Siemens HM836GPS1 - Reviews

Laagste prijzen -15% prijsdaling
Specificaties
Inhoud ovenruimte
67 liter
Boven -en onderwarmte
Ja
Inbouwbreedte
56,8 cm

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 62 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Cisca Visser - van der Heide 11-08-2017
  • Product paar weken in bezit

inhoud, vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
je kunt geen betere alles in 1 combi vinden, de mogelijkheden zijn te over en je kan er dus eigenlijk te veel mee doen .

Pluspunten

  • de grote inhoud
  • de mogelijkheden

Minpunten

  • te weinig watt, meer als 1000 watt is beter.
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Palimar 24-05-2018

Uitstekend apparaat

Algemene score

10,0
Vorige maand in gebruik genomen met onze nieuwe keuken. Menu keuzes zijn gemakkelijk en overzichtelijk. Prima prestaties en mogelijkheden te over
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

T Versteeg 16-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat: Sjieke uitstraling, geluidsarm

Algemene score

9,0
Super apparaat: chique uitstraling, geluidsarm, veel inhoud, uitgebreid menu.
Houd wel rekening met de grote deur, dus apparaat niet te hoog plaatsen.

Pluspunten

  • grote inhoud
  • snel voorverwarmingsfunctie
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jack 29-03-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Werkt prima, makkelijk te bedienen en duidelijke menu's. degelijk apparaat

Pluspunten

  • Duidelijk menu
  • duidelijk display

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KDV 27-03-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Siemens HT6B3MF0

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastische oven. Ziet er mooi uit, heeft veel optie en is makkelijk schoon te houden. Ook zijn de schuifgeleiders heel makkelijk om iets naar je toe te halen.

De kerntemperatuur meter werkt fantastisch en zorgt voor heerlijke gerechten.

Iets wat het echt afmaakt is het eenvoudig te bedienen touchscreen menu.

Heerlijk om deze oven in de keuken te hebben.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Werkt heel eenvoudig
  • kern temperatuur meter
  • schuifla
  • kinderslot
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 01-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie en uitgebreide combioven. Strak vorm gegeven.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een oven van Siemens dus dan verwacht je ook dat het goed is. Mooie en uitgebreide combioven. Strak vorm gegeven. Veel opties. Let wel op dat oude ovens vaak met een pirilex stekker werkte en deze met een gewone 220V stekker.

Pluspunten

  • Groot en compleet
  • instinctieve bediening

Minpunten

  • Bij stroom uitval moet de datum tijd worden ingsld
  • Instel van tijd gaat per minuut en begint om 12h
  • aansluitsnoer is 1 m bij de oude oven 1.5m
  • Oven is 220V aansluiting de oude een Perilex
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

robw1882 07-01-2018

Prima oven/magnetron combi

Algemene score

10,0
De oven/magnetron combi van Siemens is een mooi vormgegeven apparaat, met veel bedieningsopties. De oven is snel op temperatuur en koelt ook snel weer af. Een leuke extra is de vleesthermometer die meegeleverd wordt, met een ingang in de oven, zodat via het paneel de gewenste temperatuur van het vlees ingesteld kan worden
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

martin 04-01-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

combi oven

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
ideaal omdat het een hoge uitvoering is en er dus veel tegelijk in kan. scherm is gemakkelijk in de bediening

Pluspunten

  • oven snel warm

Minpunten

  • kan niet de micro gebruiken na gebruik vd oven
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Rogierl 17-12-2017

Alle noodzakelijke opties zitten erop

Algemene score

10,0
Gekocht en nog geen moment spijt gehad. Alle noodzakelijke opties zitten erop. Handig in gebruik, snel de magnetronfunctie te gebruiken en -als klapper op de vuurpeil- een handig kerntemperatuur-metertje. Hadden we niet verwacht, maar erg relaxt dat her erop zit!
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Timmiulder 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat met zeer veel functies

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie bakoven met magnetron functies, let op dit betreft dus geen standaard combi, maar daadwerkelijk een oven met magnetron (dus geen magnetron met ovenstand). Heerlijk, duidelijk scherm met vele functies. De 4D hetelucht warmt snel op. Apparaat voelt solide aan, er zit tevens een temperatuur sensor bij.

Pluspunten

  • Snel opgewarmd
  • Daadwerkelijk een oven + magnetron
  • Duidelijk display

Minpunten

  • Prijzig
  • Display is wat klein (maar goed leesbaar)
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

LaLignea 10-12-2017

Veel mogelijkheden

Algemene score

10,0
Deze variospeed bakoven met magnetron heb ik sinds 2 weken in huis.
De mogelijkheden zijn zeer uitgebreid. Ook handig is de knop om snel voor te verwarmen. Dat scheelt tijd. Er is zit ook een wekker/timer op. Ik heb nog niet alles uit kunnen proberen, maar tot nu toe bevalt dit apparaat prima.
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Erik R 10-12-2017

Snel en efficient

Algemene score

10,0
Oven is bijzonder snel op temperatuur, voorgeprogrammeerde opties werken erg goed. Mooi en duidelijk display. Kortom zeer tevreden.
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

ellie1502 08-12-2017

Mooie Combioven

Algemene score

10,0
Heb deze oven nu 1 week in bezit en ben er super blij mee,erg makkelijk in gebruik,mooi design kortom een top apparaat
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Ina51 03-12-2017

combi-oven

Algemene score

10,0
Sinds een maand gebruiken we deze combi, we hebben er ahw een studie aan gewijd maar hij is zeer gebruiksvriendelijk!
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

AJ en Linda 24-11-2017

Geweldige oven

Algemene score

10,0
Deze Oven met Magnetron functie is helemaal geweldig. Hij doet wat het moet doen en alles komt perfect uit de oven, goed op temperatuur.
Ook de magnetron functie doe het goed.
Ik heb iets gelezen over herrie na het gebruik, dit merk ik niet in onze open keuken.
Kortom een echte aanrader!!
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

BoogieW 21-11-2017

Mooi design, makkelijk in gebruik

Algemene score

10,0
Vorige week gekocht en meteen mee aan de slag gegaan.
Het installen van het apparaat is super simpel.
In vergelijk met onze oude oven warmt deze snel op en straalt minder warmte uit naar de inbouwkast eromheen.
Magnetron combi zorgt voor snellere opwarming van onze gerechten.

Enige minpuntje is bij het instellen van de kooktijd is dat deze met seconden begint
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Martijn de Zwart 12-11-2017

Zeer gemakkelijke combi oven

Algemene score

10,0
Het apparaat nu een kleine 2 weken in bezit,hij is zeer gemakkelijk te bedienen en snel warm.
De buitenzijden zijn goed geïsoleerd en blijven dan ook bijna koud
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

iKnow 12-11-2017

Je kunt niet zonder!

Algemene score

10,0
Oven nu 9 maanden in gebruik en dit met volle tevredenheid!
De veelzijdigheid van deze oven is enorm het menu is geweldig.
Oven is zoals we van Siemens zijn gewend solide en duurzaam.
Oven is zeer snel op temperatuur, de 4d stand bakt heel gelijkmatig.
Magnetron functioneert ook zeer goed. En de uitschuifbare rooster is reuze handig!
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1
Oorspronkelijk gepost op siemens-home.bsh-group.com

Reageer

Judith 08-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig/ intuitief menu

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nu een paar dagen in gebruik, eenvoudig bedieningsmenu ondanks de vele opties en prima bakresultaten
Wel nog even wennen aan de piepjes als de baktijd is afgelopen (stoppen niet vanzelf) en het afkoelen (blazen).

Pluspunten

  • eenvoudige bediening met 1 draaiknop en scherm

Minpunten

  • blazen na afloop ("wind"')
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

J.Boer 25-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben sowieso fan van Siemens apparatuur. Daarom ook in onze nieuwe woning voor dit merk gekozen.
De oven heeft een heel overzichtelijk display en is eenvoudig te bedienen. Echt een aanrader deze magnetron / oven combinatie.

Pluspunten

  • ondanks de vele mogelijkheden simpel te bedienen

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Siemens HM836GPS1

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews