AEG KME761000B - Reviews

Specificaties
Inhoud ovenruimte
43 liter
Boven -en onderwarmte
Ja
Inbouwhoogte
45 cm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de AEG KME761000B op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jan 01-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijke combi-magnetron

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG KME761000B

Algemene score

9,0
Bij inrichting nieuwe keuken gekozen voor AEG-apparatuur. Met als risico dat er altijd een van de apparaten is waar je wat minder tevreden over bent. Dat is bij ons niet het geval. Prima spul, mooi, degelijk en goed werken. En voor deze magnetron geldt: ook nog eens heel gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Mooi
  • Gebruiksvriendelijk
  • Doet wat 'ie moet doen

Minpunten

  • luchtstroom voorkant

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Gerard 05-11-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Zo uitgebreid, dat hij onwerkbaar is.

Geschreven voor: AEG KME761000B

Algemene score

5,0
De oven heeft zoveel instellingen dat het niet meer in te stellen is. Wat te denken van konijn in mosterdsaus of een hele gans of Frankische noedelschaal.
Een gewone knop voor functie, temperatuur en tijd zit er niet op. De toetsen zijn grijs op zwart zodat je een zaklantaarn nodig heb om de juiste toets te vinden.
In een tl buizen showroom lijkt het wel wat en na enig zoeken krijg je ook je gerecht wel goed uit de oven. Maar geef mij maar gewoon drie draaiknoppen.

Pluspunten

  • Na lang zoeken goed resultaat

Minpunten

  • Veel te veel onnodige instellingen
  • Toetsen heel moeilijk leesbaar

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Onvoldoende
Goed

Reageer

Angela 01-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooi en ruim

Geschreven voor: AEG KME761000B

Algemene score

9,0
Wij waren direct weg van het mooie strakke design in zwart!. Daarnaast is hij voor een combi bijzonder ruim en makkelijk te bedienen. De mogelijkheden zijn enorm en het zal nog wel even duren voordat alles is uitgeprobeerd.
Mooi apparaat en een blikvanger in de keuken.

Pluspunten

  • design
  • ruimte
  • veel mogelijkheden
  • eenvoudige bediening
  • makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • nog niets

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Gea Baak 12-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG KME761000B

Algemene score

8,0
voldoet aan alle verwachtingen. zeer gebruiksvriendelijk en goede resultaten, zowel voor het ovengedeelte als de magnetron

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Arnold 02-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Duitse degelijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG KME761000B

Algemene score

8,0
Een uitermate fijne bediening gekoppeld aan een typische Duitse degelijkheid, dit is in het kort de beschrijving van het product. Een oven met een hoog rendement, fijne vormgeving en scherp geprijsd.
Het merk doet niet onder voor de betere A merken!

Pluspunten

  • Overichtelijkheid
  • robuustheid

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Guus 01-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat. Werkt zoals het hoort

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG KME761000B

Algemene score

8,0
Goed apparaat ziet er mooi uit. Werkt zoals je van een combi mag verwachten. alleen tijdens het afkoelen maakt de ventilator redelijk veel lawaai

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Werkt zoals het hoort

Minpunten

  • Ventilator is lawaaierig bij afkoelen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mattie Janse 01-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Oven-magnetron, vaatwasser, afzuigkap, stoomoven,

Geschreven voor: AEG KME761000B

Algemene score

8,0
Ik heb alles nieuw gekocht van AEG. De produkten bevallen uitstekend. Goede beschrijvingen. Stoomoven nog niet veel gebruikt, eerst een workshop volgen bij AEG. Ik beveel AEG aan iedereen aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nicole 01-05-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Fijne compacte oven.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: AEG KME761000B

Algemene score

8,0
Gekozen voor deze compacte oven voor erbij. Mooi design. Genoeg mogelijkheden. Jammer dat voor deze maat geen pyrolysereiniging bestaat.

Pluspunten

  • Design
  • Mogelijkheden
  • Als extra oven prima

Minpunten

  • Geen pyrolysereiniging

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer