacht

Review criteria:

Slecht
Goed
Onvoldoende

Reageer