Inventum IOC6070GK - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum IOC6070GK op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Emmely 24-06-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

gaskookplaat IKG6023GRVS & oven IOC6070GK aangekocht.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOC6070GK

Algemene score

10,0
Inbouw gaskookplaat IKG6023GRVS & Inbouw conventionele oven IOC6070GK aangekocht.
De keuken word nu druk bezocht.
Er word gekookt met veel hartstocht.
Want wat heeft Inventum ons een een top product verkocht.
We zijn hier helemaal aan verknocht.
Het zal ons een raadsel zijn waarom het nog niet is uitverkocht.

Pluspunten

  • Goede warmte verdeling
  • Snel op tempratuur
  • Blijft koel aan de buitenkant
  • Mooi Designe
  • makkelijke plaatsing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan de G 10-08-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een no-nonsense oven die doet wat ie doen moet!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOC6070GK

Algemene score

9,0
Deze oven past prima in de nieuwe eenvoudige keuken in onze huurwoning. Een typisch no-nonsense apparaat wat doet wat die doen moet. De bediening is eenvoudig en de prestaties zijn uitstekend al zijn die die enigszins beperkt, maar genoeg waar wij hem in een tweepersoonshuishouden voor nodig hebben.
Zelfs met 2 tot 6 extra mee-eters kan de oven het gemakkelijk aan met twee grote ovenschalen.
Ook gemakkelijk te reinigen maar wel met Dasty ovenreiniger van Wibra. Is wonderspul!

Pluspunten

  • Vereiste hoge temperaturen geen probleem
  • mooi design
  • ruime oven
  • gemakkelijk te reinigen

Minpunten

  • geen magnetronfunctie

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Johan de Groot 22-04-2021
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Een no-nonsense oven

Geschreven voor: Inventum IOC6070GK

Algemene score

10,0
Een no-nonsense oven voor een redelijke prijs. Geen timer zou een minpunt kunnen zijn maar niet als je een losse kookwekker erbij gebruikt is dan is het geheel geen probleem. Hij doet wat die doen moet en de resultaten zijn prima!

Pluspunten

  • Er kan veel in
  • Bedieningsgemak en prestaties

Minpunten

  • geen timer
  • zeer eenvoudige display

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Een oven waar je warm voor loopt 27-12-2020
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Oven blinkt uit in eenvoud en prestaties!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOC6070GK

Algemene score

10,0
Een oven die een sieraad in uw keuken zal zijn, zeker in combinatie met een zwarte kookplaat en dito afzuigkap. Prestaties prima en gemakkelijk schoon te maken/houden.

Pluspunten

  • Bedieningsgemak en prestaties
  • Zuinig met stroom

Minpunten

  • Geen magnetronfunctie
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Andrea 16-11-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi uitziend

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOC6070GK

Algemene score

9,0
Mooie oven,ruim en werkt lekker simpel,als eerst een appeltaart gebakken,alleen jammer dat er geen tijd schakelaar op zit,voor de rest lekker ruim en goed schoon te houden

Pluspunten

  • Lekker ruim
  • Ziet er mooi uit

Minpunten

  • Geen tijdschakelaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Natasja 29-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geen toeters en bellen

Geschreven voor: Inventum IOC6070GK

Algemene score

9,0
Makkelijk te bedienen en prijs was gunstig. Een gewone oven die iedereen voor dagelijks gebruik kan gebruiken en bedienen. Geen tiptoetsen maar gewoon draai knoppen. Lichtje in de oven zodat je het product wat je aan het bakken bent goed in de gaten kunt houden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marian 07-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

geweldig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum IOC6070GK

Algemene score

10,0
Echt een verademing, na jaren bakken met een oude elektra oven van 20 jaar oud.
Makkelijk te bedienen en een geweldig resultaat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

herman 05-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ondeugdelijke oven en slechte garantieafhandeling

Geschreven voor: Inventum IOC6070GK

Algemene score

1,0
Ondeugdelijk product met slechte garantieafhandeling.
Wij kochten bij Inventum een inbouwoven. Vanaf dag 1 bleek het onmogelijk om een een constante temperatuur te krijgen in de oven. Ook is de temperatuur 40 graden heter dan wat is ingesteld. De garantieafhandeling van Inventum is bedroevend. zij kunnen mij ook niet vertellen wanneer het is opgelost. Ook de waterkoker van Inventum ging razendsnel stuk. Voor mij nooit meer een apparaat van Inventum.

Review criteria:

Slecht
Voldoende
Slecht
Slecht

Reageer

Tiem 16-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi uiterlijk, eenvoudige bediening.

Geschreven voor: Inventum IOC6070GK

Algemene score

10,0
Een eenvoudige oven voor een eenvoudige prijs, zwart van kleur. Dat was onze wens en dat vonden we met deze oven.
Genoeg mogelijkheden waar wij hem voor willen gebruiken.
Ovenschotels, afbakbroodjes, taart enz.

Pluspunten

  • Mooi uiterlijk
  • Is snel op temperatuur

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer